1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
#966 kéne fejleszteni a technológiákat -
svitez #965 Sajna látatlanról van szó. Szóval ha vki tud egy cimet ahonnan letölthetem az jó lenne.
Mi az hogy DC? nem igazán tudom.
Már igazán kipróbálnám. -
#964 sziasztok,
a vaterán jutottam hozzá egy ilyen civIII-hoz.
némi segitség kéne.
nem igazán tudom megérteni miképpen fejlődnek a városok (lakosság, termelés, stb)
a melósok körbe "útépitik", be szántják, és be bányázzák az egész város körüli részt és akkor sem fejlődik igazán.
némi alap help kéne ;-)
mert barbár módon bárkit lerohanok...de azért jobb lenne ha már 1900 környékén lenne puskám és nem csak lovagokkal rohangálnék:D
-
zizzenet #963 Nem tudtam, hogy "látatlanról" van szó... -
hwik #962 én nemnagyon vágom h minek vegye meg látatlanba a szerencsétlen...letölti ha teccik neki megveszi...szerintem... -
zizzenet #961 Nem akarok egyáltalán papolni semmi szokott dologról, mindössze azért szólók, mert lehet, így azért tényleg megéri: a Civilization eredetiben 3000, a Conquesttel együtt 5000 Forintért megvásárolható. Nem véleményezés, még kevésbé győzködés, csupán egy szóba jöhető alternatíva. -
hwik #960 én dc-ről szedtem le... -
svitez #959 Honnan lehet letolteni a CivIII-at?
-
hwik #958 kicsit pontosabban plz mer így sem találom:) -
#957 Az interfészen jobb oldalon van néhány kissebb ikon, az egyikre kell rákkattintanod. -
hwik #956 hali!
nemtom nézi e még vki ezt a topikot egyáltalán,de azé beírok:)
szal nézegettem a megjelenő gamékat látom civ 4...hmm gondoltam nem lenne hülyeség először a 3at kipróbálni,és íme az első (biztos idióta)kérdés...
ha már megvan az írás tudománya akkor elvileg lehet nagykövetséget csinálni.ez ok akkor meg is teszem de utána hogy kell a később megismert civilizációkkal?????mert csak annyit ír h kattincsk rá kéccer de utána nem történik semmi vagy bejön a kereskedőablak...? na szal ha ezt nézi még vki akko help plz:) -
Wolwerine #955 Boldog idők... Elég sokat szórakoztam vele. Én a technológiákkal kereskedtem. Persze kell hozzá, hogy minél több állammal legyél kapcsolatban. Megveszed a technológiát attól, aki először kifejlesztette és eladod a többieknek. Egy bizonyos szint felett teljesen le lehet venni a kutatásra fordított lóvét. . A játék közepe felé már nagyon húzós árat kér a gép, de 4-5 fajnak eladva ált. a dupláját hozta vissza... -
#954 Velem nem volt. Csak bányákat raknak a emgfelelő helyekre, hogy ha csatlakozik a bányához egy út akkor elvileg alapból odaviszik a legközelebbi városba és az elsz a "lelőhelye". -
#953 Néhány patch-et nem lehet a hivatalos oldalról letölteni, sajna ezeknek utánna kell járni. -
#952 Kösz a tippet, shift-A-t nyomtam, hogy ne alakítsák át a meglevő dolgokat. De azt vettem észre, hogy a workerek így azokat a mezőket is megművelik, amelyek egyik városhoz sem tartoznak. Ez tiszta hülyeség. Nálatok is így volt? -
#951 Bocs, de a kérdéseidről fogalmam sincs. :) -
#950 Persze, de utána már csak eredeti cd-vel fog elindulni. -
Verseghy #949 Olyan is van:DD
Az nem eredetire is rámegy? -
zizzenet #948 Hivatalos oldal. -
Verseghy #947 Honnan lehet letölteni a Civ3 peccset? -
#946 Jobban jársz ha nyomsz nekik egy "A"-t és kész, automatikusan dolgozni fognak, hogy a legjobbat kihozzák a területekből (automatán építik az utakat, vasutat, bányákat, takarítják a szennyeződéseket, kivágják a dzsungelt, stb). -
#945 Még 2 kérdés, bocsánat: a civilopedia szerint ctrl+N parancsra a workerek automatikusan vasúthálózatot építenek. De nekem nem reagálnak ctrl+N-re! Manuálisan iszonyat meló küldözgetni őket...
