Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem akkor indíts új partit...ha már itt elvéreztél, akkor ez nem életképes parti...
ne kesereggy el, én kéccer kezdtem újra, mire sikerült egy jó kis tápos formációt összehoznom...
ne kesereggy el, én kéccer kezdtem újra, mire sikerült egy jó kis tápos formációt összehoznom...#173
Emberek úgy az 1 10-edénél járok, de két emberemnek már löttek. Érdemes így továbbb vinni? A kihívás miatt. Amúgy NORMALON nyomom.
Brekek, ahogy a neve is mutatja nem uriember hanem uri-béka.A swamp északi felében a hidon túl keletre van egy nagy vizzel teli rész, amit hegylánc vesz körül.
Na ott tanyázik Brekek a békakirály, de csak akkor lesz ott amikor megkapod crocktól a küldetést.Nem olyan kemény nyird le és máris mehetsz crockhoz.
De kérek mindenkit ne NOVICE ben játszon hanem legalább NORMAL-on!!!
Na ott tanyázik Brekek a békakirály, de csak akkor lesz ott amikor megkapod crocktól a küldetést.Nem olyan kemény nyird le és máris mehetsz crockhoz.
De kérek mindenkit ne NOVICE ben játszon hanem legalább NORMAL-on!!!
Segitsetek!!!
Ajáték vége fele vagyok, nálam van mindhárom artifact és 20 szintü kb a csapatom és mennék és ascension peakbe de közismertn lefagy.
letöltöttem a patchet de ahhoz meg törés kell, mert kéri az eredeti cdt.
Magyarul honnan tudok működő (tört) patchet szerezni??? Please help!
Már ott tartok,hogy ha sehonnan én képes lennék megvenni eredetiben a gamét csak ezért!!!
Hiperszuper a játék!
köszi előre is!
Ajáték vége fele vagyok, nálam van mindhárom artifact és 20 szintü kb a csapatom és mennék és ascension peakbe de közismertn lefagy.
letöltöttem a patchet de ahhoz meg törés kell, mert kéri az eredeti cdt.
Magyarul honnan tudok működő (tört) patchet szerezni??? Please help!
Már ott tartok,hogy ha sehonnan én képes lennék megvenni eredetiben a gamét csak ezért!!!
Hiperszuper a játék!
köszi előre is!
Olvasgattam a neten a kasztváltásokról. Semmi jót se írnak róla. Alacsony osztályban javalják csak. Így lemondtam arról, hogy a végén csupa level 80 ninja és monk rohangál majd a partyban...
Bammeg! Nem semmi egy állat ez a Scorcher!! Valami brutál egy teremtmény! Fõleg 4-5!!! Jujjujj...
\" örökké nem eshet.... \"
Hmmm....igencsak jó kis dolog ez az Elemental idézés. És milyen qurva jól néz ki!!! 😊)
Jaja én is épp emiatt kesesem a kis patkányfülüt! Lesz mit megbeszélnünk, persze csakis "face to face"! 😊)
Jah: Presgeppel, meg a probababaval van tennivalo? 😊
Rattus volt a felberlő, lesz hozzá nekem is 1-2 keresetlen szavam 😊
Idolhoz kivulrol kell bejutni az epuletbe, probalkozz a katapulttal...
Rattus volt a felberlő, lesz hozzá nekem is 1-2 keresetlen szavam 😊
Idolhoz kivulrol kell bejutni az epuletbe, probalkozz a katapulttal...
Kérdés: hol találom Rattust? Õ volt az a figura aki "felbérelt", hogy raboljam ki az Arnika-i bankot?
5let?
5let?
Hi honnan lehet törést szerezni a gaméhoz?
hogy ne kelljen CD a 3-as?
ha valaki tudja akkor dobja el emailbe, vagy link...
THX..
hogy ne kelljen CD a 3-as?
ha valaki tudja akkor dobja el emailbe, vagy link...
THX..
Renewal potion 😊
Restoration telleg nemjo ellene..Enis most probalkozok felszedni azta franya idolt,de a vilagert nem talalom,pedig a T'Rang-okhoz hatulrol mentem be,de meg nincs meg..
Otletek? 😊
BYE
Restoration telleg nemjo ellene..Enis most probalkozok felszedni azta franya idolt,de a vilagert nem talalom,pedig a T'Rang-okhoz hatulrol mentem be,de meg nincs meg..
