Project IGI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
😄DDDDDDD Ez jó! 😊

A hotmail-hez nem léptem be 30 napig, és törölték a reg-emet. Újra kellett aktiválnom az egész acc-ot, és elvesztek a leveleim. Ja, és kedd óta meg netem sem volt a Chello bõvítés miatt. (grrr)

Más:
Tudnál segíteni? Elakadtam rögtön a negyedik pályán, ahol egy hidat kell felrobbantanom. Megvan az idõzítõ detonátor kütyü, megvan a C4, és fel is raktam a hídra. De nem tudom élesíteni, Csak világít ott pirosan, és áll a kijelzõ 20 percen. Mit kell csinálni???

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Na mindegy má tovább jutottam
Klón: rossz a fájl, nálam is ez volt tölsd le ujra csak más honnan, ha dc-zel akkor tölsd le a feldarabolt fajtát nekem azzal megy!
Vki tudna nekem abban segiteni hogy az igibn a 3.pályán amikora chipet kell elopni hogy a picsaba lehet az uveges rész mögé menni?vagy meg kell várniamig az egyik prof kijön?plz help,kösszi
FREAK
hmmmm, akkor kihagyom.... csak a multi demót próbáltam, de a Desert hangjától sírógörcsöt kaptam, és uninstall 😊

Riszpekk

Klon
Bocsi, russzul írtam a hiba üzenetet....
Tehát az üzenet helyesen: Setup was unsuccessful

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

FREAK
meg sem néztem ezt a gémet

mondjatok már valamit, jófajta?

Riszpekk

Klon
szasztok
volna egy kis problémám....
Daemon-nal akarom telepíteni a progit, de nem sikerül. Elmegy a telepítés kb. félig, és jön egy hiba panel a következõ üzenettel: "Was succesful installed" vagy valami ilyesmi...
Nálatok nem volt ilyen hiba ????
Ha volt, akkor mi a megoldás ???
SEGÍTSETEK !!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tényleg gagyi a game? Irjon már valaki egy %-ot.
Petyus_
Multizni akarok!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Instict
na megcsináltam én is...lehetett volna valami frenetikusabb vége is😊

Crem
A Legf@szább rész (szerintem) Az M1xxx (Gepárd koppintás!!)Sniperpuskás küldetés!
Ott van akció!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ahogy ZSOZSO leírta! Az a megoldás!😊

Egyébként elég béna rész volt ez... Bokortól-bokorig futni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ZSOZSO@
HI LIFE
Menj középen és ne szélen nyilak mutatják az utat a fára rakva. A végén át kell mászni a keritésen.
BYE

hi Crem az aknamezõs pálya végén vagyok ahol a helikopter van.Hol lehet kimenni a keritésen kívülre?
Crem
C:\Program Files\Codemasters\IGI 2\pc\savegames\missions

Szerintem ez az...

Instict
menj a kapu fölé a teraszra, én ott körbenéztem a távcsõvel és az ember magától kijött egy teherautóval, de szerintem elég ha csak felmész és vársz 1 kicsit😊

WiZZaRD
refresh force progit keresgelj...mar ha xp-d van

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Senki nem tudja, hogy kell befejezni azt a nyavalyás börtönböl kiszabadulos pályát!!!
Crem
Nekem ez miatt ne írjatok ellenben ha el nem rontottam innen leszedhetitek!😉
CSÍÍÍTTT

Crem
18-ra emlékszem...

Instict
hány pályás összesen?

Instict
Hi! ahogy mész a helikopter írányába, jobb oldalon megvan 1 részen szakadva a vezeték és ott nincs akna 1 kicsi részen. ott van egy kapu, aminek a tetején nincs szögesdrót, azon mássz át. de elõtte szembe van egy õrtorony és áll ott egy ember, azt nyírd ki!

A Prison Escape részben, hogy kell a végén kiszabadítani a fazont a rács mögül? Az összes kaput kinyitottam az összes õrt megöltem még azt a kettöt is aki bezárkozott a felsõ emeletre, mit kell még tennem??
Crem
Kimentettem a Save-t is... De Zipelve 5.26 Mb! Nekem meg 5Mb a tárhelyem!😞 Akinek kell az írjon. Akkor felrakom valahova.

Crem
Na... Végignyomtam...😄

Aki esetleg elakadna kérdezzen bátran... (na nem mintha olyan nehéz lenne)

elenben a szerverekben nem.Minek is indítana szervert ha senki nem tud felmenni rá 😞
Egyetértek veled 😞
Crem
Life!

Nem akarok vészmadár lenni, de ez a game nem azt hozta sok embernek amit várt... (többek között nekem se)

A game közel 1 hete már kint van és összesen 18 server található!!! abból már 5 nem is müxik...

Crem
Hi CaviaR!

Az Air Strike pályán vergõdöm egy ak47-el... Ha minden igaz, ez a 15. küldetés!

Ui: Se MSN se válasz a levelekre... Azt hittem már megnõsûltél és az asszony eladatta a gépet veled!😄DDDDDDD

Köszi de ezt én mind tudtam és fent is van a szerveren de valami szerver törés kellene hozzá vagy valami mert a porttiltással nem megy 😞
M313R
Nem próbáltam, csak spekulálok!
A gamershell oldaláról letölthetõ a Project IGI 2 standalone server (74 M😎.
Ezzel a toolal lehetséges dedikált lan game inditása is a networkconfig.cfg-ben található lo public érték 0-ra állitásával.
Így nem fog látszani a szerver (gamespy, ase, belsõ szerverbrowser), viszont ha itt közzéteszitek az IP-t akkor mindenki tud hozzá csatlakozni parancssorból:
igi2 ip port player password begépelésével, mivel a szerver nem látszik így a password el is hagyható.
Végül a link.

►►^._.^◄◄

Instict
Crem! köszi szépen, aztán már rájöttem, a 15. pályán vagyok, de mintha mosat 1 kicsit kezdeném unni😊

CaviaR
Szeva Crem!!!
Én is nyomom. Hol tartasz? Én a havas pályán nyomorgok...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Bocsi, most én tévedtem...Nem szóltam semmit.
És lehet, hogy a könyvtár neve :crack.
Miért?Ezt lehet máshogy is?
Crem
Hi!

1,Menny ki az épületbõl azon az ajtón amelyik felett van egy kamárás géppuska!
2,Az épület másik sarkán van egy bódé ajtóval! Ezen ha bemész már látod a megoldást!😉

Ezt én is szeretnem tudni.Én indítanák belõle Magyar szervert de addig míg valaki nem tud rá megoldást addig nem sûrün.Ha valaki tud valamit ordítson ezerrel.
Mikor lesz tört magyar szerver?

Mer télleg minden külfödi kidob:-((

Pupcika
király lenne mert a singléhez nincs hangulatom 😊
a soffal se jáccottam singlében csak multyban 😊)))

Ha valaki tud megoldást a szerverre akkor én elindítanám végre és lenne egy magyar szerver belölle de a francos kulcsellenörzést még tüzfallal sem tudtam kizárni 😞
Örm
Kösz

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CaviaR
A lift mellett van egy elkerített gép a biztonsági kamera mellett. Lelövöd a lakatot, és megbuherálod. Akkor üzemelni fog a lift.

Örm
Az elsõ pály a 3. feladatánál nem tudom hívni a liftet nyomom a két kapcsolót de nem történik semmi. Mit kell csinálni?

CaviaR
Az nagyon derék, csak nem az a feladat. 😊
1) Bemész az elsõ ajtón ami elötted van kezéskor. Lelövöd a lakatot a rácsról, feltöröd a zárat, és bent vagy a Raktárban. Kinyírsz akit akarsz, de nem fontos. Aztán a kijössz, és a két tartáj között átmész a ládákhoz.
2) 3.feladat: Van egy nagy ház, és vezet bele egy szállítószalag. Gomb megnyom, felugrik szalag, bentvan a házban. Innen menni fog.

Instict
a börtönbe amikor lecsuknak és meg kell szökni, hogy a francba tudok átmenni a 4-es ponthoz?

Örm
Az elsõ pálya 3. feladatánál mit kell csinálni. Nem tudom hogy kell kinyítni a lift aknát.

The Garrett
hi Godzoo 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pupcika
minenképp le kell szedni hogy ne unatkozzon az ember ha nem sofol multiban 😊)))

ki.