3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#2350 Egy kis vízesésnél van egy kijárat, amin csak leguggolva tudsz átmenni. Kurva nehéz megtalálni, de ne add fel. Nagyon pici repedés egy szikla oldalában. Ja, és részben a víz alatt van. -
#2349 szerintem frankon mukodik semmi baj sincs vele.
-
#2348 -
#2347 nah szal... felrobbant a hajó.. elmenekültünk... elindultam az erdőben.. eljutottam egy hajóhoz ami lezuhant.. de merre tovább? már 15 ször megprobáltam felugrani..15 ször jártam végig a pályát....
jobbrol jöttem, onnan hátulról...
-
#2346 letöltötem a mod ot hogy lehessen nálam két kard meg stb..megint szétbaszta a jedi multit.. ahogy a pecs is.. -
#2345 Tok jo eszt haloba jaccani Duel mondba:)) szijel szeek mindekit:))) -
#2344 thenx meglesem -
#2343 Szétzúzod a pajzsát, után szpíd, és oltári gyakás az arcára. Ezt párszor meg kell ismételni, azt egyszercsak dájol az öreg. -
#2342 oké..szal ott tartok hogy a generátort kinyirtam.most a tesóm vagy ki.. aki egy ilyen narancssárga robot cuccban van és körüveszi az energy.. megprobál ölni...hogy tom megölni?? azt a piros szar kell lelönöm?? nem akar meghalni..
belelöttem 7-8 rakétát ugy hoyg nem volt pajsza és nem deglett meg... hm... hja felűlröl löttem a fejébe kb..és lassítva mert benyomtam a speed et.. -
#2339 ahamm köszike -
#2338 Folyamatosan kell nyomni a gombot, amíg a csaj oda nem ér a következő ajtóhoz és meg nem nyomja az ahhoz tartozó gombot.Amint megnyomta, te elengedheted, nem záródik le. -
#2336 Te bisztos SW -t jaccol? Nem lehet hogy valami amst?:))) -
#2335 most mentettem ki azt a hülye picsát... de nemtok tovább menni...
a csaj oda áll a a falnál megnyomja a gombot tovább megyek megynomom én is mert msát nem lehet mindenhol bezáródik az ajtó és senki semerre.. nah mit kell tenni -
#2334 Hát nem tudom biztos nem voltam elég figyelmes de ott csak a 8ik kuldetésig van leírva... -
#2331 Biztos kérdezte már vki, de nincs idom vegigolvasni a Doom shields nevű pályán miután megöltem a mukit és a pajzs deaktiválva van és az űrhajó nem sokára felrobban, valamint gravitáció sincs akkor hova a bánatba kell menni? mert végigjártam mindent de semmi, ill. lebegtem/tok idegtépő már majdnem a falat vertem/? Előre is kösz -
#2323 Egyébként hol lehet feltölteni képet, mert már elfelejtettem. -
#2322 Nem tudom. Szerintem nézd meg,hogy be lehet-e állítani.Ha nem akkor szerintem telepítsd újból a játékot. -
#2321 Hello !
Csak egy kérdésem lenne:
Lehet valahogy , valamilyen beállítással javítani azt, hogy néha nálam a talajon / falakon fehér pontokból álló szaggatott vonal látszik?
Vagy ez textúra - illesztési hiba? -
#2320 Cső Ga-Bika. Írd be: map * A csillaghoz írd a pálya nevet. PL.: map kejim_base -
#2319 Valaki dobna nekem egy mailt? )[email protected]) es elmondana minden csinjat binjat ennek a gammanak? Mert veszettul erdekel.
Amire konkretan kiv. vagyok, hogyanlehet normalisanm jol megtanulni kardfoznu mi a logikaja milyen mozdulatik vannak, stb. megkoszonnem.
udv. all. es az ero legyen velem:PPP -
#2317 lol :DD -
#2316 -
TneX #2315 Ezt meg nemtom miért csinálta -
TneX #2314 Itt nézz körül... -
TneX #2313 -
TOeW #2312 Kössz mindenkinek a segítséget (még régebről)! -
#2311 Tud valaki Darth Vader skint adni?
Ha van... -
blood #2310 Légyszííí, valaki küldjön be egy végigjtszást!
(má megycsináltam a játékot, de a végigjátszásra is kiváncsi vagyok)
Kösz! -
#2309 http://www.soundblaster.com/goodies/gaming/jedioutcast/ -
#2308 innét:
-
TneX #2307 Én csak olynaról tudok ami nem működik.Ugy értem a nem működik-et,hogy ha elkezdek játszani,akkkor ugy fél perc mulva random hibaüzenettel kivág.Single-be egyet se próbáltam,csak multiba,de amit próbáltam mind rossz volt. -
#2306 Tudna valak egy crackelt exe-t vagy egy nocd-t küldeni(nem vírusosat:) de még jobb lenne url. -
#2303 Tudna valaki adni nekem saveeket -
#2302 Honnan lehet letölteni azt a patch hogy működjön az Audigy-nek az új hagja! Az EAX nak azújjabb változata ? -
#2301 Bazz,nemtok egy kibaszott szerverre se belépni.
Valami errort ir ki.
Van má patch vagymi? -
#2300 jah :D -
#2299 lemaradtál egy kicsit:))))) -
#2298 Csocso,fellehet ugrani,csak sokat kell próbálni -
TneX #2297 Itt van pl,de gondolom azóta már találtál:)))) -
blood #2296 Hé!
Valaki legyenszives küldjön be egy weblap címet,
ahol JK2 végigjátszás van, de gyorsan SOS!!!