Civilization 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.gamecopyworld.com
hát ez bizony lehet, csak fura volt, hogy mikor elkezdtem az agresszív háborút, akkor lettek morcosak a (nagy)városaimban, egyébként nem tart sokáig, de tényleg, ha valaki elkezdi, még abban a körben elfoglalom/szétverem 4-5 városát, aztán meg is tudunk egyezni a békefeltételekben
warlordon nézegetem, az első játékom, kóstolgatom
hmm, visszatérve a pollution kérdéskörre: a CIV2-ben lehetett úgy csökkenteni a kibocsátást, hogy levettem/csökkentettem a shieldek termelését
itt így nem tudom, legalábbis nekem úgy tűnik nem megy, ami elég kellemetlen, mert termelődik mint a fene, mondjuk még abban a körben megsemmisül a szennyezés, amikor képződik, de ha a városok ezért is elégedetlenkednek (mert sajna folyamatos a pollution), akkor ebből is baj lehet
szóval lehet valamit kezdeni ezzel még a mass tranzit, meg a recycling felfedezése előtt?
aztán, vannak olyan városaim, ahol a factoryk mellett vannak coal plantjaim meg hydro plantjaim is
a szöveg szerint a vízerőmű kiváltja a többi erőművet, na most, a városon belüli kis baloldali menübe a coal plant mellett van három kis shield, és a vízerőmű mellett nincs semmi
ha leépítem (eladom) a szénerőmüvet, akkor sincs változás, vagy a shield azt jelenti, hogy a fenttartása kerül annyiba?
(ez most lehet hogy kicsit zavaros lett, de remélem valaki tud válaszolni)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
nálam az említett esetben érdekes módon a legrégibb városaim is fellázadtak, ahol már minden volt (templom, katedrális, könyvtár, egyetem, kolosszeum...még volt ahol rendőrség is, sőt, világ/minicsoda is)...mondjuk ezek már nagy városok voltak...bár ha te tankokkal mentél lovagok ellen nálad se lehettek kisebbek
az újabbak viszont nem (ahol pl. a katedrális még nem is volt)
és persze azok is, amik épp az ellenséges népektől lettek már korábban el rekvirálva, de ez végül is érthető...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
úgy emlékszem nem megszűnik, csak csökken az esélye
mikor nálam beindultak az US mellett, volt két passzívháborúm, meg ez az agresszív kismalac szénszerző dolgom
azt már azért nem bírták
van egy kis hozzáadott infóm a háborús közútálathoz
szóval én is átmentem democracyba és még mindig nem volt semmi, voltak "háborúim" de csak abból álltak, hogy visszapofoztam mindenkit, aki támadni akart
DE
tegnap este, úgy döntöttem, elegem van az ellenfelek állandó hőbörgéséből, meg a szomszédban kicsit odébb volt egy kis szén
úgyhogy leraboltam...na, ne tudd meg, egymás után bemondták az unalmast a városaim, úgyhogy miután leradíroztam az ellenfélnek 5-6 városát, meg megszeretem a szénbányákat, szépen békét is kötöttem
egyébként ha leveszed az embereket a termelésről (én általában kajáról szoktam őket leszedni) nem lesz baj a dologból... persze ezzel nem múlik el a hatása, csak a happy emberek elnyomják a hőbörgőket, szóval csak békekötés lehet a megoldás
egyébknét a kézikönyvben is van róla szó (vagy a Civilopediában), az a lényeg, hogyha aktívan háborúzol, akkor vadulnak meg igazán az emberek(köztársaságban, meg demokráciában), védekezésnél kisebb az esély
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
ha gondolkozik a gép, azért fura, mert egyébként nem gondolkozik annyit (bár mostanában már elkezdte, de akkor ott a "please wait" felirat)
nem tudjátok, már megkezdett játékot lehet editálni? most tartok az 1700 évek közepe felé, de eccerűen működésképtelenek a gyarmataim a korrupció miatt (demokrácia) a FP meg 300 kör mire felépítik
(majd trükközök a fákkal, de akkor is lassú lesz...)
Attól is kifagyhat, ha nem szakszerűen csináltad...

xtaki: még egyszer sem fagyott ki...
nem sok... 22 újítás, 25 változtatás, meg vagy 40 javítás :)
Az 1.16f patch már letölthető.
és republic vagyok (ami elvileg szintén nem szereti a háborút)
vártam az általad említett hatást, de nem jelentkezett (csodálkoztam is), ha némelyik városom elégedetlenkedett az csak azért volt, mert nem volt meg a megfelelő népbutító intézmény (templom, colosseum, katedrális)
persze ez az egész cirka a milleniumtól indult, és most vagyok 1250 körül, az egyikkel már békét kötöttem (hogy levegőt vegyek
), és ráuszítottam a másikra, de a germánokkal még "elvileg" mindig hadban állok
igazából egy koszos puskapor alapanyagért indult a dolog, amit nem is sikerült megszereznem, mert befagytak a frontvonalak (szóval folyt. köv. attól tartok... és majd híre megy milyen álnok vagyok
)There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Király az új logód ... de nem lehetne a hóesést animálni ? Úgy mégjobb lenne .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
a fejlettebb államformákra igaz (meg gondolom a komolyabb nehézségi szintű játékokra)
azt hiszem, ha megépíted a nem tudom milyen Suffrage nevű csodát, akkor csökken ennek az esélye (vagy később jelentkezik, nem tudom)
azt hiszem egyébként, hogy igazán republicnál és democracy-nál jelentkezik ez a dolog
(bár szerintem nehézségi szinttől is függ)
milyenen játszol, milyen államforma mellett?
Én XP alatt használom, viszont Hercules videokártyám van, és a Hercules driverét használom. Ez a 21.81es detonatorra épül. Tökéletesen műxik.
Azt hiszem, mindegyik államformában van korrupció. Csupán a mértékük változik. Demokráciában a legkisebb. (kommunizmusban elég nagy...)

ööö, a demokrácia nem olyan államforma, hogy nincs korrupvió, pontosabban nincs olyan államforma, ahol nincs korrupció? (lehet hogy a szócializmus ilyen)
Ha máshol építesz palace-t, akkor oda csak átkerül, és a régi helyén mex?nik, attól fogva az lesz a f?városod (csillagos).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Bocs, hogy nem frissült a magyarítás, de 5 napig nem voltam gépközelben...
népátállítgatás: jobbgomb az arcra, és át lehet állítani, melyik népet akarod ott látni
hát szerintem nézd meg, hogy mennyi pénzt hoznak be, aztán döntsd el, hogy érdemes-e
gondolom azt is számításba kell venni, ha egy boldog manuszból adószedőt, vagy tudóst csinálsz, akkor változik az egész város "hozzáállása", mert van amikor az egy boldog ember miatt ugrik az unhappy content állásba...
Mi a bubanatot kell csinalnom, hogy hostettet vigyen veghez? Mar egy csomo csatat nyertem elit egyseggel es megse lettek beloluk hosok...!
Tud valaki receptet a vezetove valasra?