IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/08/15/megveszi_a_google_a_motorolat/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én Open GL-t használok és 1280x960x32-es felbontással.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Si vis pacem, para bellum.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmilyen tábla nem volt a környékén, a múzeum honlapján sem találtam nyomát. A kép nem adja vissza a méretarányokat, de ez nem nagy gép. Sacc alapján kb fele, mint a Javelin. A 3-as képen egy sima pad, és egy ajtó is van mellette, abból lehet arányítani. Az 1-es kép viszonylag közelrõl készült, és a fejmagaságomban (1,79) lévõ fényképezõgép már a kabin tetejével van egyvonalban.
Elõször a PAK-FA jutott eszembe, de ahhoz kicsi is, meg mit keresne ilyen a lengyeleknél?
Si vis pacem, para bellum.
A Bede BD-10-nek függõleges vezérsíkjai vannak és az összesen 5 elkészült példányból 3 lezuhant, 2 pedig nem repülõképes állapotban van (egyik Kanadában).
Amire még gondoltam az Aermacchi M-346, de annak csak egy vezérsíkja van és sokkal nagyobb gép. :)
Amúgy hol készült a kép?
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Nem lehetett kihagyni, ahogy a párom ZTE Blade-jét sem 20-ért a T-mob.-nál
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Telefon téma: a melóhelyen sok drága készülék fordul meg a kezemben. Defyk Sanyik, HTC-k. Ami komolyan megdöbbentett az a Samsung Galaxy S meg az S II. Szerintem most ezek a legjobb androidos telefonok. Az egy éve vett HTCket sorban küldöm vissza a szervizbe. Pedig Desire HD-k. A nokiáról nem beszélek. Amióta kivitték õket romániába gyártani, csak a vicces jelzõt tudom használni rájuk. Volt olyan telefon (még csak nem is az óccsókategóriás E52), ami a dobozból kiszedve el sem indult. A másik kettõ amit vele vettünk pedig már kétszer járt a szervizben fél év alatt.
Nem rossz telefon, ez tény. De annyit közel sem ér, mint amennyiért adják. Persze nem a rohatttalma a hibás, ha annyiért megveszik hüJe lenne olcsóbban adni (2004-ben én is adtam el voodoo1-es kártyát, 20k-ért - nem! átbasztam a manust, ezt fontos tudni). Ez egyébként (túlárazás) igaz szinte az összes többi, úgynevezett "okos telefon"ra is.
<#ravasz1>#ravasz1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
@fecska: Másodszorra elolvasva már leesett! :)
www.smart-bus.hu
az igonak jobbak a térképei, a sygic szebb (kétujjas nagyítás, 3d, domborzat, stb)
ezekhez nem kell netkapcsolat, csak a google maps-hoz, illetve már ahhoz sem, de az most is macerás, mert elõre le kell tölteni hozzá wifin a map részleteket
GOOBY, pls
És még az is lehet,hogy ez se fogja bírni. Egy készülék (bármilyen ) átlagéletkora nálam 2-3 hónap,onnantól romokban hevernek.
Erre azt mondták,hogy bírja a port,meg nem karcolódik. Meglássuk:)
Cimborám a helyi T-s bolt vezetõje,mondtam neki ,ha karcos lesz hozom vissza:)De komolyra fordítva,nem való egy Iphone építkezésre,de ha már vettem volna komolyabbat akkor csakis HTC-t. Gyereknek az van az a legnagyobb,az tökéletes. De ez is jó,csak az elsõ napok fellángolása miatt van ez a nagy foglalkozás vele,holnaptól már csak használati tárgy.
Jelzem a fiam ráhekkelt egy IGO-t,és kipróbáltam. Teljesen jó,nem kell hozzá net. Fõleg az tetszik,hogy Pákó -t tettem be navigátornak:)
Ez a magyar nyelv hiánya dolog meg csak elsõre furcsa,egyszerû ez mint a szög ,hamar rájön az ember,és fel sem tûnik,hogy englis. Meg nem buzerálja a polgár egész nap a kütyüt:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Legalábbis nálam anomáliák voltak ,a wifi vel. Mos már azt mondom egyszerû a dolog ,de elõtte egy jó napot információ szerzéssel kell tölteni,meg ismerkedni a készülékkel. Nekem még nem volt androidos készülékem,így kicsit nehézkes volt. No meg az englis nyelv,de már megbarátkoztam vele,így nem is akarom magyarosítani.garancia vesztéssel nem jár a dolog ,hiszen a hivatalos motorolla progi csinált mindent,no meg ha nem babrálod ,akkor van egy okos de tehetetlen telefonod:)Majd meglátod.:)
Egyenlöre én nem tervezem az uj softver telepitését nem akarok hogy gari vesztés vagy egyéb okok jelentkezzenek.
Seimán fel kellett volna tenni a tv tetejére, én meg itt a szobában kurvára koncentráltam volna, majd elrikkantottam volna magam, hogy MUUUKODJ. Ennyi. ;)
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Ezért szoktam a napi netet megrendelni tölük amikor hosszabb idöre elmegyek ottnonrol és meg akaron nézni a mailjeimet ilyenkor egy SMS-t küldök és 150ft-ért egy napig vagy 10mb-ig használhatom a netet.Ennyit böven megér.
De jövö hét folyamán sztem én is növelem a Defy-sek táborát T-nél,de ahhoz a 100mb-os netet mellérendelem az ilyen hibák elkerülése végett , mert ott nincs tulforgalmazási dij csak lelassitják a net sebességét.
TÉVEDTÉL! CSAK MOST, CSAK ITT A RÁGÓGUMI!
CSAK ERÕS IDEGZETÛEK NÉZZÉK MEG!
Utána valahogy így néztem ki:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
itt olvasd el pls az 1. hsz-t, minden le van írva:
defy fórum
GOOBY, pls
Mi a retket kell beállítgatniom,lévén Gyõzike ebben a témában hozzám képest Nóbel díjas.
Hogyan tudom a kártyámon levõ számokat elõhozni pl.