IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg amikkel én játszom, ( arma2, rof, bob, dcs bs ) mind fut szépen, és hibák nélkül... most már... :)
www.smart-bus.hu
de én lennék a legboldogabb ha már az ati-van sem kellene szórakozni, és végre vehetnék egyet :D
GOOBY, pls
A probléma azzal van, hogy nem önmagukat fejlesztik, nem önmaguk teljesítményét növelik, hanem a másikét rontják le. Nem azért adnak pénzt egy játékra, hogy a saját kártyájukon még jobban menjen, hanem, hogy a másikén szarabbul, tele hibákkal. Akinek csak nv kártyái vannak, voltak, az ebbõl nyilván semmit nem lát... azt látja a fórumokon, hogy az amd-vel szarakszik valami, nv-vel semmi baja... ( csak ugye nem mindegy miért )
Aztán, hogy ez kit mennyire foglalkoztat, az egy dolog. Én csak jeleztem, hogy nem eszik annyira forrón azt a kását! :)
( és ennek az egésznek azért van egy nem mellékes fejlõdés visszafogó hatása is... lásd phsyx vs open cl )
www.smart-bus.hu
szerintem nem, és most tök mindegy hogy a pénz miatt vagy a jó hw miatt
de ha egyszer jó a kártya, akkor nem mindegy hogy mi van mögötte?
GOOBY, pls
Errõl ennyit,ne is lovaljuk bele magunkat aszondom.:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont a cserélgetésnek köszönhetõen szépen átlátom a "finom" kis turpisságokat amiket mûvel az nv.
www.smart-bus.hu
Az nv meg azért akar kiszállni ( nem akar, csak duma ), mert nem éri ( csökkent a hatalmas haszon, de még mindig bõven megéri ) meg nekik, ugyanis õk az elmaradott technológia mellett jóval drágábban tudnak gyártani, így árban nem tudnak versenyezni.
Az nv logó és a pénzelés megint csak egyszerû. Ez könnyebb és gyorsabb mint fejleszteni! Tömik a fejlesztõt lóvéval, játék elején szép logó, a fejlesztõ úgy csinálja, hogy a játék az nv kártyákat jobban szeresse, majd mehet a duma, hogy lám, technológiai hátrány ellenére nv-n milyen faszán fut...
Emlékszel az exe átnevezéses trükkre? Adott játék gyári .exe indító fájlja mellett jóval több fps-t ( cserébe randább képet ) produkáltak az nv kártyák. Majd átnevezték az exe fájlt 1234.exe-re, és már le is buktak, mert így az nv kártyák teljesítménye nagyot esett...
Ilyen kis mocskos trükkök sokasága van már az nv számláján. Tisztességtelenek, ráadásul iszonyat látványosan.
www.smart-bus.hu
Jobb a békesség:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze jönni fog majd az AMD-tõl egy driver, ami orvosolja ezt, csak addig a sok okoska majd köpködi az amd-t, és megint az lesz, hogy õk nem tudnak drivert írni, holott errõl semmit nem tehetnek...
Mint ahogy nem tehettek a CoD alatti 3 csíkról sem... hogy-hogy nem egyszer csak eltûnt minden reklám nélkül...
www.smart-bus.hu
én kb úgy látom, hogy az nv-sek egyik keze a seggükben van még akkor is csinálnak olyan kártyát mint az ati, csak nem érdekli õket, de szerintem ebben semmi nincs hogy õk tolják pénzzel a fejlesztõket
minek? az nekem nagyon logikátlannak tûnik
ha egyszer az nvidia szerint sincs pénz benne akkor minek adnák a fejlesztõknek zsákszámra? attól még hogy ott van egy nvidia logo nem hinném hogy õk pénzelik a játékok 90%-át, plusz ha így állnánk akkor a világ összes pénze se lenne elég ehhez, és ezek alapján akkor az intel, meg a többi hw gyártó is fizet mert az õ logójuk van kint a játék elején? nem hinném
a fejlesztõk maguk döntik el hogy melyik rendszer a szimpatikusabb, és ebben kell az atinak még nagyon sokat fejlõdnie, hogy felhasználóbarátabb legyen
GOOBY, pls
Különben ebben nem értünk egyet.
Ezt az NV re optimalizált szöveget mindig elsütik ha valami nem kerek a cuccukkal. Elég sûrûn:) Uncsi egy kicsit. Csináljanak olyat ,hogy ha azt mondom ,mukodj akkor mukodj és kész:) Nem tiltja nekik sem senki ám,.
