IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
ATI van, és épp lemarad a 4850-es minimumtól :( (ATI 4770, a többi követelmény megfelel) Ez ekkora baj lenne? Pont ezért szeretném inkább kicsibe kipróbálni, de lehet feleslegesen próbálkozom...

acidrain
Átküldtem.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Savi, a hangomról készített felvételt küld már el egy privátban megadott címemre. Köszi. Sajnos nem tudom mi lehet a baj. Softveresen nem állítottam el vagy állítódott el semmi tudtommal.

Amúgy jó volt a ma esti ösznép az RC4-el. Szokni kell, de nem rossz. Bár nekem túlságosan nagy lehet a felbontásom az il2 stabban, ezért nagyon nehezen veszem észre a kontaktokat. Ha valaki nem rest, küldje már el a saját felbontásának az adatait. Thx még1x

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

*égnek

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

egyet vagyok értve. De az is hülye aki hülye kezébe adja. Példáúl az a picsa nem tudom már hanyadik percben, de amikor lövi a hosszú sorozatot szanaszéjjel körbe, na hát attól a hajam égen állt!

LeonSilver
Ja (már az elsõ után nem szabadott volna a másodikat beledobni a csõbe, vagy nagyon koszosak voltak vagy dobálták a csövet. látszik, hogy nem nagyon akarta a frankót a gránát). Meg a baromállat amelyik odaadta a gyereknek a stukkert. Meg is érdemelte..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én röhögtem rajtuk. Ne feledd, nem a fegyver a hülye.. Néhány ilyen barommal és is találkoztam a hacccsseregben lévén lövész szakaszparannnok voltam ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
3.27 környékén az aknavetõs gerilla:)) Felvisítottam:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

némelyik inkább durva mint vicces...

LeonSilver
Némi vidámság ;)

http://www.youtube.com/v/jwdP__LQ8ms&version=3

Her Laca
Állítólag jön:) Amint itt lesz ,küldöm a rettenetet:)

Lacusch:) Ne izélj már. Ki vagyok (fizikailag) ,már azt se tudom miket írok:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
"Élvezhetõ legyen a gane."
Hívd inkább f@s-nak. :)

Apropó! Hogy áll a bál a gépházzal?

Laca bakker, sok(k) lesz az a sör...<#wow1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Apropó!! Mikor jön a tapasz?
Mert van egy jó gépem,van kedvem,(idõm kevésbé) ,de szívesen játszanék már a csatorna fölött sokk társammal egyetemben.
Tudom már,hogy a hangulat remek a fejlesztõknél,de ha sokáig húzzák azt ,hogy mindenkinek élvezhetõ legyen a gane,én olyan negatív kampányt indítok nekik,amitõl majd kevésbé vidám hangulatuk kerekedik.

Her Laca
A COD érdekesen viszonyul a FullScreen hez. Nem igazán tudja asszem.
Vagy csak NV ken.
Mert! NV a KÍÍÍÍRÁLY:)))) Bocs éppen meló után sörözök:))

Nvidia VGA-d van?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

spyy55
COD-ot beállítom, hogy ne FullScreen-ben induljon! Pl. 800x600-ba, de akkor is kiönti a monitor széléig magát... :( Ötlet?

LeonSilver
Nekem ez van IVT.BlueSoleil.v6.4.249.0 és ez mûködött.

Valami hasonló rémlik nekem is. Ha hazamegyek (és nem felejtem el...) megnézem a saját verziómat. Valami olyasmi rémlik, hogy nem mindegyik BS szeresse a 64bitet, meg a W7-et.

Si vis pacem, para bellum.

win7 64bit. Az adapter Delock, a bs pedig 2.6.08. Próbáltam a 6.4.2 is telepíteni, de akkor error 183-at írt ki, és a google meg barátságtalan volt ilyen szempontból és nem találtam rá megoldást.
WTF...

Inkább így.

OFFFFFF....
De szíven ütött....

http://www.indavideo.hu/video/Hulyek_Paradicsoma_Idiiocracy

Biztos, hogy más az ok, mert nekem is BT van és Bluesoleil. Milyen oprencer, és a BS-nek mi a verziója? Egy régebbivel nekem elõfordult, hogy 32biten csont nélkül futott, 64biten viszont látszólag elindult, de Wii-t nem látta.

