Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patkanyoknal 2 ajto van amihez kulcs kell ... az 1ik kulcsot a patkanyfonok melleti szobaban talalhato ... a masikat meg csak akkor kapod majd meg ha hasznalod az idolt es beszelsz a shamannal (de nem a 7ik boughton hanem a 6-ikon ) akkor jutsz majd el abba a szobaba ahol az a zart ajto van es nem lehet kinyitni es mogotte a lada van ... A marten Idol NEM a kep mogott van ... a kep mogott csak a martens words van (bele kell olvasni a naploba) a marten idol megszerzese :
Kavarni kell a martens bluff also reszein mig 1 jaratot nem talaltok ahol fel lehet jutni majd ott van 1 kapcsolo ... majd rohanas kifele ott ahol a liftfeletti presek vannak ... atool delre lesz 2 feljaro ... remelem segitettem ... ennel jobban nemtudok ...
Ha felértél az Upper Monasterybe, az egyik oldalsó ajtón át egy kertbe, onnan meg egy terembe, ha jól emlékszem, ott lesz egy NPC akivel találkozol, és ő mondja hogy menj Arnikába.
De a hangulata olyan ennek a gamenek, hogy nem bírom abbahagyni. Pedig sírni volt kedvem mikor kijöttem a Monasteryből, és a sík egyforma falak közt mentem percekig.
A Dragonok köpése magas szinten semmit se ér. Alacsony szinten jó móka.
Blue Marble ... nyitja a 7ik "lelki" szintet ... oda kell az a virag Zuzu a neve ... meg Mistery Potion (megveheto az eladonal)
Ha mar jartal a martens bluffben akkor kell : martens Idol , meg words of Marten (ami a kep mogott van ... az kell mondani a kepnek : Marten)
tovabba kell 2 lianna a leszakadt hidhoz ... ott talalhato ahol az a fejalaku vmi kilog .. ott a falon van .. 2 kell belole ...majd merge a kettot . A Fopatkany meletti szobaban megtalalod a kulcsot a Breederszekhez ... azokat kell kinyirni ... de utanna az osszes patkany hostile lesz kiveve Don-t meg segedjet ... (nalam ok is azok lettek :)) mivel szepen kiirtottam oket :)) fizet a franc neki ... a leghosszabba csatam volt ...)
.......
namost ...
en kinyirtam :))))) mondjuk az egesz partibol 8 ember ... maradt 3 elve :)))) es kb . 1,5 oraba telt ... de kinyirtam (es most halal buszke vagyok magamra :)) )
Ui.: Nincs ám mindenki a bix-en.
De vigyázz a patkány bárót meg az ajtónállóját ne nyird ki (ugyse tudod level 20) hanem inkább mond neki, hogy a dark savantot keresed.
Szerintem ez is marmint a wiz8 magasan veri a baldurs gateet, a Pool of rad-et, a diabloii már jobb nem is beszélni.
MINDENKI: KIJÖTT A 2. PATCH, DE AZ EXET IRJA FELUL... úgyohgy... :)
yellowcab: nem igazán a Baldur'sra, hanem a Might&Magic sorozatra, a Wizards&Warriorsra, meg ilyenekre hasonlít. belső nézetből megy, körökre osztott harcrendszerrel. nézd meg a Wizardry8.com-ot, ott vannak screenshotok.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nekem a 2. 3. CD hibatlan...
az elsobol kellene ugy 14file... CRC-

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha látnám , hogy milyen is , akkor meglenne rövid időn belül , de így !?
Mikor vagy otthon ? Nekem péntek szabad .Ha estleg megvan még a demó , akkor megnézem tényleg . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
1.sor cica valkyre és dracon samurai
2.sor elf gadgeteer és rawulf papnő
3.sor faerie mage és ember pszionista csaj.
road to arnika, futás a 90hp-s poppie-k elől :D
1. Lord , Harcos 2. Gadgeteer , Tolvaj 3. Mage , Pap
Mar elhagytam arnikat (habar meg vissza kene menni a bankba (hihi kirabolni:)) , meg venni kene nehany cuccot a Gadgeteernek , meg a borton titkos jarataban nem jartam .
A fakon vagyok per pill . Ott is kinyirtam a nagy patkanyokat , beszeltem a shamannal a 7ik szinten .
A harc nalam a kovetkezo (valtozo de altalaban igy nyomulok )
Mage = Fireball maximumon (jo nagy teruletre sebez es nem kell vele ovatos lenni mivel a sajat emberekre nem hat) , majd fegyvererositesek meg mas csoportos tamadasok
Priest = Web , Paralize , majd gyogyitas 1000xrel
Gadgeteer = rulez a kari , mert ha megcsinaltad az ijesztodobozt akkor azzal inditok majd a villambottal (Monastry-ban talalhato ) 25 ot is sebez majd a fegverrel lovoldozok .
Tolvaj = tomeny ijjazas
Lord , Harcos = hehe mi mas ... harc :)))
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
145 mega ISDN-el nem túl kellemes :-/
De ezt a játékot meg kell szereznem! :-)) Szerintem sokkal jobb lett mint a hasonszőrű Might and Magic-ek (bár a 6-os nagyon tetszett) és sokkal jobb lett mint a - szerintem siralmas :-( - Wizards & Warriors (pedig azt a wizardryk designere csinálta )
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
idézet egy külföldi fórumról:
"Wiz8 is everything that it was meant to be.
To bring us the finest of what RPG's have to offer in a long, long time. "
Z: erre a kérdésre hadd ne válaszoljak, jó? :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A nagy kapkodásban a 2.CD-t 2x írtam meg, sebaj, jó lesz tartaléknak! :))
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ITT nézz szét jól
Remélem nem trölnek, amíg leszeded.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Lehet , hogy neki nem tetszik , de attól még másnak igen .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"Annak idején az Első és Második rész is nagyon szépen nézett ki, annak ELLENÉRE, hogy gyönyörű volt"
azért ez nem semmi...
wiz8 meg rulla, remélem valahogy lehet majd kapni itthon. a grafika olyan amilyen, a jókis Wizardrys hangulat megvan ezerrel. más nemkell :)