A DX 11 az meg nem úgy mûködik,hogy minden hardver ami tudja az használja?
Szerintem az nem úgy van ,hogy erre meg arra írunk DX11 et. Az általános nem? Most vagy tudja ,vagy nem szvsz.
Jelenleg ott tartunk, hogy nekem egyik játékkal sincs semmi bajom a 6970-n! :)
De, ha már NV... ott a crysis2.. ( engem nem érint, csak, hogy a jelenség meglegyen azért hozom példának ) Kiadtak egy dx11 tapaszt hozzá, ami annyira nv optimalizált, hogy a 6970-bõl gyakorlatilag csináltak egy gtx460-t... :D Korrekt nem? Nv papa tolja a fejlesztõk zsebébe a manit... ha már tisztességesen nem megy, valahogy kell érvényesülni! :D
www.smart-bus.hu
DE! GTX 580! Az a biztos.:)
Ami nem orosz az szépen fut vele :) Na most szimulátor-rajongóként ez nem nagy vigasz, de legalább tudom, hogy nem a kártya a szar :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
és sosem tudtam ax x52 joyt megszokni, pont a hülye tányéros megoldás miatt, ezért nem szeretem, a pro pedig még rá is tesz egy lapáttal a dupla rugóval (de ez csak egyéni szocprobléma, másnak nincs gondja vele)
most kb egy éve az x52 gázkart egy ms sidewinderrel használom, ennek több elõnye is van: egyrészt ff-es, tehát a középállása szuper, másrészt optikai érzékelõs, a minõsége kiváló, pedig nem mai darab (asszem ötezerért vettem)
a videokártya: nekem tökéletes a gtx560, minden fullon megy rajta, nem bántam meg hogy megvettem, egy giga gölötti vram pedig csak extrémmagas felbontásokban kellhet, bár az tény hogy a cod nem megy maxon, de ez egy félkész játék szóval nem is nagyon érdekel
a rof pl simán megy, még úgy is hogy szól a beállításoknál hogy kevés lesz a memória, de semmi akadás nincs fullon
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Olvasgatom, ami a héten kimaradt sajna ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@Laca: Akkor van ilyen, ha kiütöd valakinek a hozzászólását... :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu

i7 tri chanel, tehát oda a 4gb ram sehogy nem stimmel. No meg, ha már intel, akkor mindenképpen SB, i5k.
VGA meg csak pénz kérdése... ha erre futja jó, ha van még mani, akkor lehet fokozni...
www.smart-bus.hu
jah és az i5-höt szerintem lapot is olcsóbban találsz mint az i7-hez
www.smart-bus.hu
Tápot még keresek :)
-GeIL DDR2-RAM 4GB PC2-6400 Ultra Kit
-Intel Core i7 930
-Western Digital Caviar Blue 1TB
-SPARKLE GeForce GTX560 Ti 1024MB PCIe
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És 384 bit.
:XD.
Hidd el ,hogy 800 körül lazán mennek ezek az MSI-k és legalább hozzák a 6970 es teljesítményét. Játékban mindenképp. És az ára az nagyon baráti,a hûtése kiváló,van ismerõsöm akinek ez van õ 850 en járatja és bitang jó.
Teszteknek meg nem hiszünk:)
GTX480 teszt
GTX560 teszt
Teljesítmény felbontások szerint
Ez pedig egy moddolható 6950 használtan, 2014-ig garanciával PH-ról
Nos, én azt javaslom rágd át az összes írást, és döntsd el mire van szükséged. Ha engem kérdezel nálam ez lenne a sorrend:
1: 6950
2: GTX560
3: GTX480
A 480-t én nem venném meg, de a döntés a tiéd! ;)
2:
www.smart-bus.hu
Amúgy szégyellem, de még nem voltam semmilyen repnapon:) Voltak valaha ennyien bármilyen magyar repnapon? Mert ami távoli képeket el lehet csípni, rendes kis tömeg gyûlt össze.
Ha jól vettem ki minimális némettudásommal, akkor a mostani airshow-nak az az apropója, hogy 100 éves az osztrák katonai repülés. Aminek az az érdekessége, hogy akkor a magyar katonai repülés is 100 éves, ugyebár! :-)
www.pcpilot.hu