3049
Jedi Knight II - Outcast
  • cervin
    milyen radiot?
  • Ron Ragm
    Ja igen Jedi szint volt
  • Ron Ragm
    Nemtom de a 2 shadowtroopert simán lealáztam force speeddel
    az egyiket sikerült kettévágnom:D
  • TheZsenyka
    Végre lenyomtam Dessan-t... argh... Király... Tud valaki kiegészítőről a gammához???
  • EqUiNooX
    Sajnos a 14-15ik pálya körül abbahagytam egyelőre, az élet közbeszolt pillanatnyilag, igy nemtok segiteni.. Nemsoká folytatom, mert végig akarom nyomni mindenképpen. Sajnálom.
  • cervin
    még mindig segitséget kérnék.Egy elektromos vonattal jutok a kapcsolo szobákhoz.A csillag hajón vagyok,vagy mia neve.A jeleket beálligatom,de nem jön össze valami.
  • cervin
    te mindent tudsz .segitenél?
  • cervin
    igen már messzebb van
  • cervin
    nem nem.ez az a pálya ahol sok szoba egy nagy teremben. térben némelyik össze van kötve hiddal,felül piros kapcsolos szobák,alatta zöld alatta kék.mindegyikben más jelek.ezeket ckell álligetni.nagyon sok van.
  • cervin
    nem nem.ez az a pálya ahol sok szoba egy nagy teremben. térben némelyik össze van kötve hiddal,felül piros kapcsolos szobák,alatta zöld alatta kék.mindegyikben más jelek.ezeket ckell álligetni.nagyon sok van.
  • cervin
    a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?
    Sok terem 3 szinü.ug rálok azthiszem minden teremben jártam a jeleket hogy kell beállitani és utána mi van ha beálligattam?
  • cervin
    valaki segits.hol vagytok régi játékosok?
  • cervin
    nincs, minek?
  • cervin

a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?
    Sok terem 3 szinü.ug rálok azthiszem minden teremben jártam a jeleket hogy kell beállitani és utána mi van ha beálligattam?
  • cervin
    tudsz nekem segiteni mert elakadtam?
  • cervin
    a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?kérem segitsen vk.
  • EqUiNooX
    Mielőtt belépnél a serverre, osztd el a pontjaidat a force-ok között :] Ugy azért könnyebb, mint alap forcepull-al..
  • cervin
    a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?kérem segitsen vk.
  • cervin
    most ismét kéne help.Sok terem 3 szinü.ug rálok azthiszem minden teremben jártam a jeleket hogy kell beállitani és utána mi van ha beálligattam?
  • Mighty
    Multi jatekban ki van ott a szeren?
    Kerdesem volna: jatszogatok szep nyugisan es csak azt veszem eszre hogy az ellenfel agyba fobe tud hasznalni kulonbozo jedi trukkoket, mikozben en egy kis szar pull-lal vagyok felszerelve, az is csak 1-es szintu...
    Hogy van ez? Vagy mindenki csal?
  • cervin
    sziasztok.kéne egy kis segitség, éjszaka 2 órat bolyongtam a kis R2- kal.a sárga ajtókat nem tom kinyitni.mit kell tenni?
  • cervin
    hali .. a villanyt lekapcsolom,lent sok genya utána hogy tovább mert vagy eszrevesznek vagy felgyullad a villany.
  • kokas
    Idehallgassatok pupákok!

Végigcsináltam Jedi master(legnehezebb) fokozatban, mindenféle cheat nélkül.Kemény volt de megérte!
    Szuper game!
  • Gladiator
    alien_: én csak multiban játszok már, ezért nincs olyan, hogy nemtok tovább menni.

amúgy multiban csak az a 4-5 pálya van?
  • Gladiator
    cső! vki mondja már el légyszi, hogy hogyan működik a fénykard, mert csak angolul találtam meg, de én németűl tanulok. köci, csá
  • Mighty
    Seggitsen valaki!
    Utolso palyan (szerintem), ahol a fogonosz 3 fele fut. Elmentem balra, eloltottam a tuzet a vizzel, de utana mit kell csinalni?
    Mindharom falat betoltam, de nem nyilt uj jarat...:(
    Hogyan tovabb?
  • EqUiNooX
    Azért ezen a konfigom már kell is teljesitenie, mert ha nem, az lenne a csoda, nem az, hogy tökéletes most :]
  • cervin
    most értem vissza egy baromi jo bulibol,itt az idö,hogy fojtassam a partit,ismét JEDI vagyok..........van itt még valaki?vagy mindenki nyomul?
  • TheZsenyka
    Kb. játék felénél tarthatok (valami hajón nyomulok, be kell állítani a koordinátákat a Rogue Squadron-nak... eddig 1024x768-ban nyomtam... kíváncsiságból áttoltam 1280x1024-re... hibátlan... 1600x1200 röccenésmentesen röfög... pofám leszakad... nagyon ott van a gamma engine-je... nagyon hozzászoktam hogy a GeForce2 Ti-vel nem nagyon voltak élvezhetők a gammák 1024 felett... a túróba is...

512MB DDR266 PC2100
    Creative Audigy Player
    2x75GB 7200RPM IBM HDD
    24x/10x/48x Teac CD-RW
  • EqUiNooX
    Futás forcespeed-el, közben váltás pull vagy pushra, már nemtom és lökd ki a kardot az egész állvány szélére. Akkor feltudod venni.
  • EqUiNooX
    shift + 0 (felsővessző és hullámosvonal)
  • EqUiNooX
    Mindtrick az ürgén az ablak mögött
  • cervin
    köszi meg van
  • Blasta
    Az L betüre nem a kard reagál (tehát nem fog a szine változni) hanem a harcmodorod változik meg a lentebb leirtak alapján.
    A szin változást a bal alsó HUD-on tapasztalhatod!
  • Blasta
    Ha nem birsz velük, akkor csirke vagy, ergo newm vagy valo a JEDI név viselésére :-))))

Komolyan:
    Ugrálj, használd a fojtást közelről.
    Még egy jó taktika: Lökd a csókát a falhoz. Ha lökni nem tudod, akkor fojtogasd és igy vidd el a falhoz. Amint megszünik a fojtás, nyomulj rá. Ha mázlid van vágnod sem kell, a kard simán hozzáér a gyerekhez és végez vele. Több ötletem most nincs.
    Good luck!
  • cervin
    az L betüre nem reagál a kardom
  • cervin
    HIÁBA NYOMKODOM
  • cervin
    HIÁBA NYOMKODOM
  • lacibacsi
    Nézd meg a 1901-es hozzászólást!
  • cervin
    hogy lehet a kardon az eröt vagy a szineket váltani?valaki segitsen.elöre is köszi.