Az 1.29f patch readme-je szerint van a ctrl+shift+I parancs, ami „improve nearest city without altering improvements”-et jelent, ez használható vasútépítésre. És ha egy város körül kész a worker, bemegy pihenni vagy automatikusan átmegy másik városra? -
#944 Köszi, máshol kaptam választ, megoldódott.
Újabb kérdéseim a következők lennének:
1. Normal map, 8 civ, regent szint, industrial age-ben járok. Messze nekem van a legtöbb városom/research-öm/termelésem. Mégis, a kontinensemen feleannyi várossal sem rendelkező kínaiak általábban +/- 1 felfedezésre vannak tőlem, nem tudok elhúzni. Pedig regent szinten tudtommal minden ugyannyiba kerül a gépnek is és a játékosnak is. Hogy lehet ez?
2. Miért furious a morálja minden civnek amikor tárgyalok velük? Azoknak is, akikkel sosem háborúztam, adtam nekik ajándékokat, meg kereskedelmi szerződéseket is kötöttem velük.
3. Regent szinten a legerősebb vetélytársaknak sosincs pénze, amikor tárgyalok velük, max 50 arany. Eladnék nekik felfedezéseket, de nem tudnak fizetni érte. Ez miért van? Ők ugyanolyan fejlettek, mint én. Magasabb nehézségi szinten több pénzük van?
Előre is kösz a választ, és bocs a sok kérdésért. Sajna én csak mostanában fedezem fel, hogy milyen kircsi ez a game... -
#943 Nem tudom, nekem sosem voltak ilyen bugok benne, és eredetivel játszok. -
#942 Újabb probléma, a szénhiány miatt újrakezdett játékomban. Most nem tudok átlépni az ipari korba, nem választható egyik felfedezés sem (pl. steam power). A középkori felfedezések közül minden megvan, kivéve metallurgy és military tradition. Tehát az a két felfedezés, ami megnyitja az új kort, megvan már. A military tradition zsákutca, nem kell az korváltáshoz. Miért nem enged át? -
#941 nekem vassal volt ilyen párszor -
#940 fejlesztési fa is teljesen átalakul,meg néhany alapvető játékszabály is más,szerintem nehezebb lett conquesttel -
#939 Ennyi? Nem valami sok. No mindegy, azt is leszedem. Már baromi régen játszottam ezzel a civvel. :-) -
#938 Új népek, új resource-ok, új egységek... -
#937 Amúgy a Conquestsben milyen extrák vannak? -
#936 Peccset már nemtudom melyik volt, de nem volt eredeti. -
#935 Előfordulhat, hogy nincs, ha kevés a hegység és a dombság. -
#934 De nyugtass meg, hogy te is biztonsági másolattal és 1.29f patch-csel nyomtad pls... -
#933 Passz. Nekem sose volt problémám a nyersanyagokkal ezen a téren, mindig mindent be tudtam szerezni (néha kicsit "erőszakosnak" kellett lennem értük, de megszereztem). Lehet véletlen bug. -
#932 Alap Civ III-ról beszélek, esetleg a Conquestsben javították? -
#931 Újabb problémához kérnék segítséget:
Normál méretű generált pálya, default beállítások. Felfedezem a steam powert, nézem az országomat, sehol egy szén. Nézem a kontinenst, ott se. Ctrl + shift + M-mel megnéztem a többi kontinens és, és AZ EGÉSZ VILÁGON nincs szén!!! Eladtam a többieknek is a felfedezést, hátha rosszul látok valamit, de egy nép se épített 1 centi vasutat se, trade agreementnél se ajánlották föl. Létezik ilyen? Előfordult mással is? És csak a szénnél történhet ez meg? Esetleg egy gonosz másolásvédelem lenne?
Help pls! -
Verseghy #930 Jaaaaa.. Én azt ne próbáltam mondjuk, de azt mondják szarul van megcsinálva.. -
#929 legújabb patch fent van? -
#928 Ez csak saját készítésű scenariónál lehet probléma, nem? Én a gyári földtérképről beszélek. -
Verseghy #927 Hát, nekem az a gondom hogy sosem oda rak ahova szeretném mindig máshova:) Fogalmam sincs sajnos hogy neked ezt miért csinálja, biztos, hogy megadtál legalább 20 olyan helyet ahol teremhet nép? Mert ha csak 1 van, akkor jóhogy oda rak:)