IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami még elõnye: Az eddig vásárolt készülékek, mind kártya függetlenek, ha jól tudom.
A 2.2 Android, még nem magyar, ezt jó ha tudod Laca, nehogy meglepõdj, ha ilyet veszel.
De szerintem nem rossz készülék.
A HTC nagyon jó márka, de szerintem árában magasabb kategória.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hátrányai: Sajnos csak 2.2-es Android van rajta, nem valószínû a hivatalos 2.3 kiadása.
EZ a fórum elég komoly, az 1. HSZ-t érdemes elolvasnod, nagyon hasznos! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
És ennek így is kell lennie.<#taps>#taps><#pias>#pias><#nyes>#nyes>
Még olyan 2001 környékén volt. A faszi vett egy cd-rom-ot. Elvitte, hogy õ majd beépíti. Másnap hozta vissza gépestül. hogy összerakta de nem adja ki a tálcát pedig világít a led. Hátravittem, összedugtam, tényleg nem jött ki. Leszedtem az oldalát, rápillantottam majd tökönböktem magam. Kétszer. A faszi facsavarral (valami vékony, kb 3cm hosszú) próbálta rögzíteni a cd-t a keretbe. Ameddig tudta betekerte a facsavart. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a tálcába is belehajtotta a facsavart, ezért nem jött ki a tálca. Szét kellett szednem és kicsit "megfarigcsálni" a tálcát mert a facsavart ahogy belehajtotta, a mûanyag kicsit kitüremkedett amitõl akadt a tálca.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez csak az 1.0-ás Standard Edition 😉
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kár, hogy csak After Effects 😞
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
vettem egy Motorola Defy-t. ZP dashboad néven van a marketben egy ingyenes progi. HUD-ot lehet csinálni vele a kocsiban (van ilyen menüpontja, hogy "HUD", akkor tükrözi a képet, ezért a mûszerfalra rakva a telót, az ablakon normálisan tükrözõdik vissza - persze valós adatok 😊 Agyam eldobom 😄
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls

Ellenben a Repkán visszaállt a megszokott rend. Nincs Spit II,és szépen meghalnak. Lehet csak hétvégi kedveskedés volt az üzemeltetõk részérõl,amolyan kedvcsináló😊
www.smart-bus.hu
Ez a kamera beállítás viszont tetszik:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ezt a film elõzetesében találtam. SS es halálfejes messer?
Ez kicsit túlspilázottnak tûnik nekem,kiemelve a rossz fiúkat.
Ráadásul a sárga orrfestést a G6-10 eken már nem használták ,ha jól tudom azt csak a csatorna felett az angelus csatában .
Sõt! Minnél többet töprengek ,és elfogysztván a jó kis barna sörömet,rá kell jönnöm,hogy eme alkotás ,kb annyira hiteles ,mint a star wars😊
Lukács apó odafigyelhetett volna.
nekemmegven, de nem egy nagy eresztés
mondjuk annyiból hiteleseb, hogy nem cfg animációval készült, hanem eredeti gépekkel
az orákulumcsávó játszik benne
GOOBY, pls
"A trailer alapján pontosan azt fogjuk kapni, amit az ilyen filmekben szoktunk, azaz a fehérek eleinte nem bíznak a fekete pilótákban, de a feletteseik között van egy, aki igen (a többi mind rasszista gyökér), és a végén mindent szétlõnek / felrobbantanak / megmentenek, amit csak lehet"
sajna csak a melóban van netem egyelõre és nem tudok segíteni csak vmikor jövõ héten...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Akkor ez most hardveres probléma, vagy softveres?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mert nekem is ATI van, kikapcsoltam a fullscreent, beállítottam a 800*600-at, újraindul.
Az igaz, hogy a menü nem változott de a játék igen, amint az alant is látható.