3049
Jedi Knight II - Outcast
  • hun-ter
    akkor vágd szét a "ketrecet"
  • hun-ter
    szedd le isoban és játsz vele daemon toolssal
    nincsenek hosszú vieói de azért megéri mert hangulatosak a "váltások"
  • hun-ter
    #1572-ben le van írva aztán Lando mondja meg a jelszót
  • Aquli
    RIP van valahol??? RIPET KÉRÜNK!
    ftp is jo.
  • hun-ter
    ok közben már leesett:)
  • Free
    Köszi HUNter a tető nyitva akkor a tartáj lessza megoldás
  • hun-ter
    ja vagy ha nem ez a baj: kint van a tartály azon egy kék és egy vörös panel azokkal próbálkozz eltalálni a jelpárt...
  • hun-ter
    nem a tetőt kellene kinyítnod most? ha igen: a terem két szélén van két rács a padlón ott menj le, aztán tudni fogod hogyan tovább...
    fú ne is mondd én ott fél napig szenvedtem met nem jöttem rá hogy van éjjellátóm is:))
  • hun-ter
    ehh nem tudja valaki hogy miért ilyen béna Desann?:)
  • Long_Gun
    Vagy kilövi fenn a rácsot és az r2-es tetejéről beugrik, mert így 1 secret-et is megtalál.
  • Sith
    A csiléket kell meglökni hozni erő lökéssel huzásal. Az egyik présen átmész utána meghuzod, viszajösz be az egyik ajtón ott lesz a műásik csile azt meglököd és mehetsz tovább
  • djcom
    Ha adsz egy mail címet elküldöm az angol nyelvű végigjátszást
  • Hmuda
    Szivesen. : )))
  • Hmuda
    Szépen ráugrasz, forcepullal odahúzod a másik állványt, arra is ráugrasz, onnan beugrasz a szeméthordóba, és a kapcsolókat forvepushal átálligatva szépen továbmész a köv. pályára.
  • Sith
    Aszem későn érkeztem már minden kérdésre válaszolt valaki...
  • Close
    Tökéletes, köszi! .-)))
  • magus
    vki egy duelt?
  • Close
    szia Skorpiókirály! .-)

Tucc nekem is segíteni kicsit?
    Azon a pályán vagyok, ahol a Jedi Akadémiát kell megtalálni a dzsumbujban. .-) Van ott egy lezuhant űrhajó is, de az isten tudja, merre van az akadémia... plíz help me! .-)

Köszi!
  • Ron Ragm
    Ja ok. Végülis mind1, melyik, ha elfogy így-is úgy-is használhatatlan lesz:)
    De már mind1, vhogy megoldottam:)
  • skorpio7
    Ja igen ... amit baloldalt látsz elfogyni , az nem a lőszer !!!
    Az ugyanis végtelen mennyiségben van , hanem a sérültségi állapota az ágyúnak !
    Bocs a név elírásért . :)
  • Ron Ragm
    És nem ragn hanem ragm;))
  • Ron Ragm
    jó de én bele lövök 4-et a lentibe, ő megpurcan és alig marad lőszerem + még rohadtul beszaggat, pedig minden lowon van és ablakban fut:(
  • skorpio7
    RON RAGN !

A taktika a következő !
    1. Eleve hődetonátorral rohansz a liftet irányító alsó épületbe és bedobodod gyorsan azt ( ha kell 2-őt ! ) .Közben mozogsz , mert ugye lő az ATST .Amúgy ha pont eltalálod vagy a tisztet vagy a birodalmit , akkor egyből meghal mindkettő .
    2. Beindítod a liftet , ami ugye kb. csak 5-6 másodperc elteltével indul felfelé .
    3. Amint felértél , fegyverváltás , irány a felső irányító épület és megölöd a tisztet .
    4. Ki az épületből és bevágódsz azonnal az ágyú irányítószékébe .Mivel az lefelé néz , így csak az ATST-vel kell törődnöd , amit 6-7 lövéssel lehet kiiktatni .A katonákkal ne törődj , nem sok vizet zavarnak , mivel nem lőnek rád ( mármint a lentiek ) . :)
    5. Hátrafordulsz és ekkor CSAK azt a 4 birodalmit őld meg , akik éppen ekkor rohannak ki a kisebb dombon álló épületből .Ez nekem 7-8 másodpercnél nem tart tovább .
    6. Ezután a fenti párkányon lévő összes birodalmit és volt időm még kinyírni , de a LEGFONTOSABB!!! , hogy amint megjelenik az ATST , azt LŐDD!!! Mert ha túl sok fogoly hal meg , akkor ugye kezdheted az egész pályát előlről .

