IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ezt vedd meg.
Kb kicsit húzva olyan 830 mhz körül hozza az 580 alap teljesítményét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bizony ám! Mondjuk az látszott, hogy a fickó úgy bánik a 262-essel, mint a hímes tojással! :-) A 109-est viszont húzta-nyúzta a pilóta rendesen. És lehetett is húzni! Ezek után senki ne mondja nekem, hogy a Mesza nem egy mozgékony, agilis gép!
VO101Tom
Csak rövid :)

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Érdekes ... Nekem is volt sima X-52 és Pro is ... Nekem kétállású volt az elsõdleges trigger: a "tûzgomb"!

Nekem jobban bejött a Pro ... mindenesetre X52 esetén (Mindegy melyik ...) van 2 mod, amit roncsolásmentesen el lehet végezni (És szerintem kötelezõ is ...) és ekkor sokkal jobban kezelhetõek lesznek ...

Az egyik, hogy ki kell venni a gázkarnál a határolót, és akkor nem fog 10 és 90%-nál akadni. (Négy csavar az alján ki, alját óvatosan lehúzva lesz egy kis mûanyag bak, ami egy rugón ül ... ezt ki kell venni és kész :)

A másikkal pedig a pontosságon és a holtjátékon lehet javítani.

http://www.youtube.com/v/RfJNiHmEszk&version=3

Régebben linkeltem is ... de RoF topikban is van rengeteg szó róluk ... csodálkozom hogy itt nem volt?

Szvsz mindkettõ X52-essel jól lehet járni, a Pro-ban az igazi plusz a programozható kijelzõ lenne (Il-2 asszem le is kezeli ... legalábbis van hozzá SW ...) valamint a 2 Hall ...

A rugóerõ meg szubjektív ... van akinek sok, van akinek kevés ... A Pro-nak egy baja van ... szerintem túlárazták :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Szépek voltak. :)

www.pcpilot.hu

262-es most!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

MOST!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zeltveg: Bf-109 5 min to go. Utána rögtön a 262-es.
LeonSilver
Hát tezsvírem én a Ph-t kb. annyira ismerem mint a hím aláját :D Talán csak kétszer - háromszor jártam ott ergo assse tudom hol keressem ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jó kártya az GTX560! Én csak arra céloztam, hogy nehogy a pisix miatt válaszd! Ha nem találsz ( PH? ) moddolható 6950-t, akkor az 560 teljesen jó választás!

www.smart-bus.hu

Legõsibb P4 házam van (már vagy 4-5 komplett cuccot cseréltem benne), levett oldallal, a GTX 460 túlhajtva, furmark 72'C

LeonSilver
ATi 2 GB-os 6950-re vagy méginkább 6970-re nincs pénzem, nem beszélve arról, hogy átalakítható 6950 már nem hiszem, hogy kapható lenne. Taretok kicsit az nv-tõl de mondj jobbat. Sajnos mióta beteg lettem (2006 jan) azóta nem dolgozok a szakmában így nem tudom mifán mi terem :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Húú azért nálam nem ilyen gyalázatos a helyzet. Alaphõfok 38(gpu)
furmark alatt 20 perc után 82!!

Nem árt tisztában lenni vele, fõleg amíg új valami és nem szokod meg. Nekem annyira gagyi házam van, hogy totál áll benne a levegõ... valamelyik nap csak kíváncsiságból megnéztem a hõmérsékleteket, a szívem leállt...

1 óra játék után alaplap 60(!) fokos, cpu magok 70 felett, vga 90 körül.... Ennyire átforrósítja a vga az egész cuccost...

www.smart-bus.hu

Basszus éppen azon agyaltam , hogy régen használtam valami ilyesmit.

Elég zárt helyen van a gépem,és a régi kártyáimat mindig húztam. Nem mindegy hidd el..

Tedd fel az MSI afterburnert... abban minden van.

www.smart-bus.hu

A pisix egy nagy kamu! :D Nehogy annak bedõlj Leon...

www.smart-bus.hu

A Bede nagyon tetszett. Rémlik gyerekkoromból, hogy láttam a Búvár Zsebkönyvek ide illõ kötetében.

LeonSilver
Én kb. sohasem nézem, hogy hány fokos a kártya. Minek? De most komolyan. A tuningot megh egyszer megnéztem mit bír (c:750->780 /m:900->1080), felhúztam oszt jónapot.

Köszi..fura nekem , hogy ezek szerint nem tartják fontosnak...míg az Ati hivatalos drivere eleve tartalmazza.

LeonSilver
Talán az nHancer? Bár nemtudom a hõt és a tyuningot nézi e.

Létezik az nv-nek is olyan programja, mint az ATI-nak a Catalyst?
Mármint , hogy a tunning, a hõfigyelés, beállítások, egy programon belül vannak?

X52 Pro van olcsóbbért is.

http://www.argep.hu/trend/SAIT/SAITEK-X-52-Pro.html
Sanyo
LeonSilver
Nekem most ATI HD4870 van a gépben, annál talán azért jobb lesz. 100 vagy 120k-m nincs vga kártyára de ha lenne sem adnék érte annyit :) Egyébként CoD alá mi nem "kevés"? Nagyon jó az ATI én szeretem is a mostani kártyát mert még mindig szinte mindent visz, de elég erõsen csábít a PhysX. Már az FSX-hez is van valami bigyula ami kihasználja. Ehhez képest az ATI eyefinity egy kalap szar.

PhantomAss
Ilyenem van, gyak mindenhez tökéletes, kivéve a cod-ot, közepes-high beállításokn 60-80fps/1920*1080, de néha annyira akad hogy azt hiszed lefagyott a gáma

GOOBY, pls

LeonSilver
Mit gondoltok emberek, EZ a cucc viszonylag jó már ehhez a csudááálatos CoD-hoz?

**--**

Igen, ki lehet szedni a határolót és szükség esetén vissza is lehet tenni. Aki meg kitalálta és belerakatta, sz szarjon sünt és hugyozzon szögesdrótot.

PhantomAss
Nekem nagyon nem jött br a pro, csak kinézetre jobb
a dupla rugó és a fémtámyér semmit nem jelent, sõt sokkal rosszabb mert keményebben tartja ajoyt középen és ahogy egyre jobban mozdítod egyre nehezebben tartod
óriási negatívum még hogy az elsõdleges tûzgomb nem kétállású, és a gázgaron is határolók vannak, kb 10 és90%-nál erõsen megakad, bár úgy tudom ezt némi buherával ki lehet belõle venni
szal nekem nagyon nem jött be

GOOBY, pls

Phantomass kollégát kérdezgesd errõl, neki volt mezei X52-ese, Pro X52-ese, most meg egy Microfost nyúz.

Willenbrock
Váltakozó irányokban dugózik miközben a bólintási szög is változik,nem semmi.Kis magasságban nagyon veszélyes lehet dugóba esni ezzel,biztos nem egyszerû kivenni belõle.

Willenbrock
Nagyon szép gép de nekem azért a csillagmotoros zömökebb A-8 jobban tetszik.

VO101Tom
Én is szemezek valamelyikkel, múltkor utánanéztem, a saitek oldala szerint:

A Pro:
Fejlettebb MFD
Háromszínû LED
Kettõs rugó húzza középre
Hall szenzorok a boton
Fém nyél és középre húzó mechanika
Egyéb fém alkatrészek

Ez annyiban átqrás, hogy nem a hall szenzorok léte vagy nem léte a különbség, mert mint kiderült a simában is ez van, hanem hogy ebben kétszer annyi érzékelõ van, amik a fém középre húzó szerkezettel, meg a kettõs rugóval -állítólag- pontosabb mozgást biztosítanak. Hogy a különbség érezhetõ-e, azt nemtom, a fém cuccok miatt biztos tartósabb, de hogy ez megér-e 20e Ft pluszt, azt már döntsd el te.

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Szerintetek melyik joy-t érdemesebb megvenni?
X52 vagy X52PRO mivel jobb a pro? 25 lenne kb a sima x52, 45kb a pro megéri ezt a különbözetet?

acidrain
Köszönöm.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

lengyel szöveg fordítása: "A 102.vadászosztály egyik pilótája Szakály József szerelõivel és kabalájával (a kutyus) valószínûleg a saját "Gusztáv"-6/trop-ján 1944 telén. a motorháztetõn látszik az egység emblémája, de sokkal érdekesebb a szárny alsó részére felvitt megkülönböztetõ (jelzés). Látszik, hogy három részbõl áll, két fekete (?) téglalap a Stammkennzeichen kód betûire festve és két sárga színû átlós sávból a szárny egész szélességére festve háromszöget alkotva a jobb azonosításért. a sávok a szárny elülsõ éléig jönnek (mármint nem csak az alsó része van lefestve sárgával, de elöl is)."
tehát lényegében csak a 44-45-ös sárga V-s megkülömböztetésrõl halandzsál. jó landolást!
LeonSilver
Akartok röhögni?
TESSÉK

Lehet, hogy ruszkiéknál még április 1 van? Bár ez viccnek is szar..

Ok. Ha jól emlékszem vagy 2 hónapig nem lesz patch.
Biztos rájuk fér a nyaralás..<#alien>

VO101Tom
sima

www.pumaszallas.hu

Pseudon, vagy simán érdemes használni ha nv van?

Köszönöm.

Zpogi
http://www.youtube.com/v/zj2qayNidQA&version=3

acidrain
Ezt adta ki rá a google:

Fent: a csoport 102 pilóták Myskiwskiej József Szakály, ül a mérnökök és a kabala a valószínûleg az õ Gusztáv, Winter 1944. A motorháztetõ emblémája látható az egyén, de ennél is érdekesebb, a címkét elhelyezni alsó felületén a szárnyak. Úgy tûnik, és ez három elembõl áll: két fekete téglalap festett betûket kódot, és két átlós Stammkennzerichen öv sárga, ábrázolni a szárnyait egy hüvelyk szélességû, így egy háromszöget gyors azonosítását. Ezek az övek jönnek a szárny széle.

A Mesza motorburkolatán Ricsi embléma van ha jól látom, de a pilóta neve nem ismerõs, és a G6 trop is eléggé érdekes számomra.

Le tudná valaki fordítani nagyjából mi van alá írva??

acidrain
Laca ezt a képet ismered?

Sanyo
Kigyûjtöttem a programot, remélem hogy holnap is repülni fog a messzer.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Annyira de annyira tisztelem õket, hogy az el sem tudom mondani! Csodálatos és a legcsodálatosabb az, hogy végülis Magyar lajstrommal fog repülni.

Nohab
LeonSilver
ufftápig

http://www.youtube.com/v/APVIc_ox3qw&version=3

:D :D :D

ontápig

VO101Tom
Ja, jó gyors.

www.pumaszallas.hu