Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EqUiNooX
Amilyen key-re beállitod a setupban.. Alapban L betû.
Mike
és ezt hogyan éred el?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

EqUiNooX
Erõs de lassú vágások fénykardnál..
Mike
mi ez a piros stílus?

Jano
De a gyorsítás+gyepálás jó, fõleg piros stílusban jó nagy suhintás.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Van a terem falán két kõ, amit force-al be tudsz nyomni, ha mind2t benyomtad, megjelenik egy nagy fénysugár a terem közepén (amiben Desann is fürdött amikor bejöttél), abba beleugrasz, és elvileg egy darabig sérthetetlen(?) leszel.

Leggyengébb fokozaton mennyire nehéz megfektetni a fõellenfelet? Mert egyenlõre nembírok vele! 😞
És van valami csel amivel egyszerûbb?
Én úgy szoktam hogy gyorsítás és gyepálom egy darabig majd szaladgálok elõle amíg fel nem gyógyulok!
Mike

Nekem sem eredeti, es nem is megy fel, hanem kiirja, hogy nem talalja a jatekot es telepitsem ujra.
EqUiNooX
A forumba iró, és a játékkal jáccóknak a 99%-ának nem eredeti a gamma.. Ez amolyan megérzés :]] Ugyhogy az nem lehet akadály.. Valami más lesz a gond.
EqUiNooX
Innen. Ez a pálya, amit mondtál hogy gond van vele, ez a peccsben szereplõ uj, fõleg duelre jo pályák egyike..

http://support.lucasarts.com/patches/jedioutcast.htm
EqUiNooX
Megvan neked egyáltalán az a map?
ibrahim
Sziasztok!!

Tudnátok segiteni?El vagyok akadva a Jediben.Egy nagy hangárban vagyok a kiszabaditott bányászokkal,már körbe rohangáltam mindent.A szellözöben is voltam szét löttem a rácsot egy figura megadta magát stb.és még se tudom merre hány méter.A fiuk meg csak ott pislognak benn a hangárba.Nos?
Sziasztok!

új JKII szerver nyilt.

Neve: YODA
IP: 193.225.227.10
Mod: Dual
Max players: 12/6 (6 reserved tehat 6 publikus)
Csak lézerkard...egyenlõre..nincs force powers sem

gyertek

Jano
Ne halj meg! Mér halsz meg?
Arra gondoltam, hogy van egy lezuhant ûrhajó, amibõl gárdisták lövöldöznek, és látszólag nincs továbbvezetõ út. Ott kell a víz alatt keresgélni egy szûk járatot.
Vagy nem itt akadtál el? Elõtte?

Jano
A víz alatt kell keresni egy kis rést egy kis vízesésnél, ott tudsz továbbmenni.

Köszi: Rom
Mike
Mr 2002. máj. 20. 01:31 | Válasz erre | #2123

Sziasztok Jedi lovagok.
Megírtam a játék MAGYAR végigjátszását. Ha kell valakinek, itt megtalálja: http://free.x3.hu/mr-titok/index.html

Mike
Király a játék.
becsaltam lézerkadot és
3-as szintü erõt. Most csak lézerkarddal, 3-as puskával, és az erõvel nyomulok.
Most ne kezdjetek rám köpködni, mert így legalább élvezetes a játék eleje is, és ahogy magamat ismerem nem valószínû, hogy eljutok a játék végéig.
Na szóval minden ok, csak egy nagy hibája van a programnak, soxor vagyok vele úgy, hogy ötletem sincs, hogy merre tovább, hová kéne bemászni, vagy tudomisén merre menni.

Ezt a kétélû kardot csak multiban lehet használni vagy megy single ben is?
http://qczi.warez.hu/
Krinyo
Van valami qcziwarez-es oldal,de nemtom a pontos címet.Valaki mondja mán meg ,thx 😄

azt a kis kömböt felveszed használod és követ téged követés közben persze lövöldözik az alenfelekre nem a leghatásossab de hát valamire azért jó...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hiba
Mikor jon par amator jedi elkezdenek azzal szorakozni, te meg gyakorolhatsz rajtuk.

Van valami gömb amit néha fellehet venni. Olyan mint ami kis sugarakat lövöldözött a filmben.
Mire jó az????
Mike
HelpUsObi 1

