IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Köszi, ezt már múltkor is néztem, az 1 oldal jól össze van rakva, az avatarok -nekem- nem tetszenek, ennek a fórumnak az egyik nagy elõnye szerintem, a vékony fejléc, minden sallang nélküli hozzászólások. Aláírások, mer avatarok, meg félképernyõs bannereket én hanyagolnám.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Már nagyon várom.
Néztem a méreteit, elvileg befér a házba a kártya, ha esetleg nem, akkor hozom a szikrázó fûrészt, és csinálok neki helyet. <#gonosz2>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Köszönöm.
A kép elkészülte óta kapott két új kipufogódobot, és a forgalomba helyezésen is túl vagyok.

Nohab
Huh, át kellett volna még olvasnom ezt írást...
Nohab
Ezeknek a topikoknak a házigazdáit megkérdezheted az alakítás alaplépésit. Rosszabb esetben egy tutorialt kapsz.

1
Itt mindenkinek azonos alapú, de egyéni fejléccel rendelkezik. (Már aki kérte.) Ebbõl a képbõl alakítják át tetszés szerint. Illetve ide is be vannak szúrva képek a hozzászólásszáma elé.

2
3

Itt pedig mindenki kap egy alap képet, ami helyére egy tetszõleges (2) vagy egy elõre megbeszélt szabály alapján állít be a házigazda (3).

-----

Nekem speciel az 1. tetszik. Legyen egy egyéni alap, amit bizonyos keretek között személyre szabható legyen. Jobb oldalra szám elé meg kikerülne egy szolid jelvény az érintetteknél. Háttérnek meg mehetne valami szép felhõs kép, ami lefele görgetésnél nem mozdul.
Ja, hogy ez? Hát ilyen asszem tényleg nem van, de még szerencse! Legalább is én ettõl mindíg frászt kaptam, hogy külön kellett csikicsukizni ha valamit akartam de folyton belelógott a képbe <#csodalk>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Szerintem neki ez hiányzik.

Ilyen asszem nincs a krómban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Értem a problémádat, de én nem ástam magam ennyire bele. Nekem így néz ki. Én úgy raktam ki, hogy fogtam, oszt bal egérgombot lenyomva oda húztam ahova akartam. Jelen esetben a keresõ sáv alá. A jobb felsõ sarokban láthatod a "További könyvjelzõk" mappát. Ott van minden olyan amit ritkán használok, de ugyanúgy lenyitható értelemszerûen mint a "Repülés" mappa. Szóval azt mondod, hogy neked nem fent vízszintesen van lerendezve, hanem mondjuk balszélen? Ott is ugyanúgy kéne mûködnie.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Szerintem itt (sem) kell bocsánatot kérni az offért mint ahogyan például a RoF topikban. Ez itt egy viszonylag kicsit, baráti közösség (néha betéved egy-egy fasztarisznya de ez most nemjátszik) és amíg tudunk egymással értelmesen, ember módjára beszélgetni, addig szerintem bármirõl lehet. Én például sokkal jobban szeretem az ilyen topikokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
exportáltam, csak nálam egy külön lapon mutatja õket, a leggyakrabban használtakat, és sehogy sem tudom kirakni oldalra mint pl a firefoxban v explorerben (szóval mindig át kell kattintanom egy másik lapra és ott kikeresnem a könyvjelzõt amit akarok, vagy néhányat ki tudok rakni felülre de az nem elég)
meg tudnád mondani hogy fix oldalsávra hogyan lehet kirakni?
bocs az offért..

GOOBY, pls

LeonSilver
Az A10 meg a BS topikban én csináltam meg, de az is igaz, hogy nem kis melóba került nekem mert kb. annyit értek hozzá, mint gyõzike a kvantumfizikához 😉 De a lelkesedésem az töretlen 😄 és szívesen veszek bárminemû segícccsssséget.

VO101Tom
Aha, oké, csinálhatunk. Azt tudod hogyan kell majd nevekhez hozzárendelni?
(meg esetleg a fórumot is át lehetne kalapálni kicsit, kinézet, skin, pl.)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Akkora kellene mint ez és ide, a topikba tenném be. Úgy mint ahogy ITT itt is van. Ha lenne 4-5-6 db akkor ki-ki választhatna magának egyet 😉

VO101Tom
Persze, csak mihez kell? Meg mi legyen rajta? Milyen alapon, milyen géppel?
Ide az sg fórumhoz 120x20 pixeles kis kép kell, az azért jóval kisebb ennél...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Apropó ,holnap Savas kollegának is küldök egy 6950@70 est.
Õ is boldog tulajdonos lesz😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én nem😊)
Jó csak vicc volt, használja egészséggel😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

pedig abban is benne van. Sõt akár mappákba is rendezheted és kirakhatod az kezelõpanel (vagy minek hívják) alá. Sõt a tûzrókából át is konvertálhatod a már meglévõ könyvjelzõket. A kezelése sokkal egyszerûbb, átláthatóbb és ami a lényeg, sokkal gyorsabb.

Ami túl jó, vagy tartós, az nem ösztönzi a vásárlót, hogy újabbat, jobbat vegyen. Nem szolgálja a fogyasztói társadalmat. Ennyi nagyjából.

PhantomAss
hmm és azt hogyan? oldalt mutatja? vagy felül a mappákat és rá kell kattintanod a mappára, azután tudsz görgetni köztük?
nekem olyan kellene ami oldalt van és simán tudok görgetni közöttük

GOOBY, pls

LeonSilver
Ja. Meg mondjuk nem kellene, hogy így kilógjon a cucc mint itt a helikuffer, mert így kicsit nagy a cucc.

