Project IGI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Upload néven!!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Lehet a játékban menteni, vagy magától ment párszor?
Csak quickload van benne, szal lennie kell valami mentésnek is.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Addig valaki írhatna róla néhány szót, mármint hogy milyen lett a Multi.
még 2 óra és lenn van :o)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Szal remélem, hogy a játékot kijavították mert voltak benne olyan bugok, hogy sokszor lehetetlenné tette a multijátékot 😞
nemhiszem hogy a full sokban fog különbözn a demotól 😞
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szal azt akartam még írni, hogy aki multiban szeretne nyomni annak itt lesz délutántól egy Magyar szerver:
szerver név: H.G.S.
ip: 212.92.18.48 (default port)
Mivel Magyaroké a szerver és nem a külföldieké ezért itt a jelszó: cbps
NA VÉGRE LÁTOM MEGELÕZTEK A HÍRREL!!!
REMÉLEM, HOGY E GAMMA NEM LESSZ AZ ÉV BUKÁSA ÉS A HIBÁKAT KIJAVÍTOTTÁK!!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
2003-02-19 PC Game ISOs IGI-2: Covert Strike (c) Codemasters 102x15 MB DEVIANCE
Pf nemnbaj majd sokat multizom 😊
A medve nem játék.
`Take a look to the sky just before you die`
Ugyan így elsõre hardon, nem sikerült bejutni ... (a lift elõtt lõttek le), de azért kinézetre, AI-ra, játékélményre nagyon OTT van. Fekszem a fûben és onnan lövök hangtompítóssal, este és az õrök azt se tudták honnan lõttem rájuk. Össze-vissza szaladgáltak fel s alá, átrohantak rajtam vagy hárman és lövésük sem volt ki nyírta ki õket késõbb. Támadtak, védekeztek, erõsítést hívtak. Majdnem olyan yoo-k, mint a SC-ben az õrök. Jó kis game lesz. Amikor elõször láttam belõle képeket, azt mondtam undorító lesz a grafika. Ezek után amit a SP demóban kézhez vettem szépen nézett ki. Gyorsan is futott tök full grafikkal, sebességgel SZERINTEM nem lesz probléma. Jöjjön ki gyorsan a full, mert egy VC, SC, Raven Shield megjelenése el fogja terelni a figyelmet errõl a "phasza" kis játékról. A demo legalábbis nagyon jól néz ki.
A medve nem játék.
Hard fokozaton dog unalommal egyol sikerult a demo palya
Az ellenfelek ai-ja annyira jo csak, hogy eledalljon és lelodd
A 395-ös ver.Lehet, hogy grafikailag jóval gyengébb volt de ez, hogy a szerver állandóan kidobál, az emberek 90% röpköd....stb.A 395-össel rengeteget nyomtam.De ezzzel hagyagolom egy darabig amíg ki nem javítják.