LeonSilver
Valami más lehet ott a bibi, mert az enyémnek nem is volt win7-es drivere de a BluBizbasz faszán kezelte. Persze azért elõfordulhat inkompatibilitás is.

off:

Azért kérdezem itt, mert nem találtam ennek megfelelõ, még élõ topikot.. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy bluetooth adapter csak azzal a software-rel mûködik, amit adnak hozzá, vagy mással is? Konkrét helyzet: van egy bt adapterem, amihez widcomm-ot adtak, ám ez nem igazán szeretné mûködtetni a wii-mote-ot, ezért letöltöttem egy bluesoleil verziót, ami viszont nem lát semmilyen bejövõ jelet. Ez azért lehet, mert nem kompatibilisek, vagy azért mert én rontok el valamit?

elõre is köszönöm, ha valaki válaszol:)

on
Üdv mindenkinek!
Egy kis segitséget kérnék.A gondom az,h. telepitettem az UP3rc+2rc+3rc+4rc,a játék megy,viszont a ME109g6 magyar nemzetre beállitva nem jön be csak az üres képernyõ,az UP3rc-vel még rendben volt,van valami megoldás?

RatBaG
én is gyûjtöm. eddig négyet vettem meg. a hellcat-et most kihagytam, inkább majd a corsairt veszem meg. itt szoktam nézni, hogy mire lehet majd számítani:
http://amercom.com.pl/strony.php?kod=kss
egyébként ne nagyon alapozzatok arra amit írnak, hogy mik következnek. rögtön a második szám Albatros D.V helyett Fokker DR.I lett (ami mondjuk szerencsés csere), de utána is még vagy kétszer más érkezett, mint amit hirdettek...

Per Aspera Ad Inferi.

LeonSilver
Jaa, hogy ez? Ez valóban semmi :(

VO101Tom
Sok vesézni való nem volt rajta...
egyébként #43531

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Fraps 3.4.6
- Fixed overlay color in Fear 3
- Fixed detection of IL2: Cliffs of Dover and Bloodline Champions
- Fixed counter appearing in Thunderbird and Pale Moon applications
- Other minor bug fixes

Na, már csak a virágbótira kell várni ;)

LeonSilver
Nem baj, hogy nem olvastál vissza. Inkább kécce mint eccese ;)

**--**

Nem emlékszem, hogy kiveséztük volna. Mirõl van szó?

PLackó
Valóban,kicsit visszaolvashattam volna :)
Viszont tényleg sokat dob a játékon.
Gondolom akkor az igen sokatmondó very short update-jét is kiveséztétek luthiernek,

Willenbrock
A futót tényleg elcseszték.A Mig-29 is nagyon jól néz ki.

Gundark 1 1
Én gyûjtöm. A következõ az F-100as lesz. A kidolgozottság nem rossz valóban... de nézd meg a futómûvet :) Fordítva van :) Nekem a Gladiator meg a MiG 15 tetszik a legjobban. Persze a többiek sem rosszak.
Willenbrock
Az Ég Urai sorozatban Hellcat van-egész jól kidolgozott!Ez a 10.szám de hogy mi lesz a 11. azt nem írja csak a 12-et.Gyûjti ezt valaki?A 14. A-8-as fóka lesz!

LeonSilver
Ja, vótmá ;)

PLackó
Nem tudom volt-e már tárgyalva,de ezt a sound mod-ot ajánlom mindenkinek,aki nem online játszik. (Online bannol a steam!)

Ez durva. Ezt legalább annak szánták.
http://www.youtube.com/v/8qWUfYYE7ZM&version=3

Hogy a költõvel (József Attila) szóljak: ez NAGYON FÁJT! Véresre kapartam a falat...
Ha már villámok, akkor csak is ez:http://www.youtube.com/v/XT02ZaBODSE&version=3

LeonSilver
Jézus, Mária & Szent József!!! Így elbaszni egy fasza számot ... le kellene lõni ezt a faszit.

PhantomAss
ha már észidészi:
http://www.youtube.com/v/efIfk8uNPGE&version=3

GOOBY, pls

mijki
Azért az beteg, hogy 1-2 emberre is rakétát lõnek ki. A gépágyú ugyan olyan jó és olcsóbb...és még csodálkozik amerika hogy mért költenek ennyit.<#zavart1>

Bár, irakba már nem is kellenének sugaras gépek. A modern légcsavaros harci gépek majdnem ugyan olyan jók, de jóval olcsóbbak.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Fél off:
http://www.youtube.com/v/7awMJwjhc4c&version=3

LeonSilver
Olyan régen volt már egy kis offtotyik :D

http://www.youtube.com/v/dN3GbF9Bx6E&version=3

VO101Tom
Ma fent voltunk Lacával, hullottak azért, Spit II ide vagy oda <#eplus2>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
nincs mit.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
nem tudni. Amikor elkezdték ezt ez elõzetes kiadásokat, akkor egy hónapról volt szó, már lassan kettõ lesz.

www.pumaszallas.hu

köszönöm tom ez tényleg möködik
Sziasztok!

Aztt lehet tudni, hogy az IL-2-höz mikor jön ki a végleges UP3? A pumaszallason olvastam, hogy ez csak jó erõs béta, és majd várható a végleges valamkior.