IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ssao-t, epilepszia szûrõt kikapcsoltad?
a felbontás 1680x1050
(bocs a rendezetlen írásért, telefonról írok)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hecker:) Ne vedd komolyan ám ezt a VDA limit szöveget,Solt csak szívja a véremet, de én nyugodt fensõbbségem tudatában némán tûröm:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ha a sandy mellett VGA limat van egy 580-nál akkor sokat ki fog bírni még ez a proci mire kevés lesz :)
( karácsonyra meglepem magam még egy 6950-l, és mehet a cf... :D )
www.smart-bus.hu
Akkor 2db 580 at kell betenni nincs mese:))Lehet 4 et:)
Mondom semmi jelentõsége a gigaherceknek,,ebben biztos vagyok. 3.3 ,vagy 4,4.5 tök mindegy.Már a sandy nál.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Gyanítom ha alapon 3.3 on járatnám se lenne. Pusztán az architektúra miatti különbségben látom az eltérést ,nem is az órajelben.
www.smart-bus.hu
Remélem még esik némi optimalizáció a játékon,mert ez igy elég érdekes.
Meg nem akarom kikapcsolni ,mint már mondtam. Nem azért öltem bele egy kisebb vagyont a pc-m be ,hogy kikapcsolgassak. Tom mondta,hogy megcsinálják,én várok:)
Akinek HD6870,vagy vele egyszintû kártyája van megmondaná,milyen beállitások mellett mennyi FPS-e van átlagosan?
Tegnap cseréltem le a hd4850-em,és nagyon kicsi sajnos az elõrelépés.
(Med-High ~20FPS)
Vagy ennyire számitana a proci? A jó öreg 2 magos E8500am van 4Ghz-en járva.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(library->cod>jobb gomb->delete local content)
GOOBY, pls
A világ egyik legnagyobb rejtélye, hogy mi a fenéért nem gyártják a MS joyokat...
R.I.P. White Europe
sajnos nem tudom hol boltolnak ilyen cuccokkal az emberek :S
GOOBY, pls
Mindenféle X52Pro-nál sokkal jobb lesz...
én az fps leesést úgy értem, hogy megy a játék faszányosan, de van olyan hogy rohadtul beszaggat (pl offline kampány ha teljesen fullon játszom, késik a hang, késve rajzolja ki a textúrákat, vagy ha a tower alatt elhúzok egy pillanatra beakad)
de az csak akkor igaz mostmár ha fullon van a graf 1920*1080-ban
GOOBY, pls
akik írtak az X52 vs X52pro témára azoknak köszönöm a segítséget már sokkal okosabb lettem és asszem a pro-t választom
VGA témához az lenne a kérdésem, hogy aki GTX560Ti-vel játsza a CloD-ot annak milyen típusú GTX560-asa van? Mert nekem az Asus DirectCUII-s 560Ti-vel megy fullon és nem esik le az FPS, gép többi része az aláírásomban van ha számít valamit, jah és SSD-re van rakva.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én még ezt nyúztam:
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Durva az a videó... ez játék közben is ilyen? :)
www.smart-bus.hu
Egyébként nekem ILYEN volt az utolsó nV kártyám ha jól emlékszem. Aztán jött egy G400-as, eszméletlen kártya volt. Addig és azóta sem volt egyiknek sem olyan gyönyörû képe. Csak hát kicsit lassú volt. Viszont amelyik gém támogatta az Environment Mapped Bump Mappingot, az valami frenetikus volt vele (UT, vagy például a Ka-52 Team Alligator)
És korrekt emberkétõl is veszed. Van EZ az oldal, itt beírod a tag nevét, és látod, hogy másoknak mi a véleménye róla üzleteléssel kapcsolatban... :)
www.smart-bus.hu
Idõvel pedig azért futnak jól amd-n, mert próbálnak az amd-nél ellensúlyozni... azért van az, hogy egy új catalyst leírásában nem egyszer olvasható, hogy xy játék ezzel a driverrel már ennyi és ennyi százalékkal jobban fut, vagy ilyen és ilyen hibát javítottak. ( ami sok esetben nem az õ saruk )
Sõt... van, hogy ezért jönnek ki nagyobb címekhez hotfixek...
De, hogy valamivel alá is támasszam amit mondok. Just Cause2 A 6870 vs 560 összevetésben szinte fej fej mellett a két kártya még crysis alatt is... erre nézd meg ezeket a minimum fps eredményeket... már nem is kommentálják.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu