IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide az sg fórumhoz 120x20 pixeles kis kép kell, az azért jóval kisebb ennél...
www.pumaszallas.hu
Õ is boldog tulajdonos lesz😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó csak vicc volt, használja egészséggel😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
nekem olyan kellene ami oldalt van és simán tudok görgetni közöttük
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ilyesmi kellene mint ez
csak CoD -os és a helikuffer helyett lehetne a Puma, Ricsi, Mesza, valami vörös szar, stb.. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És megjött amire mindannyian vártunk...khm...khm, a World of tanks, és a World of planes után lesz WORLD OF BATTLESHIPS!!!!!!!!!!!
link
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
amíg az nincs addig nálam felejtõs (többszáz könyvjelzõm van és macerás kezelni a krómban)
GOOBY, pls
Ha van valaki aki króm böngészõt használ, annak ajánlom figyelmébe EZT az SG topikot. Eszméletlen jó a stuff, lehet én is teljesen átszokok fájerfokszról.
baff
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Van nagyon fasza kis oldal: klikk ide. A 32. lapon van pl egy ilyen lõszer (le is tölthetõ ez a pps).
www.pumaszallas.hu
Tudom, hogy sokféle robbanó lövedék volt és van, de én úgy tudom, hogy azok csak a becsapódáskor robbannak. Ez az önmagától a levegõben féle nekem kicsit furcsa. Elvégre már csak nem flak lövedékrõl beszélünk!
Si vis pacem, para bellum.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
amúgy nekem nincs hangproblémám nvidiával
ja Laca, +1 az aláírásodnak 😊
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Lehet,hogy túl sokat vártam, mert nálam a legtöbb med/high,árnyékkal. Kissé tényleg amiatt vagyok csalódott,hogy szinte semmivel nem lett jobb a dupla teljesitményü karival. Megpróbálom újrarakni a játékot.
www.smart-bus.hu
Mi az összefüggés a kettõ dolog közt?😊Hang mindenkinek elmegy:XD
www.smart-bus.hu
Ég és föld ,vagy hogy is mondjam 😄,de nem fogom bizonygatni😊
Tulképp pont nem is érdekel kinek hogy megy😊 az a lényeg ,hogy nekem hasítson😊)
Egyébként a vga limittel nem vicceltem ám... 😊
www.smart-bus.hu
Hol keszitetted a kepeket ?
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
itt még lebillenve szedi össze a gépet
262 + 109
Így kell felhajtani az utópályára, ha van elég craft. <#eljen>#eljen>
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=23069
www.pumaszallas.hu