LeonSilver
Srácok. Van valaki (esetleg aki a bannert csinálta) aki tudna ilyen userbart szerkeszteni?
Ilyesmi kellene mint ez

csak CoD -os és a helikuffer helyett lehetne a Puma, Ricsi, Mesza, valami vörös szar, stb.. 😊

mijki
OFF:

És megjött amire mindannyian vártunk...khm...khm, a World of tanks, és a World of planes után lesz WORLD OF BATTLESHIPS!!!!!!!!!!!

link

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

nem tudom mire gondolsz, de chromeban nekem mappákba van rendezve, always show bookmarks bepipálva és kész

PhantomAss
jó a króm, csak nekem hiányzik a könyvjelzõ oldalsáv
amíg az nincs addig nálam felejtõs (többszáz könyvjelzõm van és macerás kezelni a krómban)

GOOBY, pls

LeonSilver
uff

Ha van valaki aki króm böngészõt használ, annak ajánlom figyelmébe EZT az SG topikot. Eszméletlen jó a stuff, lehet én is teljesen átszokok fájerfokszról.

baff

Gyomaendrõd, Strand-kemping

Si vis pacem, para bellum.

Én is nagyon szerettem... kizárólag azért adtam el anno, mert nekem még az 512-s változat volt, az meg kevéske volt vramban... 😞

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egyébként offline, bombázók ellen még a 4870 is igen faszán teljesít. Meg kell mondjam nagyon jó kis kártya, igen-igen elégedett vagyok vele.

Én is... 😊)

www.smart-bus.hu

TG Gida
Ez a kép nem Szarvason készült?

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
Na. Ha minden igaz holnap itt a 6950/70. Kíváncsi vagyok ...

Akkor tedd közzé, hogy miért.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
De, voltak. Vagy becsapódáskor robbant, vagy a nyomjelzõ égetett át egy furatot hátulról, és az robbantotta be. Jól látható fehér füstje van, azért távolságméréshez (is) használták. Mivel nem csak 20 hanem 7.92-es ûrméretben is volt, a német mesterlövészek is használták a keleti fronton (egyébként a genfi egyezmény tiltja a robbanó lövedékek használatát élõ erõ ellen).

Van nagyon fasza kis oldal: klikk ide. A 32. lapon van pl egy ilyen lõszer (le is tölthetõ ez a pps).

www.pumaszallas.hu

Pedig nincs ebben semmi rejtély.

Az egy dolog, hogy a játékban volt, de a valóságban is??

Tudom, hogy sokféle robbanó lövedék volt és van, de én úgy tudom, hogy azok csak a becsapódáskor robbannak. Ez az önmagától a levegõben féle nekem kicsit furcsa. Elvégre már csak nem flak lövedékrõl beszélünk!

Azért, mert könnyû, nyugodt érzés. De azért Hófehér nagyon szép állapotban van!

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Van az a robbanós fajta a CoD-ban , de ne kérdezd a nevét, mert nem tudom.

Uraim, ez a lövedék ballisztikus pálya helyett inkább felrobban jelenség normális <#conf><#conf>

VO101Tom
Aki nem hazsnál COD alatt TrackIR-t, és baja van a mesza revivel, használjon newview-t. Ezt a videót most tették fel, teljesen jó.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
qrvajó,, régi de mindig röhögök rajta ha látom 😄

amúgy nekem nincs hangproblémám nvidiával
ja Laca, +1 az aláírásodnak 😊

GOOBY, pls

VO101Tom
Ezt ismered? <#idiota>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nemtom kik járnak 1C fórumra rendszeresen, Luthier pénteken egy posztban bemutatta a COD fejlesztõcsapatot. Ami miatt ez érdekes, az az, hogy az elsõ képen szereplõ Valery Kornilov, a nemrég felvett kolléga, akinek a feladata a hangok újraépítése, az õ neve szerepel a ROF stáblistán is, mint "Sound Master". Kíváncsian várom én is, mit hoz ki a COD-ból, bár több helyen olvasni (pletyka), hogy a hangfájlokhoz lehet nem is nyúl hozzá, csak az engine-t kalapálja át. Mindegy, ha így is lesz, a modderek majd megoldják, ahogy UP-nél. Lényeg, hogy MP alatt ne menjen el a hang.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Az itt hála istennek nem szokás😊 No de majd ha elkezdesz online játszani😊 megtudod mi is az a driver hiba:XD

PLackó
Köszi,nekem is ezen a felbontáson megy.
Lehet,hogy túl sokat vártam, mert nálam a legtöbb med/high,árnyékkal. Kissé tényleg amiatt vagyok csalódott,hogy szinte semmivel nem lett jobb a dupla teljesitményü karival. Megpróbálom újrarakni a játékot.

Csak nv-n... driver hiba!!! <#duma><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Her Laca
?
Mi az összefüggés a kettõ dolog közt?😊Hang mindenkinek elmegy:XD

Kár, hogy hang elmegy... <#hehe><#vigyor>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem nyitok vitát.😊
Ég és föld ,vagy hogy is mondjam 😄,de nem fogom bizonygatni😊
Tulképp pont nem is érdekel kinek hogy megy😊 az a lényeg ,hogy nekem hasítson😊)

Dehogy folyósabb... ez nálad pszichológiailag van így csak! 😄

Egyébként a vga limittel nem vicceltem ám... 😊

www.smart-bus.hu

Zpogi
Ma repkedtem vagy két órát és egyszer sem ment el a hang 😊