Civilization 3.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Hello! Ati Radeon 9600XT

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ollie
Milyen vidkari?

Szabi84
Feltelepítettem az 1.29 patchet a Civ 3 -ra, és az a probléma hogy a képfrissítés miatt kifolyt a szemem! Mi a megoldás? Patch nélkül nem volt gond.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Feltelepítettem az 1.29 patchet a Civ 3 -ra, és az a probléma hogy a képfrissítés miatt kifolyt a szemem! Mi a megoldás? Patch nélkül nem volt gond.

Szabi84

Üdv!

van egy kérdésem: Föltelepítettem az új gépemre a civ3-at de nem indul el a, a következõ hibaüzenetet dobja ki: "nvidia openGL driver-driver component sizes mis-match". Mi lehet ez? A patcheket próbáltam de nem segítenek.
Hello!
nos játszottam vele egy ideig és tetszik a játék ,de felfedeztem egy nagy bug-ot ha a tudományos tanácsadora megyek a program szabájtalan müveletet hajtott végre és kidob a windowsba majd utána nézek egy patch-nek..
közbe rájöttem a hiba forrására már nem kell a help
hello!
nemrég szereztem meg a civ3-at,felraktam a magyarositást,de lenne nekem 1 olyan gondom hogy elindul a játék,de a fömenübe ha rámegyek az új játék/gyors játék/oktato küldetés menüpontok bármejikére nem történik semmi.nem tölt be,mi lehet a hiba?ha esetleg találkoztatok ezzel és tudjátok a segitséget plz osszátok meg velem is
leveskocka
16 helyett 32 civilizacio,nagyobb palyak,tobbfele egyseg,es mintha az AI is jobb lenne
thx, megpróbálom
Bar rutinos jatekos vagyok,annak idejen a 2. resszel egy kanyar oktobertöl,marciusig tartott PSX-en,de mi a külömbseg a sima Civ3 es a Conquest között?
Civ.3,probald itt.
szívesen használnám a játékot is, nem csak a magyarítást...
Nekem magyar civilopédiám van:) Nemtom honnan szereztem, bár nemsok magyar pl a népekröl a leirás nem, de a legfontoabb dolgok, amik nem alapok, magyarok.
Én szeretem, de most átkattantam a GTAra.
Ami ott van, az nem sok.

Haliho skacok,meg nem volt idöm visszaolvasni,de vegre talaltam olyan embereket akik szeretik ezt a jatekot.
<#violent><#violent><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#mf1><#mf3><#mf3>
Hali ki tudná megmondani hol találom a civ 3 magyarosdítását
más forrásra gondoltam, de azért kösz a tippet
ollie
persze, itt megrendelheted: galaxisnet.hu

Üdv!

Szívesen múlatnám vele az idõt, csak meg kellene szereznem.
Segítséget kaphatnék?

Lama
ollie
jól vagy?