Ha most elolvasod az előző hozzászólásaimat , akkor láthatod , hogy akár egyetlen save nélkül is meg lehet csinálni ezt a pályát ( mivel én így tettem , hogy tovább jussak ) , szóval nem nehéz .
    Ja igen ... én normál-on nyomom . :)
  • skorpio7
    TROOPER !

Ha nemszeretnél az előző hozzászólás után újra nekiveselkedni az egésznek , akkor nézd meg a #1407-es hozzászólást és töltsd le a kimentést , ami pont ezutáni kimentés , így nem maradsz le semmiről .Pontosabban töltsd le és további jó játékot ! :)
  • skorpio7
    Ismerős probléma ! :)))
    Ez jókora bug a játékban ! 2 okból fakadhat .
    1. A harmadik ATST , ami a kapu felé menet jelenik meg , ahol fel tudsz menni az ion ágyúk-hoz "eltűnik" .Ez abból fakad , hogy te gyorsan visszaszaladsz a felső platformra az ágyúhoz , így "eltűnik" a látószögedből a lépegető .És lám , ha lemész nincs is ott már . :)))
    2. Túl sokat quicksave-ltél !
    Én quicksave nélkül nyomtam végig ezt a pályaszakaszt és hagytam , hogy a 3. ATST is a felső platformon elhelyezett rögzített lézerágyú hatótávolságába kerüljön , azaz odacsaltam .Persze robbantak körülöttem a rakéták . :)))
    Így már kinyílt , zöldre váltott az a bizonyos ajtó is az ionágyúk felrobbantása után !
  • Ron Ragm
    és mit kezdjek vele?
  • Simon Templar
    Jedi Outcast végigjátszás:

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/jedi_outcast.txt
  • Ron Ragm
    mijen szinten nyomtad?
  • Close
    Nekem maradt. Sőt, a rohamosztagosokra is, és utána még a harmadik ATST-re is. .-))))
  • Ron Ragm
    jó de az ágyú nehezen fordul és mire az elsőt kinyírom nem marad lövedék a másodikra
  • Close
    Persze az ágyúval. .-)))
  • Close
    Gyorsan ki kell nyírni az alsó ATST-t, majd gyors fordulás és kinyírod a rohamosztagosokat és az ATST-t is. .-) Ennyi és lehet tovább menni. :-)))
  • Ron Ragm
    még 1 ATST
  • Ron Ragm
    ehh..de az a poén hogy ugye felrohanok, megmenekülve 1 atst előtt..Ott küzdenek a haverok a katonákkal. Én elkezdem írtani őket erre jön egy tucat, és naná hogy megtámadnak. Gondolom OK, ha nem akarok kinyúvadni inkább őket lövöm, a maradékkal a tetőn elbánnak a többiek. Erre bejön még ' ATST, és mire az ágyúval megfordulok már halottak. Ha viszont gránáttal próbálom kicsinálni az ATST-t, akkor a rohamosztagosok kicsinálnak.
  • Inquisitor
    Én még nem tartok ott, de valaki említette, hogy nem az ATST-k kiirtása a nyerő ... van valami cseles megoldása.
  • Close
    sziasztok!

Azon a pályán vagyok, ahol a Jedi Akadémiát kell megtalálni a dzsumbujban. .-) Van ott egy lezuhant űrhajó is, de az isten tudja, merre van az akadémia... plíz help me! .-)
  • Ron Ragm
    Azokat a rohadt **** prizonereket hogy a ***ba lehet megmenteni? Mer lőszer csak az egyik ATST-re van...és ha az ATST-vel foglalkozok akkor engem nyírnak ki, ha a birodalmiakkal akkor őket....help
  • skorpio7
    Vágd le a másik "nem nyíló ajtó" ( 2 db ) köveit .Pontosabban dobd el a kardod a köveket tartó láncra , amíg azok le nem esnek .
  • Long_Gun
    Nem muszáj megkerülni a fél világot: az első csille meletti résen keresztül meg lehet tolni a másodikat is.
  • Glinn Eldiven
    Ha nem érsz oda időben, vedd rá a kardot, hogy találkozzatok féluton. Hiszen Jedi volnál vagy mi. Emlékezz a Birodalom visszavág elején a barlangos jelenetre.