3049
Jedi Knight II - Outcast
  • rob45
    nekem is segitseg kell,level 1-en megyek egy nagy csovezetekben kylelal,de leszakad,es utana ,amikor leszakadt,nagy káosz van,es egy baromi nagy szakadekon justsz at a masik oldalra,hogy jutsz at?
  • Gadonarok
    Help me please!
    A jedi templomban vagyok, most szereztem meg a push-t, a köv. szobában nem tudok mit csinálni, a köveket tologatom az ábra szerint, de nem megy(mármint az ajtó nem nyílik).
    Már 1000-szer kipróbáltam MINDENT!!! de semmi.
    Mit kell itt csinálni?
    help
  • Jano
    Az erő veled van, azért tudsz egyre nagyobbat ugrani. Amúgy sajnos passzolok :(
    Mi a pálya neve?
  • CSOCSO
    hello itt tartok és elakadtam mit kéne csinálni???

és probáltam felugrani a csövekről de nem ugrik akkorát.. de néha van olyan hogy nagyobbat ugrottam mint általában..nem sokkal csak épphogy fel tudjak ugorni vmire, de az már régebben volt..olyat hogy csináltam valyon?
  • EqUiNooX
    Vannak ütés/vágás fajták, combo-k, tipusok vagy minek hivják ezeket :] Jediknightii.net-en van pár leirva, de a legjobb ha pár nagyobb jedi2-vel foglalkozo oldalt és forumot vegigolvasol, mert a legtobbet onnan lehet megtudni..
  • Z
    aha!, mert a push/pull-lal sikerült egy két isten barmát megzavarni, de amúgy az a brutkó villám/folytogatás stb. odabaszott nekem. Amúgy a tápos Darth Maul mozdulatokat nem bírtam előcsalni, ezeket hogyan kell? A Mortal Kombat összes le-le-hátra-kisütés féle komboját kipróbáltam, de nem ment. Amikor háttal állt a faszi, mindig hasba szúrt.
  • EqUiNooX
    Ha host vagy, akkor állitsd be hogy milyen szinten engedélyezed a forcet, és utána osztd is el a pontjaidat a forceok között, aztán go. Ha nem te vagy a server, akkor csak a pontokat állitsd be mielőtt joinolsz a gammába.
  • Z
    Hát bazz! Nem tom hogyan, de multiban nem nagyon tudtam használni az erőt!! Hogyan kell, meg azokat a tápos kardos mozdulatokat??
  • EqUiNooX
    jajj.. ne akard te azt megölni, majd csak a legvégén... :]]
  • TOeW
    Kössz a bíztatást!
    De mi a f*****mat kezdjek most?
    Pedig a Jedi Outcast (az általam futtatni kívánt program) motorja a Quaqe 3 rendesen fut!
    GRRRRRR!!!!!
  • hun-ter
    ezt eredetileg is ide kellett volna:)
  • TOeW
    Sziasztok!
    Volna 1 problémám miszerint van egy játékom a Jedi Outcast (de ide vehetném a Quake 3-at is) amit ha el akarok indítani a következő üzenetet kapom:

JK2: v1.02a win-x86 Mar 4 2002
    Initialising zone memory .....
    ----- FS_Startup -----
    Current search path:
    C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\mapextras.pk3 (49 files)
    C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets1.pk3 (8011 files)
    C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets0.pk3 (6674 files)
    C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
    14734 files in pk3 files
    execing default.cfg
    couldn't exec jk2config.cfg
    couldn't exec autoexec.cfg
    ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow!

