Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
ha! Koszi megvolt mar! Dassan volt a legkonyerbb elenfelem😊 Haver aszonta hogy nyomogasak gombokat es kapok pajzsot ... fasz😊 Speed 3 szor es utod vered oszt ki is halt! 😊

Ramak jatek volt isteni!

Habar minden Lucas Arts jatek az!

Koszi a segitsegeteekt es jo szorakozast tovabb is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahm nah megint elakdtam.

Ott vagyok hogy mar Dasant uldozom a templomba . Ott volt egy resz hogy egy tuzfolyoso utan 3 ajto van. Jobb oldalinal ha megyek leesek kozepen egy tukor van es bal oldalon egy ut ami le visz egy pincebe ahol 3 kovet lehet eltolni hogy 3 alagut legyen... na most a baj az hogy eltoltam mindaharmat es akkor az volt hogy az egyik megalt de nem lehetet sehova se menni arra a masik ketto meg egy atjarot csinalt ... ami ugyanoda visz visza... micsinajak ott?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

THANX SEPHI!!!
Sephi
Ott fenn bazz baloldalt van a vilany kapcsolo. Kikapcsolod es atrohans a szoban gyorsan😊

Bar en bementem lent mind controlal elkabitotam apasit a veszjelzonel majd szijelcsaptam mindekit es aszt is 😊)

FELÜL??? Körülnéztem rendesen, találtam is egy SECRET PLACE-t, de tovább már nem tudtam felugrani! Bááár...van egy kis beugró, ahol fel lehet ugrani egy lámpára, de a következő hely nagyon magasan van.

Azért köszi, majd alaposan megszemlélem a helyszint! 😊
mozesapo
Felül menj be és kapcsold le a villanyt !

Hol a francba lehet megszerezni a fénykardot?Most a lépegetőknél vagyok.De mindíg mission failed!?
Bazzeg!!! A lopakodós résznél FULLRA ELAKADTAM!!!
Van két ajtó közvetlen egymás mögött. A második mögött egy szoba, tele birodalmiakkal, és ahogy belépek - akár sunnyogva is - egy köcsög tiszt valahol egy ablak mögött egyből megnyomja a riasztót, én meg megyek a dutyiba! 😞)

Más útvonalon nem lehet bejutni, tehát mindenképpen az ajtót kell használnom, de már ki vagyok tőle! Egy órán keresztül küzdöttem, de most feladtam! HELP PLEASE!!
Rincewind
A Hupikék Törpikékben is több az SW feeling, mint Ep 1.ben 😊
Hát ez maximum az elején megy, később az ellenség nem különösebben aggasztja magát a fojtogatós trükkön.
Én is befejeztem. Elégedett vagyok, szépen kivitelezett, érdekes, változatos játék. Több Star Wars feelinget éreztem benne, mint az Episode I-ben.
Sephi
Ohh most verekedtem azzal a robot fele emberkevel... oo nem is nehez! Eloszor szijel kell lonni a pajzsat majd tamadas kardal hatralepes tamadas hatralepes... es igy... de asztan a swamp az juj 😊

Krinyo
oda álsz ellenség elé(háttal)és hátra+támadás

He! Közben sikerült!
Nar Shadda-n elakadtam.
Egy R2-es előtti kapcsolót megnyomtam, alattam egy villaszerű valamire rátudtam ugrani, és még a másik villát is sikerült közelebb csalni az Erővel. Most át kellene a másikra ugrani? Sehogyse sikerül.
Krinyo
media marktba már árulják

Háromszor elolvastam amit írtam de nem láttam benne élvezetre utaló kifejezést. Csak annyit tudakoltam, hogy lehet-e.
Krinyo
ááá
messze van még onnan a vége

A multiban lehet first person-ba fénykardozni? A single módban lehetett, de a multiban nekem nem engedi.
Ezt honnan veszed Krinyo?
Sephi
Ahm nekem az teccik mikor ram tamad ket Jedi es felora kardozas utan meghalok. Ezert valtoztatam strategiat. Amikor ramfutnak lelaszitom az idot es 3 masodperc allat megolom 😊 Jo mi ?😊))

Dikkma
ne má? ma ápr. 2 van, nem 1?!
Hmuda
Na, icsit nyomultam külföldi szerveren. Tök jó volt amikor mindenki elkezdett tauntolni. A legdurvább szerintem Luke tauntja. "Megvárom amíg a gyűlöleted elemészt!" Mindenki körberöhögte a Luke skines csávót. Persze rögtön váltott is Dessanra. : )))
Magyarán kurva jó volt. Csak sajna egy bug miatt No force-os szervereken is lehet erőt használni. Kicsit bunkóságnak tartom, hogy ezt sokan ki is használják.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
qczi.warez.hu
Krinyo
tudom hogy nem ide tartozik de megjelent a hitman 2.Egyébként qrva jó jk2.

