IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK. Meg van. Elõtte fent volt már a V4.101m és a SAS Mod 3.02.
A COD változásokat hol fogom észrevenni, mivel sem az indítóképben, sem a mod választólistában nem látom.
Zpogi
Csak tömörítsd ki a CoD fõkönyvtárába.

Az IL2 COD patch telepítéséhez kellene segítség. Exe-t nem találok a letöltött file-ban, akkor csak be kell másolni a mappákat a fõmappába, vagy esetleg másik almappába ?
Zpogi
Király,köszi 😊

VO101Tom
Pogi. Megtaláltam azt az oldalt, amirõl Sminyu beszélt még Jakaszálláson, a vele készült hosszabb interjúk:
ehun-e...

www.pumaszallas.hu

fecska
Köszönöm!
Tökéletes!!!

VO101Tom
Á, a jó világnak vége. Írta is Luthier, hogy a "gyorsjavítások ideje lejárt", most ritkábban, de nagyobb csomagokat adnak majd ki. A legközelebbi patch két hét múlva várható, teljesen átdolgozzák a hangokat (teljesen nulláról a netes akadások, elhalkulások miatt), de arra már 1-2 hónapot mondott... A mesza PP is így marad a köv patchig, erre sem jön ki gyorsjavítás.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sok videót nézegettem, és azokban úgy tûnt, hogy igen. A hangnak idõbe telik, míg elér hozzád...

www.pumaszallas.hu

Nekem is ez jutott eszembe. Il-2-be nem volt.
Her Laca
De úgy hallottam bizonyos forrásoktól,hogy mostanában a Tücskök ciripelésével vannak elfoglalva a programozók,így lehet erre egy picit várni kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Próbáld ki😊 Eszembe nem jutott még ez ,de ha nem így lenne szólunk Tomnak,hogy jelezze az 1C fórumon. Közvetítse követelésünket ,hogy azonnal lássanak munkához,hogy eme vérlázító slendriánságból eredõ hiányt mihamarabb orvosolják😊 Így jó lesz?😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

fecska
Az le van modellezve a CloD-ban hogy ha 1 km-re van a kamera a robbanástól akkor kb 3 mp múlva ér oda a hang?

Az helyzet , hogy ez sajnos teljesen így van.

Her Laca
Mondtam én,hogy mi leszünk a beta teszterek😊 Karácsonyra lesz egy nagyon jó kis szimünk. És! Ha nem vettük volna meg ,nem küszködünk vele akkor ez nem ,hogy karácsonyra de talán jövõ olyankorra se lenne kész.

Nekünk anno ('90) azt mondták a seregben, hogy egy 122-es tüzérségi repesz-romboló gránát követelménye, hogy 50m-en belül ne maradjon élõlény. (Persze nyílt terepen)
És ez hol van még attól...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
WTH??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
<#finom><#vigyor2>

Sanyo

www.pcpilot.hu

"Our next BETA patch is tentatively scheduled for two weeks from now ..."

Kezdõdik ...

LeonSilver
Az lehet látod. Persze csak akkor ha az a faszi akit mutogattak mint a bazári majmot zsírásó volt és nem sírásó 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TG Gida
Az nem lehet,hogy zsírban találták és nem sírban?<#vigyor2>

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Nohab
Volt még egy másik elszólásuk is:

"A jegesmedve a déli-sarkon honos, és pingvineket eszik."
Nohab
Jaja, pislogtam én is 😄
Her Laca
A kilométert összekeverték a méterrel😊
Bár még az is sok😊)

LeonSilver
Óóóóóóóóóóóóóóóó bazdmeg. @TV2 hírek vagy mi a fasz.

"Bombát találtak egy sírban, ami ha felrobban 50km-en belül minden elpusztul."

Mondom mi a fasz? Atom bombát rejtegetett a halott? Erre mit mutatnak? Olyan 80-as körüli aknagránátot 😄 Eszemfaszom megáll..

Valami ilyesmit ni.

LeonSilver
Nyóc!

Kösz
írtam priviben.
Her Laca
Ecsém.
Ha kell egy sörért a tied egy Saitek Cyborg 3DII USB

Vagy megy a lomiba.
Öreg mint a föld,több régi nagynevû szobapilóta rángatta,szerintem már magától IL2 õzik😊)
Amúgy mûködik.

Köszi Lacusch!
Erre a Sidewinderre már rá is kérdeztem. A tulaj sajna nem tudta meggyõzõen megmondani, hogy a nézetgomb 4 vagy 8 állású-e?
Nos?
Kösz
Her Laca
SnowFox lecsapott rá.

Sanyo
Le a kalappal! Kiváló munka! 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Of.
Jövõ hét közepén szerda,csütörtök eladóvá válik ,pontosabban viheti akinek kell EZ
a kártya. 70 es ként üzemel
Kívánság szerint eredeti avagy 70 es biossal. Közel 3 év garancia van rá 2 hónapos asszem. Lehet egy picit több. Hibátlan ,süt fõz.
59 ért adom.

Her Laca
Kis tömegjelenet is elférne ,egy 10-20 gépes dogfight pillanat felvétel pl.
Vagy egy két külsõ kép,mondjuk Spit és BF amit éppen méregetik egymást.
Nem kell lõni csak szimplán a gépek.

LeonSilver
Annyira tisztelem az olyan embereket akik ilyen szép és fasza dolgokat tudnak csinálni, legyen az akár egy fafaragás, rajz vagy mint itt, egy banner. Én olyan szinten fakezû vagyok ilyenekhez, hogy például a rajzolás nálam kimerül a pont-pont-vesszõcskében és még ez sem felismerhetõ mindig 😄

Her Laca
Alakul😊)

77PXDrebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Nohab
Ja
szekelyland
Támogatja a flashes banner betevését a fórum gépezete?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hecker007
Nálam is így megy, lap+proci+ram ugyanaz mint Lacának.

acidrain
+1<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Köszi.<#wink>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
1600 as is 1.5 v on mûkszik. Legalábbis nálam így megy.

Her Laca
Jó😊 De viccet félretéve van aki azokat szereti,ez nem Kék fórum😊,hanem ugye Il2😊)

Zpogi
Ez az egyetlen módja ahogy eltudom képzelni és így még tetszik is...<#eplus2>

Her Laca

Például egy Spit szerintem tökéletesen mutatna emígyen😊))
Csak gonoszkodom!

Her Laca
Én azt mondom,hogy változó banner legyen ,és igen is legyenek benne szövi gépek is. Nem kell sok egy 5-6 darab amik követik egymást ,az õs Il2 tõl a mod okon át a COD ig. Bannerenként még megosztott kép is lehetne akkor több téma fér rá.
Kabin nézet ,külsõ nézet ,kötelék stb. Feltûnhetnek a századok is a jelvényükkel ,de akkor mindegyik jelvénye legyen ot ,mert sértõdés lesz😊
Még a 77PX is!:XD
Na?
Ha tetszik az ötlet ,akkor én kitaláltam a tutit 😊 a szakemberek meg csinálják meg😊)

LeonSilver
Igen, bocsánat.

VO101Tom
+ Béka, Kör ász

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Egyébként ha igény van rá és van jó ötlet, akkor a topik címét is át tudom írni.