<#banplz>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Van valakinek kedve neten jatszani? Vagy e-mailben? (azt ugy is ki akarom probalni:) )
A GTA: SAN ANDREAS kódjai:
A kódokat játék közben kell beírni:
LXGIWYL - Fegyver csomag 1, zsenge eszközök
KJKSZPJ - Fegyver csomag 2, profi eszközök
UZUMYMW - Fegyver csomag 3, legsirályabb eszközök
HESOYAM - Élet, páncél, $250
OSRBLHH - Megnöveli a körözöttségi szintet két csillaggal
ASNAEB - Törli a körözöttségi szintet
AFZLLQLL - Napos idõ
ICIKPYH - Még naposabb idõ
ALNSFMZO - Változó idõ
AUIFRVQS - Esõs idõ
CFVFGMJ - Ködös idõ
YSOHNUL - Gyorsabban múlik az idõ
PPGWJHT - Gyorsabb játékmenet
LIYOAAY - Lassabb játékmenet
AJLOJYQY - Járókelõk egymást támadják
BAGOWPG - Kókusz lesz a fejeden
FOOOXFT - Mindenki felvegyverkezik
AIWPRTON - Rhino
CQZIJMB - Bloodring Banger
JQNTDMH - Rancher
PDNEJOH - Racecar
VPJTQWV - Racecar
AQTBCODX - Romero
KRIJEBR - Stretch
UBHYZHQ - Trashmaster
RZHSUEW - Caddy
CPKTNWT - Minden kocsi felrobban
XICWMD - Láthatatlan autók
PGGOMOY - Tökéletes kezelhetõség a jármûveknek
SZCMAWO - Öngyilkosság
ZEIIVG - Minden lámpa zöld
YLTEICZ - Agresszív autósok
LLQPFBN - Pink traffic
IOWDLAC - Black traffic
AFSNMSMW - Boats fly
BTCDBCB - Fat (háj)
JYSDSOD - Max Muscle (izom)
KVGYZQK - Skinny
ASBHGRB - Elvis mindenütt
BGLUAWML - Gyalogosok megtámadnak rakétavetõvel
CIKGCGX - Tengerbuli
MROEMZH - Banda tagok mindenütt
BIFBUZZ - Banda tagok uralják az utcákat
AFPHULTL - Ninja Theme
BEKKNQV - Slut Magnet
BGKGTJH - Csak ócska autók az utakon
GUSNHDE - Csak luxus verdák az utakon
RIPAZHA - Repülõ autók
JHJOECW - Huge Bunny Hop
JUMPJET - Hydra
KGGGDKP - Vortex Hovercraft
JCNRUAD - Ütközöl és robbansz
COXEFGU - Minden autó NO2-vel
BSXSGGC - Cars Float Away When Hit
XJVSNAJ - Mindig éjfél
OFVIAC - Narancségbolt 21:00
MGHXYRM - Villám
CWJXUOC - Homokvihar
LFGMHAL - Giga nagy ugrás
BAGUVIX - Örökélet
CVWKXAM - Soha nem fogy el a levegõnk (víz alatt)
AIYPWZQP - Ejtõernyõ
YECGAA - Jetpack
AEZAKMI - Soha nem köröznek
LJSPQK - Hat csillagos körözöttségi szint
IAVENJQ - Giga nagy ütés
AEDUWNV - Soha nem leszel éhes
IOJUFZN - Riot Mode
PRIEBJ - Funhouse Theme
MUNASEF - Adrenalin mód
WANRLTW - Kifogyhatatlan lõszer
OUIQDMW - Pontos célzás jármûrõl is
THGLOJ - Kisebb forgalom
FVTMNBZ - Csak vidéki jármûvek
SJMAHPE - Recruit Anyone (9mm)
BMTPWHR - Vidéki gyalogosok és jármávek, 2 fajta uncsi ruhában
ZSOXFSQ - Recruit Anyone (Rockets)
OGXSDAG - Max Respect (tisztelet)
EHIBXQS - Max Sex Appeal (nemi vonzalom)
VKYPQCF - Taxik NO2-vel
NCSGDAG - Hitman In All Weapon Stats
VQIMAHA - Minden vezetési képességünk maxra ugrik
OHDUDE - Hunter
AKJJYGLC - Quad
AMOMHRER - Tanker Truck
EEGCYXT - Dozer
URKQSRK - Stunt Plane
AGBDLCID - Monster
ollie
Kezdõként ne azzal foglalkozz, hanem hogy minél több városod legyen, amelyek minél gyorsabban nõnek. Nagyobb népesség = gyorsabb fejlõdés. Tehát letelepedés után (settler) rögtön egy védelmi egység gyártása, majd MINDIG egy újabb settler, amivel rögtön elmész letelepedni!

braincruiser
azzal nincs is baj :-)))
igazából az érdekelne, hogy egy városon belül miképpen tudom hatékonyabbá tenni a fejlõdés idejét.
értem ezalatt, hogy van mondjuk egy 5-ös városom ami 10 kör alatt fejlõdik. ha behivom a várost akkor ott tudom állitani, hogy melyik területrészrõl mennyi "szuflát" hozzon a város...
szóval igazából ennek a trükkje érdekelne, miképpen lehetne valamiképpen fixálni, hogy a város a lehetõ legrövidebb körben "termeljen"...

\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

ollie
kéne fejleszteni a technológiákat

Sajna látatlanról van szó. Szóval ha vki tud egy cimet ahonnan letölthetem az jó lenne.
Mi az hogy DC? nem igazán tudom.
Már igazán kipróbálnám.
braincruiser
sziasztok,
a vaterán jutottam hozzá egy ilyen civIII-hoz.
némi segitség kéne.
nem igazán tudom megérteni miképpen fejlõdnek a városok (lakosság, termelés, stb)
a melósok körbe "útépitik", be szántják, és be bányázzák az egész város körüli részt és akkor sem fejlõdik igazán.
némi alap help kéne ;-)
mert barbár módon bárkit lerohanok...de azért jobb lenne ha már 1900 környékén lenne puskám és nem csak lovagokkal rohangálnék:D

\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Nem tudtam, hogy "látatlanról" van szó...

én nemnagyon vágom h minek vegye meg látatlanba a szerencsétlen...letölti ha teccik neki megveszi...szerintem...
Nem akarok egyáltalán papolni semmi szokott dologról, mindössze azért szólók, mert lehet, így azért tényleg megéri: a Civilization eredetiben 3000, a Conquesttel együtt 5000 Forintért megvásárolható. Nem véleményezés, még kevésbé gyõzködés, csupán egy szóba jöhetõ alternatíva.

én dc-rõl szedtem le...
Honnan lehet letolteni a CivIII-at?
kicsit pontosabban plz mer így sem találom:)
ollie
Az interfészen jobb oldalon van néhány kissebb ikon, az egyikre kell rákkattintanod.

hali!
nemtom nézi e még vki ezt a topikot egyáltalán,de azé beírok:)
szal nézegettem a megjelenõ gamékat látom civ 4...hmm gondoltam nem lenne hülyeség elõször a 3at kipróbálni,és íme az elsõ (biztos idióta)kérdés...
ha már megvan az írás tudománya akkor elvileg lehet nagykövetséget csinálni.ez ok akkor meg is teszem de utána hogy kell a késõbb megismert civilizációkkal?????mert csak annyit ír h kattincsk rá kéccer de utána nem történik semmi vagy bejön a kereskedõablak...? na szal ha ezt nézi még vki akko help plz:)
Boldog idõk... Elég sokat szórakoztam vele. Én a technológiákkal kereskedtem. Persze kell hozzá, hogy minél több állammal legyél kapcsolatban. Megveszed a technológiát attól, aki elõször kifejlesztette és eladod a többieknek. Egy bizonyos szint felett teljesen le lehet venni a kutatásra fordított lóvét. <#eplus2>. A játék közepe felé már nagyon húzós árat kér a gép, de 4-5 fajnak eladva ált. a dupláját hozta vissza...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Hmuda
Velem nem volt. Csak bányákat raknak a emgfelelõ helyekre, hogy ha csatlakozik a bányához egy út akkor elvileg alapból odaviszik a legközelebbi városba és az elsz a "lelõhelye".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
Néhány patch-et nem lehet a hivatalos oldalról letölteni, sajna ezeknek utánna kell járni.

dr Kotász
Kösz a tippet, shift-A-t nyomtam, hogy ne alakítsák át a meglevõ dolgokat. De azt vettem észre, hogy a workerek így azokat a mezõket is megmûvelik, amelyek egyik városhoz sem tartoznak. Ez tiszta hülyeség. Nálatok is így volt?
ollie
Bocs, de a kérdéseidrõl fogalmam sincs. :)

ollie
Persze, de utána már csak eredeti cd-vel fog elindulni.

Olyan is van:DD
Az nem eredetire is rámegy?
Hivatalos oldal.

Honnan lehet letölteni a Civ3 peccset?