3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Aquli
    koszi de mar tul vagyok rajta. Most reelo balukot probaltam megolni, de megszokott, az azutani palyan vagyok.
  • TneX
    Tedd fel az 1.03-mas peccset,és az kijavítja...ugyanolyan lesz a kardforgatás,mint a singleben.
  • EqUiNooX
    Más stilus? van benne free for all, ahol azt és azzal csapod/lövöd le amivel akarod.. van duel, vagy teamduel, párbajozni, és még pár érdekes játékstilus.. Melyik az a stilus, ami hiányzik neked ezeken kivül? Illetve máshogy kérdem, mikor lenne neked jó, ha milyen lenne? erre télleg kiváncsi vagyok..
  • EqUiNooX
    Ezzel látod nem értek egyet.. Van egy prg, az All-Seeing-Eye, ami képes a legtöbb multira alkalmas, és a saját gépünkre telepitett játékokhoz servert keresni az egész interneten, ping, nemzetiség, játékfajta, stilus, (és még kismillio szűrő beállitható) szerint.. Nagyon hasznos ki util, és ezzel lényegesebben jobb servereket találsz, szerintem..

link: http://www.udpsoft.com/eye/doc.html

leszeded, install (netről installál!!!!, igy csak online módban csináld)

van egy magyar server is, IP a következő: 152.66.229.21 (CS és JK2 felvátva fut, ha esetleg nem működne sem kell aggódni, csak várni picit)
  • Spenser
    A GameSpy-all azzal a leg konnyebb!!!!
  • Nyiri
    IDE inkabb mert az elobbi rossz:
  • Nyiri
    HELA!

Elszallt a gepem es most nincs meg a mentesem :)
    Emlekezik valaki arra a palyara ahol mar megvan a kard es egy barban a csapossal dumalok aztan jon az action. Na az a palya utani mentes kellene :D

Lecci segitsetek mert nagyon nem akarom az unalmas reszt megint vegigvinni!

Elore is koszi
    IDE KULDJETEK
  • TneX
    Van 1.03-as peccs,szedd le innen a sg-ről.Ha fent van már akoor meg paszz:)))
  • Adam-90
    Már nem kell.Megvan. Csak azt mondja meg valaki, hogyan lehet Muliplayeren játszani.
  • [Walaki]D`Lair
    LAN on viszont isszonyat király.
  • Sith
    sory nem tom... én nem vagyok szombathelyi
  • Adam-90
    Na valaki!!! Nekem csak a demo van meg.
  • Adam-90
    Hé vki nem tudná kölcsönadni a JKII-ét? Aki igen az lehetőleg szombathelyi legyen!
  • Ron Ragm
    akkor nagyon szerencsétlen vagy ^_^
  • EqUiNooX
    Szerencsére a kisebbséget képviseled ezzel a véleménnyel :]
  • Spenser
    Aki mar itt elakad az ne is jatzzonn multiban!
  • CSOCSO
    őőő.. ugy kell hogy nem ugrasz fel teljesen hanem van a legfelső vas "vezetk" azaz rud arrol tudsz átugrani teháét ne mász fel fullosan... mondjuk vagy a felso szinten onnan ráugrasz a vas vezetékre és ugy ugrasz fel full a tetejáre de nem kell oda delugrani.. küldj egy képet majd berajzolom neked:)
  • Sith
    sixo ugorj fel anak az izének amit heggeszt az egyik vizszintes rudjára onan könyebb amgy az alapról is mennie kéne..
  • CSOCSO
    csak multiban van 2 oldalú kard? elakadtam!! van egy hely ahol olyen hatalmas lézer cikázik a a folyoson és rohadt hamar kipusztulst tőle.. lassítóval el tudtam menni egy két iylen elött..de van egy rész ahol L alakban van kettő.. nemtok elmenni sehoyg hoyg kell megcsinálni?? a folyoso végén van vmi kapcsolo de közelről kapcsolos..még push/pull -olni sem tudom
  • EqUiNooX
    "L" betű alapban, ha jol emléxem..
  • skorpio7
    Nem jelent meg belőle RIP változat ... még .
  • EqUiNooX
    Mindig van a közelben egy nagyobb ágyú, amivel lehet apritani :]
  • EqUiNooX
    One impressive multiplayer cheat is the double-bladed light saber. Here's how you activate it:

(1) Start a multiplayer game.
    (2) Select your lightsaber, and turn it off while your still holding it. (Press #1 two times.)
    (3) Activate the console by pressing [SHIFT & ~]
    (4) Type devmap [map name] - example: devmap ffa_yavin
    (5) type /THEDESTROYER into the console.

forrás: http://www.jediknightii.net/gamecodes.shtml
  • Ron Ragm
    1. Írd be a konzolba: devmapall [pálya neve]
    pl: devmapall ffa_yavin
    2. Várd meg míg betölti, vedd elő a fénykardod és tedd el a pengét.
    3. Írd be a konzolba: THEDESTROYER
    4. The destroyer cometh! ~_^
  • CSOCSO
    igen tényleg.. hogy lehet a két oldalú kardal lenni?:)
  • Aquli
    nincsen valahol rip?
  • [Walaki]D`Lair
    Hogy lehet a dupla lézerkardot előhozni multiban?
  • Mike
    Neketek csinal olyat, hogy kimentett allas betoltese utan vibral a fegyver testuraja?
  • CSOCSO
    nemtom mi a baj nekem is néha oylanokat ir ki de ha csak vhova kapcsolodni szeretnél..nemtom mi a baja..tregyéél fel uj drivert instaláld ujra tedd fel a pecs-et...ezt tudom ajánlani..remélem sikerül..
  • CSOCSO
    ok megoldottam sőt olyan viccesen hogy reggel felkeldtem neki lttem és másodszor már lenyomtam a csajt normálisan kard-al!!! nem lökdöstem meg semmi..odamentem csapkodtam körberohantam és csumee:)
  • EqUiNooX
    szavad=szabad
  • EqUiNooX
    Ha télleg pontosan beállitottad, akkor szavad az ut az eddig lezárt, "negyedik" uton..
  • EqUiNooX
    A leggyorsabb ámde unfair megoldás az, ha a nénit a platform szélére csalod valahogy aztán kacsintasz egyet és push.... :]
  • CSOCSO
    Nah eljutottam a hülye k*rváig:)
    az álarcos kis sicababához..nem tudom kinyirni..hiába csinálok akármit.. kiprobáltam már mindent.. lökdösödés semmit nem ér igy maradt a lassítás.. a grab meg a villám sem ér semmit... szal ha kevés az élet elfutok és töltök magamra egy picit... de hiába.. legsikeresebnek ez bizonyult mikor lassítva körbetáncolom és ugy ütöm..legaláb is ugy tűnik hogy úgy sokat sebzem a picsát... de hiába megdögleszt..van mikor 3 csapásból és van amikor 1 percig csak a csata megy...
  • CSOCSO
    belelöttem felrobbant a fal bementem szétkaptam az energiacsövet ettől be tudtam menni a vízbe csak aza baj hoyg nem tudtam felugorni a tetőre..de aztán nagynehezen sikerült..
  • CSOCSO
    már tovább mentem de azért köszike...
  • Gadonarok
    azért köszi:)
  • CSOCSO
    haj mindegy:))))) amugy én is sokat szoptam itt mire rájöttem:) heheeh
    Rob azt vágom melyik pályán vagy de nemtom hol akadtál el.. nemtudsz átmenni a másik pályára??? csak simán ugrálj a csöveken..nemtom mit nem tudsz:) nekem simán ment az a rész....csinálj képet küldd mailomra és segítek
  • CSOCSO
    ahogy bemész abba a szobába van a földön lent két nyilacska felfele a masik szembe lévőben meg feléd van a nyil... abban a csíkban legyenek azok a karakterek amik a falon vannak ha nem érted ezt akkor dobj mailt.. nah amugy sikerült felugranom ahogy elküldtem a lenti üzenetet a képpel visza mentem és sikerült is:))
  • Gadonarok
    már túljutottam(hogy lehettem ekkora hülye??:)

ez a játék vmi király, ahogy fénykarddal ölöm az ellent:)
    Rob45:ha jol tudom, fel kell menni egy radarhoz és ott kell átmenni a cső tetején