Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hun-ter
akkor vágd szét a "ketrecet"
hun-ter
szedd le isoban és játsz vele daemon toolssal
nincsenek hosszú vieói de azért megéri mert hangulatosak a "váltások"
hun-ter
#1572-ben le van írva aztán Lando mondja meg a jelszót
Aquli
RIP van valahol??? RIPET KÉRÜNK!
ftp is jo.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

hun-ter
ok közben már leesett😊
Free
Köszi HUNter a tető nyitva akkor a tartáj lessza megoldás

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hun-ter
ja vagy ha nem ez a baj: kint van a tartály azon egy kék és egy vörös panel azokkal próbálkozz eltalálni a jelpárt...
hun-ter
nem a tetőt kellene kinyítnod most? ha igen: a terem két szélén van két rács a padlón ott menj le, aztán tudni fogod hogyan tovább...
fú ne is mondd én ott fél napig szenvedtem met nem jöttem rá hogy van éjjellátóm is😊)
hun-ter
ehh nem tudja valaki hogy miért ilyen béna Desann?😊
Long_Gun
Vagy kilövi fenn a rácsot és az r2-es tetejéről beugrik, mert így 1 secret-et is megtalál.

A csiléket kell meglökni hozni erő lökéssel huzásal. Az egyik présen átmész utána meghuzod, viszajösz be az egyik ajtón ott lesz a műásik csile azt meglököd és mehetsz tovább

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ha adsz egy mail címet elküldöm az angol nyelvű végigjátszást
Hmuda
Szivesen. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szépen ráugrasz, forcepullal odahúzod a másik állványt, arra is ráugrasz, onnan beugrasz a szeméthordóba, és a kapcsolókat forvepushal átálligatva szépen továbmész a köv. pályára.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aszem későn érkeztem már minden kérdésre válaszolt valaki...

Close
Tökéletes, köszi! .-)))
magus
vki egy duelt?

Close
szia Skorpiókirály! .-)

Tucc nekem is segíteni kicsit?
Azon a pályán vagyok, ahol a Jedi Akadémiát kell megtalálni a dzsumbujban. .-) Van ott egy lezuhant űrhajó is, de az isten tudja, merre van az akadémia... plíz help me! .-)

Köszi!
Ron Ragm
Ja ok. Végülis mind1, melyik, ha elfogy így-is úgy-is használhatatlan lesz😊
De már mind1, vhogy megoldottam😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

skorpio7
Ja igen ... amit baloldalt látsz elfogyni , az nem a lőszer !!!
Az ugyanis végtelen mennyiségben van , hanem a sérültségi állapota az ágyúnak !
Bocs a név elírásért . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ron Ragm
És nem ragn hanem ragm😉)

Ron Ragm
jó de én bele lövök 4-et a lentibe, ő megpurcan és alig marad lőszerem + még rohadtul beszaggat, pedig minden lowon van és ablakban fut😞

skorpio7
RON RAGN !

A taktika a következő !
1. Eleve hődetonátorral rohansz a liftet irányító alsó épületbe és bedobodod gyorsan azt ( ha kell 2-őt ! ) .Közben mozogsz , mert ugye lő az ATST .Amúgy ha pont eltalálod vagy a tisztet vagy a birodalmit , akkor egyből meghal mindkettő .
2. Beindítod a liftet , ami ugye kb. csak 5-6 másodperc elteltével indul felfelé .
3. Amint felértél , fegyverváltás , irány a felső irányító épület és megölöd a tisztet .
4. Ki az épületből és bevágódsz azonnal az ágyú irányítószékébe .Mivel az lefelé néz , így csak az ATST-vel kell törődnöd , amit 6-7 lövéssel lehet kiiktatni .A katonákkal ne törődj , nem sok vizet zavarnak , mivel nem lőnek rád ( mármint a lentiek ) . 😊
5. Hátrafordulsz és ekkor CSAK azt a 4 birodalmit őld meg , akik éppen ekkor rohannak ki a kisebb dombon álló épületből .Ez nekem 7-8 másodpercnél nem tart tovább .
6. Ezután a fenti párkányon lévő összes birodalmit és volt időm még kinyírni , de a LEGFONTOSABB!!! , hogy amint megjelenik az ATST , azt LŐDD!!! Mert ha túl sok fogoly hal meg , akkor ugye kezdheted az egész pályát előlről .

Ha most elolvasod az előző hozzászólásaimat , akkor láthatod , hogy akár egyetlen save nélkül is meg lehet csinálni ezt a pályát ( mivel én így tettem , hogy tovább jussak ) , szóval nem nehéz .
Ja igen ... én normál-on nyomom . 😊

skorpio7
TROOPER !

