Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kange
fa**om... Még csak most ébredtem...
Bocsesz Ron, hogy elírtam a neved... :-)

Steam acc: kange82

Kange
Oppá, az előző hozzászólásomat (#1341) rossz helyre címeztem...
Az is Neked ment Ron!!

Kange
De ha gyors kapcsolatod van, akkor magát az BIN/CUE-t is át tudod venni tőlem...

Kange
Ron Gagm: Nekem még megvan az összes RAR file, és tuti, hogy jók, mert azzal játszok... Tudok segíteni?
(RAR-R48)
Írd ide, ha tudok, és megdumáljuk, hogyan...

Ron Ragm
Pfff..most meg az a baja hogy 87%-nál megáll az uccsó filénél😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kange
Lehet, hogy jó gyakorlás, ám kicsit kiegyenlítetnek találom, mert most úgy érzem magam, mint egy terminátor, pedig az elején kicsit szidtam a gammát, ugyanis ha én úgy éreztem, hogy eltaláltam a gárdistát, a progi úgy számolta, hogy mégsem, csak optikai csalódás...
Mondjuk azzal is szívtam az elején, hogy akkor még nagyobb felbontásban játszottam, és elég sokszor nagy csaták közben megakadt... De most nincsenek nagy csaták...

Long_Gun
Masteren még szopósabb lessz, az elején igen sűrün kell spórolni a lőszarral, ráadásul csak 50 hp van és 1 mezei gárdista is alig lő mellé. Viszont jó gyakorlás.

Kange
én is wolfival kezdtem, aztán szépen sorban majdnem az összes fps, amit kiadtak... :-)
Én Jedi fokozatban kezdtem el, és az elején bizony-bizony elég nehézkesen megy...
Mondjuk most, hogy már van egy csomó Jedi erőm (I love ForceSpeed... ), már a gárdisták, meg a szimpla emberek semmit sem érnek ellenem...

Kange
be kell pötyögni: helpusobi 1

Dynamic
Na mégegy láma kérdés, de ezt tényleg nem tudom.
Amikor beírom a konzolba a thedestroyer-t(az a dupla élű lézerkard, vagy mi), azt írja ki, hogy a csalás nincs engedélyezve.Hogy kell engedélyezni??
Dynamic
már meg van, köszi...
Dynamic
Nagyon láma kérdés, de hogy a p...ba kell behozni a konzolt????
Long_Gun
Akkor még 1 pöttyet gyakorolni kell az fps-eket Én knight-on vittem végig, most nyomom masteren. (mondjuk én a wolfival kezdtem vagy 10 éve).

Ron Ragm
pff.."néha" előfordul...4ből 4szer, mi?😊)

Ron Ragm
pffff..vagy mégse😞

Ron Ragm
Happy End! Tudtam hogy a Rarral volt a gond, mégpedig azzal, hogy úgy volt "beprogramozva" hogy az r44-nél legyen a 100%😊

Ron Ragm
Mind1 találtam még 1 oldalt ami ugyanúgy van felrakva remélem a 2 egyvelegéből működni fog😊

Ron Ragm
mind1 most lenyomok egy testinget hogy azért tudjam mejikkel is van gáz...

Ron Ragm
de mejiket?😊

Ron Ragm
a letölteni kimaradt

Ron Ragm
help! A r44-es fájölnél folyton megáll a winrar és az alábbi szöveget dobja ki:
! CRC failed in jedi2.bin. The file is corrupt
Naszal ez mitől van? Már próbáltam a Rart, az r44-est, meg az utániakat de semmi!😞

Kange
2002. ápr. 08. 00:31 | Válasz erre | #1261

Szia KANGE ! 😊
Ismerős a dolog , már más is kérdezte pont ugyanezt máshol és pont én válaszoltam neki .Most akkor ide bemásolom ezt .

Ugye ott ki tudsz menni a szabadba a szoba mindkét oldalán .A szakadék túloldaláról érkezik a teherszállító vagon .Na ... itt menj ki az egyik ajtón és állj arra a részre , párkányra , ami a szakadék , zöld tó fölé nyúlik .Ha lenézel , láthatod , amint meghatározott időközönként kinyúlik egy cső , amire neked rá kell ugranod .Guggolj le , mert visszahúzódik ez a cső és te egy , a fenti rács alatti párkányra esel rá .Menj be a csőbe , siess , mert még a fertőtlenítés előtt ki kell lőnöd minden piros \"tekercset\" ( 5db ) .Ezután , mint egy liften , emlkedj ki a középső tekercsen , ahol már nyugodtan tartózkodhatsz , mivel már nem veszélyes rád a helység .Ugorj rá egy vagonra és majd baloldalt , közvetlenül az első forduló után lesz egy járat a bánya falában , ahová eddig nem tudtál eljutni , mert túl magasan volt .
Remélem érthető voltam . 😊
Válasz 'Kange' üzenetére (#1259)

Kange
THX!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem kb. egál a configom (Cel 366@413, 160 mb ram, TNT16mb, SB128 és win2k), s nincs semmi problémám sem a game-val, a hangok sem csúsznak, igaz, hogy very low detail-ban van minden.

