Wizardy 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hustler_hu
A martens Idolt meg a wordot megtalalod ha atmesz a mocsaron es delen atmesz a Martens Bluffbe ... (de ott nem fogsz tudni jobban bejutni ... hanem mashol kell ) szinten a mocsarnal ... elmesz eszakkeletfele ... at a hidon ... majd feljutsz a hegyekbe 1 banyahoz ... ott a banyakocsival kell addig kavarni mig ki nem jutsz a Martens Bluffbe ... ott fogod megtalalni oket ...
A patkanyoknal 2 ajto van amihez kulcs kell ... az 1ik kulcsot a patkanyfonok melleti szobaban talalhato ... a masikat meg csak akkor kapod majd meg ha hasznalod az idolt es beszelsz a shamannal (de nem a 7ik boughton hanem a 6-ikon ) akkor jutsz majd el abba a szobaba ahol az a zart ajto van es nem lehet kinyitni es mogotte a lada van ... A marten Idol NEM a kep mogott van ... a kep mogott csak a martens words van (bele kell olvasni a naploba) a marten idol megszerzese :
Kavarni kell a martens bluff also reszein mig 1 jaratot nem talaltok ahol fel lehet jutni majd ott van 1 kapcsolo ... majd rohanas kifele ott ahol a liftfeletti presek vannak ... atool delre lesz 2 feljaro ... remelem segitettem ... ennel jobban nemtudok ...
A liftes hídnál minek kulcs?

Ha felértél az Upper Monasterybe, az egyik oldalsó ajtón át egy kertbe, onnan meg egy terembe, ha jól emlékszem, ott lesz egy NPC akivel találkozol, és ő mondja hogy menj Arnikába.
Elvileg Safedisc emuval mennie kellene. De nekem nem ment, fel kellett rakjam a cracket. Pedig 2.88-as Daemon Toolsom van.
Kurva igénytelen grafikája van...
De a hangulata olyan ennek a gamenek, hogy nem bírom abbahagyni. Pedig sírni volt kedvem mikor kijöttem a Monasteryből, és a sík egyforma falak közt mentem percekig.
Vannak spéci bárd tárgyak, lehet velük varázsolni. Nem próbáltam még 8-ban.

A Dragonok köpése magas szinten semmit se ér. Alacsony szinten jó móka.
Hustler_hu
figy ... a legfelso szinten ezek a dolgok kellenek :
Blue Marble ... nyitja a 7ik "lelki" szintet ... oda kell az a virag Zuzu a neve ... meg Mistery Potion (megveheto az eladonal)
Ha mar jartal a martens bluffben akkor kell : martens Idol , meg words of Marten (ami a kep mogott van ... az kell mondani a kepnek : Marten)
tovabba kell 2 lianna a leszakadt hidhoz ... ott talalhato ahol az a fejalaku vmi kilog .. ott a falon van .. 2 kell belole ...majd merge a kettot . A Fopatkany meletti szobaban megtalalod a kulcsot a Breederszekhez ... azokat kell kinyirni ... de utanna az osszes patkany hostile lesz kiveve Don-t meg segedjet ... (nalam ok is azok lettek :)) mivel szepen kiirtottam oket :)) fizet a franc neki ... a leghosszabba csatam volt ...)
Hustler_hu
ehe ... en novicen nyomulok ... es jo messze vagyok ... de megnezem en hogy te hogy fogod kifizetni vagy kinyirni DON-t a fopankanyt ugyanis nala lesz az 1ik Dominae ... es laza 89000 adja el ... ellopni lehetetlen .. (a thiefem 65 skilles pickpockedben ... de lehetetlen )
.......
namost ...
en kinyirtam :))))) mondjuk az egesz partibol 8 ember ... maradt 3 elve :)))) es kb . 1,5 oraba telt ... de kinyirtam (es most halal buszke vagyok magamra :)) )
Long_Gun: nekem az elso fele kellene... a 3. az megvan... kuldj levelet hogy hogyan csinaljuk

