Wizardy 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bree & Fki: nagyok vagytok srácok köszönöm! Én balga ezt, hogy elnéztem. Pedig már 1000 éve hordozgatom magamnál ezt a bitot! 😊) Pedig már hányszor úgy voltam vele, hogy eladom. 😄
Amúgy ha egy picit odafigyeltem volna akkor feltûnhetett volna, hogy vajon mit keres egy jeget szóró bot a Rapax Rift-ben. 😊
Mégegyszer thx!!!

\" örökké nem eshet.... \"

Wand??? Hmm....az jó, mert olyanom sincs! 😄 Lehet, hogy elhagytam vagy elhasználtam vagy netán még meg sem találtam?? Hol lehetett rálelni? Azt tudod?? Csak azért furcsálom, mert a lávaketrec szélén van egy jókora kulcslyuk, szal oda kellene a bot??

Hmmm...jókérdés. Nem is tudom, de lehet, hogy Crock elfogadná mint Brekkek testrészkét. Lehet.. 😊)

Találtam egy Dead Frog (döglött béka😊 )nevű tárgyat. Akarom mondani loptam a Fuzzfastól Tryntonban. Nem tudja esetleg valaki mire is jó?
Semmi gond! És ismét átjutottam a segedelmeddel! 😊 És már nincs is más hátra itt a Rapax birodalomban, mint a Staff of Ash megszerzése. Csak van vele egy kis bibi, mégpedig a nálam lévõ kulcsok egyike sem nyitja a láva ketrecet. Hmmm....lehet, hogy valahol már felhasználtam ezt a kulcsot?? Létezhet az? Csak azért kérdem, mert benn a kastélyban is volt egy olyan kulcsom, amit két helyen is lehetett használni (pl. teleport Arnikába). Szal szerintem most mi a teendõ? Ja és sorry, hogy egyfolytában nyaggatlak. ;-)

bree: figy, nincs kedved egy kicsit chatelni? Ha van akkor (hogy ne kelljen "messzire" menni 😊 ) itt az SG-n várlak a Wiz8-as szobában.

Bye..

Hmm...ez fura, már csak azért is, mert ahogy megszólítom (mivel mást nem igazán tudok) válaszolnom kell neki. Mást nem tudok csinálni. Nem tudok senkire "rámutatni". Szal és mivel nem tudom, hogy mit feleljek, hibás válasz miatt elmegy. Most vagy én vagyok a béna, vagy nem tudom, hogy mi van....

Igen erre gondoltam. De miképp adjam neki oda azt az emberem akin rajta az a 3 cucc?

Azért csak felmerült "némi" problem. Nevezetesen mit kell válaszolni Al-Sedexus-nak azon kérdésére, hogy " mit ajánlanak fel a kezeim.."? Ott vagyok, hogy a Dark Nectar-al megidéztem az oltáron, de sajna nem tudom, hogy mit feleljek neki.
Tudsz segíteni ebben?

Thx!

Koszi Remedy!
Thx na már meg is van! 😊)

bree: figyu akkor most elkéne egy kis segítség Al-Asaiz kérdéseire. A másik már megvolt, de ezt nem vágom. Szal ha tudsz segíteni akkor megköszönném!

A Mook ranger király kari. Minden szinten.
A Monk elég gyopár alacsony szinten, később jó.
A Lord az ok, de nem vagyok hanyattesve tőle. A HP regeneration nem akkora durrantás. Szerintem a sima harcos sokkal jobb választás, a sok HP és stamina regeneration miatt, plussz gyorsan fejlődik.
A helyedben benyomnék egy fightert, meg egy mook rangert.
Hi!
Kellene egy kis segitseg mert nem tudom eldonteni a csapat osszetetelet. A 6 helybol 4 mar megvan:
faeri-wizard
elf-bishop
hobbit-gadgeteer
felpur-samurai
A 2 fenmarado helyre van 3 jelolt:
human-monk
human-lord
mook-ranger
Szoval szerintetek melyik ketto lenne az idealis. En eloszor elkezdtem egy lord-fighter duoval de olvastam, hogy a ranger rengeteg criticalt lo, a monk pedig magas szinten sok criticalt ut(viszont az elejen eleg verszegenynek tunik). A lord meg a folyamatos regeneralodas+dual skill miatt tunik jonak.
Elore is koszi.
Kellemes karácsonyi ünnepket és boldog újévet kívánok minden egyes fórumozónak!

Nem akarom lelõni a poént, de a Shiny Metal Ball másra jó. Próbálkozz Arnikában a reptéren. Simán rá fogsz jönni, hogy mire is jó az a kis gömb. 😊

Just a question:

Találtam még Arnikában egy Damaged Black Box-ot. Ezt kell megjavítani a Shiny Metal Ballal ami Tryntonban találtam, vagy pedig Baiyinban fogok találni valamit?
Aha az tényleg jó móka kipróbálni más karaktereket is. Valszeg én is ha végzem a te példád fogom követni, mert érdekel, hogy milyen is lehet pl. egy bárd vagy lord kari.

Akkor lehet, hogy tényleg rosszul értelmeztem. Sorry! 😊
Amúgy hol tartasz a játékban? Végigvitted már?

Hát nem tudom, én vagy 10 napon keresztül csak pihentem (próbaképp) de az istennek sem akart elmúlni az õrület a karikról. Miveel ez nem egy szokványos Insane! Ezt maga a Dominus okozza, szal nem "múlasztható" el holmi pihenéssel. Épp erre jó a helm, azaz emiatt kell.

Igen ez így van elmúlik, kívéve az az átok ill. õrület amit a Marten's tomb-béli szellemmel való találkozás után szenvedsz el. Bár lehet, hogy nem is a szellemmel való találkozás miatt õrülnek meg a karakterek, hanem nem bírják ép ésszel felfogni a Destinae Dominus "hatalmát". Nemlehet??

Nem az volt a megoldás (amúgy már a Marten Idol quest óta a Faerie varázslóm fején pihen a sisak) hanem, hogy annak az illetõnek a kezébe kellett adni a Dominust aki hordja a sisakot, és pihizni kellett egyet vele. Bammeg ekkora poént! De ami tök jó hogyha kiveszem a kezébõl és mondjuk átteszem egy másik kariéba (vagy a hátizsákba) akkor a party ismét megõrül! 😊))

M.A.D:
Figyu sajna Marten sisakja sem nyújt teljes immunitást az õrület ellen, de van egy varázslat Sane Mind a neve (akár Psi akár Priest használhatja) ami semlegesíteni tudja.

hehh... az utalás az a Tyntoni patkánykörzetben egy zárt ajtónál van :-) Ott mondják hogy a tudás harmadik hírnöke... bár az sem bizti, hogy ezzel van összefüggésben, de asszem :-)

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Az egyik karakterem megőrült nekem is, és nem tudom sehogy sem feloldani. HELP!

bree: na nagy nehezen de rájöttem ennek az átoknak az "ellenszerére". Pedig milyen pofon egyszerû volt a megoldás, ott hordoztam a hátizsákom mélyén! 😊)

bree:
Figyu már kezdek egy picit morcos lenni mert annak a Marten gyereknek az "átkát" (õrület!) nem tudom sehogysem eltávolítani magamról. Nálad is az egész party megõrült miután távozott a szellem? Még a Psi karakterem 7-es szintû Sane Mind varázslata sem bírja végérvényesen feloldani az õrületet! És így meg egy kicsit nehézkes a játék?? Sorry, hogy már megint ilyen hülyeségekkel zargatlak. 😊)

Thx! De mondjuk arra azért igencsak kíváncsi lennék, hogy ezt a "tudás" szót honnan találtad ki. Azaz hol van erre akárcsak egy ici-pici utalás??

Remedy:
Köszi a linket de én inkább maradok bree kolléga tudományánál. Remélem nem bánja. 😊))
De azért tényleg thx!

Hi All!

Thanks for the help! Itt egy korrekt kis leírás a végigjátszásról angolul, ha mást nem az ilyen kódszavakat ki lehet mazsolázni belőle.

http://www.volberding.com/Wizardry8/Wiz8Main.htm
bree:
Thx a tippeket a kulcsot ill. a csizmát illetõen. Viszont egy újabb kérdés merült fel a részemrõl, ennek az õrült Marten szellemének mit kell válaszolni azon kérdésére, hogy "mit is keresek".

thx!

Hmmm....a fa palánkot tényleg már felszedtem, de sajna kulcsot az még egyet sem találtam semmiféle csontinál. Pedig bejártmam minden zegét-zugát a Sea Caves-nek. Amúgy azt a szakadékot sem nagyon lelem, ha csak nem arra gondolsz amihez egy csúszós út visz le. Mert ha igen, akkor sajna ott nem tudok átmenni szöges cipõ híján.

Viszont a konzolra visszatérve valszeg tényleg ez lehetett a hiba, hogy nem tettem rá a kártyát. De kérdem én, erre honnan a fenébõl lehet rájönni???
Mert, hogy egy fikarcnyi infó sem szólt errõl, az tuti!!

De azért köszönöm!!!

Jujj akkor lehet, hogy megint nem egyrõl beszélünk. 😊) Figy, Sea Caves-ben találtam egy kötelet amin egy kampó van, namármost miután használtam feljutottam egy szinttel feljebb. Ez egy hatalmas terem volt és ott volt vagy 5-6 rogue spectr, spectre sige, 1-2 undead ill. egy szép kis csóka hatlmas karddal akezében. Na én õ rá gondoltam mint a Crypt Guard. De az nem Marten és nem is ad semmit, ill. egy jó kis Giant's Sword van nála de azt sajna csak Mook harcos használhatja. Szal nincs semmiféle kulcsom ill. szöges cipõm (még). Na most akkor, hogy is van ez??? 😊)

Jaja, pedig akkor egy konzolról beszélünk. Épp nemrég mentem le a víz alá, hogy elmenjek a Sea Caves-be. De ahogy elnéztem annak a konzolnak a hátulján nincs semmiféle drót. Most akkor mi a fene van ilyenkor?

Figy nem tudod, hogy hol tudnék utánanézni annak, hogy a gadgeteer-am mibõl mit tud összetákolni? Van valami listaféle errõl a neten? Pl. úgy mint az alkimistának a cuccai?

Na akkor valszeg nem "jó" konzolnál lehetek, mert abból az ég világon semmiféle drót nem lóg ki! Szal akkor valszeg emiatt nem tudom megcsinálni....hmm....

Ja figyi egy másik kérdés, voltál már Sea Caves-ben? Mert ha igen akkor érdekelne, hogy mi a fenét lehet csinálni miután legyõzted a kripta õrzõjét? Van ott egy kétszárnyú ajtó amin egy bazi nagy lakat van, de azt nem tudom kinyitni valami spéci kulcs híján. És onnan nem sok felé lehet elmenni. Egy szinttel leljebb is találtam egy ajtót (ami be volt falazva) de azt sem igazán tudom kinyitni, mert oda is valami speckó key kell.
Tudsz segíteni eme kérdésekben? Sorry ha egy kicsit sokat kérdezek. ;-))

Remedy:
oda kell a Marten's Idol amit a Marten's Bluff nevezetû helyrõl lehet megszerezni. Járd majd körbe a várat, és próbálkozz a katapulttal.

bree:
1. igen valszeg majd kell a sgítséged a Rapax Castle-t illetõne. Majd ha visszamegyek oda akkor szólok. Ok?
2. Naszóval, nekem semmiféle madzagom sincs (mivel annó elhasználtam, hogy a T'Rang teleportot mûködésbe hozzam vele. Honnan szerezzek új drótokat?
3. Okay thx, majd ha visszamegyek a T'Rangokhoz akkor kipróbálom. Mondjuk eleinte furcsáltam is, hogy mire jó az a 3 kapcsoló.

thx all...

Tryntonban valahol az 5. szinten van egy kis emelvény, ami egy specific itemet szeretne. Rájött már valaki mit kell oda dugni?
Köszönöm a válaszokat! Majd megyek és ki is próbálom!!!

Jaja az tényleg poénos. Bár én egy kicsit elakadtam, mert nem tudtam, hogy Al-Asaiz (az a Rapax csajszi) nak mit kell mondani. Te már megoldottad??

Ja és mégegy kérdés, most épp az Mt. Gigas Upper Caves-ben vagyok és most jövök Yamir-tól. Namármost bejártam ez az egész szintet de nem tudom, hogy miképp tovább. Felfelé (mármint egy szinttel feljebb) nem lelem az utat, csak lefelé. Viszont voltam egy nagy teremben, ahol középen egy konzol szerûség volt, csak jelenleg mûködésképtelen állapotban. Valahogy meg kellene javítani, mert annak a segítégével nyílna 3 ajtó. Csak azt nem tudom, hogy mivel javítsam meg.
A másik meg, hogy Yamir egy küldi ereéig azzal bízott meg, hogy pusztítsam el a T'Rang teleportot. Hogy kérdem én???

Én tegnap 13 órát nyomtam végig. Qrva jó!

Mivel lehet kínlódni? Amúgy teljesen mind1 mert én már azelõtt végeztem Z'Ant-al mielõtt akárcsak találkozhattam volna ezzel az Assassin gyerekkel. Szal így járt! 😊)

Hmm
Hát arra, hogy átadd Z'Antnak, ez ugyanis a második T'Rang küldetés.
Na figyi, én már azelõtt "hostile" voltam a Rapax-ok szemében mielõtt találkoztam volna ezzel a bérgyilkos figurával. 😊)
Szal teljesen mindegy, hogy meghagyod az életét vagy sem a Rapax-ok úgyis utálni fognak!! 😄
Viszont elgondolkodtató, hogy vajon a feje mire lehet jó????

Csak sejtésem van. Nekem azt mondta az Assasin a találkozáskor, hogy nem öl meg, de üzeni a Z'Antnek, hogy ő a következő. El is ment volna, de én kinyírtam.
Ezután az összes Rapax kiutált, még nem voltam a Rapax Riftben, de jártam a bejáratnál, és rámzúdultak egy páran, szóval jó esély van rá, hogy nem kéne legázolni. Viszont van egy Bushido Bladeja a kis szemétnek, úgyhogy megéri elkaszálni.
Miért "jó" az ha a Raven Rapax fejét megszerzem? Vagy netán nem kellene kinyírni??

Nem tudja valaki véletlenül, hogy (még mindíg a Rapax Castle-nél maradva) milyen választ kell adni Al-Asaiz nevezetû Rapax nõnek? Az a csajszi az, akit két Earth Elemental Lord õrzött. De nem is a válasz érdekelne igazából, hanem egy kis "támpont" a válasz megkeresését illetõen!

thx..

Köszönöm! Majd mindjárt megyek és ki is próbálom.

Ja amúgy az életben nem jöttem volna rá, hogy mit kell csinálni azzal a rongybabával! 😊 És amúgy mire "jó" ha találkozol azzal az Assassinnal???

Egyszerű. Crocnál veszel parfümöt, és a T'Rang kastélyban van a földszinten egy terem. A kastély háta mögül katapultot el kell sütni, aztán felmászni a falra, úgy eljutsz a teremhez, egy karral a bábut le, rá a parfümöt, és már jön is.
Lenne egy kérdésem mégpedig a Rapax Castle Upper level-el kapcsolatban. Már az egész terepet felderítettem, de az istennek sem jövök rá, hogy miképp is lehet a King's Treasury-ben lévõ ajtót kinyitni. Van ott a falon egy bemélyedés ahová valamit be kell helyezni, de fogalmam sincs, hogy mit! Vele szemben meg van egy fém ajtó fenn a falom! Amire mondjuk nem is lehet klikkelni, de gondolom ha a megfelelõ tárgyat tenném be a mélyedésbe, akkor inyílna. Ja amúgy ugyan itt van egy olyan hely, (szól is, hogy valami furcsát fedezett fel a falon) ahol simán át lehet menni a falon.
De vajon mi a fenét kell a mélyedésbe tenni????

Magic Screen. Pap varázslat.
Jaaa...az mindjárt más! ;-)

Ez már a harmadik partym. És külön emiatt van benne egy farie ninja is.