Project IGI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hotmail-hez nem léptem be 30 napig, és törölték a reg-emet. Újra kellett aktiválnom az egész acc-ot, és elvesztek a leveleim. Ja, és kedd óta meg netem sem volt a Chello bõvítés miatt. (grrr)
Más:
Tudnál segíteni? Elakadtam rögtön a negyedik pályán, ahol egy hidat kell felrobbantanom. Megvan az idõzítõ detonátor kütyü, megvan a C4, és fel is raktam a hídra. De nem tudom élesíteni, Csak világít ott pirosan, és áll a kijelzõ 20 percen. Mit kell csinálni???
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vki tudna nekem abban segiteni hogy az igibn a 3.pályán amikora chipet kell elopni hogy a picsaba lehet az uveges rész mögé menni?vagy meg kell várniamig az egyik prof kijön?plz help,kösszi
Riszpekk
Tehát az üzenet helyesen: Setup was unsuccessful
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
volna egy kis problémám....
Daemon-nal akarom telepíteni a progit, de nem sikerül. Elmegy a telepítés kb. félig, és jön egy hiba panel a következõ üzenettel: "Was succesful installed" vagy valami ilyesmi...
Nálatok nem volt ilyen hiba ????
Ha volt, akkor mi a megoldás ???
SEGÍTSETEK !!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ott van akció!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egyébként elég béna rész volt ez... Bokortól-bokorig futni...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Menj középen és ne szélen nyilak mutatják az utat a fára rakva. A végén át kell mászni a keritésen.
BYE
Szerintem ez az...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

CSÍÍÍTTT
Aki esetleg elakadna kérdezzen bátran... (na nem mintha olyan nehéz lenne)
Nem akarok vészmadár lenni, de ez a game nem azt hozta sok embernek amit várt... (többek között nekem se)
A game közel 1 hete már kint van és összesen 18 server található!!! abból már 5 nem is müxik...
Az Air Strike pályán vergõdöm egy ak47-el... Ha minden igaz, ez a 15. küldetés!
Ui: Se MSN se válasz a levelekre... Azt hittem már megnõsûltél és az asszony eladatta a gépet veled!😄DDDDDDD
A gamershell oldaláról letölthetõ a Project IGI 2 standalone server (74 M😎.
Ezzel a toolal lehetséges dedikált lan game inditása is a networkconfig.cfg-ben található lo public érték 0-ra állitásával.
Így nem fog látszani a szerver (gamespy, ase, belsõ szerverbrowser), viszont ha itt közzéteszitek az IP-t akkor mindenki tud hozzá csatlakozni parancssorból:
igi2 ip port player password begépelésével, mivel a szerver nem látszik így a password el is hagyható.
Végül a link.
►►^._.^◄◄
Én is nyomom. Hol tartasz? Én a havas pályán nyomorgok...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

1,Menny ki az épületbõl azon az ajtón amelyik felett van egy kamárás géppuska!
2,Az épület másik sarkán van egy bódé ajtóval! Ezen ha bemész már látod a megoldást!😉
Mer télleg minden külfödi kidob:-((

a soffal se jáccottam singlében csak multyban 😊)))
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
1) Bemész az elsõ ajtón ami elötted van kezéskor. Lelövöd a lakatot a rácsról, feltöröd a zárat, és bent vagy a Raktárban. Kinyírsz akit akarsz, de nem fontos. Aztán a kijössz, és a két tartáj között átmész a ládákhoz.
2) 3.feladat: Van egy nagy ház, és vezet bele egy szállítószalag. Gomb megnyom, felugrik szalag, bentvan a házban. Innen menni fog.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina