3049
Jedi Knight II - Outcast
  • cervin
    hello.egy olan teremben vagyk ahol két fekete harcos piro karddal ugrik nekem. nem birok velük.mit tegyek?segits
  • cervin
    a kamera egy egér robot azzal kell elindulni a kis
    ajtokon es robotcsatlakozot keresni
  • Breki33
    de azt mar kinyitottam

de ott csak egy kamera van

merre kell tovabbmenni?
  • lacibacsi
    Köszönöm szépen az amúgy nem túl építo jellegu hozzászólásod!
  • cervin
    ezt én sem tudom. amugy üdv.
  • cervin
    ahogy kijösz ahol beleptel,vele szemben ahátadmögött
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Magyar billentyuzeten hogyan tudom elohívni a konzolt (ahová az esetleges csalásokat kell beírni)?
  • Breki33
    azt mar kinyitottam
    vagy ez egy masik?
    emléxel még merre van?
  • cervin
    egy kártyát és vissza és nyisd ki a kulcsos ajtot
  • Breki33
    es mit csináljak a tisztel?
    csak el kell szednem tole valamit?
    es utanna merre kell tovabbmenni?
  • cervin
    ha jol emlékszem mintha egy csőre vagy valamire kell felugrani
  • cervin
    sokat szenvedtem vele nem rossz amit csinálsz....gyors be tiszthez és gyors vissza
  • Lada
    Tudna nekem valaki segíteni az 1843-as hozzászólásommal kapcsolatban?
    ebron! Megcserélni nem tudom a meghajtót, mert a mountolás cue fájlt keres, amivel mountolhatnám.
    Sőt, már a daemontools-t is kikapcsoltam, újra felinstalláltam a játékot, de akkor sem sikerült.
    Van valakinek valamilyen crackfile-ja ami használható lenne? Vagy ötlet?
  • Breki33
    sziasztok elakadtam a jatekban

volt egy resz ahol voros lezereket kellett bekapcsolni az kivagta az ajtot majd latvanyosan felrobbant
    tovabbmenve egy lepcson kellett lemenni volt egy zart ajto ahova kulcsal bejutottam de utt az akciogombra csak egy kamerakepe jon be.
    A masik iranyba van egy szoba ahol valamifele zold kriptonit izzik, a padlon egy hulla hever es ahogy oda belepek valami elkezd sebezni es secperc alatt kipurcanok.

Legyszi segitsetek hogy itt mit kell tenni
    köszi
  • Herk
    Sziasztok!
    Újabb problémám akadt:liftaknákon átvergődve eljutottam egy törött tetejű liftbe, itt kilépve lemészárolok mindenkit, de nem tudok bemenni az ajtón, mert zárva.
    Itt mi a megoldás?
  • Alexease
    Az alabbi oldalon peticio gyujtes folyik az internetes szolgaltatok es araik ellen! Jelenkezzetek fel!!!!

http://matavsux.warez.hu/
  • EqUiNooX
    Egy jo tanács duelben, tipp vagy trükk, nevezd aminek akarod :] Light fokozatban tartsd a kardod az ellenfél felé, majd ha távon belül van, dobd el. Ha az ellenfeled profi, látja a kard állását, és ugy védekezik, ha védekezik és nem támad egyből, látva hogy gyenge sebzéssel jössz. De amig a kard repül, válts strongra :]]] Ha szerencséd van, ez a pont a tiéd lesz :]
  • EqUiNooX
    Majd amikor.....nem lövöm le a poént, de a lényeg, hogy lesz egy pont, amikor a főhős, te, bepöccensz a történet szerint és elmégy luke-hoz, a jedi templomban. Ott kapod meg a erőskilleket szépen sorban, vizsgafeladatokat megoldva.. A kard is ott lesz. És ahogy haladsz előre a történetben, ugy fejlődik mindig vagy kapsz uj skilleket. A trainert felejtsd el szerintem, hatalmas nagy élménytől fosztod meg magad, ha nem jáccod végig egyszer legalább natur, csitmentesen.
  • TneX
    Én is erre lettem volna kíváncsi,hogy vajon mire gondol,mert azt nem tudtam leszűrni:)))
  • EqUiNooX
    Alapban L betű, ha erre gondolsz, hogy milyen stilusban akarod a kardodat ahsználni. gyenge sebzés - gyorsan, vagy közepes sebzés közepesen, vagy nagy sebzés, de lassan.. erre gondolsz?
  • dinnye
    Igenis, Uram!
  • TneX
    Jajj te...ne használj trénert,mert ott még nem vagy jedi,azt csak a gyíkpofa után!Vagy javaslom a gyíkpofa elleni harc idejére kapcslold ki a trénert mert ott meg kell hogy öljön,illletve nullára kell vinnie az életerődet,és akkor folytatódik tovább a story,ott nem tudod legyőzni a gyíkpofát..remélem érthető voltam:)))
  • dinnye
    Lehet, hogy hüjjje és lamer a kérdésem, de szeretném megkérdezni, hogy a jedi képességeket mikortól lehet használni?