A problémád forrása lehet az SB live, a hangkártya-driver, (esetlegesen winxp - ha azod van, mert annak bazi sok ram kell) vagy próbáld meg azt, hogy a hangminőséget is low-ra állítod.

Amikor elmész hátra a folyosón ott van egy szellőzőaknak amit szét kell lőni (mármint a rácsot). Ott be tudsz menni és belátsz egy szobába ahol van egy láda a földön. Azt kell szétlőni, azt felrobban és átrobbantja a falat. Ott tudsz továbbmenni és megtalálod Lando-t aki megmondja a jelszót.
Kange
Hm, skacok, akkor nincs segtség nekem?
Senki sem tud segíteni? :-(
Már teljesen kétségbe vagyok esve...
Kétszer körbejártam az egész pályát, tök üres, megtaláltam az összes titkos helyet, de a pálya végét még nem...
HELP

Kange
Hm, skacok, akkor nincs segtség nekem?
Senki sem tud segíteni? :-(

Ron Ragm
Már csak 2 fájl és naná hogy itt az idő hogy suliba menjek!!!
ÁÁáááááá ijen is csak velem történhet😞((

Kange
Skacok, ismét HELP!!!
A szemétzúzós pályán akadtam el. Ott állok egy ajtó elött, amihez egy kódot kér a robot fej...
A kódot nem tudom, és ezért halálra sebez lent egy fülkében a villany...
PLÍÍÍÍÍZZZ, HELP!!!!

Szia Andy!
Neked van kedved multizni?
Ha igen akkor én is megyek.
Krinyo
Most nemtok.De van magyar szerver.
A fénykard singelbe sztem nemmegy.
De multiba is gond van.
Ahol jáccottam ott ment és qrva jól nézett ki.
De ha csinálok akkor azt irja ki hogy a csít nem engedéjezett ezen a szerveren

Szia Krinyó!A kétpengés fénykard single modban is müködik?Nem multizunk egy kicsit?
Kange
Nekem begyün a single...
Összehasonlítani meg nemtom a multival, mert még nem nyomtam...

magus
kéne magyar szerver
sztem a single trágya de izlések és pofpnok

Ok, lehet, hogy igazad van, de a világos oldal tényleg csak akkor nagyon jó, ha te meg a közelharcban vagy nagyon jó. És akkor még mindig ott van az a tény, hogy Lightning-gal akár 2-3 embert is ki tudsz nyuvasztani 1 időben úgy, hogy ők hozzád sem érnek...
...míg a világos oldalnál mindenképp közelharcba kell menned, ha egyáltalán pontot akarsz szerezni...

Ron Ragm
Rrrrrrrrg jön le nem bírom ki valaki fogjon le😊))

Krinyo
😊

Nekem az a véleményem,hogy annak érdemes használni a világos oldalt,aki tudja magáról hogy nagyon jó közelharcban,mert ha belegondolsz,akkor a világos oldal képességei olyanok,hogy használatukkal közelharcra kényszerítik az ellenfelet.Pl az Absorb semlegesíti az ártó erőket,pl. a grip-et,vagy a lightningot,a heal-nél ugyan nem tol ki az ellenféllel azzal hogy leszivja a force power-t,de nem vagy a szerencsére utalva,hogy vajon van-e az ellenfélnek elég force powerje ahhoz,hogy engem felgyógyítson😊))
A force push,mondjuk azt a sötétek is használhatják,a grip ellen való,és ha használtad akkkor megint csak közelharcra kényszerítetted az ellent😊))
Meg mittomén,de azt tapasztaltam hogy aki a világos oldalt használta az mindig lehetetlenné tette valamelyik védekező képességével,hogy az erővel öljék meg.

Kange
Nekem is nagyon tetszik... :-)
Már elég régen nem játszottam olyan játékkal, amiben élveztem volna a single player módot... :-))
Mint van szabad időm, egyből nyomom... :-)
Hol érdemes multizni? Van valami gyors magyar cerver?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de én már csak ilyen vagyok... :-)))

multiban még nem tapasztaltam semmi bugot... meg úgy egyébként sem.

amúgy a progi rullZ! 😊

Kange
Skacok, kinek mi a véleménye a progirol?
Ugyanis nekem elég sok bug van benne... (legalábbis szerintem bug...)
Csomószor olyan érzésem van, hogy szerintem eltaláltam a gárdistát, átment rajta a lézer, de mintha mi se történt volna... :-(
Ez nálatok is így van?
Ha igen, van ez ellen esetleg már patch?
Thx a helpet...

izé, elqram, a Multi Skilleknél nem force push, hanem force PULL, ami használhatatlan. sorry 😊

Szeretnék veletek megosztani pár infot/tippet a multiplayer részéről a játéknak (CSAK azoknak, akik még nem ismerik őket):

Multiban (eddig még csak azt játszottam ) szerintem a lézerkardcsaták a legélvezetesebbek és leglátványosabbak is egyben. Személy szerint csak olyan szerverre join-olok, ahol a "...weaponDisable:65535" opció aktív, azaz, csak karddal lehet nyomulni. Itt is a DeathStar(?) pálya (nemtom' a pontos nevét) a legjobb, ahol a hangárban valami eszméletlen jókat lehet nyomulni , ajánlom mindenki fogyelmébe.

