IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Néztem a méreteit, elvileg befér a házba a kártya, ha esetleg nem, akkor hozom a szikrázó fûrészt, és csinálok neki helyet. <#gonosz2>#gonosz2>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A kép elkészülte óta kapott két új kipufogódobot, és a forgalomba helyezésen is túl vagyok.
1
Itt mindenkinek azonos alapú, de egyéni fejléccel rendelkezik. (Már aki kérte.) Ebbõl a képbõl alakítják át tetszés szerint. Illetve ide is be vannak szúrva képek a hozzászólásszáma elé.
2
3
Itt pedig mindenki kap egy alap képet, ami helyére egy tetszõleges (2) vagy egy elõre megbeszélt szabály alapján állít be a házigazda (3).
-----
Nekem speciel az 1. tetszik. Legyen egy egyéni alap, amit bizonyos keretek között személyre szabható legyen. Jobb oldalra szám elé meg kikerülne egy szolid jelvény az érintetteknél. Háttérnek meg mehetne valami szép felhõs kép, ami lefele görgetésnél nem mozdul.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ilyen asszem nincs a krómban.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
meg tudnád mondani hogy fix oldalsávra hogyan lehet kirakni?
bocs az offért..
GOOBY, pls
(meg esetleg a fórumot is át lehetne kalapálni kicsit, kinézet, skin, pl.)
www.pumaszallas.hu
és ide, a topikba tenném be. Úgy mint ahogy ITT itt is van. Ha lenne 4-5-6 db akkor ki-ki választhatna magának egyet 😉\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ide az sg fórumhoz 120x20 pixeles kis kép kell, az azért jóval kisebb ennél...
www.pumaszallas.hu
Õ is boldog tulajdonos lesz😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó csak vicc volt, használja egészséggel😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nekem olyan kellene ami oldalt van és simán tudok görgetni közöttük
GOOBY, pls
Ilyesmi kellene mint ez
csak CoD -os és a helikuffer helyett lehetne a Puma, Ricsi, Mesza, valami vörös szar, stb.. 😊
És megjött amire mindannyian vártunk...khm...khm, a World of tanks, és a World of planes után lesz WORLD OF BATTLESHIPS!!!!!!!!!!!
link
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
amíg az nincs addig nálam felejtõs (többszáz könyvjelzõm van és macerás kezelni a krómban)
GOOBY, pls
Ha van valaki aki króm böngészõt használ, annak ajánlom figyelmébe EZT az SG topikot. Eszméletlen jó a stuff, lehet én is teljesen átszokok fájerfokszról.
baff
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Van nagyon fasza kis oldal: klikk ide. A 32. lapon van pl egy ilyen lõszer (le is tölthetõ ez a pps).
www.pumaszallas.hu
Tudom, hogy sokféle robbanó lövedék volt és van, de én úgy tudom, hogy azok csak a becsapódáskor robbannak. Ez az önmagától a levegõben féle nekem kicsit furcsa. Elvégre már csak nem flak lövedékrõl beszélünk!
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
amúgy nekem nincs hangproblémám nvidiával
ja Laca, +1 az aláírásodnak 😊
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Lehet,hogy túl sokat vártam, mert nálam a legtöbb med/high,árnyékkal. Kissé tényleg amiatt vagyok csalódott,hogy szinte semmivel nem lett jobb a dupla teljesitményü karival. Megpróbálom újrarakni a játékot.
www.smart-bus.hu
Mi az összefüggés a kettõ dolog közt?😊Hang mindenkinek elmegy:XD
www.smart-bus.hu
Ég és föld ,vagy hogy is mondjam 😄,de nem fogom bizonygatni😊
Tulképp pont nem is érdekel kinek hogy megy😊 az a lényeg ,hogy nekem hasítson😊)
Egyébként a vga limittel nem vicceltem ám... 😊
www.smart-bus.hu