1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
  • Mr.Macho
    valaki taníccson meg jáccani! Mi kell ahhoz hogy gyorsan fejlődjek???? a középkorig jól haladok, 1400 as évekbben demokráciám van, de aztán a huszadik században már iszonyúan el vagyok maradva, miért? pedig a lóvém 70%-át a science-re költöm!!!! valaki segíccsen plííííííííííz
  • Guriga
    Nagyon lecsúsztunk a ranglistán. Felhozom már kicsit. :)))
  • hagen
    xOszi: Onnan kezdem, hogy #AIACCEPTWAR, rendben?
  • Guriga
    Már rájöttem... És fel is frissítettem a file-t. Le is lehet tölteni.
  • hagen
    xOszi: Pár dolgot már igen, de igazából 7végén állok neki.
    Legyen úgy, hogy a hátralévő dolgok második felét csinálom én, jó?
  • xOszi
    hagen: elkezdted mar forditani? Mert a vegerol a #USER-es reszek mar keszen vannak! Megy mail, meg kuldom a legfrissebbet.
    Guriga: a diplomacy-bol nincs 2 verzsön, amit küldtem, jo mindkettöhöz.
  • Árnyvadász
    Offtopic folyt.: Helló Roli!! Nahát milyen kellemes meglepetés! Sikerült új melóhelyet találnod? Egyébként terveztem, hogy mefveszem a CivIII-at, de ahol voltam ott nem lehetett kapni. Elfogyott. Mondta az eladó, de helyette beruháztam a Cossaks-ba. És nem volt rossz választás! Ha érdekel róla infó, akkor a www.pcdome.hu-n az ismertetők között van róla leírás + az olvasói cikkek között az enyim is megtalálható, bár még csak dióhéjban. RPG rulez! :) Bár én már nem nyomom. Remélem összefutunk valamikor egy sörözés keretében. Jó lenne.. Már a sör miatt is. :)))))) Üdv!
  • Guriga
    XP alatt simán műxik. (az majdnem 2000)
  • Guriga
    Bocsi Árnyvadász, de szerintem nem én vagyok az.
    Szinte minden stimmel, de Győrbe és Bajára nem jártam soha. Viszont tényleg szeretem a körökre osztott stratégiát. A CTP is a kedvencem volt (van, lesz)
  • Ebola
    Offtopic: Árnyvadász, ugye Te vagy az aki Baján járt fősulira? Oszt sokat szerepjatekoztunk?
    Es ugye ti is szokat nyaraltok a Bahamán...

Szo-szo van akinek Win2000 alatt muxika az 1.16f verzió?????????
  • Árnyvadász
    Offtopic: Guriga, ugye Te vagy az aki Győrbe járt fősulira Baja után? Ha nem akkor bocsesz, csak valahogy nagyon az az érzésem, hogy Te lehetsz, mivel már akkor is kedvelted a körökre osztott stratégiákat és jómagam pedig megismertettelek egy Civilization: Call to Power nevű progival. Ha Te vagy akkor biztos emlékszel. :))
  • Guriga
    ok! :))))

csak küld majd el nekem lécci és akkor kiteszem a lapra!
  • hagen
    xOsti!

Valahogy osszuk ketté azt a diplomáciát, jó? Szólj, hogy honnantól kezdve az enyém. Addig is elkezdem hátulról előrefelé, ok?
  • Guriga
    Ja, az esetleges hibákat jelezzétek!

A menüben a beállításoknál még van pár dolog ami nem tiszta, ha valaki tudja a lényegét írja meg! Azok nem lettek lefordítva.
  • Hmuda
    Mostmár valszeg folyamatosan fogom frissíteni. Nyugi. Még megvan a tar.hu-rol.
  • Guriga
    A script.txt teljes egészében készen van az 1.16f verzióhoz. Frissítettem az oldalt. Lehet lefele szedni.

Hmuda, amit eddig fordítottál az megvan...
  • Hmuda
    Nagyon kösz. Nekem sem élvezet majdnem az elejéröl kezdeni.
  • Guriga
    Pedig már Omar mollával folytak a tárgyalások egy esetleges megtorló akcióról... Na, de most az egyszer talán még elnézzük ezt a kis malőrt.
  • Hmuda
    nos csak annyit, hogy vírus támadta meg a gépem és törölt mindent : (((.
    Kénytelen vagyok ott folytatni a fordítást, ahol legutóbb frissítve volt. Kéretik nem azonnal késeket rántani és sikítozva berontami a szobámba, ugyanis a legutóbbi frissítés még a game conceptek befejezése előtt volt. Kérem elnézésetek.
  • slemi
    sirááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááály
  • Guriga
    Hali!