Multiban egyértelműen a Sötét Oldal a favorit, 20 esetből 19-ben olyan emberek vannak benne a TOP 5-ben, akik ezt az oldalt választották... hogy miért? Ezért:

1. Lightning: 3-as (maximum) szinten nagyon durván sebez, egyszerre több ellenfelet is, és jó a hatótávolsága is.

2. Grip: max. szinten megragadhatod vele az ellent és ledobhatod valahonnan (ez a Nar-Shadda(?) - ahol a vékony hidakon lehet mászkálni a nagy semmi felett - vagy milyen nevű pályán nagyon hatásos). Na meg fogyasztja a HP-t is. Grip-elés után általában egy suhintás a fénykarddal és megpusztult az enemy .

3. Drain: Elszívja az ellenség Force pontjait, ez pláne jó dolog a világos oldal ellen, ahol ugyebár a Protection és az Absorb skillek is a Force pontokból táplálkoznak - magyarán le lehet szedni az ellenfél védelmet nagyon gyorsan. Továbbá az elveszett HP-k pótlására is sokkal jobb, mint a világos oldal HEAL-je, mivel egyszerre több ellenféltől is szívhatod az energy-t egyszerre .

(A sötét oldal Rage-ét nem ajánlom mert igaz, hogy durva hatása van neki (brutális sebzés, gyorsabb mozgás, jobb találati arány), de elszívja a HP-det és utána nagyon könnyen lecsaphatnak.)
(Az egyik legjobb móka az, amikor neked támad valaki Rage módban, te meg elugrálsz a csapásai elől, aztán amikor megszűnik a Rage hatása és az enemy belassúl akkor odaugrani hozzá és megérinteni a fénykarddal - adios amigo, +1 pont )

A legjobb beállítások szerintem, sötét oldalra (természetesen Jedi Knight szinten):
Jump: 3-as szint,
Grip, Drain, Lightning: 3-as szint,
Saber Attack, Saber Defense: 3-as szint, Saber Throw: 1-es szint.

Ez az én véleményem, nem kell ehhez tartani, mert pl. a tapasztalatok alapján a Grip-es fojtogatás ellen nagyon jó a Force Push (elég sok esetben).

Az abszolút használhatatlan Multi Skillek közé tartozik szerintem a Force Push (ha észreveszik, hogy húzol valaki magad felé megfordul és vagy szembeszáll veled, vagy átugrik rajtad aztán hello), a Mind Trick (baromság, mert hiába nem lát az ellenfél erővel tud rád hatni ugyanúgy és amint megtámadsz valakit láthatóvá válsz) és a Force Seeing (abszolút semmi értelme sincs).

Fénykard üzemmódok:
- Kék: alacsonyat sebez, de ez a leggyorsabb üzemmód
- Sárga: normál sebzés, normál sebesség
- Piros: nagy sebzés, de nagyon lassú (viszont 2 csapással ki lehet bárkit csinálni, de általában elég egy csapás is)

A sebzésszorzókat sajnos nem tudom, de nem nem is lényeges, ajánlom mindenkinek a Sárga üzemmódot, ez a leghatásosabb és legjobb választás szerintem.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe...

Valószínüleg driver probléma. Rakj fel egy másik nVidia drivert.

A fénykardpárbaj a legjobb az egész játékban 😊) Amúgy meg a legjobb, leglátványosabb fegyver is...

Ron Ragm
Jön le!(sajna kicsit lemaradtam, ha tudtam volna hogy ijen is lesz...😞((()
De mind1, fő a vidámság és már várom mijen lehet LANban 1 fénykard párbaly😊)))

Kange
Köszike...
Ott a tekercsek kilövése maradt el nekem...
A magasabb párkányt észrevettem...
THX

Előbb járd be azt a részt ahol üres fülkéket találsz erőterekkel lezárva. Az egyikben egy régi ismerőssel találkozol aki megmondja a jelszót
gothic1
HELP!

Close megfogalmazta a problémámat, de mire valaki válaszolt volna neki. Kitalálta maga... Pech.
Szóval a probléma (Close irta):

Sowall Nar Shadda-n vagyok a második részpályán, az üzemben. Megint mindenkit kinyírtam akit találtam, de van egy ajtó az üzemben a felső szinten, ahol egy droidfej ami kibújik a lyukból, kódot kér, hogy továbbmehessek egy ajtón. Mr. Jedi meg mondogat mindenfélét, de mindig wrong a kód. :-) Merre tudom megszerezni?

Tudja valaki a megoldást?

Köszi.

VÉGIGNYOMTAM!!!
Nem volt egyszerű, de sikerült! Ez igazi kihívás volt! Nagyon bejött, bár volt egy-két rész, ahol az anyjukba kívántam a pályatervezőket (ugra-bugra), de amúgy nagyon klassz SW feelinges gamma! 😊)

Ki kéne próbálnom multiban!