------- Input Initialization -------
    Skipping check for DirectInput
    Joystick is not active.
    ------------------------------------

------- Force Feedback Initialization -------
    ...inhibited, not initializing

----- Client Initialization -----
    ----- Initializing Renderer ----
    -------------------------------
    ----- Client Initialization Complete -----
    --- Common Initialization Complete ---
    Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData
    ----- R_Init -----
    Initializing OpenGL subsystem
    ...initializing QGL
    ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded
    ...setting mode 3: 640 480 FS
    ...using desktop display depth of 32
    ...calling CDS: ok
    ...registered window class
    ...created window@0,0 (640x480)
    Initializing OpenGL driver
    ...getting DC: succeeded
    ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
    ...23 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
    ...23 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
    ...restoring display settings
    ...WARNING: could not set the given mode (3)
    ...setting mode 3: 640 480 FS
    ...using colorsbits of 16
    ...calling CDS: ok
    ...created window@0,0 (640x480)
    Initializing OpenGL driver
    ...getting DC: succeeded
    ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
    ...23 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
    ...23 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
    ...restoring display settings
    ...WARNING: could not set the given mode (3)
    ...shutting down QGL
    ...unloading OpenGL DLL
    ----- CL_Shutdown -----
    RE_Shutdown( 1 )
    -----------------------
    GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Ja és felül villog:
    GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Felraktam az OpenGL 1.1-es fájljait a system32-be
    és még mindíg ezt írja ki.
    Nekem Win2000-em van.
    Ha tudsz segíteni kérlek írj ide.
    Köszi!
  • CSOCSO
    nah 2 szer tettem fel a jedi knight2-t..feltettem ujra a pecs et de szar felteszi az egészet majd a végén hibát ir ki!! sőt még az update.txt is megvan a mappában hogy feltette a pecs et és hogy mi ujítás van benne...
    de hiába nem undul el a gamez mert beszarik:( pedig full offizzial pecs et tettem fel!
  • CSOCSO
    hát nemtom én felraktam a pecs et azt a 6 megásat azt irta ki hogy bad dyrectorí vagy wrong directory mindegy..szal vmi ilyesmit ir ki..nemtom mi lehet a pálya.. a gamez ott van ahol ö keresi!!!
  • CSOCSO
    rámész a multiplayerre ott csinálsz egy szervert megcsinálod majt nyomsz egy esc-et és ott van hoygf add bot.. és csumee
  • EqUiNooX
    Hogy akarsz singleplayer-ben pályát betölteni? :]
  • skorpio7
    Nálad lehet a hiba .Nekem is felment a patch simán .Mivel szerettem volna játszani a demomap-pal ( és nem akartam ezért letölteni a demo-t , csak a map.zip-et - 6,5 MB ) , ezért hogy az elinduljon fel kellett raknom ezt az update-et hozzá .Szóval gond nélkül felment rá .
  • Mike
    nemtom nekem simán fölment a 3-as peccs
  • CSOCSO
    kurva jó bazzeg!!fel akartam tenni a pecset azt irja ki a pecs hogy hiba van...és nem indul el a jedi knight2.. ez megint olyan pc sux szagú!!!

HOGY EZEK AZ IRC-SEK MEKORA BUZIK!! SAK A CHATESEK BUZIBBAK NÁLUK!
  • CSOCSO
    thx a pecs dolgot!!!
  • UnConnecteD
    ahol 3 fele agazik az ut, menj BALRA
  • EqUiNooX
    Én tuti nem, az elmult 2-3 hétben csak multiban jáccottunk, picit elegem lett, most DS van ujra soron.. Viszont itt a Mojo server cime, magyar server, és itt lehet jáccani ha bejuttok, vagy ha nincs klan ütközet, mert akkor password kell. IP: 152.66.229.21

