IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy jó volt a ma esti ösznép az RC4-el. Szokni kell, de nem rossz. Bár nekem túlságosan nagy lehet a felbontásom az il2 stabban, ezért nagyon nehezen veszem észre a kontaktokat. Ha valaki nem rest, küldje már el a saját felbontásának az adatait. Thx még1x
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lacusch:) Ne izélj már. Ki vagyok (fizikailag) ,már azt se tudom miket írok:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hívd inkább f@s-nak. :)
Apropó! Hogy áll a bál a gépházzal?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mert van egy jó gépem,van kedvem,(idõm kevésbé) ,de szívesen játszanék már a csatorna fölött sokk társammal egyetemben.
Tudom már,hogy a hangulat remek a fejlesztõknél,de ha sokáig húzzák azt ,hogy mindenkinek élvezhetõ legyen a gane,én olyan negatív kampányt indítok nekik,amitõl majd kevésbé vidám hangulatuk kerekedik.
Vagy csak NV ken.
Mert! NV a KÍÍÍÍRÁLY:)))) Bocs éppen meló után sörözök:))
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Si vis pacem, para bellum.
De szíven ütött....
Azért kérdezem itt, mert nem találtam ennek megfelelõ, még élõ topikot.. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy bluetooth adapter csak azzal a software-rel mûködik, amit adnak hozzá, vagy mással is? Konkrét helyzet: van egy bt adapterem, amihez widcomm-ot adtak, ám ez nem igazán szeretné mûködtetni a wii-mote-ot, ezért letöltöttem egy bluesoleil verziót, ami viszont nem lát semmilyen bejövõ jelet. Ez azért lehet, mert nem kompatibilisek, vagy azért mert én rontok el valamit?
elõre is köszönöm, ha valaki válaszol:)
on
Egy kis segitséget kérnék.A gondom az,h. telepitettem az UP3rc+2rc+3rc+4rc,a játék megy,viszont a ME109g6 magyar nemzetre beállitva nem jön be csak az üres képernyõ,az UP3rc-vel még rendben volt,van valami megoldás?
http://amercom.com.pl/strony.php?kod=kss
egyébként ne nagyon alapozzatok arra amit írnak, hogy mik következnek. rögtön a második szám Albatros D.V helyett Fokker DR.I lett (ami mondjuk szerencsés csere), de utána is még vagy kétszer más érkezett, mint amit hirdettek...
Per Aspera Ad Inferi.
- Fixed overlay color in Fear 3
- Fixed detection of IL2: Cliffs of Dover and Bloodline Champions
- Fixed counter appearing in Thunderbird and Pale Moon applications
- Other minor bug fixes
Na, már csak a virágbótira kell várni ;)
**--**
Nem emlékszem, hogy kiveséztük volna. Mirõl van szó?
Viszont tényleg sokat dob a játékon.
Gondolom akkor az igen sokatmondó very short update-jét is kiveséztétek luthiernek,
Bár, irakba már nem is kellenének sugaras gépek. A modern légcsavaros harci gépek majdnem ugyan olyan jók, de jóval olcsóbbak.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Aztt lehet tudni, hogy az IL-2-höz mikor jön ki a végleges UP3? A pumaszallason olvastam, hogy ez csak jó erõs béta, és majd várható a végleges valamkior.