IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszméletlen kis ketyere. Én imádom <#szeret>#szeret>
Használd egészséggel. Csak egy kérdés még. Hol vetted és hanyas az op rendszere 2.2-es?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy nagyon durva, de gyakorlatilag halálos dolog.
Ha annyira érdekel,ernyõzni itt is lehet.
Aztán ha meguntad(az életed) jöhet ez!<#vigyor>#vigyor>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Visszaszívom 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A hivatalos vízállósághoz igen komoly teszt kell = sokbakerül = olcsó telefon nem vízálló 😊 (Ettõl függetlenül lehetséges, hogy maga a telefon az, sõt vízállóra tervezték, de hivatalosan tuti nincs minõsítve, tesztelve 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk a teló mentségére legyen mondva, hogy a "tesztelõ" az akvárium sarkához csapkodta a kijelzõt... azért ez túlzás.. 😄
ITT azért a Defy is kapja rendesen.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Laca: Lehet neked akkor EZ kéne.. durvák a videók nagyon... 😊)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami még elõnye: Az eddig vásárolt készülékek, mind kártya függetlenek, ha jól tudom.
A 2.2 Android, még nem magyar, ezt jó ha tudod Laca, nehogy meglepõdj, ha ilyet veszel.
De szerintem nem rossz készülék.
A HTC nagyon jó márka, de szerintem árában magasabb kategória.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hátrányai: Sajnos csak 2.2-es Android van rajta, nem valószínû a hivatalos 2.3 kiadása.
EZ a fórum elég komoly, az 1. HSZ-t érdemes elolvasnod, nagyon hasznos! 😊
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
És ennek így is kell lennie.<#taps>#taps><#pias>#pias><#nyes>#nyes>
Még olyan 2001 környékén volt. A faszi vett egy cd-rom-ot. Elvitte, hogy õ majd beépíti. Másnap hozta vissza gépestül. hogy összerakta de nem adja ki a tálcát pedig világít a led. Hátravittem, összedugtam, tényleg nem jött ki. Leszedtem az oldalát, rápillantottam majd tökönböktem magam. Kétszer. A faszi facsavarral (valami vékony, kb 3cm hosszú) próbálta rögzíteni a cd-t a keretbe. Ameddig tudta betekerte a facsavart. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a tálcába is belehajtotta a facsavart, ezért nem jött ki a tálca. Szét kellett szednem és kicsit "megfarigcsálni" a tálcát mert a facsavart ahogy belehajtotta, a mûanyag kicsit kitüremkedett amitõl akadt a tálca.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez csak az 1.0-ás Standard Edition 😉
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kár, hogy csak After Effects 😞
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
vettem egy Motorola Defy-t. ZP dashboad néven van a marketben egy ingyenes progi. HUD-ot lehet csinálni vele a kocsiban (van ilyen menüpontja, hogy "HUD", akkor tükrözi a képet, ezért a mûszerfalra rakva a telót, az ablakon normálisan tükrözõdik vissza - persze valós adatok 😊 Agyam eldobom 😄
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls