Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha egy picit odafigyeltem volna akkor feltûnhetett volna, hogy vajon mit keres egy jeget szóró bot a Rapax Rift-ben. 😊
Mégegyszer thx!!!
\" örökké nem eshet.... \"
Bye..
Tudsz segíteni ebben?
Thx!
A Monk elég gyopár alacsony szinten, később jó.
A Lord az ok, de nem vagyok hanyattesve tőle. A HP regeneration nem akkora durrantás. Szerintem a sima harcos sokkal jobb választás, a sok HP és stamina regeneration miatt, plussz gyorsan fejlődik.
A helyedben benyomnék egy fightert, meg egy mook rangert.
Kellene egy kis segitseg mert nem tudom eldonteni a csapat osszetetelet. A 6 helybol 4 mar megvan:
faeri-wizard
elf-bishop
hobbit-gadgeteer
felpur-samurai
A 2 fenmarado helyre van 3 jelolt:
human-monk
human-lord
mook-ranger
Szoval szerintetek melyik ketto lenne az idealis. En eloszor elkezdtem egy lord-fighter duoval de olvastam, hogy a ranger rengeteg criticalt lo, a monk pedig magas szinten sok criticalt ut(viszont az elejen eleg verszegenynek tunik). A lord meg a folyamatos regeneralodas+dual skill miatt tunik jonak.
Elore is koszi.
Találtam még Arnikában egy Damaged Black Box-ot. Ezt kell megjavítani a Shiny Metal Ballal ami Tryntonban találtam, vagy pedig Baiyinban fogok találni valamit?
Amúgy hol tartasz a játékban? Végigvitted már?
M.A.D:
Figyu sajna Marten sisakja sem nyújt teljes immunitást az õrület ellen, de van egy varázslat Sane Mind a neve (akár Psi akár Priest használhatja) ami semlegesíteni tudja.
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
Figyu már kezdek egy picit morcos lenni mert annak a Marten gyereknek az "átkát" (õrület!) nem tudom sehogysem eltávolítani magamról. Nálad is az egész party megõrült miután távozott a szellem? Még a Psi karakterem 7-es szintû Sane Mind varázslata sem bírja végérvényesen feloldani az õrületet! És így meg egy kicsit nehézkes a játék?? Sorry, hogy már megint ilyen hülyeségekkel zargatlak. 😊)
Remedy:
Köszi a linket de én inkább maradok bree kolléga tudományánál. Remélem nem bánja. 😊))
De azért tényleg thx!
Thanks for the help! Itt egy korrekt kis leírás a végigjátszásról angolul, ha mást nem az ilyen kódszavakat ki lehet mazsolázni belőle.
http://www.volberding.com/Wizardry8/Wiz8Main.htm
Thx a tippeket a kulcsot ill. a csizmát illetõen. Viszont egy újabb kérdés merült fel a részemrõl, ennek az õrült Marten szellemének mit kell válaszolni azon kérdésére, hogy "mit is keresek".
thx!
Viszont a konzolra visszatérve valszeg tényleg ez lehetett a hiba, hogy nem tettem rá a kártyát. De kérdem én, erre honnan a fenébõl lehet rájönni???
Mert, hogy egy fikarcnyi infó sem szólt errõl, az tuti!!
De azért köszönöm!!!
Figy nem tudod, hogy hol tudnék utánanézni annak, hogy a gadgeteer-am mibõl mit tud összetákolni? Van valami listaféle errõl a neten? Pl. úgy mint az alkimistának a cuccai?
Ja figyi egy másik kérdés, voltál már Sea Caves-ben? Mert ha igen akkor érdekelne, hogy mi a fenét lehet csinálni miután legyõzted a kripta õrzõjét? Van ott egy kétszárnyú ajtó amin egy bazi nagy lakat van, de azt nem tudom kinyitni valami spéci kulcs híján. És onnan nem sok felé lehet elmenni. Egy szinttel leljebb is találtam egy ajtót (ami be volt falazva) de azt sem igazán tudom kinyitni, mert oda is valami speckó key kell.
Tudsz segíteni eme kérdésekben? Sorry ha egy kicsit sokat kérdezek. ;-))
oda kell a Marten's Idol amit a Marten's Bluff nevezetû helyrõl lehet megszerezni. Járd majd körbe a várat, és próbálkozz a katapulttal.
bree:
1. igen valszeg majd kell a sgítséged a Rapax Castle-t illetõne. Majd ha visszamegyek oda akkor szólok. Ok?
2. Naszóval, nekem semmiféle madzagom sincs (mivel annó elhasználtam, hogy a T'Rang teleportot mûködésbe hozzam vele. Honnan szerezzek új drótokat?
3. Okay thx, majd ha visszamegyek a T'Rangokhoz akkor kipróbálom. Mondjuk eleinte furcsáltam is, hogy mire jó az a 3 kapcsoló.
thx all...
Ja és mégegy kérdés, most épp az Mt. Gigas Upper Caves-ben vagyok és most jövök Yamir-tól. Namármost bejártam ez az egész szintet de nem tudom, hogy miképp tovább. Felfelé (mármint egy szinttel feljebb) nem lelem az utat, csak lefelé. Viszont voltam egy nagy teremben, ahol középen egy konzol szerûség volt, csak jelenleg mûködésképtelen állapotban. Valahogy meg kellene javítani, mert annak a segítégével nyílna 3 ajtó. Csak azt nem tudom, hogy mivel javítsam meg.
A másik meg, hogy Yamir egy küldi ereéig azzal bízott meg, hogy pusztítsam el a T'Rang teleportot. Hogy kérdem én???
Hát arra, hogy átadd Z'Antnak, ez ugyanis a második T'Rang küldetés.
Szal teljesen mindegy, hogy meghagyod az életét vagy sem a Rapax-ok úgyis utálni fognak!! 😄
Viszont elgondolkodtató, hogy vajon a feje mire lehet jó????
Ezután az összes Rapax kiutált, még nem voltam a Rapax Riftben, de jártam a bejáratnál, és rámzúdultak egy páran, szóval jó esély van rá, hogy nem kéne legázolni. Viszont van egy Bushido Bladeja a kis szemétnek, úgyhogy megéri elkaszálni.
thx..
Ja amúgy az életben nem jöttem volna rá, hogy mit kell csinálni azzal a rongybabával! 😊 És amúgy mire "jó" ha találkozol azzal az Assassinnal???
De vajon mi a fenét kell a mélyedésbe tenni????