3049
Jedi Knight II - Outcast
  • DeLeMoN
    Hali
    Álítólag megjelent a pályaszerkeszto, nem tudjátok honnan lehet letölteni?
  • Herk
    Ismét elakadtam:-)))
    Lando űrhajóját kellene feltötlteni, de nem tudom hogyan kell.
    Nagyon jó ez a Topic, már többször is segített!!!
  • EqUiNooX
    Nem emléxem pontosan, de amikor a bányaparancsnok át akar verni, akkor asszem lelövöd őt is az őreivel, és elveszed a kulcsait is.. Nem azzal nyilnak? (ez csak tipp, a későbbi pályák jobban az eszemben vannak sajna)
  • EqUiNooX
    Hát nemtom melyik liftről beszélsz, de az tény, hogy ezután a heylszin után van pár lift egymás mellett. Amikor megy a lift lefelé, be tudsz ugrani egy kis résbe.. és onnan át egy másikba, majd egy harmadikba, ami egyszer leér és megáll, jön a köv pálya..
  • cervin
    várom ha ráérsz
  • cervin
    a mezöket is kiktattam
  • cervin
    azon már tul vagyok,végre hogy itt vagy....nem tudok kigabajodni némely ajto még zárva
  • cervin
    senki nincs itt?vagy mi
  • EqUiNooX
    A kék ajtokat nemtudod kinyitni, lefelé kell menni. A mezőket az ilyen termekben a gombbal tudod kiiktatni, ami ott van mellette 1m-re..
  • cervin
    valaki segitsen amititt irogatok-ban kérlek mert nemtudok tovább menni és ez az este nem telhet el igy
  • cervin
    van egy kis kék fényajtó azt hol kell kinyitni?segits...
  • cervin
    van egy kis kék fényajtó azt hol kell kinyitni?segits...
  • cervin
    ott már voltam kardoztam is a folyoson a folyosokat is vegig jártam oda toltam kék ládát, felmentem ,a piros kis folyoso a liftig megvolt,a liftböl nem lehet ki menni csak vissza a piros kis folyoson ,,,,,most mit tegyek?
  • hun-ter
    amúgy ha kimegy a pajzsa akkor a fején lévő vörös izét kell elpattintani a búrájáról és nem tudja visszanyomatni a pajzsot:))
  • hun-ter
    én is így nyírtam ki kicsit bántott is hogy ilyen "okos" az az ember:((
  • Kange
    Nekem sikerült úgy kinyírnom, hogy csak a fénykardot kellett használnom...
    Annyi volt a trükk (de lehet, hogy bug), hogy odaálltam az egyik oszlophoz... Ha megfigyeled, nem tud követni az oszlopoknál... Így lehet találni egy olyan optimális pontot, ahol csak ott állsz, és az admirális meg elötted közvetlenül, és csak lő, csak lő, de Te mindent hárítani tudsz...
    Ha jól eltalálod (ahogy én is), akkor pontosan olyan közel állt hozzám, hogy a pajzsa még nem ért el, de a kardom vége már csapásnál elérte őt...
    Aztán itt 1-2 csapás, és vége is, szinte veszteség nélkül...
  • EqUiNooX
    Ahol van a siklo, a birodalmi.. ott az orrárol fel tudsz ugrani a rámpára, majd onnan egy szellőzőaknába. Előtte lődd ki a rácsot persze.
  • cervin
    szoval a kinyitogattam a három hangárt,,teher ürhajo,,raktár balra,,jobbra ürsikló,,mindenkit kinyirtam valami piros rácsos átjáró majd lift.A liftből sehova nem jutok tehát vissza.Körbe körbe ,,,meghüjülök...HOGY tovább valamit elbaztam?Valaki segitség....
  • TneX
    Lőjél bele a keményebb fegyverekkel addig mig átmenetileg ki nem kapcsol a pajzs,és ha kikapcsolt,elő a fénykasza,és adj neki,míg lehet.Ezt ismételd meg a haláláig.
  • Lada
    Sziasztok!
    Már végignyomtak a játékot, de mégis problémám akadt vele.
    Eddig daemontools-szal ügyeskedtem egy virtuál CD-t, és minden rendben működött. Most viszont, hogy már kiírtam CD-re a bin fájl tartalmát, még elindul a game, de semmit nem tölt be. Állandóan a CD-re hivatkozik. Se mentést, se új játékot nem enged. Mi lehet a baj?
  • cervin
    tudod a piros rács...
  • cervin
    kösz, azert tudnál segiteni?
  • Dikkma
    c ervin szép keresztneved van ? :-)
  • cervin
    valami piros rács szétlőttem de a liftből nem tudok tovább menni körbr körbe járok...
  • cervin
    fuss,majd nyomd apusht vagy avonzást...sokáig mojoltam én is
  • Herk
    Cervin: ezt már próbáltam, biztos béna vagyok. Nincs egy mentésed innen, lassan szétvet az ideg
  • Close
    Ott nem kell neked is akkorát ugrani. :-) Az ajtókon kell továbbmenned.
  • cervin
    én ott akadtam el ahol már kikardoztuk magunkat a skájwokerrel és valamit mutatott,hogy nagyot kell ugrani fel a rácsra.Azt hogy kell,vagy mit csináljak.?segitsetek!!
  • cervin
    este vagyok majd segitek,számithatsz rám.A rács előtt van egy lift azzel le majd a kardhoz futsz speed-del és push-sal löksz rajta igy a rácsis meg áll.ki kel lökdösni....hajrá
  • lacibacsi
    HMUDA!

Letöltöttem és kicsomagoltam ezt a fájlt, de akárhová próbáltam bemásolni, nem akaródzik az emberkémnek kettéhasítani az ellent. Mi a trükkje a dolognak? Vagy csak én b@sztam el valamit?

Választ elore is köszi!
  • Herk
    Sziasztok!

Elakadtam a Jediben a gyakorlópályán, a ketrec alatti fénykardot kellene megszereznem, de sajnos nem érem el, mi a trükk itt?
  • hun-ter
    most segítenék csak előbb írd le jobban mert én nem tudom hogy ez hol van...
  • Gladiator
    most viszont elakadtam a 2. pályán, amikor feljön egy csomó oszlop a földből, és körülöttem lőnek rám ilyen faszságok, amik a plafonra vannak szerelve. mit kell csinálni?
    hun-ter: hát a szándék megvolt. méghozzá jó nagy szándék, csak nagyon nem mentem vele semmire.
  • hun-ter
    ja hát én ugyan nem segítettem de a szándék megvolt:)))
  • Gladiator
    működik a jedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a driverrel volt a gond. bár kicsit szaggat, de lényeg, hogy MŰKÖDIK! Köszi mindenkinek, aki segített, meg annak is akin nem.
  • hun-ter
    jobb fal b*sszameg:)
  • hun-ter
    a nagy terem bal fala mentén a 2 szoba
  • Ron Ragm
    mijen kis szoba?
  • hun-ter
    de ő
    és a kis szobában ládával is megvagy?
  • Ron Ragm
    a csilléknél már továbbjutottam
    már rég
    de Landót nem találom vagy nem ő mondja meg a kódot?