Otletek? 😊
BYE
Radioaktiv#2562
Van egy potion, amihoz direct rá van írva, hogy az ilyet szedi le; a nevét ne kérdezd 😊 Szerintem Arnika-ban láttam a papnál, de nem biztos... Na, jó kis segítség 😊
Hasznos link: http://www.tk421.net/wizardry/
Hasznos link: http://www.tk421.net/wizardry/
Na már úgytudom, hogy sejtem a választ, mivel épp most beszéltem a Shaman fószerral. ;-))) Szal irány az Idol!!
De azért thx!!
De azért thx!!
Aha értem, de ez így ebben a formában (mármint, hogy elveszíted a speckókat ill. nehézkes a level up) egy kicsit elgondolkodtató. De azért köszönöm a választ.
Viszont lenne egy másik kérdésem, most jövök a patkány fõnöktõl és az a melletti szobában találtam egy kulcsot. Az a kulcs egy kicsivel feljebb lévõ ajtót nyit, ahol mindjárt vár két brutál patkánydög (meg néhány kisebb). Na õket kinyírva, azt hittem minden "rendben" lesz. De!
Ahogy kijövök abból a kis kuckóból egybõl közellenség leszek ezeknak a nyomorult patkányoknak a szemében (lehet, hogy egy kicsit zokon vették, hogy kinyírtam egy két haverjukat? 😊 ) és nem tudok megtenni még csak két lépést sem máris a nyakamba szakad vagy fél tucat patkány!
Na most jól van ez így srácok??? Csak mert kicsit nehézkes így ebben a formában a "közlekedés" a faágakon. Igaz XP jön dögivel értük!! Volt olyan party ami után fejenként 21.000 ütötte minden egyes partytag markát!! Yuppii! 😊)
Ja és még egy kérdésem lenne, ugyan itt (mármint ezen a szinten) van egy szoba aminek a közepén egy emelvényen egy ládikó áll. Viszont nem tudok hozzáférni, mert el van zárva egy ráccsal. Egy tábla függ rajta ezzel a felirattal:
" The Third Messenger of Destiny - He Gains Knowledge "
Igencsak irritál az a ládikó, vajon mi lehet benne?! ;-)) Ne mondjátok meg a megoldást, csak némi támpontot a megszerzéséhez.
Thx!
Viszont lenne egy másik kérdésem, most jövök a patkány fõnöktõl és az a melletti szobában találtam egy kulcsot. Az a kulcs egy kicsivel feljebb lévõ ajtót nyit, ahol mindjárt vár két brutál patkánydög (meg néhány kisebb). Na õket kinyírva, azt hittem minden "rendben" lesz. De!
Ahogy kijövök abból a kis kuckóból egybõl közellenség leszek ezeknak a nyomorult patkányoknak a szemében (lehet, hogy egy kicsit zokon vették, hogy kinyírtam egy két haverjukat? 😊 ) és nem tudok megtenni még csak két lépést sem máris a nyakamba szakad vagy fél tucat patkány!
Na most jól van ez így srácok??? Csak mert kicsit nehézkes így ebben a formában a "közlekedés" a faágakon. Igaz XP jön dögivel értük!! Volt olyan party ami után fejenként 21.000 ütötte minden egyes partytag markát!! Yuppii! 😊)
Ja és még egy kérdésem lenne, ugyan itt (mármint ezen a szinten) van egy szoba aminek a közepén egy emelvényen egy ládikó áll. Viszont nem tudok hozzáférni, mert el van zárva egy ráccsal. Egy tábla függ rajta ezzel a felirattal:
" The Third Messenger of Destiny - He Gains Knowledge "
Igencsak irritál az a ládikó, vajon mi lehet benne?! ;-)) Ne mondjátok meg a megoldást, csak némi támpontot a megszerzéséhez.
Thx!
Minden egyes osztálylépéskor tudsz kasztot váltani. De nem mindenbe, nem tudom, hogy mik a feltételek, jelzi, hogy mibe tudod átvinni.
Kasztváltáskor elveszíted az összes speckód, ami kaszthoz kötődött, de semmi mást. Viszont sajnos rengeteg XP kell a fejlődéshez kasztváltás után is, ez itt a bökkenő, mintha nem is váltottál volna kasztot. AD&D-s ismereteimből kiindulva lehetséges, hogyha eléred az új kasztban a régi kasztbeli szintet, akkor visszakapod az előző kaszt speckóit. Ez egy értelmes dolog lenne, érdekes lenne elgondolkodni mondjuk azon, hogy mi a jobb, egy level 20 varázsló, vagy egy level 10 varázsló/level 10 szamuráj, ha pl. ugyanannyi XP kell mindegyikhez.
Kasztváltáskor elveszíted az összes speckód, ami kaszthoz kötődött, de semmi mást. Viszont sajnos rengeteg XP kell a fejlődéshez kasztváltás után is, ez itt a bökkenő, mintha nem is váltottál volna kasztot. AD&D-s ismereteimből kiindulva lehetséges, hogyha eléred az új kasztban a régi kasztbeli szintet, akkor visszakapod az előző kaszt speckóit. Ez egy értelmes dolog lenne, érdekes lenne elgondolkodni mondjuk azon, hogy mi a jobb, egy level 20 varázsló, vagy egy level 10 varázsló/level 10 szamuráj, ha pl. ugyanannyi XP kell mindegyikhez.
Igen, tényleg kell.
A cracket légyszi küldd már el mailben. De a legjobb az volna, ha felraknád az SGre, mert sok embert érdekel. Esetleg a linket írd meg hozzá. Rád bízom. Persze csak ha valóban a patchelt wizardryhoz való crack.
A cracket légyszi küldd már el mailben. De a legjobb az volna, ha felraknád az SGre, mert sok embert érdekel. Esetleg a linket írd meg hozzá. Rád bízom. Persze csak ha valóban a patchelt wizardryhoz való crack.
Hali!
Kérdésem a következõ: adott egy 10.szintû Rogue (Highwayman) milyen tapasztalati szinten lehet majd kasztot váltani vele? Egyáltalán lehetséges, hogy átképezzem Gadgeteer-nek?
Thx!
Kérdésem a következõ: adott egy 10.szintû Rogue (Highwayman) milyen tapasztalati szinten lehet majd kasztot váltani vele? Egyáltalán lehetséges, hogy átképezzem Gadgeteer-nek?
Thx!
Hello!
Tudtok helyet, ahol borítót lehet letölteni wizardry 8 -hoz?
Tudtok helyet, ahol borítót lehet letölteni wizardry 8 -hoz?
Áááá, nekem van hozzá NO CD crackem nov.23-as!Azzal indítom. Igaz, hogy a 3.CD kell majd???? (full installnál).
Ezt a patchot nem kell installni. Egyszerűen be kell másolni, és kész. Felülírja a wizardry8.exe -t. (plussz egy alkönyvtár meg pár fájl) Ebből köv. kérni fogja a CDt, úgyhogy kell hozzá egy crack megint.
Ez KURVA JÓ!!! Emberek, hogyan kell Patchet installálni? Mert én hiába rakom fel a kezdőképernyőn v.1.0 van!!!!!!!!!!
Na látjátok ez végre igazi rpg a javából ami még a régi szép idők beli játékokkal is felveszi a versenyt, sőt!
Thx a segítõ válaszod! Már megy is rendesen!! 😊)
Mégegyszer thx!!!!
Mégegyszer thx!!!!
Emberek!!! Lehet, hülye kérdés lesz, de miképp kell a DirectDraw-t updatelni??? Csak mert nem fut emiatt a game!!!
Help plz!!!!!!
Help plz!!!!!!
Bammeg!!!! 😞((
Ezidáig nem volt semmi gondom a játékkal (az installtól számítva) de a minap -azaz eme pillanatokban - el akartam indítani a gémet és ez a felirat fogadott: "Beta DirectDraw Expired, Please Update"!!! Na most ilyenkor mi a franc van?? Csak azért mert emiatt nem hajlandó elindulni a gém! Ja és a legújabb DX8.1-es van fenn a rend kedvéért. Mitõl lehet mindez? Egyik nap még teljesen jó volt, a másik nap meg már használhatatlan lett a game???!!!
Ha valaki tudna segíteni ezügyben akkor nagyon megköszönném!
Thx all!!
Ezidáig nem volt semmi gondom a játékkal (az installtól számítva) de a minap -azaz eme pillanatokban - el akartam indítani a gémet és ez a felirat fogadott: "Beta DirectDraw Expired, Please Update"!!! Na most ilyenkor mi a franc van?? Csak azért mert emiatt nem hajlandó elindulni a gém! Ja és a legújabb DX8.1-es van fenn a rend kedvéért. Mitõl lehet mindez? Egyik nap még teljesen jó volt, a másik nap meg már használhatatlan lett a game???!!!
Ha valaki tudna segíteni ezügyben akkor nagyon megköszönném!
Thx all!!
Hát igen az a zár nem semmi (8 lakat védi) knock nélül igencsak nehéz a kinyitása. Nekem még így is csak 4 zárat semlegesített a 8-ból! Tököltem is vele egy darabig míg kinyitottam.
Amúgy az a Bloodlust Sword tényleg nem rossz. A Dracon harcosom olyan 30-50 hp-s sebzéseket visz be vele. Ja és egy körben többször is!
Amúgy az a Bloodlust Sword tényleg nem rossz. A Dracon harcosom olyan 30-50 hp-s sebzéseket visz be vele. Ja és egy körben többször is!
igen ... namost mit ir az idol aljan ? es milyen viragokat talaltal az idol kozeleben eltunes utan ? naa ... annal a szemlynel keresd az elveszett csapattagodat ...
Sehogy 😉
A 132-es tárgytalan!
Thanks.
Emberek. A Patch nagyon fontos? Nekem megvan, de akkor meg kéri az 1.CD-t.
Patch v2: Nem tuom, a nagy oruletben eszrevettetek-e, de a jatek egy ido utan egyre jobban belassul... Na ennek a javitasara adtak ki a javitast, jatekban semmi sem valtozott asszem. Ha valaki szerez ehhez is torest, irjo mar izibe 😊))
...
Nehogymar noviceben nyomjatok, ez gyalazat 😊
...
Kerdesek: Umpani kuldiknel a T'Rang-ek a hegyen vannak a bazi szarnyas leny utan?
Mas: Mocsar is arra van?
thnx
...
Nehogymar noviceben nyomjatok, ez gyalazat 😊
...
Kerdesek: Umpani kuldiknel a T'Rang-ek a hegyen vannak a bazi szarnyas leny utan?
Mas: Mocsar is arra van?
thnx
IDzni úgy lehet, hogy belépsz az inventoryba, ott lenn középen, asszem a legszélső az alsó sor iconjai közül az identify, ráklikk, aztán klikk a tárgyra, az erősség automatikusan a tárgy erősségére áll, ha a karid képes rá, illetve van pontja a szférából hozzá.
Remedy:
Thx, szóval akkor nem árt ha minél elõbb 100-as ra felvinni az INT-et. Hmm...de még akkor sem garantált a "tökéletes" találat. Furcsa, feletébb furcsa. Ja amúgy igencsak jó kis kard az a Bloodlust igaz átkozott de kit érdekel. 😊)
bree:
Köszi de már alant írtam, hogy sikerült. Csak elõször valami oknál fogva nem akarta, hogy sikerüljön.
Thx, szóval akkor nem árt ha minél elõbb 100-as ra felvinni az INT-et. Hmm...de még akkor sem garantált a "tökéletes" találat. Furcsa, feletébb furcsa. Ja amúgy igencsak jó kis kard az a Bloodlust igaz átkozott de kit érdekel. 😊)
bree:
Köszi de már alant írtam, hogy sikerült. Csak elõször valami oknál fogva nem akarta, hogy sikerüljön.
Gőzöm sincs mitől van, én is épp eleget szívok vele. Ha az a 67-es Wizardry azt jelenti, hogy 33 %-ban berontod a varázslatot, az megmagyarázza a dolgot. Egyedül a wizardrynál olvastam kiemelten hogy hat a varázslat sikerére.
Valaki eljátszadozott már professionok váltogatásával? A W7-ben király, bár volt benne korlátozás, a tulajdonságok leestek a kaszt alaptulajdonságaira a váltásnál, úgyhogy várhattál, mire újból tudtál váltani. Itt úgy látom az a kibaszás, hogy rengeteg XP kell a továbblépéshez továbbra is, hiába váltok át pl. 7 szintű tolvajból 1. szintű rangerbe. És nem tudod fejleszteni azokat a tulajdonságokat, amiket az új profession nem ismer.
Na amúgy csak össze jött! Hogy miért fogalmam sincs..
Amúgy 1000xp járt érte fejenkét. Mégegyszer köszi az infót bree.
Amúgy 1000xp járt érte fejenkét. Mégegyszer köszi az infót bree.
bree:
Kipróbáltam a holy water-t, de valahogy nem igazán mûködött. Szerinted?
Remedy:
Na ja, és az mi a fenétõl van? Mármint a spell backfire?? Mert már kezdem únni, hogy a hatos szintû fireball pont akkor csapódik az arcomba amikor nem kellene! Amúgy a mage-em wizardy skillje jelenleg 67-es és mégis elég sokszor jön elõ a spell fizzles..
Miért?
Kipróbáltam a holy water-t, de valahogy nem igazán mûködött. Szerinted?
Remedy:
Na ja, és az mi a fenétõl van? Mármint a spell backfire?? Mert már kezdem únni, hogy a hatos szintû fireball pont akkor csapódik az arcomba amikor nem kellene! Amúgy a mage-em wizardy skillje jelenleg 67-es és mégis elég sokszor jön elõ a spell fizzles..
Miért?
Szerintem a csapat ok. Csak én a monkot raknám az első sorba, nem a priestet.
Ja, bocsi, nem psionics számít a magednek, hanem wizardry. De gondolom ettől még értetted. Nekem a psionistám is gyakran besül. Az nagyon király, mikor a spell backfires, akkor nyugodtan tölthetem vissza az állást.
Nekem is van ilyen kínom. Találgatok csak. Tuti számít a Psionics képesség. Meg az adott szféra képessége is valószínűleg.
nick:
Figyu Monastery azt a "trezort" egy speckó key nyitja. Ha egyre gondolunk akkor kell találnod majd egy olyan szobát, ahol középen egy szobor áll és egy koponyát tart a kezében. Na ha közel állva a szoborhoz rákattintasz a koponyára akkor kinyílik egy titkos rekesz a falban, ott lesz a kulcs.
Csak vigyázz, hogy nehogy rögtön szembe állj a szoborral mert ott egy csapóajtó lesz, és ha ott állsz akkor biza egy szintet leljebb fogsz esni.
Amúgy az a csukjás pali mindenképp elteleportál, miután elmondta, hogy mi a küldetésed. Viszont azt a kaput (vagy ajtót) egyenlõre még én sem tudtam kinyitni az emeleten.
Amúgy egy két tipp a ládák kinyitásához. Elõször is kattints a search-re (kis nagyító ikon) hogy megnézd milyen tipusú csapda védi a ládát. Majd ezután ha megvan (piros vagy zöld négyzetben az adott csapda tipusa) csak kersed ki a jobb oldali listából és illeszd oda. Ha zöld akkor nem "annyira" vészes. Álltalában a poison dart féle csapdák a legkönyebben hatástalaníthatók.
Ezt így elmondva lehet, hogy kicsit fura, de ki lehet tapasztalni. Amúgy nem árt ha a rogue vagy gadgeteer lock skillje jó magas egy ilyen próbálkozásnál.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem. Mégpedig a temetõben járok és ott a kriptában van egy muksó aki fel van lógatva egy "láva" gödör fölött. Na az csak dísznek van, vagy van valami "szerepe" is??
Thx!
Figyu Monastery azt a "trezort" egy speckó key nyitja. Ha egyre gondolunk akkor kell találnod majd egy olyan szobát, ahol középen egy szobor áll és egy koponyát tart a kezében. Na ha közel állva a szoborhoz rákattintasz a koponyára akkor kinyílik egy titkos rekesz a falban, ott lesz a kulcs.
Csak vigyázz, hogy nehogy rögtön szembe állj a szoborral mert ott egy csapóajtó lesz, és ha ott állsz akkor biza egy szintet leljebb fogsz esni.
Amúgy az a csukjás pali mindenképp elteleportál, miután elmondta, hogy mi a küldetésed. Viszont azt a kaput (vagy ajtót) egyenlõre még én sem tudtam kinyitni az emeleten.
