1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
KH #332 nemcsak három egység lehet a seregben a vezér mellett? -
Ebola #330 Az mi? mindenki aszondta te vagy a KHIRALY ! ??? -
Remetix #329 Hoho, tegnap megnyertem emperor fokozatban, 1500-as evek kornyeken, diplomatic victory-val. -
Ebola #328 Na ja... 100 pajzs lett: 2 musketasbol + 2 lovas ize + a wezer -
#322 Mint mondtam igyekszem. -
#320 Bocs skacok, de mostanában egyáltalán nincs időm fordítani. Rengeteget kell tanulnom. Hameg géphez jutok, általában inkább pihenek. Csak hétvégéket jut fordításra időm. Higyjétek el. Nagyon igyekszem. -
Ebola #319 -
Ebola #317 Ez igy gaz... volt hat elite lovagom oket pakoltam be ket csapatba... igy meg nem termelnek vezereket...
Azt meg lehet csinalni, hogy kulon tamadjanak? tehat haromszor... -
Ebola #315 Hogyan letehet egy egyseget kiszedni egy hadseregbol? -
Mozes #314 Köszi szépen. Jó lenne csak az a baj, hogy nekem nem mennek a tar, w3 és freeweb oldalak mert nem engedi a proxy. Valami külföldi cím kellene, vagy ha fel tudnátok tenni valahova(rip-et) az is nagyon szuper lenne. -
#312 Jó töltögetést !
CÍM -
Mozes #311 Köszi, mi a cím?? -
#306 Mózes !
Nézz el mielőbb a Nightmare warezre !!!
Ott mostanában lett felrakva .Újraindult az oldaluk . -
Mozes #303 nincs meg valakinek a rip? Nem tudná nekem felrakni valahova? -
#299 a luxuscikk-nyersanyag területén (ha határon belül van) nem kell termelni, elég, ha csak út van oda.
városonkénti bevétel, stb: F1(Domestic?)Advisor. -
Ebola #280 Love: Aszondja F1 ha jol emlexem es legfelul tudod allitani, hogy a megtermelt love hany %abol kutassanak v. luxuscikkeket keszitsenek a fennmaradobol jon a love... tole balra talalod a bevetelt...
Ontozes? En csak "edesviztol" tudtam epiteni... folyo, to -
hackett1977 #276 Thanx Guriga!
A Civ Call To Pover II -ben is így one (asszem). -
hackett1977 #274 Már kérdeztem egyszer demivel senki nem reagált felteszem újra a kérdést:
Létezik earth map vagyis rendes földtérkép, tudjátok amivel a mi glóbuszunkon lehet játszani a geme 't? Én idáig csak fantasy map 'okat találtam, valós földtérképet még nem.
Most akkor van ilyen? Ugyanis a Call to Power II -ben van. Segítsetek plz! Hogyan lehet beállítani az earth map 'ot?
-
#273 HAT EN speciel ingyé vettem... de szerintem... 10 korul mozog mint minden atlagos game...
Hivj felegy boltot, es megtudod, hogy lehet e -
#271 oksa koszike.. akkkor telepites ujra aregi kedve s rendszert:))) -
#269 Hdd el, van benne elég újdonság. -
#268 Remélem valóban fasza a game, és nem csak egy szép Civ2, mivel most csorgatom lefele az iso-t (ezt azt jelenti, hjogy megrendeltem a játékot a boltban).
Mindenesetre az eddigi részek bejöttek, csak ettől várnék valami újat :). -
#267 meg feljebb. (readmeben írják, hogy lehet feljebb kapcsolni) -
#263 Na jó.
Megegyezhetünk abban, hogy minden kategória után frissítek ok? -
Bew #258 akkor légyszives ne csak a teljeset rakd fel hanem idönként, amint érdemes ujabb adagot felrakni:)
és amugy a diplomacy.txt-t leakarod forditani? mondjuk ezis 220 kb..szal nagy munka azis, de remélem lesz hozzá energiád:) ha szándékodban áll -
#257 Uhh... nagyon sokára. legalább egy hónap. Még ígyis csak a game conceptekkel vagyok készen. -
Bew #256 és kb mire is várható az a teljes civilopedia forditas? :)) -
zacsko #255 Megéri ezért a cuccért egy új monitort venni? Az én moncsim az 1024-et csak 60 herzen viszi:(
Vagy valahol lejjebb lehet venni a felbontást? -
#254 Valszeg én. még folyik a fordítás : )))
Már csak a teljeset fogom felrakni. -
#249 (ne szívd mellre) -
#247 Bocs, hogy tegnap nem fordítottam, de valamikor nekem is szórakoznom kell és az Empire Earth nagyon lekötött. Ma már nem fogok tudni fordítani, de holnap rengeteget fogok, ígérem. -
#246 Np. -
#244 Thanx! -
#240 7-8 nép körül industrialnál csúúúúúnyán elkezd beszaggatni. mi 12-en élünk a világon, full béke, fejlődik mindenki ezerrel, és minden kör végén van 1 kis kényszerpihi. most jött ki az Ind. age-nél... (p3-450, 640ram) még nem tragikus, de már kezd látszani. az AI túl sok lehetőséget néz át? -
#239 csak rakd be őket a scenarios könyvtárba -
#238 Ripper: ok felrakom. Upload/Hmuda/Ripper -
#236 Kezdő -
#235 Sokan azzal iljesztgetnek, hogy az industrial age be átlépés után (256MB rammal 600as procival) kegyetlen sokat tölt end turnnél, szinte játszhatatlanná válik. Ez mennyire igaz? Mert nekem ennél is gyengébb a configom :( -
#231 Nem tudom ki hogy van vele, de gyorsabban fejlődik az ellenség mint én.
Roma-val indulba a Babylon, német sokkal gyorsabban fejlődik.
Lázadásoj alig van, szépen építgetek, igyekszem nem költeni az elején katonaságra, hogy gyűljön a pénz. Da a többiek elhúznak.
Amúgy meg a harc közepén azt mondja, hogy megalázó vereséget szenvedtem, holott az ellen szépen visszahúzódott, mert nem bírta a gyűrődést a Knights-ok ellen, és bőven van saját egységem, tehát nincs vége
Miért van ez? -
#230 Van egy olyan menüpont, hogy load scenarios. ott van 2fajta Föld-térkép.