Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs belőle ... de nem értem , hogy miért nem állsz neki letölteni az ISO-t ( olyan régóta kérdezed ezt , hogy tuti lejött volna azóta ).Ha van elég helyed , akkor Daemon-tools segítségével tudnál akár vinyóról is játszani vele .És persze benne lennének a videók is . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Valaki nem tud Ripet?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
nekem is ez a véleményem és még van hátra nem tom mennyi,remélem még sok./most kezdtem a dzsungelest/amugy ezt bün lenne kodokkal csetekkel játszani.
Ha van még valaki aki a legnehezebb fokozaton csinálta végig, cheat nélkül az szóljon, mert gratuláció illeti!
Vivát!!!
Vivát!!!
Régóta nem ültem ennyit a gép előtt. Éjszakákon keresztül virrasztottam a JK2-vel. Aztán többnapi virrasztás után végül sikerült befejezni. Mit is lehet mondani ezek után? Amikor leültem, nem bírtam felállni mellőle. Ez már önmagában is jó ajánló a játék részéről. De igazából a gondolkodtató játékmenet és a lézerkard frenetikus harcban alkalmazott megvalósítása, plussz erőhasználat teszi a játékot mérföldkő szintre. Aki esetleg kezdő játékos lenne de már van Speed nevü képessége, akkor ha azt bekapcsolja, mikor egy sötét Jedi megjelenik, szinte játszva legyőzheti, ugyanis lelassulva, halálpontos szúrásokat és vágásokat lehet bevinni az ellenfélnek, amiből egy is elég, aztán mehetünk tovább a fejtörök után. Miután meglett a lézerkard a fegyvereket nem is használtam. Egyedül csak az Admirális pajzsának lebontásakor, vagy egy egy magaslaton elhelyezkedő birodalmi katona kiiktatásakor. Elakadni nem nagyon akadtam el sehol se. Mindenre rá lehet jönni. És szerintem ha elakad valaki, inkább használja a fejét, mint jöjjön ide segítséget kérni, mert így veszít a játékélményből. Mi lenne egy Tomb Raider esetében itt? :)) De ha mégis valaki reménytelenül elakad, akkor szívesen segítek, csak írja le jól az adott szitut. A játékot élmény volt játszani és ehhez hozzájárult a magas színvonalú gépem is. Megérte fejleszteni, így teljesen más játszani, mint egy éppenhogy fut típusú géppel...
bocsi de had ne olvassak vegig 26 lapot ezert
enis beszoktam irni legalabb egy szamot ha kerik
amugy kis béka nagy B-vel jár, ha lehet :-)
enis beszoktam irni legalabb egy szamot ha kerik
amugy kis béka nagy B-vel jár, ha lehet :-)
sziasztok
én viszon a 2. palyan akadtam el
van egy urhalyofeleseg ami kozeledik a ket oldal kozott es bemegy egy szobaba ami elott valami takaritorobot van bent pedig egy R2D" roncsai
viszont ha bentmaradok megsulok.
Masik reszen jott ket osztag rohamosztagos akiket kinyirtam es volt ket automata lezer amiket kiiktattam.
Ezenkivul van egy szallitoszalag szeruseg ami elektromos.
MInden ellent kinyirtam, de nem tudom merre kell tovabbmenni
please segitsetek
én viszon a 2. palyan akadtam el
van egy urhalyofeleseg ami kozeledik a ket oldal kozott es bemegy egy szobaba ami elott valami takaritorobot van bent pedig egy R2D" roncsai
viszont ha bentmaradok megsulok.
Masik reszen jott ket osztag rohamosztagos akiket kinyirtam es volt ket automata lezer amiket kiiktattam.
Ezenkivul van egy szallitoszalag szeruseg ami elektromos.
MInden ellent kinyirtam, de nem tudom merre kell tovabbmenni
please segitsetek
Oké, bár egész nap nem értem rá:-))) lakásfelújítást csináljuk!
Most próbalkoztam, ott vagyok a terminál előtt és USE-al próbálom beállítani a jelet, de nem csinál semmit
Most próbalkoztam, ott vagyok a terminál előtt és USE-al próbálom beállítani a jelet, de nem csinál semmit

Menj Végig a tetején
Azon a részen vagyok amikor 2 üveghíd van az egyikkel átmentem a tuloldalra a másikon viszont nem tudok vissza menni mert az is leomlik se előre se hátra na most hogyan kell itt tovább menni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Válaszokat előre is köszönöm!
Honnan lehet ripet letolteni?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
van egy leirás asszem az ,,m,,gomb ott vettem észre hogy ez a kommunikációs frekvencia mármint az ábrák.Tehát,azokat kell fent kirakni majd vissza a vezérlőbe és adja magát.HERK maradjunk kapcsolatban ha neked is jó.Én már az éjszaka jol elhaladtam.ÜDV.
Én is itt küzdök, a gondom az, hogy nem lehet állítani az ábrákat a szobákban és az ugrálós részen sem, mit csináljak?
Ja igen Jedi szint volt
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nemtom de a 2 shadowtroopert simán lealáztam force speeddel
az egyiket sikerült kettévágnom:D
az egyiket sikerült kettévágnom:D
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Végre lenyomtam Dessan-t... argh... Király... Tud valaki kiegészítőről a gammához???
Sajnos a 14-15ik pálya körül abbahagytam egyelőre, az élet közbeszolt pillanatnyilag, igy nemtok segiteni.. Nemsoká folytatom, mert végig akarom nyomni mindenképpen. Sajnálom.
még mindig segitséget kérnék.Egy elektromos vonattal jutok a kapcsolo szobákhoz.A csillag hajón vagyok,vagy mia neve.A jeleket beálligatom,de nem jön össze valami.
nem nem.ez az a pálya ahol sok szoba egy nagy teremben. térben némelyik össze van kötve hiddal,felül piros kapcsolos szobák,alatta zöld alatta kék.mindegyikben más jelek.ezeket ckell álligetni.nagyon sok van.
nem nem.ez az a pálya ahol sok szoba egy nagy teremben. térben némelyik össze van kötve hiddal,felül piros kapcsolos szobák,alatta zöld alatta kék.mindegyikben más jelek.ezeket ckell álligetni.nagyon sok van.
a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?
Sok terem 3 szinü.ug rálok azthiszem minden teremben jártam a jeleket hogy kell beállitani és utána mi van ha beálligattam?
Sok terem 3 szinü.ug rálok azthiszem minden teremben jártam a jeleket hogy kell beállitani és utána mi van ha beálligattam?
a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?
a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?kérem segitsen vk.
Mielőtt belépnél a serverre, osztd el a pontjaidat a force-ok között :] Ugy azért könnyebb, mint alap forcepull-al..
a sok ugrálos szobában fel,le.stb szinek szerint beállitottam a jeleket,vissza mentem a három konzolszobához.oszt most mi van?mit b...ztam el?kérem segitsen vk.
most ismét kéne help.Sok terem 3 szinü.ug rálok azthiszem minden teremben jártam a jeleket hogy kell beállitani és utána mi van ha beálligattam?
Multi jatekban ki van ott a szeren?
Kerdesem volna: jatszogatok szep nyugisan es csak azt veszem eszre hogy az ellenfel agyba fobe tud hasznalni kulonbozo jedi trukkoket, mikozben en egy kis szar pull-lal vagyok felszerelve, az is csak 1-es szintu...
Hogy van ez? Vagy mindenki csal?
Kerdesem volna: jatszogatok szep nyugisan es csak azt veszem eszre hogy az ellenfel agyba fobe tud hasznalni kulonbozo jedi trukkoket, mikozben en egy kis szar pull-lal vagyok felszerelve, az is csak 1-es szintu...
Hogy van ez? Vagy mindenki csal?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
sziasztok.kéne egy kis segitség, éjszaka 2 órat bolyongtam a kis R2- kal.a sárga ajtókat nem tom kinyitni.mit kell tenni?
hali .. a villanyt lekapcsolom,lent sok genya utána hogy tovább mert vagy eszrevesznek vagy felgyullad a villany.
Idehallgassatok pupákok!
Végigcsináltam Jedi master(legnehezebb) fokozatban, mindenféle cheat nélkül.Kemény volt de megérte!
Szuper game!
Végigcsináltam Jedi master(legnehezebb) fokozatban, mindenféle cheat nélkül.Kemény volt de megérte!
Szuper game!
alien_: én csak multiban játszok már, ezért nincs olyan, hogy nemtok tovább menni.
amúgy multiban csak az a 4-5 pálya van?
amúgy multiban csak az a 4-5 pálya van?
cső! vki mondja már el légyszi, hogy hogyan működik a fénykard, mert csak angolul találtam meg, de én németűl tanulok. köci, csá
Seggitsen valaki!
Utolso palyan (szerintem), ahol a fogonosz 3 fele fut. Elmentem balra, eloltottam a tuzet a vizzel, de utana mit kell csinalni?
Mindharom falat betoltam, de nem nyilt uj jarat...:(
Hogyan tovabb?
Utolso palyan (szerintem), ahol a fogonosz 3 fele fut. Elmentem balra, eloltottam a tuzet a vizzel, de utana mit kell csinalni?
Mindharom falat betoltam, de nem nyilt uj jarat...:(
Hogyan tovabb?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Azért ezen a konfigom már kell is teljesitenie, mert ha nem, az lenne a csoda, nem az, hogy tökéletes most :]
most értem vissza egy baromi jo bulibol,itt az idö,hogy fojtassam a partit,ismét JEDI vagyok..........van itt még valaki?vagy mindenki nyomul?
Kb. játék felénél tarthatok (valami hajón nyomulok, be kell állítani a koordinátákat a Rogue Squadron-nak... eddig 1024x768-ban nyomtam... kíváncsiságból áttoltam 1280x1024-re... hibátlan... 1600x1200 röccenésmentesen röfög... pofám leszakad... nagyon ott van a gamma engine-je... nagyon hozzászoktam hogy a GeForce2 Ti-vel nem nagyon voltak élvezhetők a gammák 1024 felett... a túróba is...
512MB DDR266 PC2100
Creative Audigy Player
2x75GB 7200RPM IBM HDD
24x/10x/48x Teac CD-RW
512MB DDR266 PC2100
Creative Audigy Player
2x75GB 7200RPM IBM HDD
24x/10x/48x Teac CD-RW
Futás forcespeed-el, közben váltás pull vagy pushra, már nemtom és lökd ki a kardot az egész állvány szélére. Akkor feltudod venni.