Amúgy egy két tipp a ládák kinyitásához. Elõször is kattints a search-re (kis nagyító ikon) hogy megnézd milyen tipusú csapda védi a ládát. Majd ezután ha megvan (piros vagy zöld négyzetben az adott csapda tipusa) csak kersed ki a jobb oldali listából és illeszd oda. Ha zöld akkor nem "annyira" vészes. Álltalában a poison dart féle csapdák a legkönyebben hatástalaníthatók.
Ezt így elmondva lehet, hogy kicsit fura, de ki lehet tapasztalni. Amúgy nem árt ha a rogue vagy gadgeteer lock skillje jó magas egy ilyen próbálkozásnál.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem. Mégpedig a temetõben járok és ott a kriptában van egy muksó aki fel van lógatva egy "láva" gödör fölött. Na az csak dísznek van, vagy van valami "szerepe" is??
Thx!
Figyelj cimbi, jó lesz ha gyorsba beszerzed mert qurva jó a game. Hidd el nem fog csalódást okozni!!
Amúgy egy kérdés, miért van az, hogy Arnika-ban mikor bemennék egy "házba" megjelenik egy Mook hologram. Majd miután tájékoztat errõl arról, a csapatomban lévõ Mook (psi) egyszerûen fogja magát és elmegy! Na ez miért lehet?
Ja és még valami, miért van az, hogy a Mage-em (Faerie) majd 100-as Int-el csak minden 3. spellt tudja elsütni. Spell fizzle...spell fizzle!!
Why?????
Amúgy egy kérdés, miért van az, hogy Arnika-ban mikor bemennék egy "házba" megjelenik egy Mook hologram. Majd miután tájékoztat errõl arról, a csapatomban lévõ Mook (psi) egyszerûen fogja magát és elmegy! Na ez miért lehet?
Ja és még valami, miért van az, hogy a Mage-em (Faerie) majd 100-as Int-el csak minden 3. spellt tudja elsütni. Spell fizzle...spell fizzle!!
Why?????
marha egyszerű a megoldás... nem szabad táborozni vagy menteni, amíg elhalványul a hologram... előte utána bátran, azt az 1 másodpercet ki lehet bírni mentés nélkül 😄
(nagyobb a füstje....)
(nagyobb a füstje....)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hustler_hu !
Látom nagyon benne vagy a témában .Biztos tudod , hogy megjelent egy új patch a játékhoz , ami egy elég komoly bug-ot javít .Szóval az lenne a kérdésem , hogy ezt felraktad , megvan crack-elve esetleg neked vagy valahogy kikerülhető-e , mert nem akarok egy olyan játékot beszerezni , ami esetleg nem játszható végig éppen emiatt .Mindjárt iderakom neked , hogy miről is van szó .
HARDWIRED
Újabb Wizardry 8. patch
Sogun, 19:49 - Játék: RPG - (0 komment)
(GG) A Sirtech vízre bocsátotta legújabb foltját a Wizardry 8. nevű zászlóshajójuk megsegítésére. Ez a patch a következőt javítja: "Ha a Mook hologram épp elhalványodóban van, mikor kiadod mellette a táborverési vagy állásmentési parancsot, akkor programhiba folytán a hologram nem jelenik meg újra. (Ami elég gázos... a továbbjutást tekintve) Nna, most már újra feltűnik a hologram. Korábbi hibákat is javít a patch.
Látom nagyon benne vagy a témában .Biztos tudod , hogy megjelent egy új patch a játékhoz , ami egy elég komoly bug-ot javít .Szóval az lenne a kérdésem , hogy ezt felraktad , megvan crack-elve esetleg neked vagy valahogy kikerülhető-e , mert nem akarok egy olyan játékot beszerezni , ami esetleg nem játszható végig éppen emiatt .Mindjárt iderakom neked , hogy miről is van szó .
HARDWIRED
Újabb Wizardry 8. patch
Sogun, 19:49 - Játék: RPG - (0 komment)
(GG) A Sirtech vízre bocsátotta legújabb foltját a Wizardry 8. nevű zászlóshajójuk megsegítésére. Ez a patch a következőt javítja: "Ha a Mook hologram épp elhalványodóban van, mikor kiadod mellette a táborverési vagy állásmentési parancsot, akkor programhiba folytán a hologram nem jelenik meg újra. (Ami elég gázos... a továbbjutást tekintve) Nna, most már újra feltűnik a hologram. Korábbi hibákat is javít a patch.
"A BC a jobbik csapat jutalma."