3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#1585 akkor vágd szét a "ketrecet" -
#1583 szedd le isoban és játsz vele daemon toolssal
nincsenek hosszú vieói de azért megéri mert hangulatosak a "váltások" -
#1582 #1572-ben le van írva aztán Lando mondja meg a jelszót -
#1581 RIP van valahol??? RIPET KÉRÜNK!
ftp is jo. -
#1579 ok közben már leesett:) -
#1578 Köszi HUNter a tető nyitva akkor a tartáj lessza megoldás
-
#1577 ja vagy ha nem ez a baj: kint van a tartály azon egy kék és egy vörös panel azokkal próbálkozz eltalálni a jelpárt... -
#1576 nem a tetőt kellene kinyítnod most? ha igen: a terem két szélén van két rács a padlón ott menj le, aztán tudni fogod hogyan tovább...
fú ne is mondd én ott fél napig szenvedtem met nem jöttem rá hogy van éjjellátóm is:)) -
#1574 ehh nem tudja valaki hogy miért ilyen béna Desann?:) -
#1573 Vagy kilövi fenn a rácsot és az r2-es tetejéről beugrik, mert így 1 secret-et is megtalál. -
Sith #1572 A csiléket kell meglökni hozni erő lökéssel huzásal. Az egyik présen átmész utána meghuzod, viszajösz be az egyik ajtón ott lesz a műásik csile azt meglököd és mehetsz tovább -
djcom #1570 Ha adsz egy mail címet elküldöm az angol nyelvű végigjátszást -
#1568 Szivesen. : ))) -
#1566 Szépen ráugrasz, forcepullal odahúzod a másik állványt, arra is ráugrasz, onnan beugrasz a szeméthordóba, és a kapcsolókat forvepushal átálligatva szépen továbmész a köv. pályára. -
Sith #1564 Aszem későn érkeztem már minden kérdésre válaszolt valaki... -
#1563 Tökéletes, köszi! .-))) -
#1561 vki egy duelt? -
#1560 szia Skorpiókirály! .-)
Tucc nekem is segíteni kicsit?
Azon a pályán vagyok, ahol a Jedi Akadémiát kell megtalálni a dzsumbujban. .-) Van ott egy lezuhant űrhajó is, de az isten tudja, merre van az akadémia... plíz help me! .-)
Köszi! -
#1559 Ja ok. Végülis mind1, melyik, ha elfogy így-is úgy-is használhatatlan lesz:)
De már mind1, vhogy megoldottam:) -
#1558 Ja igen ... amit baloldalt látsz elfogyni , az nem a lőszer !!!
Az ugyanis végtelen mennyiségben van , hanem a sérültségi állapota az ágyúnak !
Bocs a név elírásért . :) -
#1557 És nem ragn hanem ragm;)) -
#1556 jó de én bele lövök 4-et a lentibe, ő megpurcan és alig marad lőszerem + még rohadtul beszaggat, pedig minden lowon van és ablakban fut:( -
#1555 RON RAGN !
A taktika a következő !
1. Eleve hődetonátorral rohansz a liftet irányító alsó épületbe és bedobodod gyorsan azt ( ha kell 2-őt ! ) .Közben mozogsz , mert ugye lő az ATST .Amúgy ha pont eltalálod vagy a tisztet vagy a birodalmit , akkor egyből meghal mindkettő .
2. Beindítod a liftet , ami ugye kb. csak 5-6 másodperc elteltével indul felfelé .
3. Amint felértél , fegyverváltás , irány a felső irányító épület és megölöd a tisztet .
4. Ki az épületből és bevágódsz azonnal az ágyú irányítószékébe .Mivel az lefelé néz , így csak az ATST-vel kell törődnöd , amit 6-7 lövéssel lehet kiiktatni .A katonákkal ne törődj , nem sok vizet zavarnak , mivel nem lőnek rád ( mármint a lentiek ) . :)
5. Hátrafordulsz és ekkor CSAK azt a 4 birodalmit őld meg , akik éppen ekkor rohannak ki a kisebb dombon álló épületből .Ez nekem 7-8 másodpercnél nem tart tovább .
