1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
Guriga #456 Irasd fölül az exe-t. -
KH #455 bocs a lámer kérdésért, de ezzel a patch töréssel mit kell kezdenem?
feltettem a patchet, de mit csináljak a töréssel?
help plíííz -
Guriga #454 Az oldalt elköltöztettem a
www.tar.hu/civilization3
címre, mert elfogyott a tárhely a régi oldalon.
Egyenlőre még él a régi cím is, kb január közepéig.
1.16f magyarítás kipróbálva és letölthető állapotban. (még azért hiányos kicsit...) -
Guriga #451 Nálunk még kapni sem lehetett...
De végre ma nekem is meglett eredetiben. -
#450 tört exe... ma 1 hete megvan eredetiben :) érdemes. -
Guriga #449 Köszi Oszi!
Fent is van. A nocd patch is felkerült.
Még nem teszteltem, egyenlöre az 1.07f-et csinálom. Utána jöhet ez is.
Végre holnap meglesz az eredeti gammám!! -
xOszi #448 "diplomáciácia"... na megint új szót alkottam... -
xOszi #447 Gurigának elküldtem az 1.16-os verzsönhöz passzoló magyarítást, akinek kell csekkolja az oldalt, gurigát ismerve hamarosan kint lesz. ;)
A diplomáciácia is készülget, ha valaki érdeklődne. -
#444 ma töltöttem le hozzá drivert, de semmilyen játékom nem megy 1024-ben csak a Counter-Strike OpenGL-ben. Viszont 1024 is csak 60 Hz-en tudok, ha magasabb akkor nem megy. Lehet hogy ez a probléma? -
Guriga #443 Próbáltad másik driverrel?
Frissült a magyarítás! Akinek 1.16os pacsa van, az vigyázzon mert fagyni fog, ha kicseréli a fileokat.
Lesz külön az 1.16os hoz is magyarítás. Csak még nem tudom mikor... -
#442 sziasztok, kérlek segíccsetek, van egy problémám: a játék elindul, szép intro, de! a menüt meg semmit utána ne, látok. Tudom a min felbontás 1024.
a konfigom: win XP, 1024x768 felbontás 60 Hz-en, 393MBRam, TNT2, 700MHz heeeeeeeeeeeeeelp -
Guriga #441 Ment az emil... -
xOszi #440 Némiképp hülyeséget írtam, mert vannak új szövegrészek, de legalább nem fagy ki a magyarítástól - vagy nem vettem észre...:) -
xOszi #439 Az 1.16 magyarítása csak a labels.txt file miatt nem müxik. A többi file használható!
Guriga: kijavítottam, ha ezzel megelőztelek, akkor küldöm a diplomacyval együtt. -
Ebola #438 De 2000 alatt nem muxik... -
#435 Kössz. -
Guriga #434 Semmi gond, kivárjuk... -
Guriga #433 Hali!
A drivert pl a hcgamer letöltési oldaláról is elérheted. -
#431 Viszont meg kell, hopgy mondjam, hogy deity fokozaton a gép nagyon pofátlanul csal... :((( -
#430 Királyság!
Mármint a patch törés, bár én amúgy is naponta néztem, hogy kijött-e már :).
Egyébként a 23.11-es driverrel valóban megjavult a scrollozás, de azért kell a patch, mert van benne pár dolog, ami tetszik. -
#429 Na szoval bocs, hogy csak most irok. Az utóbbi kb. 1 hónapnyi időben szemernyi időm nem volt a fordításra. Megértéseteket kérem. Én is csak ember vagyok. Ráadásul még ott van a suli is. Szóval a fordítás még nagyon arrébb van. Sorry. -
Ebola #428 Nekem el sem indul... :( -
Guriga #427 Vigyázzatok, mert ha felrakjátok a patch-et, a magyírítás teljesen összekavarodik és a játék hibaüzenettel kilép, ahogy az első várost megalapítod!!!! -
NtRaid #425 Meg van az 1.16f patch törése
www.gamecopyworld.com -
KH #424 nem vagyok benne biztos (mármint a közvetlen kapcsolatban)...pollution?
hát ez bizony lehet, csak fura volt, hogy mikor elkezdtem az agresszív háborút, akkor lettek morcosak a (nagy)városaimban, egyébként nem tart sokáig, de tényleg, ha valaki elkezdi, még abban a körben elfoglalom/szétverem 4-5 városát, aztán meg is tudunk egyezni a békefeltételekben
warlordon nézegetem, az első játékom, kóstolgatom
hmm, visszatérve a pollution kérdéskörre: a CIV2-ben lehetett úgy csökkenteni a kibocsátást, hogy levettem/csökkentettem a shieldek termelését
itt így nem tudom, legalábbis nekem úgy tűnik nem megy, ami elég kellemetlen, mert termelődik mint a fene, mondjuk még abban a körben megsemmisül a szennyezés, amikor képződik, de ha a városok ezért is elégedetlenkednek (mert sajna folyamatos a pollution), akkor ebből is baj lehet
szóval lehet valamit kezdeni ezzel még a mass tranzit, meg a recycling felfedezése előtt?
aztán, vannak olyan városaim, ahol a factoryk mellett vannak coal plantjaim meg hydro plantjaim is
a szöveg szerint a vízerőmű kiváltja a többi erőművet, na most, a városon belüli kis baloldali menübe a coal plant mellett van három kis shield, és a vízerőmű mellett nincs semmi
ha leépítem (eladom) a szénerőmüvet, akkor sincs változás, vagy a shield azt jelenti, hogy a fenttartása kerül annyiba?