Elkezdtem ugyanis a játékot jedi fokozaton, eljutottam a második pályára, szerettem volna alkalmazni a dolgokat, de nem tudtam. El is akadtam a pályán, illetve meghaltam (hiába, kezdő fps rajongó vagyok)

Nosza, fogtam magam és trainer-rel kezdtem nyomulni. A meghalással nem volt gond, de a trainer szerint minden force lehetőség a rendelekzésemre áll, mégsem működik semmi. Itt eljutottam az ötödik pályára, addig a pontig, ahol azt a gyíkfejűt kellene legyőzni, de force lehetőségek nélkül kevés vagyok. Ő meg csak fojtogat, dobál és kaszabol, de nem történik semmi más, merthogy az életerőm végtelen én meg nem tudok ellene lépni.

Mit tegyek? Rossz a trainer? Vagy mi?

Kérlek titeket, hogy lamerságom okán ne anyázzatok le, inkább adjatok valami tanácsot!

kösszi
  • TneX
    Azt a színt használd,amit megfelelőnek tartassz,én a sárgát preferálom,mert én az arany középút híve vagyok:)))
  • TneX
    Akkor miért kérdezed hogy hogy kell használni őket?
  • EqUiNooX
    /sabercolor (szin)
  • Herk
    köszi sikerült továbbjutni!
  • cervin
    a tegnap esti liftes dolog bejött.KÖSZ.
  • goldy
    köszi
  • Lacc
    Ugorj bele a kocsiba, és mikor be akar fordulni jobbra, force push-al állíts át a lámpát a falon, különben befordul, te meg leesel az erőtér miatt és onnatól nincs tovább.
  • goldy
    sziasztok,nekem a problémám a következő.a fénykard megszerző utáni pályán vagyok,ahol a bárba kell bemennem,és ugye ilyen épületek között kell ugri-bugrizni.a bárban már mindenkit kivégeztem.utána mindenhol járta ahol járhattam szerintem.egy ideig logikuson következnek egymásbol az utvonalak,DE...
    szoval ott van gáz ahol van valami szemetes kocsi vagy valami a fal mentén.szoval én abba bele tudok ugrani,más lehetőséget nem is látok,szoval ha beleugrok elindul,de nem tudok vele végig utazni mert leesek a fal miatt.és ott állok messze mindentől,semmi tervem és megérzésem a későbbiekre nézve.kérem valaki segitsen egyáltalán bele ugorjak e a kocsiba,köszike mindenkinek
  • EqUiNooX
    Hcgamer-en fenn van többekközött. De azért itt a link: ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/JK2EditingTools.zip
  • EqUiNooX
    A force pontokat állitsd be ugy, amilyen stilusban akarsz jáccani, és melyik erőskillek kellenek neked főleg, és milyen erősek legyenek.. a jediknightii.net-en van egy kis leirás a fénykardrol, illetve pár "combo"-rol, azt nézd át, és játssz. Bele kell jönni, nemsoká majd te kaszabolod le őket :]
  • aholci
    szevasztok
    tud valaki egy linket ahonnét letölthetném a gamét?
    RIP-es kéne. segits, ha tuccc.
    köszi elöre is
  • Gladiator
    hogy kell a kardot használni, mert engem mindig egölnek, én meg kb. 2 embert tudok. ők tök gyorsan mozgtják, és még a töltényt is visszaverik, de én nemtom. meg csak a gyorsító erőt tudom használni. de ez vmi kibaszott jó multiban. régen multizam már ilyen jót.
  • TneX
    Emberek,nem tud valaki 1 működő nocd krekket a multi részhez?Mert én kipróbáltam vagy 3mat,de mindegyiknél az az eredmény,hoy kb 20 másodperc játék után random hibaüzikkel kivág a szerverről,még akkor is ha én kreáltam.
  • skorpio7
    HERK !
    Nézd meg , hogy melyik 2 csővezeték kapcsolódik az űrhajóhoz és figyeld meg azokon a jeleket .
    Menj ki a hangárból arra , ahol az űrjajó feljáró rámpája van , tehát nem arra amerre a vezérlőkabinból kilátsz ( itt ül Londo ).Fordulj balra , majd a sarkon látsz egy kerek (üzemanyag)tartályt .Ugorj a tetejére és állítsd be az ott lévő 2 csövön is a jelet .
    Ja igen ... ugye voltál abban a 2 helyiségben , aminek a bejárata az űrhajó 2 oldalán a fal mellett a padlón nyíló rácsokon keresztül érhető el ( szét kell őket lőni , és az egyikről a dobozokat is el kell tolni ) ?!
    Csak azért , mert ezekben kell a szivattyút elindítani , különben a "jelbeállítással" semmire nem mész .
  • TneX
    Ha a kérdés komoly volt,akkor elindítod a multipléjer részt,ott kiválasztod hogy gém,ott dzsojin szerver,ott beállítod hogy internet,majd get nyú list,választassz a kismillió szerver közül eggyet,kattintassz rajta ketttőt,majd beröffented a fénykaszát,és irthatod is az ellent.
  • TneX
    LOL:)))
  • Gladiator
    Nemtudjátok, hogyan lehet multizni? (nekem írott)