1661
Wizardry 8
-
#534 Nem fog felrobbanni. Elmész Rapaxokhoz, a király szobájában lessz 1 teleport Arnika tower-be, hatástalanítod a bombát, a 3 cuccot beteszed a megfelelő helyre, teleport, levered a főgonoszt :), választasz és game over.
Legfeljebb majd 1 új játékban odafigyelsz a szövetségre is ha akarsz. -
#531 a banyaban a csillenel is be lehet menni a t0rang bazisba oda ahol z van ,csak a valtokat kell megfeleloen beallitani. -
#527 Nem csak ő árulhat be, hanem az umpani táborban a boltos is. -
#525 en is balheztam veluk.Aztan egy nagy ures t`rang bazis lett a vege.De a bombat lehet hatastalanitani nelkuluk.Nekem az egesz t`rang kuldik kimaradtak. -
Remedy #523 Kiprószáltam:
Elég közv. előtte menteni.
-
Remedy #522 Úgy érted a Helazoid csajnál nem elég közvetlenül duma előtt állást menteni, hanem Bayjinba való belépés előtt kell? -
#521 a fang se olyan rossz -
#519 Sajna nekem tíz próbálkozás után is gyenge cuccok voltak benne, ellenben Baiyinba működött a dolog. -
#518 visszatoltod azt az allast ami elott belepsz a nessie palyajara ,lenyomod megint es megnezed a ladat.Ha semi jo cucc akkor megint megcsinalod ue. A baiyin ra is ez vonatkozok.Sajna en meg akkor nem ertesultem ezekrol az infokrol es mar tusagosan tap volt a csapat hogy visszatoltsem az allasomat.Nem erte volna meg.De a mostani partymmal mar mindenre figyelek :) -
#516 amikor eloszor belepsz a terkepre, akkor generalja le a ladak tartalmat. ha van allasod a nessie-mapra belepes elott, akkor ujrageneralhatod. kaphatsz light.swordot, excaliburt, mindent... random. -
#513 persze hogy szamit ,nezd meg hogy jol illeszkednek e. -
#498 igen azon a szinten.De en nemt tudtam kinyirni az osszes babat ,de akkor is oda tudtam menni.Valamit kifelejtettel. -
#493 most igy fejbol nemtom majd este belinkelem ,mert mar reg jartam ott es nem nagyon tudom mar milyen kuldik vannak ott. -
#491 akkor meg valami kuldit nem csinaltal meg ,mert azt a kartyat meg kene hogy kapjad.Oda meg tobbszor is vissza kell majd terned. -
#489 a kapitany ugyanazon a szinten van ,ahol treningeztel.Aszem valahol a bal-felso sarokba levo teremben(a terkep szerint)Valami command center van ott. -
#487 Persze, nem is érdekel semmi végigjáccási tipp meg ilyesmi. De azt nem árt szerintem tudni, hogy miket tudok variálni a gadgettel, vagy akár az alkimista pár trükkjét.. Nagyobb élmény önálloan végigjáccani, végigolvasni mindent, néha (sűrűn :]) el-el rontva valamit, mint egy fél oldalas nyomtatott szoveg alapján lépkedni, és azt sem tudod micsinálsz, csak csinálod.. -
#486 szivesen maskor is.Amugy nem erdemes elveszni nagyon a leirasokba meg tablazatokban ,mert egy kicsit elvesz a jatek varazsabol.Bar egy kis info. :) -
#485 Kössz szépen, tegnap megnéztem őket, az egyik oldal elég használhato, azt ki is jegyzeteltem hirtelen.. -
#484 www.tk412.net/wizardy/wiz8spells.shtml
http://i45.narod.ru/wiz/
www.volberding.com/Wizardy8/WizPeakWalk.htm -
#483 majd estefele adok egy ket linket csak most nincs keznel. -
#482 Joreggelt! Megnéztem ott is természetesen, de igen egy oldal van, ami ilyen szempontbol használhato. Csakhogy az ottani lista sem valami sok, amit leirnaka, hogy miből mit lehet bütykölni. Az is lehet persze, hogy annyi az összes variácio, gondolok itt a Diablo2 esetére a HoradricCube-val, ahol fél év után derült ki, 3-4szer annyi mindent tud mint amit leirtak.. Szoval azért érdekelne egy lehetőleg teljes lista, amiket lehet tudni :] Eltelt annyi idő már, hogy ami variácio létezik, valakik tutira összegyujtotték, és ez kellene nekem.. Ha van egyáltalán ilyen.. Ha nem az az összes, amit ott láttam.. Ha... Ha... Na további jonapot! -
#481 a www.wizardy8.com -on talalsz linket dogivel.Tablazatok ,terkepek es leiras hegyek. -
#479 Jaja, irja is, hogy mi változik, a szintlépés után.. Amugy van valahol egy komplett lista, hogy a gadgeteer mit tud kombinálni? Ugy értem, mikből, mit.. Ha van olyan lista vagy leirás valahol, ahol kábé az összes variácio le van irva, a linket adja már meg valaki.. -
#477 hat lopjal ferro tol vagy a croc tol de a legjobbakat ossze kell szerelned. -
#474 ja!az alacsony szintueket konyvbol meg lehet tanulni ,lehet lopni konyveket stb.De a magasakat csak tanulni lehet es akkor jol jon hogyha amikor megkapod a 7. szintu vazsikat akkor meg tudod egybol tanulni mindet. -
jocika #472 Tehát ha jól értem, akkor szintlépésnél nem kell kiválasztani a lehetőségek közül a tetsző varázslatot, hanem érdemes várni és könyvből biflázni? -
#471 hat azt nem nagyon tudom ,de altalaban azt vazziosztalyt kell tapolni ahol az eros varazslatai vannak a karidnak.pl pscionistanak a mentalo spelleket.Sot ha igazan gyorsan meg akarod tanulni a varazslatokat akkor az elejen nem kezdesz minden alacsonyszintu baromsagot megtanulni ,mert azokat konyvbol is meg tudod tanulni.Ha bejonnek a magasabb szintuek akkor meg nem kell mindig szintlepesre varni a +spell megtanulasara hanem egybol meg tudod tanulni az osszes tapos varazslatot.Ja es gyakorolja szorgalmasan a varazslatokkal mert attol is novekszik az adott varazslat kasztja ergo gyorsabban tudsz erosebb varazslatokat megtanulni. -
jocika #469 És azt hogy lehet kideríteni, hogy menni pont elég az adott spell megtanulásához? -
#468 hat ha nalad van a helm of serenty akkor ad ra valamelyik karidra es annal legyen az a tekercs amit marten tol kaptal.Maskep nem gyogyol ki a party d amig nalad van a tekercs.
Azert nem kepes meg megtanulni az adott spell t mert meg nincs eleg pontod azon a vazsiosztalyon. -
jocika #466 Ettöl fügetlenül: mitől függ a könyvből való tanulás ? Mindig azt írja a könyv ism. lapja, hogy az adott kari nem képes még megtanulni a könyvet. -
jocika #465 Megnézetm, de nekem nincs cddata.ini file. Viszont akinek ment, nem tudna adni egy linket, ahonnan le lehet tölteni a W7Goldot?
Köszönöm. -
#463 Azaz, a wizzardy gold. Na az ment simán win alatt.. -
#462 es xp alatt is muxik ,mert sajna a 7 bol kimaradtam totalisan es a 8 utan szeretnem ezt is vegignyomni. -
#461 Wizardry Gold - újra lett rajzolva a 7hez képest, kicsit japánosabb a kinézete, de a sztori ugyanaz. és megy win alatt gond nélkül (bár van akinél a sima wiz7 is) -
#460 Nem is olyan régen, 3-4 éve talán, kiadták direkt win alá a Wizardry7-et. Nemtom már mien néven, de utánanézek majd holnap.. -
M.A.D. #458 Szerintem a W7 nem megy WinME alatt. Win95/98 alatt igen. A W8 talán megy. -
jocika #457 Új kalandozó vagyok ebben az elég fura világban. Legalábbis a BG és HoW -hoz képest fura.
De elképesztő. Ezért gondoltam, hogy letöltöm a W7-et. Le is jött, de cseszik elindulni. Tudna valaki segíteni egy működő verzióval vagy infóval, hogy mit kell még beszereznem?
WinME + P3, ha ez segít.
Előre is köszönöm
-
#456 Kalandorok mi van veletek?En nekiallok megegyszer egy kicsit vegyesebb osszeallitassal.Sajna az elso korombol kimaradt a gadgeeter ami szinesebbe tett volna az amigy is lebilincselo jatekmenetet.Sot aszem egy feari ninja is lesz.A lenyeg hogy ne csak vegigdaraljam a jatekot ,hanem kielvezzem minden kaszt forrasait!No es az a franya light sword+shield et se talaltam meg. -
M.A.D. #454 Beszélj vele, és mondd meg neki, hogy csatlakozzon. -
Remedy #452 :) Köszönöm