Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramak jatek volt isteni!
Habar minden Lucas Arts jatek az!
Koszi a segitsegeteekt es jo szorakozast tovabb is!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ott vagyok hogy mar Dasant uldozom a templomba . Ott volt egy resz hogy egy tuzfolyoso utan 3 ajto van. Jobb oldalinal ha megyek leesek kozepen egy tukor van es bal oldalon egy ut ami le visz egy pincebe ahol 3 kovet lehet eltolni hogy 3 alagut legyen... na most a baj az hogy eltoltam mindaharmat es akkor az volt hogy az egyik megalt de nem lehetet sehova se menni arra a masik ketto meg egy atjarot csinalt ... ami ugyanoda visz visza... micsinajak ott?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bar en bementem lent mind controlal elkabitotam apasit a veszjelzonel majd szijelcsaptam mindekit es aszt is 😊)
Azért köszi, majd alaposan megszemlélem a helyszint! 😊
Van két ajtó közvetlen egymás mögött. A második mögött egy szoba, tele birodalmiakkal, és ahogy belépek - akár sunnyogva is - egy köcsög tiszt valahol egy ablak mögött egyből megnyomja a riasztót, én meg megyek a dutyiba! 😞)
Más útvonalon nem lehet bejutni, tehát mindenképpen az ajtót kell használnom, de már ki vagyok tőle! Egy órán keresztül küzdöttem, de most feladtam! HELP PLEASE!!
Egy R2-es előtti kapcsolót megnyomtam, alattam egy villaszerű valamire rátudtam ugrani, és még a másik villát is sikerült közelebb csalni az Erővel. Most át kellene a másikra ugrani? Sehogyse sikerül.

Magyarán kurva jó volt. Csak sajna egy bug miatt No force-os szervereken is lehet erőt használni. Kicsit bunkóságnak tartom, hogy ezt sokan ki is használják.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ezt támasztja alá a Shadow Force-nak adott 50% százalék is, amit még ők maguk sem tudtak megindokolni........
Riszpekk
Nem akarom csitelni bazzz!!! ...de lehet hogy kénytelen leszek!
Amúgy nagyon COOL GAME!!! Iszonyatosan visszaadja a Star Wars feelinget!
win xp-t hasznalok es ezt a hibaüzit kapom:
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" miert? mar kiprobaltam win98 komp modban is, hasonlo eredmennyel.
"A fent említett apróságoktól eltekintve azt kell mondanom, hogy a Jedi Outcast t9kéletesre sikeredett. Az egyetlen riválisnak számító MEdal of Honournál ötletesebb, kreatívabb és nagyobb mozgásszabadságot ad, mindemellett AI-ja jóval butább annál..."
😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
).
A lényeg, hogy ami egyiknek jó a másiknak lehet, hogy közel sem annyira és ez most nem CAD-nek szólt!!!
caddie
Segítsetek, a báros rész után egy párkányra jutottam egy csillével, felettem egy jelzőlámpa villog, de nem tudok vele mit csinálni!