567
gondok az XP körül
-
bobo11 #487 sziasztok
volna két problémám
1, az xp nem akar ujraindulni vagy leállni ha rányomok a restart-ra
2, eltünt a hangpedig fenn van a driver ,volt egy két virusom ezektől lehet hogy valahová beirt,mi lehet a baj -
#486 Nálam ilyen nincs. Szerintem telepítettél valami eszközt, vagy hasonló szoftvert, ami nem jött össze.
-
#485 Sziasztok!
Nem tudnatok segiteni abban hogy az XP Professional inditaskor mindig keres egy image.dll nem fajlt amit nem talal!Honnan tudnam leszedni ezt a fajlt vagy mit csinaljak??? -
#484 sajátgép -> eszközök -> mappa beállításai -> nézet ->egyszerű fájlmegosztás KI -
Balli #483 THX -
#482 Vagy jobbklikk a taskbar-on és "Properties", ugyanaz. -
#481 Jobbklikk a Start menü gombján, "Properties" - "Taskbar" - "Group similar Taskbar buttons" elől a pipát kivenni. -
Balli #480 Ott van egy olyan menüpont, hogy megosztás: szerintem az lenne a biztonság -
Balli #479 Az XP-m start menüpontja melleti ablakocskák összecsukódnak egybe ha már egy bizonyos számú oldalt megnyitttam. Hogy lehet beállítani, hogy ne csukódjanak össze, csak menjenek össze (pl.: amikor még millenium volt fent nem csukódott össze) -
zozo12 #478 hY!
Bocsi hogy ide írok de azt szeretném kérdezni hogya rányomok egy könyvtárra és a tulajdonságát megnézem akkor nekem oda kéne egy olyan menüpont hogy BIZTONSÁG, de nincs ilyen nagyon fontos lenne!! kérlek titeket segítsetek viszavarázsolni mert elég fontos lenne!!
Előre is köszi a segítséget!
BYe -
bobo11 #477 sziasztok
nekem ezt irja ki mi a probléma,,virus C:\Program Files\VERITAS Software\Update Manager\sgtray.exe
mivel tudom javitani
üdv
-
PCanalfabeta #476 koszi petruz:) -
#475 Nem, az nem tudja. De ha elmész mondjuk a www.sysinternals.com-ra, ott több ingyenes monitort is le tudsz szedni, többek között egy netmonitort is.
De tényleg jobb egy "igazi" tűzfalat feltenni.
-
PCanalfabeta #474 csak az XP-es tuzfal van fent ,ott is latnom kellene?
-
#473 Van tűzfalad? Abban látszódnia kell, hogy jelenleg milyen gépekkel vagy kapcsolatban. -
PCanalfabeta #472 sziasztok!
hol lehet megnezni hogy milyen serverekkel van kapcsolatba a gep XP eseten?ha tud valaki segiteni megkoszonnem.)
sziasztok! -
#471 Értelmetlen lenne belemenni. Ha ezt sem tudod, akkor a belőle kinyerhető infó akár kínaiul is lehetne. Szerintem keress valakit a közeledben, aki ért az ilyesmihez és kérd meg, hogy segítsen.
-
CSÉ #470 Hogy birom megnézni?? -
#469 Nézd meg az Event Log-ban, a System részben milyen piros jelzésű bejegyzések vannak.
-
CSÉ #468 A rendszer súlyos hiba után állt helyre: c:\windows\minidump\mini020904-02.dmp
c:\docume~1\x\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml
Minden újraindításkor ezt a hibaüzenetet kapom.Mért van ez? -
#467 sőt ,még az explorer.exe-ben is kicseréltem a számiitógépet ábrázoló ikont ,a saját magamáltal kreaáltra ,de akkoris default-ra vált -
#466 Igen X-setup-om is van fennt ,azzal is átiirtam a nevüket ,de egy idö után akkoris visszaneveződik az eredetire. valami helyreállitó windows-os bigyula játszhat bele... q:/ -
#465 Ez így nem is fog menni, mivel ezek az infók különféle ClassID kulcsokban vannak a registry mélyén eldugva. Vannak bizonyos tweak programok, amelyekkel át tudod írni ezeket, ilyen pl. az X-Teq X-Setup-ja (http://www.x-setup.net). Ingyenes.
-
#464 nos valaki elárulhatná nékem ,hogy miért pattan vissza mindiig a dektopomon a my computer ,és a recycle bin ikonja ,és neve. A jelenség hogy minden egyes restartnál visszaugrik a standardra ,pedig elötte beáliitottam a kényemre valót. A "My Computer"-t is hiába nevezem át mondjuk MC-re ,mindig visszaáll magától.
Nos ez miért van ,hol lehet ezt a funkciót kikapcsolni?
System restore kikapcsolva ,style xp & icon packager-t is használok.