6. Ezután a fenti párkányon lévő összes birodalmit és volt időm még kinyírni , de a LEGFONTOSABB!!! , hogy amint megjelenik az ATST , azt LŐDD!!! Mert ha túl sok fogoly hal meg , akkor ugye kezdheted az egész pályát előlről .
Ha most elolvasod az előző hozzászólásaimat , akkor láthatod , hogy akár egyetlen save nélkül is meg lehet csinálni ezt a pályát ( mivel én így tettem , hogy tovább jussak ) , szóval nem nehéz .
Ja igen ... én normál-on nyomom . :) -
#1554 TROOPER !
Ha nemszeretnél az előző hozzászólás után újra nekiveselkedni az egésznek , akkor nézd meg a #1407-es hozzászólást és töltsd le a kimentést , ami pont ezutáni kimentés , így nem maradsz le semmiről .Pontosabban töltsd le és további jó játékot ! :) -
#1553 Ismerős probléma ! :)))
Ez jókora bug a játékban ! 2 okból fakadhat .
1. A harmadik ATST , ami a kapu felé menet jelenik meg , ahol fel tudsz menni az ion ágyúk-hoz "eltűnik" .Ez abból fakad , hogy te gyorsan visszaszaladsz a felső platformra az ágyúhoz , így "eltűnik" a látószögedből a lépegető .És lám , ha lemész nincs is ott már . :)))
2. Túl sokat quicksave-ltél !
Én quicksave nélkül nyomtam végig ezt a pályaszakaszt és hagytam , hogy a 3. ATST is a felső platformon elhelyezett rögzített lézerágyú hatótávolságába kerüljön , azaz odacsaltam .Persze robbantak körülöttem a rakéták . :)))
Így már kinyílt , zöldre váltott az a bizonyos ajtó is az ionágyúk felrobbantása után ! -
#1551 és mit kezdjek vele? -
Simon Templar #1550 Jedi Outcast végigjátszás:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/jedi_outcast.txt -
#1549 mijen szinten nyomtad? -
#1548 Nekem maradt. Sőt, a rohamosztagosokra is, és utána még a harmadik ATST-re is. .-)))) -
#1547 jó de az ágyú nehezen fordul és mire az elsőt kinyírom nem marad lövedék a másodikra -
#1546 Persze az ágyúval. .-))) -
#1545 Gyorsan ki kell nyírni az alsó ATST-t, majd gyors fordulás és kinyírod a rohamosztagosokat és az ATST-t is. .-) Ennyi és lehet tovább menni. :-))) -
#1543 még 1 ATST -
#1542 ehh..de az a poén hogy ugye felrohanok, megmenekülve 1 atst előtt..Ott küzdenek a haverok a katonákkal. Én elkezdem írtani őket erre jön egy tucat, és naná hogy megtámadnak. Gondolom OK, ha nem akarok kinyúvadni inkább őket lövöm, a maradékkal a tetőn elbánnak a többiek. Erre bejön még ' ATST, és mire az ágyúval megfordulok már halottak. Ha viszont gránáttal próbálom kicsinálni az ATST-t, akkor a rohamosztagosok kicsinálnak. -
Inquisitor #1541 Én még nem tartok ott, de valaki említette, hogy nem az ATST-k kiirtása a nyerő ... van valami cseles megoldása. -
#1540 sziasztok!
Azon a pályán vagyok, ahol a Jedi Akadémiát kell megtalálni a dzsumbujban. .-) Van ott egy lezuhant űrhajó is, de az isten tudja, merre van az akadémia... plíz help me! .-) -
#1539 Azokat a rohadt **** prizonereket hogy a ***ba lehet megmenteni? Mer lőszer csak az egyik ATST-re van...és ha az ATST-vel foglalkozok akkor engem nyírnak ki, ha a birodalmiakkal akkor őket....help -
#1537 Vágd le a másik "nem nyíló ajtó" ( 2 db ) köveit .Pontosabban dobd el a kardod a köveket tartó láncra , amíg azok le nem esnek . -
#1535 Nem muszáj megkerülni a fél világot: az első csille meletti résen keresztül meg lehet tolni a másodikat is. -
#1534 Ha nem érsz oda időben, vedd rá a kardot, hogy találkozzatok féluton. Hiszen Jedi volnál vagy mi. Emlékezz a Birodalom visszavág elején a barlangos jelenetre.