Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_Greg_: hogy mit kell tenni vele? Hát nem mást mint kinyírni. Igen tudom az elején még elég húzós lenyírni, de próbálkozz sûrûn a web ill. a paralyze varázslatokkal. Ha szerencséd van akkor lebéníthatod, majd a harcosok kicsinálhatják.
Renegade: igen tudom, de sajna azt nem tudtam, hogy az a láda random! 😞( Bammeg ha ezt tudom, akkor maradtam volna! Na mind1, azért ha már nincs Ezcalibur, marad a "Light Shield". Ez is igencsak használható. 😊 Mondjuk nem is volt piskóta az a zár ami védte.
\" örökké nem eshet.... \"
Sajna csak nemrég tudtam elkezdeni a játékot, de ez arra volt elég hogy eljussak Arnikába és ott kiírtsak minden gonoszost :-)
A lényeg hogy nem igazán látom át hogy következő lépésben mit kéne tennem... Bejutni a toronyba? (de azt hogyan?)
Rég jáccottam hasonlóval és a BG-hez képest nagyon más de yo :-)
So: Plz Help!
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
A Cane of Corpus nevű gyönyörűség meg egy pár apróság.
1: Rapax Zoo-ban hogy a fraszban jutok be az allatokhoz? (van ott egy ajto, ha rabokok, "nothing happends" van
2: Allitolag a Wilderness Clearing-ban van a kiraly, meg par dolog, de en korbejartam Templar-kent, es csak fekete lovak vannak 😞
3. Mt. Gigas-ban miutan megcsinaltam a gepet, hogy lehet bejuti a Covert Ops terembe? Lelottem a babukat, Sgt Rubble megse ad semmilyen keycardot, fukk
pls hlp 😊
Ejjen a Wizardry 8!
En is elkezdem hamarosan!
Na hol tartasz a játékban?? Hogy tetszik??
Egy valami nem nagy nyugodni, Renegade említette, hogy a haverjának Nessi kinyírása után az Excalibur ütötte a markát. Találkozott már más is ezzel a dologgal? Mármint, hogy kirakott volna akár mit?? Csak mert én az XP-n kívül semmit sem kaptam tõle...
"Az egyszerűnél jobb a bonyolult ."

"A BC a jobbik csapat jutalma."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Lehet , hogy ez kell neked !?
PC-DOME
2001. november 18.
Wizardry 8 Ascension Peak Patch
Itt is az első javítás a Wizardry 8-hoz. A rövidke 38kb-os patch csak a töltési hibát korrigálja az Ascension Peak helyszínen. Letölthető a Fileplanet-ről.
Na ez az ami igencsak nem kellett ide!

Amúgy a fénykardra én is igencsak beneveznék. ;-)
Na így legalább folyt.köv. 😄D
Most visszamentem a Rapax Castle-be mert még van egy kis befejezetlen dolgom ott. Amúgy nagyon töröm a fejem de nem igazán tudom, hogy mi lehet a megoldás ott a beomlott halnál. Gondolom valahogy át kellene menni a láván a másik szobába, de vajon, hogy. Hmmm....??? 😊
Köszi srácok, akkor tényleg rossz helyen keresgélek. 😄
Amúgy nekem is feltûnt az a folyosó, már csak azért is, mert annak a folyosónak az ajtaját nem tudtam kinyitni. De valahogy nem igazán tudtam átmenni azon a beomlott részen, mivel láva folyik a földön. De amint látom megoldható az átkelés, szal megyek is próbálkozni. 😉)
thx!
Thx, akkor valszeg ez elkerülte a figyelmemet. Hmmm...pedig mintha mindent jól bejártam volna...ezekszerint mégsem. 😊 Na majd ideje lesz utánanézni.
Danone:
Aha értem, már kezdtem azt hinni, hogy ez a Marten gyerek ilyen "gagyi" Artifact-ot hordott magán. 😊)
Okés, de miképp is tudom megközelíteni azt a tûzketrecet? Hogy a fenébe lehet oda lemenni, ha mondjuk a függõhídon állok??? Hogy milyen úton???????
thx!
Amugymeg hulyeseget irtam, a tuzketrecet a kulcs alaku bot nyitja
Viszont lenne egy kérdésem, Wide Cleaver Blade-et hol találhatok (kellene a Beastslayer-hez)?
Amúgy az Ebon Gem kell az Ebon Staff-hoz (minõ meglepõ 😊 ). Kíváncsi lennék, hogy ez a Staff vajon mit tud.
Amúgy a másik "csalódás" item ügyileg az a Helm of Serenity. És emiatt kellett annyit szenvedni??
Bahhh...
Amúgy a kulcsot ott keresd ahol van az a három kar amit meg kell, hogy húzz ahhoz, hogy annak a három rabnak a cellája kinyíljon (bár nem sok értelmét látom, mert nem igazán akarnak távozni..). Lesz ott négy szoba, amibe Rapax papnõk vannak. Na az egyik ilyen szobában lesz a kulcs. Ha jól emlékszem akkor egy ötös vagy hatos szintû zár védi az ajtót.
Amúgy a T'Rang muftit kicsináltam és meg is leletem a "térképet" de valahogy nem igazán "jó". Mivel ha azt beállítom, akkor a csíle csak a Lower Marten's Bluff hátsó bejáratához visz. Ennyi!
Vagy én csináltam valamit rosszul?? Amúgy mire jó ez a csílézés? Mit kellene ott találnom??
Demeter: Valahol bementél egy nagy szobába (az eneriakapuknál), ahol egy T'Rang álldogállt egyedül és asszonta hogy vár a főgecó. Na ott ha piszkálod a kapcsolókat, kinyílik egy láda vagy mi, és azon van rajta, hogy kell beállítani a bányánál a ketyerét hogy továbbjuss
Kémet? Olyan is van? Bajoun-n vagy hol (hawaii környezet, kis kunyhókkal, lejárat a víz alá) ki lehet szabadítani az egyik Umpanit, jó sok xp jár érte 😊
thx!
Viszont az umpani kémet nekem sem sikerült megtalálni!
Nekem eddig nagyon bejött a játék, igaz még az elején tartok, Arnikába épp hogy beestem. A harc eleinte szokatlan volt, bénáztam is sokat, aztán kiderült, egyszerűbb kezelni mint gondoltam, csak én bonyolitottam tul :] Amugy a feeling, az kicsit hasonlit nekem a Krondorra, mármint a városok között "szabad" mászkálás, meg ugy általában. Persze, mai grafikai szinvonalon. Nagyon teccik. A kedvencem az, amikor az uton állok, és látom, hogy 10-20 bogár mászik szépen lassan felém :]] Hát, kirázott elsőre a hideg, az tény. (amugy is utálom aminek több lába van mint nekem, ez meg nagyon valoságodnak tűnt). Egy gondom van csupán, hogy néha beszaggat kicsit az egész, mert vinyóról tölt folyamatosan. Nem is értem, hogy az elején jo, szép, gyors, a nyilt terepek rajzolásánál is, a városi fogadó folyosóján pedig beszaggat. Nem hiszem, hogy egy 16mb-s savage4nél erősebb kellene neki, mégha elég gyengécskének számit manapság ez a kártya. Node, megoldom valahogy. Ha esetleg valaki találkozott volna ezzel a jelenséggel, és van rá megoldása, irja meg pls. Nade most megyek, megnézem mit akar ez a roger nevű ranger gyerek, északra a várostol. Kicsit gyengécske, nem fogom ápolgatni mindig, inkább letudom a questjét hamar :]] Na további jo napot!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amúgy mi van akkor ha egy partytag elhagy? Vissza lehet majd szerezni? Még egy kérdés,a Rapax kasélyban megvan a szentély kulcsa, de mégsem tudok oda lemenni. Nem tudom sem a botot sem pedig azt a szentélyt megközelíteni.
Hogy lehet oda lejutni? Illetve van szerepe annak a három rabnak akik egy-egy cellában raboskodnak?
Mert nem igazán akarnak "elmenni" miután kinyitottam az zárat.
Thx!
Itt vannak a patchek, van NoCD-s EXE fenn az 1.0b patchez is.
Egy kérdés, mi van akkor ha mondjuk kinyírom azt a Crock "gyereket"? Csak mert egy kicsit irritál az a fazon. 😊 Van, vagy nincs jelentõsége a továbbiakra nézve??
Thx!
Napszak , időjárás változás , az állatok éjszaka pihennek , stb ... Él az egész világ .Még nem töltöttem le a rip-et , de szombaton megteszem és akkor véleményt mondok erről a win.-be való kilépésről .Csodálkozom , hogy még más nem fedezte fel magának ezt a game-t , pedig nagyon király játék lett .
Tud valaki olyan targyat ami engeenering-et novel?
ja, es igyekezzetek 100-as dex-et szerezni 😊