1661
Wizardry 8
  • Amiga
    EverQuestnek egyáltalán nincs singe player-ja? Vagy csak afféle tréning a multira?

Nekem eddig a mocsár és a bánya tetszett, nagyon hangulatosak, de a fák koronáira épített város is állat. Apropó, miután mindenről kifaggattam, és vettem tőle parfümöt is, kinyírtam Crock-ot a mocsárban. Ugye nem baj?
  • krisz073
    Egy hülye kérdés.Véletlenül a wizardy8-hoz nincs valahol magyaritás?
    Csak ugy érdekelne,néhol egészen jól jönne.
    De egyébként magyaritás nélkül is ez a legcsászárabb RPG amivel mostanába játszogatok.
    Persze csak az EverQuest mellett.
  • gothic1
    monkoknál= mookoknál
  • gothic1
    Jelentem: Megvettem én is eredetiben! :) És fanatikus módon egész hétvégén ezt nyúztam.

Pont ott járok ahol te! :)
    Most cseréltem gömböt a monkoknál. Visszamentem az umpanikhoz és most küldtek el a generálishoz.
  • Amiga
    Nna, visszakaptam a nevemet?
  • nwo
    Dehát én Amiga vagyok, mi a fene ez a nwo?????
  • nwo
    Kirááááály a game! Hétvégén amikor időm engedte, ezt játszottam. Már sikerült odáig jutnom, hogy elloptam a CHaos gömböt a mookoktól. A party 13. szint körül mocorog, azért ez már elég kellemes. A Lordom 2x3-at üt azzal az átkozott karddal, emellett 2x1-et vág tőrrel (dual). Varázslóm egyre hatékonyabb.

Most a krokodil bőréből készült páncélingre várok, Antone Rapax azt hajtogatja, hogy hamarosan kész lesz.

W8 forever!!!
  • pluhi
    Bard-nál, Gadgeteer-nél az a szopás, hogy rengeteg stamina kell a varázslatokhoz. Abból nekik meg alapból nem sok van. Tehát azt is nyomatni kell. Az amulettek csak arra jók, hogy egy kiadós futás után is full staminával kezdődjön a harc, de közben már nem érnek semmit. Sok Hv. pia legyen náluk, de a legjobb a nyomott endurance (ha igy hivják már nem is emléxem.)
    A mágusok a játék elején irtnak, később viszont visszaesnek picit. (Minden szörnynek 80-100 resistje lesz mindenre.) Elsődlegesen a védővarik miatt kellenek, és az ellenség szivatására (Freeze all, Turncoat stb). Sebezni a harcosok fognak.
    Mi a rekordotok?
    Egy körben 8 csapás szamurájjal, de a sebzésre nem emléxem.
    Harcossal 4 csapás, 300 felett sebzés.
  • Amiga
    Akkor nem kérdés, hogy ellopom... Ha szintlépéskor osztályt váltok egy karakterrel, van valami büntetés? Váltás után az új kaszt 1. szintű? Hogy működik?
  • Evil
    a bard ot is igen hasznosnak talaltam.Ha megtalalod a faszabb zenekutyuket, eleg tap varazslatokhoz jutsz, csupan staminabol.
    A cane of corpus tryntonban van aszem don barlone? nal.80e pizbe kerul, vagy ellopod.Ezt siman meg lehet tenni.
  • gothic1
    :)
  • krisz073
    Na annyit beszéltetek itt,hogy este én is előkeresem a progit és nekikezdek játszani vele.
  • Amiga
    Nekem van faerie ninjám, de a cane of corpus még nem került elő.

