IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
De az is érdekes, hogy az ügyfélszolgálatos csaj azt mondta, hogy a telefonon is legyen letiltva a net külön. (APN)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
<#eplus2>#eplus2>
Ezert meg kell neznem vagy ketszer <#taps>#taps>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nekem elõfizetéses pannonom vna, de nekem 37ezeret számláztak ki. Kiderült, hogy a telefonom frissítette magát. Pedig buta telefon van😊 nokia 3110c.
A vége az lett, hogy leleveleztem velük, és jóváírták. Ja, és kikapcsoltattam a gprst is. Mondta az ügyintézõ mikor bent voltam reklamálni, hogy volt akinek több százeres szála jött ki. Azt úgy csinálta az ember, hogy a telefonját használta gps-nek, ami így állandó internet összeköttetéssel volt. Lement horvátországba, majd visszajött vele.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Mindenképp reklamálok, én netet kifejezetten NEM kértem hozzá, amikor vettem. Errõl hangfelvétel is van (telefonon rendeltem meg és hozták házhoz), mert mindenképp tukmálták rám a mobil net elõfizetést. Annyit mondott a csaj, hogy a készülék egyetlen hibája, hogy nem magyar a menüje. Mobil netrõl, meg hogy az bekapcsolhat, egy qrva szót nem szólt.
A google acc-ot én is wifin állítottam be, most meg a 0 Ft miatt kipróbálni sem tudom, hogy tényleg a 3G aktív-e :/
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
- Igaz, hogy a telefon egybõl felmászik a mobilnetre?
Ha aktiváltad a Google accountodat, akkor igen, mert egybõl megkezdi a szinkronizációt. Ha ezt szeretnéd elkerülni, elsõ indításkor még ne jelentkezz be, hanem tiltsd le a mobilnetet, vagy csatlakozz WiFi hálózatra. Amikor WiFi-re kapcsolódik a telefon, automatikusan azt a hálózatot használja, és nem a mobilnetet. Mindazonáltal nagyon melegen ajánlott valamilyen net elérést biztosítani a telefonnak, hiszen úgy lehet igazán kihasználni a tudását.
- Hogyan tudom letiltani a mobilnetet?
Amennyiben abszolút nem szeretnéd, hogy legyen mobilnet a telefonodon, a következõ lehetõségeid vannak:
- Settings/Wireless&Networks/Mobile networks/Access point alatt a hozzáférési pontokat ki lehet törölni, vagy át lehet írni hibásra az adatokat.
- Setting/Data manager/Data delivery alatt vedd ki a pipát az All mobile data elõl
Ha csak ideiglenesen szeretnéd tiltani a mobilnetet, a legegyszerûbb megoldás, ha felteszed a Marketrõl ingyenesen leszedhetõ DCSwitch vagy APNdroid nevû programokat, és kapcsolgatható widgetként kirakod a fõképernyõre. Bõvített funkcionalitással rendelkezik a SwitchPro vagy a WidgetSoid, ez utóbbi ráadásul ingyenes is.
Végsõ megoldásként a “ne múkoggy mobilnet” varázsszóra is hallgat a készülék a beépített Texas Instruments modulációs hangszabályzós ekvalizernek köszönhetõen.
Tom esetében lehet tényleg benyomták a mobilnetet, jó magas tarifával. A teló meg persze hogy onnan szed mindent.
www.pcpilot.hu
Megcsináltad a Google Account-odat? Mert ha igen, ott lesz a kutya elásva, ugyanis ott kapásból mobilnethez nyúl. De Marketre felmentél, akkor az is mobilnet. (Sõt, Acc. nélkül nem is tudod megcsinálni, hogy Marketezz.)
A Wifi, pedig alapból elnyomja a mobilnet, tehát jobban jártál volna, ha azt használod, hiszen annak nincsenek költségei.
Az APN neveket megváltoztattad? Mert ha nem, akkor él a mobilneted!
www.pumaszallas.hu
(sajnos csak a felbontása HD, a minõsége nem)
(és persze Sanyo, ha gondolod...)
A lényeg, TE nem kértél mobilnetet, ergo nem is lehetne. Asztalt verni és írják jóvá az összeget.
www.pcpilot.hu
Megoldás. Bemész valamelyik T-pontba ,majd szép kerek ,összefüggõ káromkodások közepette elküldöd õket a picsába,mindezt habzó szájjal.
Meg fogják oldani😊 Szépen ne is próbálj beszélni velük,és azonnal valami hozzáértõ fõnököt kérj,mert a pultnál ülõ kisasszonyok semmihez nem értenek,csak a vállvonogatáshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
találkozott valaki olyannal, hogy 10e feltöltött domino egyenlege egy délután alatt lenullázódik, indított hívás nélkül? Velem ez történt, net nincs (wifis router van itthon, nem fizettem elõ mobil netre), és most tiszta ideg vagyok. Délután rátettem egy 10-est, erre ez a tetû most sms-ezik, hogy van rajta 4 forint 😞
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Miki az Ász😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Az Il-2 1946-hoz letöltöttem az összes patch-et(4.101-t is) és ennek hozományaként ha jabozom és 20-20 m-rõl vagy ennél alacsonyabbról dobom le a bombát, akkor az nem robban fel.Pedig sokszor "méterekrõl" szoktam ledobni.😊
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom azt beállítani, hogy a bomba a ledobási magasságtól függetlenül is felrobbanjon.
Mert ha túl alacsonyan dobok, akkor nem robban fel a bombám, ha viszont magasan jövök akkor szinte rögtön leszed a légvédelem.Imádok jabozni, de ez a bomba fel nem robbanás eléggé elrontja a játékélményét.Elõre is köszönöm a hozzászólásokat.😊
Köszi
Sovány vigasz... 😄DD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Este kénytelen voltam Wyborowa-Zywiec bajtársakkal gyógyítani ezt a sokkot...
Si vis pacem, para bellum.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Váháhááá
www.pcpilot.hu
Amikor elkezdtem belinkelni még nem volt ott <#nevetes1>#nevetes1>,gyerekeket is etettem közben 😊
6 al elõtted 😊)) Oda teleportált mi?😊)