Ajánlom mindenki figyelmébe a következő programot: "All Seeing Eye". Link: http://www.udpsoft.com/eye/doc.html Nem nagy prg, és ezzel lehet keresni IP-t, sok-sok szürőt beállitva, legyen az ping, vagy ország, vagy bármi.. És nem csak jedire, hanem még másik rakás multiban jáccható népszerű gammához is jo. 2 perc után rájön mindenki a kezelésére, sok sikert hozzá. (német/osztrák serverek néha jobbak, mint a magyarok, ping szempontjábol főleg, ne kérdezze senki hogy miért, nemtom, de jobban szerettem ott jáccani)
  • TneX
    Én benne lennék 1 buliban,de kéne 1 szerver,meg ti,hogy játszatok:)))
  • TneX
    Nah akkor lesz valami?Nyomulunk valami szerveren ahogy Mike mondta?
  • EqUiNooX
    Vannak, méghozzá nem is kevés, elég sűrűn mennek a kláncsaták, legalábbis a magyar servereken.. De hogy ezek hol vannak összeirva és hogy veszed fel a kapcsolatot velük, nemtom, majd más elmondja, aki tag..
  • EqUiNooX
    Eccerű a dolog, a legtöbb német szerveren, amiken jáccani szoktunk pl alapban le van tiltva a force, duel servernél meg pláne..
  • Mike
    én arra gondoltam, hogy van egy csapat rohamosztagos, meg egy csapat felkelo, aztan azok lodoznek egymasra, de csak a karakterhez passzoló fegyverrel. semmi erő, meg kard.
  • Mike
    játszhatnánk multiban csapatjátékot
    egyrész birodalmi emberke, egyrész rebellis
    és mindenki csak a hozzáillő fegyvert használhatja.
    hm, érdekel vkit?
  • EqUiNooX
    Hát, hogy is mondjam, nem vitték tulzásba hálistennek, de néha azért van pár tökölős rész. De ha megnézed az SWEP2-t, akkor látod, hogy bizony a filmben is pattognak ezek mint a gumilabda :]] De a lényeg, hogy csak pár helyen kell, de akkor sem vészes..
  • EqUiNooX
    Hát jo ha gyakorolsz picit, mert ennél lesz sokkal sz×rabb pálya is, amikor ugrálni kell picikét.. ;] Nem nehéz, csak okosan, és türelmesen kell.. (és sűrűn menteni..)
  • TneX
    Ne csináld már,ennyire nem megy?:)))
    Én csinálok onnan mentésd,de nem hiszem,hogy magadtól nem jutsz fel...pussal lejjebb ereszted,majd felugrassz a függőleges "sínre" amin lejjebb ereszkednek az izék,és onnan a másik izér:)))
    Na ezt megmondtam rendesen!Megyek mingyá és csinálok mentést:)))
  • TneX
    Egészen pontosan honnan?Az azután következő pályáról,vagy a pálya elejéről,vagy a pályán belül valahonnan?
  • TneX
    Hmmm,ha érthetőbben is kifejtenéd,talán tudnék segíteni,de kb. 10x-i elolvasás után sem jöttem rá,hogy mit szeretnél:)))
  • EqUiNooX
    http://support.lucasarts.com/patches/jedioutcast.htm

Ezt nézd meg, ez kell ahhoz, hogy neten tudj jáccani servereken.. Hogy mit tartalmaz, milyen javitásokat, olvasd el. Single-hez nem kötelező, végig lehet jáccani ugy is hogy, hemzseg a bugoktol.. De netes multihoz kénytelen vagy felrakni.
  • CSOCSO
    1.03 as dedikált szerver pecs csak azoknak kell akik dedikált szervert akarnak niytni ugye? más pest nem nagyon találtam
  • CSOCSO
    vki irja le pontosan hogy milyen gameplay modok vanna multiban, mien mit lehet csinalni..pl melyik az amiben fullosan lehet használni az erőt és magasra tudsz ugrani meg siman eldobod akardot?... tudom itt van leiras de nem nagy szám..
  • CSOCSO
    köszike! valaki leirná melyik force mit tud? meg a gameplay fajtákat? vagy van magyarosítás vhol?
  • EqUiNooX
    Van peccs, és ha jáccani akarsz, akkor szerezd be.. :]
  • CSOCSO
    van pecs a gamezhoz??? ti tudtok gamezni midnenholt? nekem vmikor azt irja ki hogy bad animation..van hoyg belépek a szerverre és azt irja ki hoyg server disconnected de tök soxor.. hiába van ott a szerver még..
  • CSOCSO
    mekkora egy köcsög gamez ez!!!!!!!!
    singleban egész tűrhető de neten szopjon le az akinek tetszik!! 30 szerverből 29 nek vmi baja van!!!!