Pc-Guru:96%!!!!Ez igen meg is érdemli
!
hiba
igyvan mennye inkabb kapalni
valkinek dolgozni is kene ma'

Persze miért mit gondoltál Ravenéktől?Majd kapunk 1 minőségi q3 engines szórakoztató FPS-t pc-s szinvonalin,izgalmas multipléjer játékmódokkal meg minden?Jó vicc...😊)))

I.C.ram
az mokas resz volt sima kijatszottam a gepet! 😊)) el se inditottam a liftet csak az oldalarol felugrottam azokra szarokra es a raketasok else kezdtek loni 😊) es a kulcs az pedig a "nagy torony" tetejen vagy az aljan minket reszre ellehet jutni egy lifttel
Sephi
Nah ... ez is jo resz... ott vagyok hogy valami olyan oldara menos liftbe szaltam egy nagyon nagy teremben kozepen egy nagy torony... es a liftet (szalito izet) elkezdik loni raketasok! Azutan bementem a toronyba felmentem es ott van egy ajto... oda ker security cardot de aszt nem talalom 😞 Tudna segiteni valaki?

Veled itt kötözködnek ...
Goodwill
Azt az 50%-ot én se értem....én 10-et se adtam volna rá.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
elhiszem

de nem vonz a SW kaland

Riszpekk

D3t0nat0r
Freak miéert nem játszol már vele? NE félj, mérföldekkel jöbb mohától 😊

Kerdes: 2. vagy 3. palya amikor az ion-agyuk pajzsait majd az ionagyukat kell kilonni. Utana a csajszi leszall az ursikloval, elindulok arrafele, es: semmi. Ott maszkalok a hajo korul, es nincs vege a kuldetesnek... Ez mi?
FREAK
A medal AI-jánál butább!?!?!?!?!?! JÉZUS!!! A medalban nem is volt AI, csak előre programozott cselekvések, ezek a Gurusok totál betegek!!

Ezt támasztja alá a Shadow Force-nak adott 50% százalék is, amit még ők maguk sem tudtak megindokolni........

Riszpekk

Tudom hogy hülye kérdés, de hogy lehet átkapcsolni third person nézetbe? Vagy csak akkor lehet, ha van fénykardod?

Kivan a faszom a köcsög sniperekkel!!!

Nem akarom csitelni bazzz!!! ...de lehet hogy kénytelen leszek!

Amúgy nagyon COOL GAME!!! Iszonyatosan visszaadja a Star Wars feelinget!
tudna vki segiteni?
win xp-t hasznalok es ezt a hibaüzit kapom:
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" miert? mar kiprobaltam win98 komp modban is, hasonlo eredmennyel.
Rincewind
Mind1, idézet a végéből:

"A fent említett apróságoktól eltekintve azt kell mondanom, hogy a Jedi Outcast t9kéletesre sikeredett. Az egyetlen riválisnak számító MEdal of Honournál ötletesebb, kreatívabb és nagyobb mozgásszabadságot ad, mindemellett AI-ja jóval butább annál..."

😊
hiba
Amit en lattam 1x abban a strike commander volt.

Rincewind
Egyébként láttátok a PcGuru értékelést, lol?
Hmuda
Hát marhára nem egyforma az izlésünk. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Ez viszont a te véleményed, mindenkinek más a favorit, én például még mindig szívesebben "poénkodok" ezzel, mint, hogy a War3-al untassam magam! (Ajjaj ezért most biztos a pokolba kívánsz majd... ).
A lényeg, hogy ami egyiknek jó a másiknak lehet, hogy közel sem annyira és ez most nem CAD-nek szólt!!!
CAD
Nos, amikor azokat a sorokat irtam (#1042), akkor kb felenel tartottam... most mar vegigvitem, es velemenyem csak minimalisan valtozott, igaz pozitiv iranyban... a gamma egyszer-vegigjatszom-aztan-soha-tobbe-ne-lassam kategoriaba tartozik bele, es a saber duel mutliba is max poenkodasnak jo egy egy mohaa, vagy warcraft3 nyomulas kozott...

caddie

Köszi!

Hmuda
Tölts vissza egy állást és mielőtt bemenne a szemétszállító az erőtér mügé, erővel állítsd át a lámpát. Ezt addig ismételd amíg el nem jutsz a köv pályára.

Sziasztok!
Segítsetek, a báros rész után egy párkányra jutottam egy csillével, felettem egy jelzőlámpa villog, de nem tudok vele mit csinálni!

I.C.ram
bekell bindelni a bind paranccsal taunt -nak asszem valahogy igy /bind taunt
Mit kell csinalni amikor Desann-t kovetjuk es van 1 olyan szoba,hogy omlok a plafon.Valaki segitsen.