Valami olyasmire gyanakszom ,ami beépitet microsoft feature ,hogy a rendszer file*okat neveket ,visszahozza valahonnan.
köccike annak aki elárulja a titkot -
#463 Professional Edition -
TomBond #462 Mi az a: WIN XP PE?
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
-
#461 sztem akor sincs semmi gond a gépeddel. A VM.et meg MB-ban nem százalékban kell megadni...
Szerintem ott van az a 800MB 1.1GB egy nagyon vékonyka XP lenne plána ha minden file-al egyetembe (Program files, stb.) -
Horvim #460 A rejtett fájlok is benne vannak, a virtuális memória meg százalékban van beállítva, nem MB-ban. Szóval még mindig hiányolom a 800Megámat :)
Ja és légyszi legközelebb kevésbé lekezelő választ írjál! :)
Köszi!
A kérdés továbbra is aktuális. -
#459 talán INDEO? -
#458 Birom ezeket a "jobbklikk tulajdonságokat". ;)
Abba aztán nagyon sok minden nem kerül bele.
Mondjuk csak úgy nézzük a rejtett fájlokat, a Virtuális memóriát, stb...
2.32GB sztem elég kevés egy XP-nek, azaz inkább határeset -
Horvim #457 Hali!
Sikerült felraknom a xp-t, csak egy kis gond van vele. A Boot-meghajtó, amin az xp van Fat32 fájlrendszerű. A lemez 2,32 Gb-os, és azt írja ki, hogy csak 230Mb szabad hely van rajta. Ám én megnéztem a lemezen tárolt fájlokat (mindet kijelöltem, majd tulajdonságok) és így csak 1,1 Gb-ot számol, tehát valahova eltűnt 800Mb. Töredezettségmentesítőt lefutattam, de nem segített.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszi! -
zimy #456 Lenne egy kis próblémám, segítséget kérek!!
Felújítottam a gépem, WIN XP PE került rá, ám azok az AVIk, amiket eddig a Win98 lejátszott, most nem futnak, hiába húzok fel önálló kodekeket, vagy kodekpackokat. Az összes ismert lejátszóprogit kipróbáltam, de nem gyógyult. Most ilyenkor mi van? Így jártam? Please HELP ME! köszi -
#455 A Windows XP készítoi hagytak egy ’hátsó ajtót’ arra az esetre, ha be szeretnénk jelentkezni a rendszerbe rendszeradminisztrátorként, és elfelejtettük volna jelszavunkat. A hátránya a dolognak annyi, hogy ezt bárki megteheti.
Kapcsoljuk be a számítógépet, és figyeljünk rá, hogy a Boot-menü bejelentkezzen, ezt az F8 billentyu lenyomásával érhetjük el. Ha a Boot-menüben vagyunk, nyomjunk még egyszer F8-at, ennek hatására további Windows indítási opciók jelennek meg. Figyeljük meg, hogy a rendszeradminisztrátor jelszava üres.
Válasszuk az opciók közül a Biztonsági módot a Windows indítására. A bejelentkezés ebben a formában csak rendszeradminisztrátorként lehetséges. Ezután legyünk türelemmel, amíg a Windows elindul a fent említett módban. Következo lépésben megjelenik a bejelentkezo képernyo, ahol ki kell választanunk a rendszeradminisztrátor opciót egérkattintással. Ez az indítási mód, csak alapszíneket használ, ezért kissé komikusan nézhet ki a képernyo, de ami fontos, hogy bejutottunk a rendszerbe bármiféle jelszó beírása nélkül. Itt aztán igényink szerint új jelszót írhatunk a korábbi helyett, bízva abban, hogy többé nem felejtjük el:)
-
peter31 #454 Csak ez az egy fiók volt rendszergazda jogokkal... -
#453 Ha be tudsz lépni rendszergazdaként a gépbe, akkor egyszerűen meg tudod változtatni a jelszót.
Vezérlőpult>Felügyeleti eszközök>Számítógépkezelés>Helyi felhasználók és csoportok>Felhasználók. Jobb gomb a felhasználón és jelszó megadása. -
peter31 #452 Sziasztok!
Segítség kellene a keresztfiam pasword-öt állított be a fiókjához ám most elfelejtette. Van megoldás a reinstall-on kívűl?
előre is köszi
p -
TomBond #451 Üdv néktek!
Egyik ismerősöm vett egy 80 Gb-os Maxtor vinyót amire szeretett volna felrakni egy XP-t, de a telepítés elején leáll, hogy kell neki valami illesztő program. A vinyót megformázta és particionálva is van. Mi lehet a gond?
-
#450 Sehogy.
Formázd a meghajtót amin van. -
#449 helló hogy tudom az xp-t formázni? -
#448 Helló! Én csak annyit szeretnék, hogy ha valaki tud egy helyet, ahonnan Windows Xp Activation Crack-et lehetne letölteni, akkor az legyen szíves írja le. Köszi
basta