IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Az a bajom ,hogy bármit veszek egy pár hónap múlva tiszta karc lesz a portól (sajnos ilyen a munkám) ,és pl a minap kiesett a zsebembõl bele egy vödör ragasztóba ,amit ugyi csak vízzel lehetett lemosni😊 Szóval én ilyen telefon nyûvõ vagyok, a mostani nokiám is tiszta karc ,nappali fényben már nem látom a kijelzõt😊 Na ezért töprengek ezen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Igazán nincs mit! 😊 Az IP67-es szabványt azért óvatosan kell kezelni, a telefonhoz mellékelik, hogy nem vízálló, függetlenül YT videóktól. Egyébként is szerintem beteg az aki egy mobilt egy pohár vízbe tesz, vagy épp azzal fürdik.. 😊 Én inkább úgy fogom fel, hogy cseppálló, és csepegõ esõbe lehet telefonáli, persze a töltõ és a füles csatlakozóit jól le kell zárni.

Ami még elõnye: Az eddig vásárolt készülékek, mind kártya függetlenek, ha jól tudom.

A 2.2 Android, még nem magyar, ezt jó ha tudod Laca, nehogy meglepõdj, ha ilyet veszel.
De szerintem nem rossz készülék.
A HTC nagyon jó márka, de szerintem árában magasabb kategória.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Nézõpont kérdése. Ez a telefon tudja az IP67-es por és vízállósági szabványt, valami karcolódásmentes üvegbõl van (ne kérdezd mibõl), építkezési környezetbe szerintem ez a legjobb. No meg az ára. Ennyiért nincs ilyen tudású, mondjuk én csak t-mobilnál néztem. Az android 2.2 március óta van, azért nem kéne temetni a telót csak ez miatt 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja a Fiam is mondta ezt. Õ azt mondja csak HTC-t vagy mit.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Köszi, ez jó fórum.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Remélem elõbb utóbb lesz ebbõl valami mert a Mig Alley óta nem volt rendes Koreás szimulátor.

Willenbrock
Ez egy kicsit bizarr 😊

Papa01
Szerintem nagyon jó, ár/érték aránnyal rendelkezik. ITTtalálsz egy leírást róla.

Hátrányai: Sajnos csak 2.2-es Android van rajta, nem valószínû a hivatalos 2.3 kiadása.

EZ a fórum elég komoly, az 1. HSZ-t érdemes elolvasnod, nagyon hasznos! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi szépen a linket, erre gondoltam! 😊

Her Laca
Jó a kütyü? Lehet mindjárt elfutok veszek egyet a Nokiám igen zûrös már😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

Papa01
Urak, a COD készítõi nem ígértek valami koreai háborúban játszódó szimulátort? 😊 Nem találok, semmit, pedig valami rémlik. 😊

Papa01
Használd egészséggel, nagyon fog tetszeni az Android! 😊

VO101Tom
Ja alap. Nagyon új még a teló, nem turkálok bele a rendszercuccokba... még 😊

www.pumaszallas.hu

Papa01
Értem, köszi a választ! 😊 Az alapértelmezett kamera szoftvert használod? Én a Camera 360 raktam fel, lehet az a gond.. 😞

VO101Tom
A setupban bekapcsolható nálam.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Klassz kis app! 😊 Sajnos nem kapcsol be a kamera.. Nálad bekapcsol? (Nekem is Defy-om van.)

Her Laca

És ennek így is kell lennie.<#taps><#pias><#nyes>

LeonSilver
Egyébként én találkoztam ilyennel. Vagyis hasonlóval.

Még olyan 2001 környékén volt. A faszi vett egy cd-rom-ot. Elvitte, hogy õ majd beépíti. Másnap hozta vissza gépestül. hogy összerakta de nem adja ki a tálcát pedig világít a led. Hátravittem, összedugtam, tényleg nem jött ki. Leszedtem az oldalát, rápillantottam majd tökönböktem magam. Kétszer. A faszi facsavarral (valami vékony, kb 3cm hosszú) próbálta rögzíteni a cd-t a keretbe. Ameddig tudta betekerte a facsavart. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a tálcába is belehajtotta a facsavart, ezért nem jött ki a tálca. Szét kellett szednem és kicsit "megfarigcsálni" a tálcát mert a facsavart ahogy belehajtotta, a mûanyag kicsit kitüremkedett amitõl akadt a tálca.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Fúró, facsavar. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egyetlen necc a teló biztonságos rögzítése a mûszerfalra.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Az az 1.11-es fel patchelt verzió. 😄
Ez csak az 1.0-ás Standard Edition 😉

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nohab
Kátyúkat is felismeri? Nem? Akkor köll a francnak.
VO101Tom
Na ja 😊
Ez az izé is csak este/éjjel mûködik. De poénnak jó.

www.pumaszallas.hu

mijki
Az király. De azért egy ilyet berakatnék majd a kocsimba 😄

Kár, hogy csak After Effects 😞

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
/off
vettem egy Motorola Defy-t. ZP dashboad néven van a marketben egy ingyenes progi. HUD-ot lehet csinálni vele a kocsiban (van ilyen menüpontja, hogy "HUD", akkor tükrözi a képet, ezért a mûszerfalra rakva a telót, az ablakon normálisan tükrözõdik vissza - persze valós adatok 😊 Agyam eldobom 😄

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
wááá még egy hawx szerü játék gyön!!!!!
itten e

GOOBY, pls

Her Laca
Mondjuk a 20 astól is jó lenne😊 jut eszembe.

