IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem. Holnap is dolgozok. Majd 11-tõl nagyon figyelek. :-)

Egyébként a sógorok nagyon profin megoldották ezt az élõ netes közvetítést...
Polipc.
Google egybõl elsõre hozza. nem sokkal drágább pár cucc, mint az árkeresõben.

VO101Tom
Most olvasom (COD), hogy offline kampányt ha repüli valaki, induláskor felszállási engedélyt kell kérni, különben a többiek nem szállnak föl veled (nem is tudtam, hogy ilyen van benne <#idiota>).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szerintem ugyanez lesz holnap is...

www.pumaszallas.hu

A holnapi programot hol lehet vajon megnézni? A programm-nál csak a mai mûsor, illetve flugplan jön be. Hátha holnap is felszállnak! :-)
VO101Tom
ja ja, nekem is 😛

www.pumaszallas.hu

Persze. Egyébként köszi a linket, sokkal jobban telik így a munkaidõ. :-)))
VO101Tom
biztos fent lesz youtubeon

www.pumaszallas.hu

Basszus, volt Bf-109 és Me-262 is, de még délelõtt...
Kár, hogy a Fokker d1-rõl lemaradtam. A horvátok nem voltak rosszak. Kíváncsi vagyok a Eurofighterekre. Ha minimális némettudásom nem csal, akkor kétgépes bemutatót tartanak velük a sógorok néhány perc múlva....
LeonSilver
Hol vetted?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

77PXDrebil
Ebben elég sok FW190 est lehet látni..😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

VO101Tom
Élõben nézhetõ a Zeltwegi AirPower11
http://www.airpower.gv.at/

www.pumaszallas.hu

már én is majdnem eljutottam odáig, hogy szarok rá mindenre, és egyszer életemben megveszem, de úgy gondoltam, megadom még magamnak ezt az eszkábálós lehetõséget 😊 kíváncsi vagyok mi fog kisülni belõle. remélem semmi sülés nem lesz belõle 😄😄
PhantomAss
a fórumokon kérdezõsködj, lehet van vkinek eladó (rof, pumaszállás, stb)
kölföldrõl csak eu-ból rendelj, mert usa-bólrárakják a vámot és cseszheted (már jártam így)

GOOBY, pls

Trackir-t hol lehetne a legkedvezõbb áron Mo-on beszerezni, ill. külföldi vásárlás esetén mennyivel kerülne kevesebbe ?
szekelyland
LM 317 LZ, nem 1371. És nem tranzisztor hanem állítható feszültségszabályzó IC. De sztem mindegy mi az, LM 317 néven kell kérni, TO 92-es tokozással 😊 Habár TO220 ban jóval több amperkét bír meg.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nesu
Fw 190 D Dora

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

LeonSilver
A kutyát nem érdekli.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nesu
Lázadás : Rebellion =
Nemetül
der Aufruhr ,die Empörung ,die Revolte

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

óó ezt már láttam, köszönöm. de még az ilyen tök egyszerû kapcsolási rajzokhoz is segghülye vagyok. de ahogy nézem ez hasonlít, úgyhogy valamit csak sikerül majd összeeszkábálnom 😄
LeonSilver
Megfelel, az enyém is az volt. 5 volt megy az USB-n de a kontrollernek csak 3 volt kell, ezért van odaírva. De nézd meg a linket, ott kaccsolási rajz is van.

Nesu
a rebellion szo nem nemet szo

köszönöm szépen 😊 akkor ezek szerint a feliratos kép többet ért 😄 további kérdésem az lenne, hogy a +5V és a +3V miért van odaírva. továbbá a kábelnek megfelel egy egyszerû egérkábel elvágva???
Nesu
Keresd fel Varit Nala biztos talalsz az enyem oda adom .

LeonSilver
Amikor csináltuk az enyémet, akkor a freetrekk fórumon publikáltam is.
Íme

Hecker007
1: valamilyen kábel
2: kondenzátor 100nF
3: tranzisztor LM1317LZ
4: ellenállás 240 Ohm
5: kondenzátor 1uF
6: ellenállás 330 Ohm
7: én réz drótnak nézem

off

azt szeretném kérni, hogy valaki hozzáértõ a számokhoz le tudná nekem írni, hogy mi micsoda?😄 csak mert akkor így fogok elszaladni a boltba 😊 van egy másik kép is ami valamennyire feliratozva van, de nekem az kínai.

Itt van a másik kép linkje.

elõre is köszönöm 😊
TG Gida
<#nevetes1>

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver

LeonSilver
Semmi probléma, segíteni akartál.

LeonSilver
Aqua:
"A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve elõreutalással, elõlegszámla alapján."

Ez kérlek lófasz és esti fény! Nem utalni akarok hanem mint más, normális kilfõdi helyeken ki aakarom fizetni bankkártyával a cuccot és jónapot. Minden szart vettem már így a trekkir-tõl kezdve a szoftverig mindent, csak ebben a kurvaországban (sic!) nem lehet ezt megoldani.

Hecker007
jah én elõre utalásra gondoltam, bocsi

LeonSilver
iPon:

"1.9 Bankkártyával fizethetek?
- Sajnos csak készpénzzel, mivel a bankkártyás fizetés olyan drága egyelõre, hogy
jelentõsen árat kellene emelnünk."

Hecker007
ezek onlány is mûködnek, iponon és aqua-án is lehet utalással fizetni és házhoz hozzák a cuccot

LeonSilver
Tudod, mint a pixmanian. Csak ott nem igazán szeretnék vásárolni.

LeonSilver
Öööö onlány gondoltam.

Hecker007
ipon, aqua 😊

LeonSilver
Mondjatok már nekem egy normális, értelmes HW boltot ahol kurva bankkártyával is lehet fizetni és van kiszállítás. A tököm kivan már a hülye, gyogyós boltokból.

VO101Tom
Neki gunsight nézetben van (Shift F1 asszem alapból, loosing shoulder straps néven van a configban), ekkor a pilóta "odahajol" a revihez, azért látod így.
A revi célkör mérete egyébként sosem változik, teljesen mindegy honnan nézed a kabinból (mint itt pl 0:40-tõl). Az csak a játék sajátossága, hogy ha a FOV-ot váltod, akkor vált a revi célkör is, de ez csalóka, mert ott a háttér is zoomol vele együtt.

www.pumaszallas.hu

Ugyanabban a nézetben-távban hasonlítottam.

<#nevetes1> <#wave>

www.smart-bus.hu

Üdv a nagy büdös Angliából urak!
Az égõ messzer képét kéretik azonnal kivenni a bannerbõl<#violent>

A Béna.

VO101Tom
Rejtély? Hajolj közel, neked is ilyen lesz...

www.pumaszallas.hu

Na már megint egy Cod rejtély..<#smile>

LeonSilver
Nekem ilyen. Semmit sem állítottam rajta.

acidrain
A szegedi rakparton készült a kép?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hogyan lehet ilyen picire állítani a célkeresztet????<#wow1>

Ócseny szorri, a felirat motoromon normális volt. Valamit belebarmolhattam a képbe Gimppel...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mert van egy vezérmûlánc, egy szekunder lánc, sok-sok lóerõ és icipici önsúly. És végtelen könnyedség...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról