IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pumákoknál találtam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A pénz guruk kb eljutottak arra a szintre mint annó az egyház szvsz.
Ez így nem fog tovább mûködni, ez tisztán látszik. Lesz a világban olyan paraszt lázadás,hogy attól kódulunk. Akinek van esze vesz egy kis tanyát és megismerkedik az önellátás intézményével.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy mi a frász van ott náluk !? Zavarognak Churchillék!? 😮
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Off:
Csak nekem tûnik úgy, hogy az angliai zavargók lassan lepipálják a Luftwaffét? Szerintem utoljára 1940-ben égett így London, Manchester, stb...
www.pcpilot.hu
Mióta vége, a salomTV-k próbálják átvenni ezeket a dolgokat, most EzoTV címen láttam ... Múltkor valami májusfával hadonásztak (Asszem valami életfa volt vagy mi ...) tegnap pedig egy aranyszínû csodakéssel hadonászott egy hölgy. (nagyjából 30 forintos lengyelpinyós készlet része lehetett anno ... most aranyhullást hivatott generálni ...)
Volt köztünk egy nagy kedvencem, az minden kétséget kizáróan a legjobb technikát választotta arra, hogy megkérdõjelezhetetlennek tûnjön a tudása. Asszem ZOLTÁN volt, az igazlátó: "Hívjon fel engem, mondja meg a nevét és a az életkorát, még kérdeznie sem kell, én már a választ fogom mondani ..."
Felhívta Rózsika 59 és õ válaszolt ... <#idiota>#idiota>
Viszont visszatérve a mesterre ... Annyira bejött ez az egész, hogy csináltam magamnak egy csakramérõt melóba, és ha valamivel nem tudunk mit kezdeni, akkor megmérjük a csakráit, majd energizáljuk ... És javítottunk meg így halottnak hitt laptopwinyót is 😊
@Leon: az a baj, hogy olyan qrvatoleráns világban élünk, hogy az nem baj, hogy ezek a komédiások átbasszák a népet lenyúlva a pénzüket (És átbasszák, tisztelet a kivételnek, mert hamis reményeket adnak ...) de megbüntetni nem lehet õket, mert tisztelni kell minden f@szságot 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezt a faszit és az összes, hasonló szemfényvesztõ csaló fosbojlert úgy bezárnám, hogy rájuk rozsdásodna a falakat. A jósokkal kezdeném és ezzel a fasszal fejezném be. Ez a köcsög és amit csinál az szerintem kimeríti a kuruzslás fogalmát. Mi is a kuruzslás?
"gyógyítás, orvoskodás jogosultság nélkül; kuruzsló, aki diploma v. egyéb jogosítvány nélkül gyógyít s az orvos szerepét játsza. A törvényeink (1876. XIV. t.-c.) a K.-t csak akkor büntetik, ha keresetképen folytattatik;"
Márpedig a betelefonálók abban a hiszemben telefonálnak (és FIZETNEK emel díjas összeget), hogy ez a szerencsétlen fasz majd meggyógyítja õket.
Igen, hibásak egy kicsit azok is akik telefonálnak ergo életben tartják ezeket. De nem tudom Te magad voltál e már nagyon-nagyon beteg, esetleg valamelyik közeli hozzátartozód. Ha igen biztos tudod, hogy egy beteg (esetleg halálos beteg) minden szalmaszálba belekapaszkodik, mindent elhisz, mindenért fizet a gyógyulás reményében. Ezt kihasználni az egyik leg undorítóbb amit csak el tudok képzelni.
(ne érts félre, nem rád haragszom vagy valami csak éppen neked válaszolok <#awink>#awink> )
Stuka
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
http://www.youtube.com/watch?v=N8_-ak0K05o
www.smart-bus.hu
Én magam ezzel most találkoztam ,miközben Open Stage videókon derültem.
De szintiboyt látva lefejeltem az asztalt.
A Béna.
A focihoz elég egy golyó...
Az autóversenyzéshez kettõ kell<#nezze>#nezze>
A Béna.
For racing you need two...
A Béna.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gaijin csinálta a Wings of Prey-t. Õk qrva nagyot villantottak anno a WoP-al, de sajnos jó orosz szokás szerint alapvetõ dolgokkal b@szták el ...
Reméljük most tanulnak belõle ... a Warplanesre nem vagyok kiváncsi, de a World of Planest meglesem ... úgyis Beta teszter leszek 😊 (Mint minden WoP tulaj ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
És most csinálnak számomra egy érdekes játékot: skydive proximity flying
szvsz
www.pcpilot.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Az obsit tartóját az RPG indítótokjából készítettük. Micsoda teperés volt, hogy jusson mindenkinek, mert ugye nem mindennap lövögettek RPG-vel. Bakker, mikor mi lõttünk a kifeszített vászonra ami mögött kigyulladt az erdõ, minden lövés után mentek a tûzoltók oltani, amikor meg az oroszok lõttek, már égett a fél erdõ, mire a Grísáék megindultak a fecskendõvel. MArha nagyvonalúak voltak, meg el is voltak eresztve lõszerrel rendesen.
Reziben amikor elõször voltam még hallgatóként kiköptem az összes tüdõmet. Télen voltunk (akkor még volt hó is) és olyant szoptunk a megkerülõ osztaggal mint a hatlépcsõs búvárszivattyú.
A kedvenc fegyverem volt az RPG, nem véletlenül voltam én a zászlóaljnál az RPG lõgyak. vezetõ.
Szombathelyen voltunk a családdal a légiós várban ahol a római kori szabadtéri kiállítás van. Ott beszélgettem egy illetõvel, aki a kovácsolást mutatta be, kiderült róla, hogy szintén hivatásos, a légvédelmiseknél volt a laktanyában. ( ...Béla )
Volt szívás is azért az egy év alatt, de az idõ múlásával megszépült minden, viszont rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Vizi átkelés BMP-vel a dunán a gyõri vizi kiképzõ táborban, a rezi hegyikiképzõ táborban 86-ban olyan pályákon mentünk, amiknek a butított verziójáért most fizetni kell, mint élménypark, egy-két hetes gyakorlatok a Bakonyban, az éleslövészetek AMD-vel, Dragunovval, RPG-vel...
Nagy Zoltán zászlóalj pk., Kovács Miklós század pk., Rumi Zoltán szakasz pk. A mi szakasz pk.-nk Huzsvárt Zsolt volt, akkor végzett Egerben a tiszthelyettes képzõben, velünk együtt vonult augusztusban, de év végén már velünk íratta a leszerelési kérvényét, aztán a következõ augusztusban együtt szerelt le velünk.
A légvédelmieknek volt egy jó pofa, alacsony pk.-juk, azt nagyon csípte mindenki.
A debreceni polgármester,- Kósa Lajos - elõttünk szerelt le 85-ben, Szombathelyen.
Ha nagyon off, akkor szóljatok, de csak úgy jönnek elõ a régi élmények, tudnék még írni...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról