1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
#229 Ja egyébként itt van egy link, ha ki akarjátok cserlni a tanácsadótokat Elvis re -
#228 Lenne egy lém kérdésem:
Láttam már screenhosotokon, hogy a térképen(bal alsó sarok) a Föld van. Na azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet a Földön játszani, mert ha indítok 1 új játékot, akkor random generál 1 mapet, nem? -
#227 http://www.tar.hu/hmuda/Civilopedia.txt
Termelés siettetése
Korrupció és selejt
Szennyezés
Nagykövetségek
Munkás akciói -
Willy #222 Valamelyik file hibás. Felülírás után pár percnyi játék után kivételes hibával a progi leáll. Még nem jöttem rá, hogy melyik. Hétvégén majd totózok. Ha valaki rájön írja már le, hogy Guriga tudja javítani. -
#220 Ok. -
#218 Ahh. Látom kicsit ügyködtél a hátam mögött. Persze felrakhatod. -
#217 Mármint mire gondolsz? Van fan paged? -
#216 Na felraktam. A hibák kijavítva. -
#213 Civ3: úgy megfelel, hogy "átlagos egységek csapata"? -
#212 Jolvanna! Mindenki követhet el hiubát. Amúgy kösz. -
#211 :))) -
#206 qczi.warez.hu
wc
godabuzz
stb.
Jó töltést. Megéri. Sokkal jobb mint az 1-2 és nem csak grafikailag. (ja és a fordításomat is kipróbálhatnád (ez itt az önrelkám helye : ))). -
#204 Na, ma már nem fordítok többet. A hétvégéből valszeg egy egész napot erre fogok áldozni, szóval csak türelem. További jóccakát. -
#203 Hát igen. Le van írva a frodításban a vezéreknél.
Aki kérdezte: olvadd el a civilopédiát és abban le van írva, hogyan kell együt mozdatni öket. -
Ebola #201 OOOOoooo a rákba ...
Sikerült összehoznom egy vezért, Nap O Leon volt... neztem miket tud...
Waw de jo lenne ebbe az elfoglalt varosba egy varoshaza klikk
Kovkorben keresem... szoren szalan eltünt -
#198 cumi -
#196 Biztos?
úgy emléxem együtt lehetett irányítani egységeket
nagyon lassú így...
nem értem, miért nem lehet mondjuk 10 egységet ráküldeni egy másikra. számolni a 10 db-nak is lehetne az erejét stb... -
#194 na, nem lehet kiválasztani több egységet?
-
#193 Viszont ha választékosan megfogalmazott jó is lehet. -
#192 Ööö...
Sok. -
#191 Hány van? -
#190 egyébként nagyon nehéznek tűnik... lassú fejlődés, nagyon sok info
le a kalappal a fordítók előtt.
El fog telni vele 1-2 hónap
ELISMERÉSEM -
#189 srácok, több egységet hogyan lehet kijelölni?
Úgy emléxem, a I-ben lehetett, de lehet tévedek... -
#187 Mindenkinek nagyon kössz! Azért ne essünk tulzásokba (mondjuk a sörgyár jó ötlet).
Amúgy azt hogy "in Budapes"-et igy lehetne lefordítani.
Pl: [városnév] környéki területek.
[városnév]-t elfoglalták (kis csalás de mindenki érti miről van szó).
Magyarán csak addig kell játszani a szavakkal, míg ki nem jön a megfelelő mondatszerkezet. -
#169 http://www.tar.hu/hmuda/Civilopedia.txt
Luxus erőforrások
Stratégiai erőforrások
Harci tapasztalat
Vezérek
Seregek
Elértem a bűvös 40es számot. -
#166 Lenne egy kérdésem: ha valakinek már sikerült összehoznia egy vezért, akkor tényleg eltünt miután csinált egy sereget vagy siettetett egy városi fejlesztést??? -
#162 nyerhetsz is, ha a pontozásban több pontod van mindenki másnál. -
#160 lásd civilopedia... a játék 2050ig tart... ennyire fáj mindenkinek belenézni abba a nyomorult tudástárba? vagy ennyire nem tud angolul? (a számokat se??? ) -
(nem szívd mellre) -
#156 Nincsm a tutorialon és a civilopédián kívül még semmi sem kész. De higgyétek el, igyekszem. -
xtaki #155 es most? -
fucko #153 Hali!Az normalis hogy 2050ben kiirta hogy vesztettem es csak pontozason kivul folytathatom a jatekot?
Melyik a legjobb allamforma?
-
xtaki #152 erdekelne hogy ebben a verzioban is elofordul hogy a kokorszaki egysegek lenyomjak a legujabb fejleszteseket? azt hiszem a ket nagy problemaja kozul ez volt az egyik a civnek -
#149 Keveselted az elfoglalt helyet? -
#148 két extra élelempontot ad...
két extra élelempontot ad...
két extra élelempontot ad...
nem ismétlem magam...
nem ismétlem...
stb
:-) -
#146 Csak símán írjátok felül az eredeti fileokat, persze először biztonsági másolat... -
#145 Ja, akinek még nincs meg a magyar tutorial:
http://www.tar.hu/hmuda/Tutorial.txt -
#144 http://www.tar.hu/hmuda/Civilopedia.txt
Beolvasztás
Terület
Kolóniák
Civ3: -
#142 Hehe. Most fordítom a beolvasztás címszót, ami angolul assimilation. Elgondolkodtam, miért nincs a játékban asszimilációs technológia. Képzeljétek el, hogy sok kis borg dolgozó rohangála a városok között és építené a vasutat. -
#141 Mit akarsz?
Nekem az egyben, legnehezebb fokozaton nyilasokkal szedte le a vadászbombázóimat.