1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
  • dr Kotász
    Sziasztok!

Tudom, hogy pár évvel elkésett a kérdésem, de talán még olvassák a nagy civesek néha ezt a fórumot. A probléma a következő: amikor a főmenüből a scenariók közül kiválasztom a Föld térképét, mindig ugyanarra a kezdőpontra tesz le, függetlenül a kiválasztott néptől és függetlenül attól is, hogy kijelöltem-e a „culturally linked start locations” opciót. Ez normális? Lehet tenni valamit, hogy véletlenszerű helyen tegyen ki?

Előre is kösz a választ.
  • Verseghy
    ha kéri valaki irjon privibe:)
  • bazze
    Most a Rise of nations Thrones and patriots-al jáccok az is zaír!!
  • bazze
    Neked köszi de nem sokat segített...
  • ollie
    Akkor miért nem linkeled be?
  • Verseghy
    404 a civ3 magyarositas, de én már találtam jót, mert ismerem ezt a "c3.zip"-et és nagy szar..
  • ollie
    http://gportal.hu/portal/magyarositasok/
  • Verseghy
    arra várhacc majd a civ4hez kapsz:DD
  • bazze
    Kéne egy magyarosítás lécci valaki írja már le hogy hol lehet letölteni!!!!!!!!!4
  • Verseghy
    Hi all. Én nézegettem a topicot, de csak annyit láttam, hogy találtam magyarositást, de hogy hol? azt nem találtam:( Tudtok segíteni konkrét linkkel hogy hol van magyarositás? civilopédia civ3mod.bic meg mindenhez. PLS help me!
  • TTomi
    Magyarosítást én is találtam hozzá, bár koránt sem teljes. Ha letölthető a full akkor írd le légyszi, hogy honnan! Követséget gondolom a külügyi tanácsadóval kéne csináltatni, de az istennek sem dobja be lehetőségként! Valéami konkrét ötlet???
  • ollie
    Van hozzá full magyarosítás. Nagykövetséget meg valami felfedezése után felajánlja, de később is lehet alapítani, az advisors egyik képernyőjén.
  • TTomi
    Hali! Én még anno a civ 1el nyomattam 386oson. Most leszedtem ezt és csak nézek ki a fejmből. Nekem nagyon tetszik, de lenne két kérdésem:
    -hogyan létesíthetek nagykövetséget (soha nem ajánlja fel ha diplomáciázni próbálok)
    -létezik-e hozzá teljesen kész magyarítás, vagy lergalább egy
    fullos civilopédia
    A válaszokat előre is köszi.
  • ollie
    Jah, win3.1-es verzió. Kiadták a Civ for Windows-t (ez állítólag rosszabb mint a DOS-os, de nem fut XP alatt), és van Civ Online, e ezzel még nem találkoztam (nem ingyenes).
    Viszont van egy FreeCiv nevű Civ2 klón, ami teljesen ingyenes, és 99% ugyanaz mint a Civ2.
  • grebber
    JÚJ apám lesz Civilization 4 is.
  • Csacsi
    sziasztok, vhol olvastam, hogy an vhol neten online verzió a civ 1-ből.

Nem tudjátok hol találom meg?
  • lybrahu
    Üdvözlet!
    Magyarosításra lenne szükségema a gémhez.
    Egyet találtam gmiki oldalán de az kb. 1-10%-os. Szal ennél több kéne nekem....
    thnx!
  • steweee
    lesz folytatása?
  • scholes
    Jaa:)
    akkor tényleg ez a megoldás, de akkor is mekkora egy pöcsség, hogy ennyire korlátolt legyen pénzügyi téren, amikor mostmár minden attól függ, hogy van-e bevétel
    simcity-ben 500 féle képpen lehet pénzt keresni, pedig az "csak" egy városépítő nem pedig birodalom építő játék
  • Kori
    bocs de én akkor feladtam, azóta nem nyomom a gamet
  • scholes
    és pénzre nincs ötleted, mert tulajdonképpen minden csak attól függ hogy tudom-e finanszírozni az egységeket, kutatatást és kultúra fejlődését
    te hogy oldottad meg ezt?
    demokrácia jó megoldás? abban is fizetni kell az egységeket, de még nem próbáltam, csak köztársaságig jutottam, az viszont bukás (már majdnem az elején sikerült köztársaságba mennem, és akkor még elég fejletlen vagyok, de máris lementem -24 arany/per körbe egy nagyon kicsi sereg és kevés munkás mellett)
  • Kori
    ezekbe a hibákba én is beleestem