Long_Gun
Legyetek mÁr szívesek egy címet adni mert marlow-ék hamar törölték és még hiányzik a 3-as cd fele:((((((((
Ui.: Nincs ám mindenki a bix-en.

a diablo2 nem is crpg. sima hack'n'slash. igényes, és szórakoztató hekkenszles, de hekkenszles...
kokas
A patkányok a 6th bough-on azaz a hatodik szinten vannak fenn.De készülj fel mert nagyon kemények a két breader akiket ki kell nyirni, legalábbis expert fokozaton, nehogy valaki noviceben játsszon az szentségtörés!
De vigyázz a patkány bárót meg az ajtónállóját ne nyird ki (ugyse tudod level 20) hanem inkább mond neki, hogy a dark savantot keresed.

Szerintem ez is marmint a wiz8 magasan veri a baldurs gateet, a Pool of rad-et, a diabloii már jobb nem is beszélni.
Nekem még a hivatalos oldalakról semm jött le.

Efreet
a 3. cd kell neki install után is.

MINDENKI: KIJÖTT A 2. PATCH, DE AZ EXET IRJA FELUL... úgyohgy... :)

yellowcab: nem igazán a Baldur'sra, hanem a Might&Magic sorozatra, a Wizards&Warriorsra, meg ilyenekre hasonlít. belső nézetből megy, körökre osztott harcrendszerrel. nézd meg a Wizardry8.com-ot, ott vannak screenshotok.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

HELP! Ma fel akarom installálni az otthoni vinyómra a gamet. Full install (Dameon Tools) után nem kér CD-t???

Lecci lecci dobjuk ossze amink van...
Nekem a 2. 3. CD hibatlan...
az elsobol kellene ugy 14file... CRC-

Abba a könyvtárba, ahová a Wizardry 8-at telepítetted. Egyszerűen csak másold be könyvtárastól és kész...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

mad mind
Marlowe-nál már nincs kint. Tud valaki másik helyet?

Emberek! A patch .001-es filet, hova kell másolni?

Hustler_hu
melyik file ?
skorpio7
MuERTe !
Ha látnám , hogy milyen is , akkor meglenne rövid időn belül , de így !?
Mikor vagy otthon ? Nekem péntek szabad .Ha estleg megvan még a demó , akkor megnézem tényleg . :)

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Efreet
nekem a partim:
1.sor cica valkyre és dracon samurai
2.sor elf gadgeteer és rawulf papnő
3.sor faerie mage és ember pszionista csaj.
road to arnika, futás a 90hp-s poppie-k elől :D

kokas
Bocs a 'veszek' kimaradt.
kokas
Látjátok, ilyen játékok sose lesznek konzolon, én ezért nem soha konzolt.

Csúcsszuper!!!
Hustler_hu
Elmondom en hogy nyomulok :
1. Lord , Harcos 2. Gadgeteer , Tolvaj 3. Mage , Pap
Mar elhagytam arnikat (habar meg vissza kene menni a bankba (hihi kirabolni:)) , meg venni kene nehany cuccot a Gadgeteernek , meg a borton titkos jarataban nem jartam .
A fakon vagyok per pill . Ott is kinyirtam a nagy patkanyokat , beszeltem a shamannal a 7ik szinten .
A harc nalam a kovetkezo (valtozo de altalaban igy nyomulok )
Mage = Fireball maximumon (jo nagy teruletre sebez es nem kell vele ovatos lenni mivel a sajat emberekre nem hat) , majd fegyvererositesek meg mas csoportos tamadasok
Priest = Web , Paralize , majd gyogyitas 1000xrel
Gadgeteer = rulez a kari , mert ha megcsinaltad az ijesztodobozt akkor azzal inditok majd a villambottal (Monastry-ban talalhato ) 25 ot is sebez majd a fegverrel lovoldozok .
Tolvaj = tomeny ijjazas
Lord , Harcos = hehe mi mas ... harc :)))
MuERTe
Legalább van benne kihívás :))))
Efreet
NAGYON nehéz a játék... kemény ellenfeleket ad, a random encounterek húzósak, sokszor kell menekülőre fogni-feltámasztani partit...

MuERTe
Remélem nekem is meglesz hamarosan :)) És akkor életre kel ez a topik :DD
Bocs. Én pénteken CD-re írom, mert a rendszergazdánknak szemet szúr a sok hely ami eltűnik a gépekből!

MuERTe
Hehe, én nem tudok letölteni 3cd-t.
Demóóóóóó? Az meg minek? Kint van a FULL!

MuERTe
Ugye? Én mondtam :))))
A grafikáról meg annyit hogy nekem nagyon tetszett... Bár szögletes, de gyönyörűek a textúrák... Szerintem tökéletesen megfelel a célnak. Akinek meg nem tetszik az nézze meg az M&M-et - pedig azok bestsellerek voltak :-)

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Végre lejött a Demo :-))))
145 mega ISDN-el nem túl kellemes :-/
De ezt a játékot meg kell szereznem! :-)) Szerintem sokkal jobb lett mint a hasonszőrű Might and Magic-ek (bár a 6-os nagyon tetszett) és sokkal jobb lett mint a - szerintem siralmas :-( - Wizards & Warriors (pedig azt a wizardryk designere csinálta )

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Efreet
kijött patch. letölt, kitömörít, nem szív később a játékban :D

idézet egy külföldi fórumról:
"Wiz8 is everything that it was meant to be.

To bring us the finest of what RPG's have to offer in a long, long time. "

Hustler_hu
jah , es mi az email cimed ? [email protected] ?
Efreet
imádom a gadgeteert :)))) omnigun überalles :))))

MuERTe
A demó alapján nagyon megéri.
Efreet
nincs netes játék, szerintem nem is kell bele. a baldur's-ban hányan használták? itt ráadásul a parti egybe mozog, szóval...

Z: erre a kérdésre hadd ne válaszoljak, jó? :)

MuERTe
Szóval játszható a neten?
Laalee
mivan beengedtek a szamtech terembe és elvezed a sulinetet?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Marlowe: Leborulunk nagyságod előtt! 1000 hála!!
A nagy kapkodásban a 2.CD-t 2x írtam meg, sebaj, jó lesz tartaléknak! :))

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Laalee
aki mar felrakta! neten jacchato?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
pár dolog... minimum 1.1G-t rak fel, max 1.8at... úgyhogy lehet helyet csinálni...

marlowe
Jimmy: akkor legyél nekem hálás (meg mindenkinek aki az oldalon van megemlítve :):

ITT nézz szét jól
Remélem nem trölnek, amíg leszeded.

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

szörnyű sejtésem támatt....igazság elvtárs=sedó...?
skorpio7
Szerintem ha megkéritek Marlowe-ot , akkor felrakja valahová az ISO-t majd .
Lehet , hogy neki nem tetszik , de attól még másnak igen .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Efreet
figyelted a mondatalkotását?
"Annak idején az Első és Második rész is nagyon szépen nézett ki, annak ELLENÉRE, hogy gyönyörű volt"
azért ez nem semmi...
wiz8 meg rulla, remélem valahogy lehet majd kapni itthon. a grafika olyan amilyen, a jókis Wizardrys hangulat megvan ezerrel. más nemkell :)

figyejj barátom...hány éves vagy te? mer ha több lennél tizennégynél, akkor kapizsgálnál valamit abból, hogy (főleg egy szerepjátéknál) nem az a lényeg, hogy csillogjon a grafika...a magadfajták miatt volt több hétig első a pool2...ha arra gondolok, hogy nekem a wiz7 még most is nagy játékélményt okoz (pedig a grafikája az olyan, amilyet a tizennégyévesek elképzelni se tudnak), mert jó a sztori, jók a karakterek, nagyon jól jáccható...barátom, te jáccál a pool2-vel...
Efreet
így van. istenjó :) (a demo, mert holvana3cd???)

MuERTe
A játék jobb mint a grafikája.