A diplomáciát fordíthatod, csak xOszit meg kell kérdezni, hogy hol tart. Nehogy kétszer legyen fordítva ugyan az a rész.
    Elkezdtem csinálni a modot is, de valamiért kifagy. Úgyhogy egyenlüre azt tesztelem.
    Az ICQ olyan mint kb a Messenger. Látod, hogy ki van online a listádban szereplők közül. És tudsz csevegni, file-okat küldeni stb.
  • hagen
    Azért adjatok valamit fordítani. Jó lenne minél hamarabb végezni vele. Szótáram azért van. Meg mindent letöltöttem Guriga oldaláról is.
  • hagen
    Lehet, hogy hülye vagyok..
    Mi az az ICQ?
  • Hmuda
    BOLDOG ÚJÉVET!
  • Dikkma
    Az oldal, amin éppen vagy? :)
  • Guriga
    Az idén már én sem fordítok. Majd jövőre...
  • xOszi
    Hát mostanában nem nagyon fordítgattam a diplomacit, de nem voltam gép közelben, és ez az év már így telik el. hagen: a segítség az jól jön, van mit fordítani...:) De télleg gurigával egyeztess.
  • Guriga
    Passzolom a kérdést.

A diplomáciát már fordítják...
    ICQ-d van? Egyeztetni kéne.
  • Guriga
    Na, megint frissítettem a magyarítást. A script.txt-nek kb a 90%-a készen van. Mind a két verzióhoz elérhető.
    Nagyobb hiányosság már csak a Civilopédiában és a diplomáciában van.
    Lassan a mod file-t is kijavítom az 1.16os verzióhoz.

Bye!
  • hagen
    Vagy a www.civfanatics.com oldalon. Szerintem nagyon korrekt hely, sok hasznos infoval.
  • Guriga
    pl a supergamez oldalán...
  • Guriga
    Az egységek magyarítása egy kicsit bonyolult.
    Az editorral át kell nevezni az egységet, viszont az egységet tartalmazó könyvtárat és ini file-t is.
    Ha magyarítani akarsz, akkor össze kellene hangolnunk a munkát, írjál lécci, ha gondolod. Ne dolgozzunk kétszer...
  • Guriga
    Kellemes Karácsonyt és jó játékot Mindenkinek!!!
  • Bith
    KH: http://www.winace.com/
    De akár a windows commander is lekezeli lazán.

Más:
    Deity fokozaton sikerült mr valakinek eredményeket elérni? Mert kicsit gáz, hogy az ellenfelek az els? 3 körben letesznek legalább 2 várost, de lehet, hogy 3-at, míg ugye én örülök, ha annak az 1 settler-nek találok jó helyet ennyi id? alatt. És ugyebár innent?l kezdve gyakorlatilag én vagyok a leggyengébb folymatosan (mindenben).
  • KH
    hupszi
    ez az .ace egy tömörített fájl?
    hát ez baró
    és mi tömöríti ki?
  • Guriga
    Hi!

1. Le kell venni a termelésből az emberkét. A városképernyőn látszik, hogy hol termelenek és mit. Na, ott kell leszedni a fickót és lesz belőle művész.
    2. Ki kell irtani a dzsungelt és ki kell fejleszteni a kórházat.
    3. Duplán ráklikkelsz egy idegen egységre és az uralkodója elé kerülsz. Ott lehet csereberélni.
  • Guriga
    Hi!

Szóval az eredeti patch-ot installáld fel. Elindítod, megmondod neki, hol a játék ha kérdezi.
    Amikor készen van, nocd-s krekket tömörítsd ki a játék könyvtárába. Felül fogja írni a játék eredeti exe file-ját.
    Viszont jó ha tudod, hogy ha magyarítva volt a játékod, akkor a Text könyvtáradat le kell cserélni az 1.16f verzió magyar változatára. Sajnos a magyar mod még nincs kész az 1.16f verzióhoz. És ne felejts el biztonsági másolatot készíteni, mielőtt nekiállsz pacsolni :)))
  • KH

tudom hogy nagyon hülye vagyok, de ezek vannak meg
    az eredeti patch, illetve ez a civ3_116f_exe.ace fájl
    gondolom ez lehet a crack, de hogy a pitlibe működik?
    ha átírom csak civ3116f.exe-re nem csinál semmit, el sem indul...
    bocsánat a hülyeségemért, de tényleg nem tudom mi van
  • Guriga
    Töltsd le innen:

www.tar.hu/civilization3
  • KH
    na igen, csak amit letöltöttem (a Ludas Matyi javallta helyről) az csak valami 600 kilobyte, a játék exe fájla meg 2,6 mega
    és az a letöltött file egyébként sem akar elindulni :( (mer'hogy nem is ismeri fel exe fájlként...valami nem Win32 alkalmazás...)

izé? most akkor mi van?