pontosan

Mike
single player: HepUsObi 1
multi: devmapall

utana a kodok

forras: www.jediknightii.com

Gabye: Shift+ ~ :nálam a nulla
yolika
én nem tudom, lehet, hogy hülyesége mondok, de a Rawen Claw sztem a hajó neve.
Sziasztok. Elég kezdõ vagyok még a játékban.
Megmondanátok, hogy hogy melyik erõvel kell a falon szaladni? És hogy lehet a karddal "combozni"? Azt tudom, hogy van 3 féle ütéserõsség, de láttam egy bejátszáson, hogy pl. ha hátulról jönn vki, akkor egyszerûen hátradöföm a kardot. Please Help!
EqUiNooX
Kizárt, ez még az a pálya lesz, amikor Jan-nal a foglyokat szoktetik, és aminek a végén..... Szoval amikor jön a 3db ATST és ki kell iktatni a légvédelmet.. nem? Mert amire te gondoltál, az jopár pályával odébb lesz, és ilyen hamar nemhiszem hogy eljutott volna odáig... De majd õ valaszol persze. A pálya nevét viszont ha leirod, jobban tud segiteni mindenki :]
Mittomén.A new 13Eft.Akkor mondjuk 10 EFt.
Mail címem tudod!
Hát akkor VGA csere!El foglak keseríteni!Most megnéztem a Gamestar áprilisi számát, a Voodoo2-t nem támogatja a progi.
Sorry
Ha érdekel van egy eladó GF2MX200-am(Inno3D)
Mail,és megdumáljuk ha érdekel
[email protected]
Hát nem esküszöm meg,hogy mûködni feg voodoo2-vel,de próbáld meg!
Töltsd le a voodoo2-höz a frissítést open GL támogatással!.Ugyanis ezért nem indul a játék nálad!
http://www.drivers.hu/product.php?prodid=1810

Itt vannak a voodoo2-es driver frissítések,bár itt nem jelölik az open GL támogatást.A 3-asnál igen.Voodoo3-mal megy ez biztos,mert már láttam azon futni.Próbáld meg!
Sok sikert!
Ezt meg hogy érted?Multiba berakja uj szereplõnek én ugy láttam,bár most hogy mondod lehet hogy valakire rá van húzva,de nem hiszem...

lacibacsi
És kire lehet ráhúzni ezt a skint?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

EqUiNooX
One impressive multiplayer cheat is the double-bladed light saber. Here's how you activate it:

(1) Start a multiplayer game.
(2) Select your lightsaber, and turn it off while your still holding it. (Press #1 two times.)
(3) Activate the console by pressing
(4) Type devmap - example: devmap ffa_yavin
(5) type /THEDESTROYER into the console.

forrás: http://www.jediknightii.net/gamecodes.shtml
Ááááá köszi-köszi,most már le tudtam szedni!Még 1x kösz😊))

Lacc
Valaki plz mondja már el hogy hogy lehet behozni a kétélû lézerkardot??
EqUiNooX
http://www.jediknightii.net/jediknight2/jediknight2/models/DarthVader-SithlordII.zip

igy probáld meg
www.jediknightii.com-on láttam kint a hírekníl hogy van Darth Vader skin,és onnan van 1 link ami valószínüleg elvezet oda ahonnan leszedhetném,de nekem az istenért se reagálna arra ha rákattintok,szóval nem tudom hogy melyik az ami ott gondoltak.De nekem bármelyik megfelelne😊))
Uhh,remélem érthetõ,mert 1 kicsit kusza lett.

EqUiNooX
Izé, az elõzõ hozzászolás a Skin-ekre vonatkozott ofkorsz..
EqUiNooX
Eheh, melyikre gondoltál pontosan, mert van itt annyi mint a nyû, mindenféle érdekes névvel :] Szoval mi a pontos neve?
Nebazmá' senkinek se megy,vagy senkit se érdekel rajtam kívül?😊))

Üdv mindenkinek!
Valakinek sikerült már leszedni a www.jediknightii.com-ról a Vader modell-t?
Mert kint van az oldalon elméletileg,de az istenért se akar elindulni a letöltés,ha rákattintok arra,hogy "this location" vagy mi akkor mintha elment volna a net ugy kezd el viselkedni...szal' ha valakinek sikerül leszedni tegye már ki valahova,ahonnan el tudom érni,mert nagyon kíváncsi vagyok rá😊))

yolika
hát ez a game nagyon király! amíg nem voltam jedi, egy halál unalmas, béna fps-nek tünt és abba is hagytam úgy 2 hónapra, de most hogy jön az ep. 2, gondoltam egy kicsit bemelegítek rá,(na meg haverok is mondták, hogy fényévekkel jobb jediként) és tovább folytattam. hogy is mondjam, nagyon kellemes meglepetés ért a fénykard és az erQ visszaszerzése után. nem is lehet szavakkal leírni, egyszerqen fantasztikus, elvétve használok csak lQfegyvert, a kardozás eszméletlen(fQleg a sith-ek ellen) Most éppen a cairn_assembly pályán vagyok és alíg bírom letenni. sokan mondták már, de én is úgy gondolom, hogy vétek abbahagyni a jedi völgyig( ha máshogy nem megy, akkor lépjetek pályát cheattel, megéri) el vagyok ragadtatva, méltó visszatérése ez a lucasartsnak
Skorpio KOSZI

mostmar vege, kiraly egy game volt

LYONESS - Your Cashback Company

lacibacsi
2056-os hozzászólás!!!!!!!!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Köszi és örök hála
Ron Ragm
Végigvittem
azért dessan nem volt egy piskóta

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?