3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#1716 A hangárban van a hajó két oldalán 1-1 rács, amit kiüthetsz. Az egyiket egy láda takarja. Odabent kinyithatod a tetőt. Az üzemanyagot meg a kinti nagy tartályok valamelyikén tudod bepumpálni. Egyszerűen csak próbálgasdd a kódot (mivel két részből áll, nem nehéz). -
#1714 vki szervert? -
#1713 ja amúgy bocs de nekem nincs semmilyen problémám a gammaval
nem olvasok vissza de formáztál már? nem tudom nekem ilyen régen a q3-mal volt, és csak format után javult a helyzet(biztos lett volna más megoldás de ez a legrövidebb:)) -
#1712 nekem is fönt volt az Xp 3 hétig de a végére már úgy belassult hogy végképp meguntam és format... meg hallottam már 5 perces bootokról is... szal jó az XP -
#1710 nem mert egyelőre az XP-nek olyan gép kell ami még nincs is de addig is jobb ha visszamegy a 98 vagy ME(nekem ME van fönt és semmi bajom vele) -
#1708 Kösz, de én nem nagyon akarok beleszólni más gépébe. Nekem az alap driver van fent TNT2höz és műxik. Mondjuk nekem W98 van. Ajánlom, hogy azt hasznbáld, mert még mindig ez a legjobb. -
#1706 Ha mind a 2 ionágyú felrobbant és ki van nyírva minden egyes AT-ST, akkor kinyílik az ajtó, amin tovább kell menni. -
#1701 Énmeg sötét, ugrás, gyors kapcsolás, kész. Tényleg buta AI de megbocsátható. -
#1700 Ezt töltsd le. Ekkor tudod derékban meg nyakon ketté vagdosni az embereket. -
#1699 én semmit nem csináltam csak gyosan átmentem hogy bezáródjon mögöttem az ajtó és nem vettek észre...bidióta AI:))) -
misran #1696 Hohi.
Villanyt lekapcsolod, leugrassz, es a 3 ort "le mind trickeled". Ezek utan kisurransz az ajton. Ennyi.
Tegnap leszabtam Desann-t.Hurra. -
#1692 nem megy?:) na majd ha neten leszel, akkor keress icq-n... -
#1691 Én már a Knights of the Old Republic-ot várom! Az lesz még király darab -
#1689 vége a Fábrinak...megint itt vagyok.A csilével mit kell? -
#1688 vi egy mentést a hideout utan?:)
pliiiiiiz -
#1687 Ugyugy, ahogy hun-ter mondja. Ahogy mégy, jobb oldalon a jelzőlámpákat push-al zöldre kell állitani,hogy továbbengedjen. Ha piros marad, akkor ledob az aktuális lehajtásnál.. -
#1686 meg kell nyomni a gombokat push-al -
#1685 ott én is szenvedtem vagy fél órát -
#1684 köszi.a szemetes lelök utána az ajtó becsukódik???és? -
#1683 Talán végig kéne olvasni a topicot! Nem olyan sok az az 1680 hozzászólás és választ kaptok minden problémátokra!
-
#1682 A pocsolya - nevezzük annak - mellett van egy terem szerüség, üvegfallal. Na az egyik oldalát, a sarokban be lehet robbantani. Berobbantod, bemégy, és ott benn van egy ujabb kis szikrázo cső. Azt leamortizálod valamivel, bármi megteszi, és igy megszűnik a zárlat, nem fog rázni a viz az áramtol. Belemégy a vizben, egy force pullal kihozd a pallót és mégy is tovább :] -
#1681 Én nem sokkal előtted járok a hidon át mentem szikrázika cső meg a viz,hogy tovább? -
#1680 Van egy raktár szerűség. Tele limlommal, plafonig érő ládákkal, stb.. Ami a szar benne, hogy töksötét, igy kell az infraszemüveg.. Ott tudsz "oldalt" váltani. Lando áll a konzol előtt, az jó. Mert akkor már kilőtted a két gépágyut amire megkért. Na oda a gépágyukhoz ugorj fel, és minja egyszerűbb lesz. Onnan már cska joszerivel a hangárban kell tökölni, nomeg majd kinn, a benzincsövek irányitojánál, ahol két nagy cső vezet át két oldal között.. -
#1678 hol van lando...megéget az a vacak -
#1677 de ez a csille a főtéren volt. a másikat már elhuztam maiatt nem tudtam elmenni, de ott nem talalom Landot:(
egy mentést ezutan?:)))pliiiiz
-
#1676 azokat húzd magad felé és akkor nincsenek útban a másik oldalon át tudsz menni az ajtóhoz és ott tovább valahol ott lesz Lando: ő elmondja a jelszót... -
#1675 elmondom mit csinaltam. bemasztam vmi preselobe, egypiros vmibe beugrottamott a foteren. akkor elhuztam amasik oldalon vmilyen csillet egy folyoson es akkor a masik oldalrol betudtam maszni. akkor kijuottam a foter tetejen egy vasssracsokon. ott meghaltam mert vmilyen jelszot kert de azt mnnem tom. most meg nem talalok vissza oda. akkor most lecsaptam vmilyena jtot, motyogott vmit, es kijutottam a foterre, ahol van egy cielle amit elore hatra tok mozgatni de semmit sm csinal -
#1674 mi nem megy? hol vagy elakadva? -
#1673 vki szánjon meg egy végigjatszassal vagy egy mentéssel ahol fenykard csata van -
#1672 van 2 kiálló "kar" a híd mellett arra nyomj pull fprceot meg a másikra is aztán tovább a szeméttartóra az elindul és nyomogasd meg a gombokat a falon hogy ne forduljon be csak a végén ugorj le róla
a lövöldözősöket meg keresd jobban:) -
djcom #1671 http://www.extra.hu/djcom/Jedy/vj.exe
Innen le tudod tölteni a végigjátszást(angol nyelvű)
bye -
kormosp #1668 Tanacsokra lenne szugsegem multiplayerhez.A singlegame-mel nem jatszottam,es arra lennek kivancsi,hogy mire vallok az egyes Force-ok,melyiket érdemes használni,és melyik haszontalan.Melyikre érdemes ponot áldozni?Azonkivul hogyan lehet nyerni egy lightsaber csataban,mert nekem ugy tunik, eleg random hogy ki kerul ki belole gyoztesen.Koszi -
#1667 Nem semmi ez a játék :DD Kiszabaditom Lando-t, leszedem a konzol előtti gépágyukat, megtisztitom a terepet, elem nélküli infratávcsővel (ergo használhatatlan) bóklászok a raktárban hogy "oldalt váltsak", lopakodok, ugrálok, erre amikor odakerülnénk hogy tűnés innen, még tankoljam is meg a hajoját. Pfff.. Ha megkért volna hogy mossam is le, tuti fejbelövöm ott a helyszinen.. :] Na de félre a tréfát, végre elérkeztem a Bespinre, ott is az uccákra nem kis ugrabugrálás után.. Az ilyen, "körbe-körbe ugrálok izzó és sebző csöveken 20 percig" dolgot nem siratnám nem, ha kihagynák egyszer a játékból. Node mindegy, tuléltem és találkoztam az első Rebourn-nal, amit már nagyon vártam. Végre egy kis kardvivás :]] És ha már itt tartok, gondoltam a folytatás előtt utánanézek, hogy is van ez a kardvivás. Mindenkinek tudom ajánlani a www.jediknightii.net oldalt, benne is a "Lightsaber" menüpontot a Guide-k alatt.. Ott le van irva szépen minden a kardozás mikéntjéről. Sok egyéb infok is lehet még találni, érdemes átböngészni az egészet ha van szabad ideje valakinek. (ha már mondta valaki a cimet, akkor bocsi) Na további joreggelt!
http://www.jediknightii.net/lightsabers.shtml -
#1666 nekem korrektül megy a radiant tök jó benne van mint q3
de nem hiszem hogy van kedvem megint elszenvedni a pályaszerkesztővel... -
#1665 igen: mind trick a hapira és beenged -
#1664 q3 motor mit vársz tőle?:) -
#1663 alt tab .........nem jön be -
#1662 tudok-e a forum és a játék közt váltogatni? -
#1661 xp-n nekem tökjol megy a cucc -
#1660 köszi már a ngy bázison vagyok csak sokat molyolok mert 1 életem van