Ha nemszeretnél az előző hozzászólás után újra nekiveselkedni az egésznek , akkor nézd meg a #1407-es hozzászólást és töltsd le a kimentést , ami pont ezutáni kimentés , így nem maradsz le semmiről .Pontosabban töltsd le és további jó játékot ! 😊

skorpio7
Ismerős probléma ! 😊))
Ez jókora bug a játékban ! 2 okból fakadhat .
1. A harmadik ATST , ami a kapu felé menet jelenik meg , ahol fel tudsz menni az ion ágyúk-hoz "eltűnik" .Ez abból fakad , hogy te gyorsan visszaszaladsz a felső platformra az ágyúhoz , így "eltűnik" a látószögedből a lépegető .És lám , ha lemész nincs is ott már . 😊))
2. Túl sokat quicksave-ltél !
Én quicksave nélkül nyomtam végig ezt a pályaszakaszt és hagytam , hogy a 3. ATST is a felső platformon elhelyezett rögzített lézerágyú hatótávolságába kerüljön , azaz odacsaltam .Persze robbantak körülöttem a rakéták . 😊))
Így már kinyílt , zöldre váltott az a bizonyos ajtó is az ionágyúk felrobbantása után !

Ron Ragm
és mit kezdjek vele?

Jedi Outcast végigjátszás:

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/jedi_outcast.txt
Ron Ragm
mijen szinten nyomtad?

Close
Nekem maradt. Sőt, a rohamosztagosokra is, és utána még a harmadik ATST-re is. .-))))
Ron Ragm
jó de az ágyú nehezen fordul és mire az elsőt kinyírom nem marad lövedék a másodikra

Close
Persze az ágyúval. .-)))
Close
Gyorsan ki kell nyírni az alsó ATST-t, majd gyors fordulás és kinyírod a rohamosztagosokat és az ATST-t is. .-) Ennyi és lehet tovább menni. :-)))
Ron Ragm
még 1 ATST

Ron Ragm
ehh..de az a poén hogy ugye felrohanok, megmenekülve 1 atst előtt..Ott küzdenek a haverok a katonákkal. Én elkezdem írtani őket erre jön egy tucat, és naná hogy megtámadnak. Gondolom OK, ha nem akarok kinyúvadni inkább őket lövöm, a maradékkal a tetőn elbánnak a többiek. Erre bejön még ' ATST, és mire az ágyúval megfordulok már halottak. Ha viszont gránáttal próbálom kicsinálni az ATST-t, akkor a rohamosztagosok kicsinálnak.

Én még nem tartok ott, de valaki említette, hogy nem az ATST-k kiirtása a nyerő ... van valami cseles megoldása.

Close
sziasztok!

Azon a pályán vagyok, ahol a Jedi Akadémiát kell megtalálni a dzsumbujban. .-) Van ott egy lezuhant űrhajó is, de az isten tudja, merre van az akadémia... plíz help me! .-)
Ron Ragm
Azokat a rohadt **** prizonereket hogy a ***ba lehet megmenteni? Mer lőszer csak az egyik ATST-re van...és ha az ATST-vel foglalkozok akkor engem nyírnak ki, ha a birodalmiakkal akkor őket....help

skorpio7
Vágd le a másik "nem nyíló ajtó" ( 2 db ) köveit .Pontosabban dobd el a kardod a köveket tartó láncra , amíg azok le nem esnek .

Long_Gun
Nem muszáj megkerülni a fél világot: az első csille meletti résen keresztül meg lehet tolni a másodikat is.

Glinn Eldiven
Ha nem érsz oda időben, vedd rá a kardot, hogy találkozzatok féluton. Hiszen Jedi volnál vagy mi. Emlékezz a Birodalom visszavág elején a barlangos jelenetre.

Glinn Eldiven
Köszi Sith mester.

Most már chak egy jelszó kéne egy ajtóhoz. Egy szem jön ki a falból és kéri a jelszót. Ha nem jó, kinyílik a padló és zizzz......

Glinn menj vissza a szabadba ott nézd meg vanak hulladékzúzók nyézet alapu tömbök vagy ahogy tetszik jó nagyok. Az egyiknek van a bedobo nyilása, egy lefelé görbülö csö ott ugorj fel és menj átt a huladék zuzón (ajtó szemben) menj szépen tovább amig nem találsz még egy csillét azt huzd meg, utána ugyanere vissza és ha most meglököd azt a csilét amiről beszéltél akkor tovább tudsz menni

Erre nincs 5letem inkáb mentegyet irj és menj vissza...

Glinn Eldiven
Én egy hulladékfeldolgozóban tartozkodom és egy szűk átjáron kéne átmennem, amit kép csille torlaszol el. Jobb oldalt van egy zárt ajtó, de azzal sokra nem megyek.

Esetleg leírást hol találok ?

cervin
KÖSZ MEGVAN.TÚL VAGYOK
cervin
Sith .... Hogy tudok fórumozni ugy,hogy ne lépjek ki a játékbol?Az ...alt+tab nem jó.
cervin
aha van ágyú,gondoltam.Köszi.
cervin
Valaki???mennék tovább,de kilövik a barátokat.Mit tegyek?
ha jól tévedek akkor egy kanyon szerüségben vagy... a kezdőhelytöl jobra van egy szoba oda menj be kacsolot kapcsold átt uténa a szoba melleti lifetel fel tudsz menia felső részen ülj bele az ágyuba és lőd szét

cervin
Gyors vagyok behozlak benneteket csak most kell egy kis help.