1340
Mégis csak lesz ... :)))
-
#430 mehet, csak menjen valamelyik szerver:)) -
#429 Skacok, ha kezdot is befogadtok, irjatok!
Meg nem multiztam benne, de szivesen beszallok, es "probalkozom"!
Irjatok, ha O.K. :) -
#428 hát megmondom öszintén, akkor lenne igazán jó, ha lennénk vagy 20-an, de azért így is jó:) -
#426 gyere... -
#425 hm, oks guere csak yirszij, de nem tucc hova nincs szerver:) -
#424 én lehet kicsit később de megyek!:) -
#422 az:))rafinált és ügyes:) megy most a szerver? -
#420 Skiper! komoly ellenfelünk lesz ma este Yirzsij személyében, ugyhogy edz:) -
#419 gyertek irc: #igi2.hu -
#418 Kohomm, Life, szervert konfigold be plz!!!
Mennek fel jatszani, muah:) -
#417 Hheeehhe, neked ez nem fotos:)
AMugy: TS=TeamSpeak2 - dumalo progi.
CBsek, CB klan tagjai:)
TS KLIENS - kliens, amit user hasznal
TS oldal: A progi hivatalos weblapja.
Csere, no comment.
A csererol meg az oldalrol lehet letolteni:) -
Lifeforce #415 CB-sek figyelem!!!
Töltsétek le az új TS klienst mert máshogyan nem enged fel.Jelszó most nincs.30perc mulva fentvagyok és aki bejön azt reggelem befelé.
Ha a gyári ts oldala behalna akkor a cserén fentvan onnan is húzhatjátok.Amikor én töltöttem le már csak 5-el jött :) -
#414 srácok!!! IRC--- #igi2.hu
-
#412 akkor ok, csináld meg! -
#410 na holnap megcsinálom akkor irc-t, most megyek, aludj jól!szia! -
#409 ok, majd szerzek botokat délután -
#407 :)) gyere irc-n #igi2.hu -ra -
#405 aszittem agyvérzést kapok, olyan ideg voltam:)
-
#404 ja:) aztán meg tudtad, hogy lefekszek és szétlőttél:))) -
#401 annyira bennem volt már az ideg, hogy nem tudom megcsinálni, hogy nem láttam, vagyis láttam csak nem fogtam fel:)) -
#399 ja, nem ártana 1 másik map:) -
#398 a kapcsolora amikor rátetted, berohantam, néztem, és nekifutottam:D -
#396 én voltam:PPP :D -
#393 :DDD a kezecskéimet, lábacskáimat, d209 lehetett volna aktívabb is, de volt amikor csak egy domb tetején ült és nézelődött:))) -
#390 jaja -
#388 amikor fentvoltam az 1es pontnál és lelőtelek többször sniperral, akkor már nem is arra mentem, hogy megcsináljam, hanem, hogy csak lelőjelek:))))) ok, akkor holnap! -
#386 de jó volt nagyon még így is, hogy lelőttél vagy 100X:))) -
#385 Yirzsij Te Gyilkos!!!:DDD -
#383 na szóval innen csak nem jött össze a link:
http://lsc2.uw.hu/Networkconfig.cfg
-
#382 Elküldtem a server cfg-t Varia-nak.De ha van itt egy admin leszedheti is.De a password-ot a szerver nevet és az rcon passt még bele kell írni.De szerintem ne rakjatok rá password-ot. -
guces #381 Hello most érkeztem meg igy csak most tudok irni, nos álltalad irt helyeken megnéztem de nem találtam semmit volna még ötleted vagy esetleg tipped hogyan lehetne ujra installálni a igi-t köszi szépen Ati -
#380 Erre gondolsz?
Milyen két gombot akarsz megnyomni? Nem kell semmit nyomni. CSak elindítotd, és kész. Majd később a játékban lehet használni a gyorsbillentyűket. (F1, F2, stb...) -
#378 152.66.93.29 port:26001 pass:battles -
#377 vazz..órák óta 1edül vagyunk Skiperrel, senki nem jön multizni??? -
#371 DL clan.1 pálya megy a zervereteken,és a maptime 20 percen van ami azt jelenti hogy lemegy 1 kör 15 perc alatt,aztán a következő körben 5 perc után újra indul a map.csináljatok valamit mert nem leszünk jóban. -
#370 Hopp, elírtam. Szóval ezzel. -
#369 Olvass vissza: #313
Na mind1. Szóval csinálsz egy új kulcsot ezzela progival, és beírod ide: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IGI 2 Retail\CDKey
Így menni fog (valszeg) -
#368 Az erdőben kell menned, de ne menj a kerítésen belülre. A helikoptereddel kell egyvonalban menni. Egyszer csak oda fogsz érni a kerítéshez, ahol őr is lesz egy őrtoronyban. Átmászol a kerítésen, és vége. -
#367 Ha lett volna azon a pályám cheat-em, talán nem kellett volna hozzá több óra, hogy megcsináljam.
Szóval elindítod a trainer, és hagyod futni játék közben.
Használat:
F1: Életerő "befagyasztása"
F2: Töltény "befagyasztása"
F3: Tár "befagyasztása"
F4: Vissza eredeti állapotba.
-
#366 Odáig müxik hogy kapcsolódik a szerverhez és betölti a játékot, de abban a pillanatban hogy belépnék a játékba már kint is vagyok :/