Nagyon tetszik a varázslat rendszere, ahogy egyre magabiztosabbak a karakterek a varázslataikban. Végre tud a mágusom tűzlabdát! :-)

Hatalmas poén volt az is, amikor valami szörny gyomrában eltűnt az egyik harcosom...
  • gothic1
    Aha én is kedvet kaptam! :)))

Én a magust szerettem a "ripping rock"-kal (vagy mivel), huu, hogy az milyen hatékony varázslat volt! :)) A fireballról nem is beszélve. Ja és ott volt a barbárom a cursed swordjával, hármat ütöt egy menetben... :)
  • gothic1
    Jól emlékszel! Belülről kell majd kinyitni. :)

Ki lehet majd fejleszteni a teleport varázslatot is. No az nagyon kell majd! :))
  • pluhi
    Az egyik legjobb RPG. Hihetetlen jól ki van egyensúlyozva. Nincs tuti faj, tuti kari, tuti party. De rengeteg hatékony kombináció van. Nagyon figyeltek rá, hogy a varázslók se legyenek pusztitógépek magas szinten sem. A csatákban nagyon kell taktikázni, mert nehezek. Mondjuk én experten játszottam, de nektek is ezt ajánlom, mert jobban kusznak fel a skillek.
  • Amiga
    A teleportházba hogyan lehet bejutni?
  • gothic1
    Az elején annyira még nem probléma, de kesőbb a az ellenfelek szintjét a gép a hőseid szitjéhez igazítja. Nagyon sokat szívtam azzal, hogy amikor még nem tudtam teleportálgatni, az Arnika roadon, alig hogy legyőztem egy nagy csapat tápos növényt ami fújkálta a mérgezést meg az altatást, már jött is a tolvaj banda... Általában a teleportház tövében húztam meg magam, vagy a dombok közt az úttól távol...
  • Amiga
    Nekem most bejönnek a kóborló szörnyek, a tápolás időszakában vagyok. Legyaktam valami Kunar nevű árulót, ESZMÉLETLEN nagy szerencsém volt, mert elájult az első parittyalövéstől, két kör alatt agyonvertem. Isteni ez a game!
  • gothic1
    Ismerem a játékot, vagy 100 óra játékidőm már van benne :)

Ha megveszem, akkor azt azért teszem amiért meg van 11-13 eFt-ért , diablo2, warcraft3 vagy a Gyűrűk ura DVD stb, mert ez egy klasszikus. Gyűjteményben a helye! :) Szerintem a legjobban meg írt RPG játék. Kellően bonyolult a karakter tulajdonságok és képességek, de azért nem lehet benne elveszni (mint a morrowindnél). A grafika viszont lehetne jobb is...

Lehet hogy neki kezdek megint. Csak nem merek arra gondolni, hogy mennyit kell keccsölni addig amig teleportálni tudok... :) Azok a "szabadcsapatok" az erdőben a városok között...
  • gothic1
    Azért ne túlozzunk "morrowindverő" helyszinek nincsenek benne :)

A játék viszont tényleg az egyik legjobb!

Fontolgatom, hogy én is megveszem ha már kijött nálunk is. Egyébként láttam a Tescoban is. Ott is 6990 Ft.

Maga a játék gondolom angol nyelvű, ugye? Azt nem fordították le, csak a kézikönyvet?

• Amiga
    Nagyon igényes. A kézikönyv 80 oldalas, helyesírási hibákat nemigen tartalmaz. Kötelező darab...

Most jutottam el egy város határába, ez Arnikától délre van, egy eléggé szellemes társaság rohant meg a temető mellett...
  • gergou
    Legyszi irjal valamit arrol is, hogy dvd tokban van-e, vagy rendes dobozban, hogy szines vaskos e a leiras, meg hogy a 3 cd papirban van e vagy tokban...koszi.
  • Amiga
    A gáma 6990.- volt a Blahánál a CD Galaxisban, 3 CD, a legújabb peccsel javított verzió (1.241, vagy mi).

A partim nagyjából 6. szintű, most találtam meg Vi-t egy űrhajóroncsban. Van egy ninjám, egy lord, egy fighter, valkyre, priest és mage. A legtöbb hasznát eddig a valkyre-nek láttam, de hát csak tapogatózom még ezzel a játékkal.

A M&M szerintem is mesteri, ilyen hangulatot kevés játék tud teremteni, mint mondjuk egy MM7.
  • Amiga
    Emlékeztek a Fate - Gates of Dawn-ra? Anno Amigára jött ki, tépték is a szájukat a pécések rendesen. A legjobb szerepjáték volt.

Na nem mintha a Wizardry 8 egy Fate II. lenne, de azért el kell mondani, hogy szerepjátékkal nem játszottam ilyen jót már nagyon régóta. Legutóbbi élményem az volt, amikor végigjátszottam a Miht and Magic VI-ot (az nem volt semmi, a gép még egy oklevelet is adott jutalmul, amit kinyomtatva, bekeretezve ki lehetett tenni a falra... Persze a játékidő 2 hónap...

Na tegnap megvettem a W8-at a CD Galaxisban és hajnalig csak ezzel játszottam. Hihetetlenül hangulatos! Helyenként pedig olyan szép, hogy leesett az állam. Még Morrowind verő helyszínek is vannak, és gyk. minden konfiguráción fut. Ennyire igényes szerepjátékot 10 éve nem láttam.

Szerezzétek meg.
  • Evil
    szegeny wizardy.Miota kijott a morrowind hanyagolva van.
  • Efreet
    minden újabb patchben benne van az is.
  • hun-ter
    én is leszedtem csak azt nem tudom minek:) na jó nem rossz csak a stonekeep azért jobb volt anno:))
  • M.A.D.
    Nya.....nekem megvan már 4 hónapja...és egyenesen a Direct Connectről jött le! :)))) ohh sorry
  • RaSepReTep
    Na emberek, nekem megvan az eredeti Wizardry 8.

Egyenesen United Statesbol jott :)))))))
  • Evil
    na mar senki nem nyomja?Varjatok mar Might and magic eket.En is.
  • mad mind
    A Cane of Corpus a patkányvezérnél van, általában. Barlone vagy valami ilyesmi a neve.
  • M.A.D.
    Hi. Naszóval. Aaaargggghhhhh! Az ascension-nál (is) kiakada a game.
    sr.dll file hiba. Full install a legújabb patch, persze a hozzávaló NOCD crack-el. Tudna nekem küldeni valaki egy sr.dll file-t mélben?
    Thanks!
  • Evil
    ott van valahol a terkep kozepen talan egy kicsit feljebb ,a temple2 es 3 kozott.
  • Evil
    az eye for an eye t nem hasznalni nagy bun.
  • Evil
    en is ugy ertettem .Azert a quicksand eleg tapos ,foleg ha hozzavesszuk ogy legerosebb szinten nyomja ,es csak a staminajat hasznalja.
  • Evil
    en gadgeetert nem hasznaltam ,de ugy tudom hogy te tudsz osszerakni fegyvert kulonfele kacatokbol amiket talalsz.Es azok mar taposak lesznek!
  • Evil
    ja es a senses is letfontossagu ,azert tud sok insant kill t nyomni.A sea caves ben talalkoztam sok admantium slime val es szinte csak a monk tudta kinyirni oket az instant al mert a harcosom alig sebzett rajta ami normalis korulmenek kozott 3-4*50-60 at sebzett!
  • Evil
    na ez az hogy az omnigun fel kell tapolni.Engineeringet is kell nyomatni ,aztan tapolni a fegyvert +modern weapon es renged skill nyomni.
  • Evil
    akkor te nagyon nem jol hasznalod azt az ezermestert.Tud az nagyobbat is.A monk meg szinten jo szerintem ,mert ha tapolod a speed et meg a senses -t akkor sokszor fog utni es gyakori lesz az insant kill.Gyakoribb mint barmelz mas karakternel!Utanna mehet az ero re hogy nagyot is sebezzen.