egy városom volt második setlert csináltam amikor az ellennnek már 3 városa sok katonája és nagycsodája volt

legnehezebb fokozaton az ellen a csodákat 1 kör alatt 20-30
    kört csinál míg te egyet

kicsit nehéz így

jó játékot továbbiakban
  • scholes
    ha még látogat ide valaki, meg tudná mondani hogyan oldja meg a pénzkérdést? még sima civIII-ban nem volt gond, mennyi a deficit, de amióta van conquests-em, nulla pénztől már bontja az épületeket és egységeket, persze megoldás, hogy akkor maradjak olyan rendszerben, amiben legalább egységeknek nem kell fizetni, de mindenképp kell építenem barrackot(mivel már nem a legkönnyebb fokozaton játszom, csoda, ha egy kis szar csodát tudok felépíteni, nemhogy több nagyot is..., ezért barrackot meg granary-t is kell építenem), templomot, stb, hogy fejlődjenek a városaim, és ne siránkozzanak a lakosok, meg az is megoldás, hogy lejjebb viszem a kutatási összeget, amitől persze sokkal tovább tart egy technológiát, stb kifejleszteni, és még 100%-on sem tudom tartani a tempót a többiekkel. Pedig a nehézségi fokozat ki sem lépett a kék sávból! Fogalmam sincs, mit csináljak, a manual sem segített amit adtak a cd-hez... muszály bevételhez jutni közben magasan tartani a kutatási szintet és a kultúrát, de ezt nem lehet így csinálni, a vége persze az, hogy végzetesen lemaradok a többitől.
  • Kori
    kihalt a topic!!
  • bigapó
    SevenWarez

Innen tudod leszedni, menj az Oldgamez-ba. Olvasd el a FAQ-t különben megszívat.
  • ollie
    4 rugóért lehet kapni.
  • SSS
    Valaki nem tudja honnan lehet letölteni az alapjátékot DC-n kívül?
  • aiguo
    Mennie kell!

Az v1.29f patch fenn van?!
  • bigapó
    Tárgytalan...
  • bigapó
    Hali!

Valaki megtudná mondani, hogy hogy tudnám leszedni a Civ3-at (alap) a SevenWarez-ről? Elvileg ingyenes, de nekem csak a html fájl-t szedi le. Mi a gond?
  • Kori
    Szevasztok!
    Felraktam a Civ3-at utána a Conquestet. A telepítés után a Civ3 nem indul el. valaki tud segíteni hogy miért?
    Köszi!
  • oneal1
    hali!!
    nem indu la game xp-n??
    legalábbis nálam nem:((
    van valam ipatch hozzá??
  • zaki
    akkor nem kell, vagy nem tudom :)
  • Augustus Gigo
    csak sehol nem írják hogy kell, meg installnál se kérdez rá vagy ilyesmi
  • zaki
    gondolom iggen, mivel az egy kiegészítő...
  • Augustus Gigo
    Kelle hozzá alap? mert nálam hibaüzivel kidpb a játék:(((
  • Augustus Gigo
    na most kezdem tölteni a conquestet, megéri lesszedni? vélemények? gyorsabb a játékmenet/szaggatásra gondolok/ jó a fasizmus benne?
  • Pip Boy
    HAli! Nekem sikerűlt feltelepíteni símán!
  • Amiga
    Hát pl. hogy tartalmazza a Play the Worldöt is, tehát + 15 nemzetet ad az alapjáték 16-ja mellé.

Sokat finomodott a diplomcia, átalakult a kémkedés/nagykövetség létesítés panel egy igen jó rendszerré.

Új győzelmi feltételek, pl. a king unit bevezetése, aki ha meghal, az egész civilizációja bukik, vagy a Capute the Princess, ahol egy mozgásképtelen hercegnőt kell megvédenünk, miközben a térképen az összes többi nemzet látja az illető tartózkodási helyét.

Nekem bejöttek a változtatások.
  • Pluskast
    Nem egy nagy szám. Ha sokat játszottál a civ3-al akkor kb 2-3 óra múlva unalmas lesz az egész.