IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Ez a Repka DS 3,tegnap találkoztam velük én is :(
Akkor sokalltam be amikor hátulról véletlenül nekimentem a Spitnek,én elszublimáltam az a tetû meg tovább repült,talán a fél magasságija leesett...

VO101Tom
Csinálj már egy printscreent, ha ilyen van. Melyik szeró volt ez pontosan? Repkából több is van...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na Tom. Repka szerón engedélyezték a spit II õt. Ez még hagyján.
De a férgek (és ezt nagyon komolyan gondolom) avval szórakoznak,hogy leszálltak a repterünkre spitekkel ,4 en és beálltak úgy,hogy amikor betesz a reptérre a progi azonnal lõhessenek. Na mondom a második PK után,fenti reptérrõl indulok és szépen eliminálom õket. Aztán csodálkoztam. Ott láttam meg ,hogy spit II esek vannk és naaaaaaaaaaaagyon sok a vörös. Egyszerûen, már gurulás közben szarrá lõttek.
Asszem hanyagolom ezt a szervert,viszont nincs más ahol sokan vannak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
1 tipp, 1C-n több embernek is megoldotta ez. Hogy ha nem lát szervert, akkor indíts egy saját hostot, azt rendbeteszi a beállításokat, utána látni fogod a többieket.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Én csak részben vezettem lévén hivatásos voltam :9 Viszont az tuti, hogy ritka egy szarkupac. Ha lehetett választani a Gaz66 meg mondjuk egy csepzon között én mindig a csepelt választottam. Hangos volt, rázott is, télen hideg nyáron meleg volt benne de elment mindenhol.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Áá, én is gaz66-ot vezettem katonaságnál, én azt a qrva váltót nem tudtam megszokni, aki idióta oda tervezte, tört volna el a keze :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
a mikro lagokat az erdõ okozza.
ha azt kikapcsolod, online sem receg a kép, és nem megy el a hang.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
:D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én csak off játszok vele. Már ha jól értelmezem az "online ne játszunk vele"-t, mert a steam az ugye megy de nem szervereken tolom, scak úgy itthon magamba :)

Egyébként pedig most beszartok & behugyoztok. Az 1C fórumon is volt aki említette és én is úgy veszem észre, hogy mióta ez a mod fentvan és használom azóta nincsenek azok a kis mikrolagok. Isten bizony! VAn az az izé amikor fasza meg folyamatos a gém de oylan kis izék vannak, mintha ugrana egyet a kép. Máshogy nem tudom leírni. Na ez most nagyon úgy tûnik, hogy nincs. (faxxom a frapsba, hogy nem megy pedig a 3.4.5 van fent)

Her Laca
No de Leon:) A Gaz az a Szovjetunió iparának remek terméke ,míg emezt csak Güntherék csinálták. Ez azért különbség! Persze nem lebecsülve a Gaz érdemeit:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
A CloD modokkal vigyázzatok, online ne játszatok vele!
A Steam-en használt VAC bannolhat érte, de nem azonnal! Van, hogy csak infót gyûjt, és 1-2 hét múlva rúgják ki azokat, akik piszkált játékkal játszottak. Ha letilt, akkor ugrott a teljes CloD vásárlásod, online többet ezzel nem játszhatsz, és ez végleges tiltás.
Épp tegnap volt szó errõl 1C-n.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Az kevés :D A szaros GaZ66 is becsókolt benyából ~100 littyót ha rossz kedve volt.

Her Laca
100 at:)

LeonSilver
Ja. Elég rendesen szartak a károsanyag-kibocsátásra meg a fogyasztásra :D Mit ehetett ez százon?

Her Laca
Nem szarral gurigáztak annó az mán biztos:)
Konkrétan erre a szörnyetegre szereltek 4 kereket meg egy kormányt:)
Azt vezetni , azért férfias idõtöltés lehetett .

LeonSilver
Semmi probléma ;)

**--**

Na erre varrjatok gombot véreim. 47 literes (negyvenhét liter) BMW :D

http://www.youtube.com/v/2pcRRk0msas&version=3

vazze ég a pofám hát bocs
LeonSilver
Egyébként a fene tudja. Talán a / nem megengedett karakter.

köszönöm de nem tudom,hogy hogy kell,újra raktam szart se ér egyépként ezt a nick nevet méééér nem engedi 1/3_Indi
acidrain
Köszi.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Elvileg innen.

LINK

acidrain
Regisztráltam az 1C fórumra, de nem találtam meg, hogy honnan lehetne megszerezni ezt a modot.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
A cache filok épségét ellenõriztesd le. Kijavítja ha van valami hiba és megoldódik a problem.

sziasztok van valakinek ötlete,hogy a cod miért nem talál szervert, eddig legaalább ez a része müködött. vinyót cseréltem azóta nem jó.a hócipöm tele van köszönöm
LeonSilver
Ez aztán most még az offtonyiknál is offabb, viszont olyan szép és jó képek vannak az oldalon, hogy mindenképpen megéri megnézni õket.
szvsz

http://www.themysteryworld.com/2011/06/amazing-russian-navy-photos-of-1893.html

LeonSilver
Gyerekek baszott jó ez a Jafa soun mod. Próbáljátok ki! Ahogy a fórumon is írta valaki, igen magasra tették a mércét vele. Az 1c kapaszkodhat rendesen.

<#eljen>
Zpogi
Igen jó lenne,ha azt is lemodelleznék benne,meg az is,ha már lehetne használni onlány.

Zpogi
Jó lesz ez a film,remélem nem lesz benne túl sok f@szság,csak ami gáz,hogy ezt már valaki egyszer megcsinálta régen. Kár,hogy nem valami más történetet dolgoznak fel.

Az 1C fórumon a második hozzászólás tetszik a legjobban:

Zpogi
Tom,egy kis segítség,valamiért nem jó a link,csak ha kimásolod.

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/tKf7oYywdS8&version=3

Papa01
ItT viszonlyag olcsó a digitális változat. Érdekes ugyanannyi dollárban és euro-ban a játék ára.. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Ez kurvajó! Szinte már-már tökéletes!! Nekem már csak olyan kis nuanszok hiányoznak, hogy ha például elhúzom a kabintetõt akkor némi kis menetszél hallatsszon már. Vagy valami..

lac coo
http://www.youtube.com/v/BpA6TC0T_Lw&version=3

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én úgy tudom, hogy az US. NAVY-nál a kétüléses gépeknél a hátsó ülésben nem lehet irányitani a gépet ahogy Sanyo is írta.Gondolom a hajóra való visszaérkezés bonyolult és nehéz mívolta miatt, viszont légiharcban sok terhet levesz a pilóta válláról.

Sanyo
Az F-4 Phantom II., az F-15E Strike Eagle és a Panavia Tornado kétkormányos, az F-14 Tomcat nem. Véleményem szerint a pilóta minden feladatot át tud venni a második embertõl, de a fordított eset nem mindig lehetséges. Az F-15E és az F-14 nagyon specializált gépek, rettentõen sok melóval a hátsó ülésben.

Amirõl biztosan tudom, hogy a személyzet mindkét tagja teljes mértékben el tudja látni egymás feladatait, az az AH-64 Apache helikopter.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
VO101Tom
Ezt most találtam, COD-ban a reptéri kis táblák közt így lehet eligazodni:
Sárgától balra: felszállómezõ (ott a start vonal, felszállómezõbe csak az mögött lehet betaxizni.
középen: gurulóút (taxi)
Pirostól jobbra: leszállómezõ
T jel: ott kell(ene) földet érnie a gépnek, egy fesztávra jobbra a jeltõl.
IT jel esetén a jeltõl balra.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Jó ez az UP3 RC4,jók lettek a térképek meg a mûszerfalak.

off: Lenne egy kérdésem, ami már régóta foglalkoztat, az olyan kétüléses vadászokban mint a phantom vagy tomcat, ahol két fõs a személyzet, egy pilóta és egy fegyverkezelõ, volt lehetõség hogy adott esetben mondjuk a pilóta tüzeljen, vagy a fegyveroperátor irányitsa a gépet? Ha csak korlátozottan is, de át tudták jobban mondva át tudták volna venni egymás helyét?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/zzfQwXEqYaI&version=3

LeonSilver
Egyébkét meg aki meghallgatja meg megveszi, az meg is érdemli. Annak leginkább forró ólmot kellene önteni a fülébe és egyéb testnyílásaiba.

Willenbrock
Zsülike? <#wow3>Eddig ezt nem is hallottam,errõl a névrõl és az éneklésrõl a Lüszike ugrott be :)

Laca! Ami nem kínai az hamisítvány!

A Béna.

LeonSilver
Jézus ...

Her Laca

Az 1946-on a Mustang MK III. belsõ nézetben és a Fi-156 lövész nézetben másnál is szinte lefagy a program ? Fent van már az RC 4, de elõtte sem ment ez a két nézetben.

Amikor kihozták a Win 95-öt, amire milliárdos marketing költséget áldoztak, a nép meg vitte, mint a cukrot, no akkor jöttek rá, hogy a pénzt inkább marketingre kell költeni, mint fejlesztésre, mert úgy is el lehet adni minden fost. Azóta nem gyártanak normális hûtõt, mosógépet, autót...A kihordási idõ általában 3-5 év, oszt irány a kuka.
Zpogi
Oks,megbeszéljük,de valamit azért kérjél érte. :)

Edit:Ja már látom :)

Her Laca
Eljössz érte viheted:) Egy sör,félbarna,vagy lehet teljesen barna is:) Mostanában rákattantam:)

MONDTAM!! Egy SÖR:) Mi a retket kérjek érte még? Számomra hasztalan egy portéka:)

Zpogi
Te Laca,Savas említette,hogy eladnád a Red Orchestra-dat,engem érdekelne,ha mondasz rá valami jó árat. :)