Her Laca
Így meglazult a hurri egy kis bombázástól? Ez tetszik😊

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Zpogi
Akkor így...

LeonSilver
Igen, mert nálad "benne van a caheben", lévén Te töltötted fel. De rajtad kívül mindenki a békát látja. Meg lehet nézni a képet, csak macerás 😉

Sanyo
Nem, de csak te látod. 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
Ja értem,akkor csak nálam mûködik...

LeonSilver
Az ezsgé idÉtlen idõk óta nem rakja be a békás képmegosztóról a képeket.

LeonSilver
Nyugodtan, úgysem olvassák 😉

Zpogi
Miért ezzel mi a gond? Egyébként nem töltöttem fel képet,egyszerûen csak belinkeltem az 1C fórumról.

Gondolom nincsen hír a patchrõl! Gondolom nyaralnak a srácok. Többet is gondolok (a srácokról),de azt inkább nem írom le.<#vigyor>

LeonSilver

Zpogi
Dög ez a screenshot.

Her Laca
Van a sárga orrún pár gyõzelmi jel😊 Õt biztos a film közben majd jól lelövik a srácok. Mindig így van ,mert ugye a filmben is kell egy Fõellenség.

Ellenben a Repkán visszaállt a megszokott rend. Nincs Spit II,és szépen meghalnak. Lehet csak hétvégi kedveskedés volt az üzemeltetõk részérõl,amolyan kedvcsináló😊

A halálfej pont azért van ott, mert odafigyeltek! 😊 Mint ahogy az amerikai filmek 90%-ban van valamilyen utalás a nácikra... dolgozik a holokauszt ipar! 😊

www.smart-bus.hu

acidrain
Biztos a Totenkopf SS-bõl képezték ki a pilótát 😊, ami azért is hülyeség, mert mit köztudott (bár ezek szerint a filmszakmában levõk nem igazán jártak utána a dolognak) a halálfejesek a Waffen SS egyik hadosztálya volt, és semmi köze sincs a Luftwaffe-hoz.

Ez a kamera beállítás viszont tetszik:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

Ezt a film elõzetesében találtam. SS es halálfejes messer?
Ez kicsit túlspilázottnak tûnik nekem,kiemelve a rossz fiúkat.
Ráadásul a sárga orrfestést a G6-10 eken már nem használták ,ha jól tudom azt csak a csatorna felett az angelus csatában .
Sõt! Minnél többet töprengek ,és elfogysztván a jó kis barna sörömet,rá kell jönnöm,hogy eme alkotás ,kb annyira hiteles ,mint a star wars😊
Lukács apó odafigyelhetett volna.

PhantomAss
már készült egy film amúgy errõl, a "pilóták háborúja", nemtom láttátok-e
nekemmegven, de nem egy nagy eresztés
mondjuk annyiból hiteleseb, hogy nem cfg animációval készült, hanem eredeti gépekkel
az orákulumcsávó játszik benne

GOOBY, pls

LeonSilver
Elkészült végre a 2007-ben bejelentett Red Tails címû II. világháborús film, amit a Lucasfilm keblére ölelt Anthony Hemingway rendezett.

"A trailer alapján pontosan azt fogjuk kapni, amit az ilyen filmekben szoktunk, azaz a fehérek eleinte nem bíznak a fekete pilótákban, de a feletteseik között van egy, aki igen (a többi mind rasszista gyökér), és a végén mindent szétlõnek / felrobbantanak / megmentenek, amit csak lehet"

szekelyland
Ha van dugaszérzékelõ, akkor lehet h más beállításokkal kapcsolt vissza.
sajna csak a melóban van netem egyelõre és nem tudok segíteni csak vmikor jövõ héten...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Köszi, megkaptam. Hát nem tudom mi a franc van. Ha nem lenne zajos, akkor egész érthetõ lenne. Semmit nem tettem, csak kihúztam a mikrofont a gépbõl költözés miatt, de aztán vissza is dugtam és azóta ilyen rossz a hang. Azóta megismételtem a mûveletet, hogy ha ki és visszadugom jó-e, de ezek szerint nem.

Akkor ez most hardveres probléma, vagy softveres?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

spyy55
aham... játékban nem próbáltam még ki, de este meglesem! Köszi a segítséget!

LeonSilver
Ki is próbáltad vagy csak a setup után láttad, hogy nem változik a felbontás?
Mert nekem is ATI van, kikapcsoltam a fullscreent, beállítottam a 800*600-at, újraindul.
Az igaz, hogy a menü nem változott de a játék igen, amint az alant is látható.