(ez most lehet hogy kicsit zavaros lett, de remélem valaki tud válaszolni) -
KH #421 akkor már végképp nem értem a dolgot
nálam az említett esetben érdekes módon a legrégibb városaim is fellázadtak, ahol már minden volt (templom, katedrális, könyvtár, egyetem, kolosszeum...még volt ahol rendőrség is, sőt, világ/minicsoda is)...mondjuk ezek már nagy városok voltak...bár ha te tankokkal mentél lovagok ellen nálad se lehettek kisebbek
az újabbak viszont nem (ahol pl. a katedrális még nem is volt)
és persze azok is, amik épp az ellenséges népektől lettek már korábban el rekvirálva, de ez végül is érthető...
-
#419 10990 ahol én vettem. (az utolsó forintig megéri) -
#417 én megvettem az eredetit, felpakoltam rá a patchet... Lényeges javulás van a korrupcióban (is), lehet zúzni a nagyobb birodalmakkal. (azért minden nem megy itt se, de lehet normálisabb területeket kézben tartani) -
KH #416 hát nálam meg nem :(
úgy emlékszem nem megszűnik, csak csökken az esélye
mikor nálam beindultak az US mellett, volt két passzívháborúm, meg ez az agresszív kismalac szénszerző dolgom
azt már azért nem bírták -
Guriga #415 Pedig nekem gyorsabb lett a scrollozás. Igaz, a rippel nyomulok egyenlőre... -
xtaki #414 drivert csereltem...ezzel igy mar a bevezeto animacio nem latszik ;( es tovabbra sem javult a helyzet.... -
KH #412 Me Ga
van egy kis hozzáadott infóm a háborús közútálathoz
szóval én is átmentem democracyba és még mindig nem volt semmi, voltak "háborúim" de csak abból álltak, hogy visszapofoztam mindenkit, aki támadni akart
DE
tegnap este, úgy döntöttem, elegem van az ellenfelek állandó hőbörgéséből, meg a szomszédban kicsit odébb volt egy kis szén
úgyhogy leraboltam...na, ne tudd meg, egymás után bemondták az unalmast a városaim, úgyhogy miután leradíroztam az ellenfélnek 5-6 városát, meg megszeretem a szénbányákat, szépen békét is kötöttem
egyébként ha leveszed az embereket a termelésről (én általában kajáról szoktam őket leszedni) nem lesz baj a dologból... persze ezzel nem múlik el a hatása, csak a happy emberek elnyomják a hőbörgőket, szóval csak békekötés lehet a megoldás
egyébknét a kézikönyvben is van róla szó (vagy a Civilopediában), az a lényeg, hogyha aktívan háborúzol, akkor vadulnak meg igazán az emberek(köztársaságban, meg demokráciában), védekezésnél kisebb az esély -
Guriga #410 Valószínűleg igen, bár úgy láttam, hogy csak a civilopédiát változtatták meg. Abban voltak hibás linkek, meg ilyesmi... -
xtaki #409 nem serdodtem meg...nem szokasom ;) en csak valaszra ehezem :) -
Guriga #407 Ha felteszed a 23.11es nvidia drivert, az is javít a scrollozáson. -
Guriga #406 Xtaki nem akartalak megsérteni, csak poén volt.... -
#405 Aki tud crackelt 1.16f patch-r?l az lécci jelezze! Ugyanis elég sokmindent javítottak/módosítottak benne. És a legfontosabb nekem, hogy elméletileg megoldották a térkép scrollozási problémát, ami nVidia kártyán fordulhat el? (nálam természetesen el?fordul...). -
xtaki #403 lehet hogy a w98 vagy driver problema...bar eddig semmi jelet nem adta -
xtaki #402 nem ez nem gondolkozas...es nem irtam at semmit...mellesleg szakmabeli vagyok es tartom magam annyira hogy ha belekezdek akkor megcsinalom rendesen...szoval tovabbra sincs otlet? -
KH #401 ja, nálam egy csomószor kifagyott már, mondjuk crackkelt és az a fura, ha újraindítom, akkor nincs semmi probléma
ha gondolkozik a gép, azért fura, mert egyébként nem gondolkozik annyit (bár mostanában már elkezdte, de akkor ott a "please wait" felirat)