IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem😊 Végül is mindegy , a lényeg ,hogy vidáman teljenek a dolgos hétköznapok náluk mint tudjuk😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#hehe>

VO101Tom
hö hö... ja. Elvileg. De számít mit mondanak? <#whatever>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Egyébként ez most Béta ugyi,akkor pár nap múlva jön a végleges gondolom.Vagy nem?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Köszönöm a tanácsot:XD Kellett mint egy falat kenyér😊 Szóval azt mondod ,gyakoroljak,gyakoroljak ,gyakoroljak. Majd igyekszem megígérem😊
Persze ha van még hasonló jó tanácsod ,szívesen veszem.<#eplus2>

Sanyo
Vagyis sikerült? 😊

www.pcpilot.hu

köszönöööööööööööööööööm hát ez most qrva jó
Sanyo
Rámásolod a \steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\ könyvtárra és kész. 😊 A meglévõ fájlokat felül kell írni.

Az új hangok tetszenek, remélem még ma fel tudom tenni az "elõtte" és "utána" készült videókat.

www.pcpilot.hu

sziasztok könyörgöm valaki írja le,hogy mi a bánatos.................-t kell csinálni javítással,hogy mûködjön, mert meg zavarodok, de úgy, mintha hülye lennék
SgtChris
Nah, nem tökéletes, de 10 perc gyorsteszt után elmondhatom, hogy végre kapcsolhatok néhány dolgot LOW-nál feljebb...így már kinéz úgy, ahogy 2010-ben egy szimnek ki kell néznie. (2011-es szintet akkor érné el, ha lenne megfelelõ VGA-m..)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
Tiszta sor. Én qrvára nem vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek, de aki szerint véletlen ez a svEjci frank mizéria az hülye..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Megjelent a v1.03.15527 patch, torrent a hír végén.

www.pcpilot.hu

Szándékos volt az egész, tudták ezt elõre... nem véletlenül zengett minden bróker és hitelügyintézõ szájából folyamatosan a "svájci frank" mantra...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Direct link, akinek a torrent lassú lenne:
http://www.megaupload.com/?d=MA26GNU1

Nekem "The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later." , de hátha késõbb ez lesz a jó...

(readme szerint van E-4 minenshell-el, meg három új online map. A hang és kép átdolgozáson kívül más érdemi változás nincs, multis felületet dolgozták át valamennyire, meg a bombázókon igazítottak sokat).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Jaja, remek volt az idõzítés <#alien>

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Elõbb kellett volna sopánkodnom...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
A torrent letöltés bemondta az unalmast, 700-an akarták letölteni, de csak Luthier tudja seedelni. Hamarosan lesz direct link szerverrõl is...
Mondjuk nekem már kezdi szedni a torrent is...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Meg asszem, ma sem lesz semmi sem...nagy a csend... :-(((((

Vogel
Errõl csak ez jutott az eszembe 😄

video

acidrain
Személy szerint ki szoktam trimmelni, dobás jután egyenesen hazafelé veszem az irányt nem szoktam alacsonyan repülni.
Elég sûrûn váltogatom a nézetet a lövész, és a pilóta között. A Stuka AI lövésze abból a szempontból nagyon jó, hogy már messzirõl észreveszi az ellenséges gépet.
Ha látom, hogy mozog a géppuska be szoktam ülni lövésznek, és én lövök.
Az enemy pedig potyog lefelé, mintha muszáj volna.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
IL-2 AI jobb.

www.pumaszallas.hu

Ha már a világnézetrõl csevegtünk a múltkor.

Si vis pacem, para bellum.

Stuka ügyben köszönöm a választ mindenkinek. Nem CloD, 1946, de gondolom markáns különbség nincs az AI-k között.

Én azt tanácsolom, hogy mindig gyakorolj egy kicsit, mert sok ászt akkor lõttek le, amikor kiesett a gyakorlatból pl. sebesülés, betegség, kiképzõ egységben való repülés miatt.Ha kiesel a gyakorlatból megszenvedsz mire újból formába lendülsz, ez tapasztalat.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

A valóságban a Stukák lövészei nagyon kevés gépet lõttek le.Ha engem támadás ér, én rögtön alacsony magasságba viszem a gépet és ott fordulózgatok hogy a lövész állandóan tûz alatt tudja tartani az ellenséges gépet, még alacsony magasságban sem szabad soha egyenesen repülni, mert ha így teszel az ell. vad. gép rácsapásból rögtön leszed.

Egbert Jaeckel a Stuka ászról azt olvastam hogy 12 orosz vadászt szedett le, végül amikor lelõtte a 12. ellenfelét a lelõtt La-5 társai végeztek vele és a lövészével is.Nem semmi fickó volt, ha megjelentek az orosz vadászok, akkor õ rögtön nekik rontott a Stukájával.😊

Ha érdekel itt a német csatarepülõ és Stuka ászok:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_World_War_II_Ground_Attack_aces

Nálamnál jobb angol tudó nem nézné meg, hogy köhögtek-e valamit, a "mélyen tisztelt" készítõk...hátha eszükbe jut az a pár ezer ember.
Hogy t*szná meg õket egy csapat gorilla, amiért ilyen szájzáras ez az egész banda!

Szép szép, díjazom az igyekezetedet, de a magyar Tigrisek én is úgy tudom hogy német felségjelzésekkel(balkankreuz) harcoltak.De nem 100% mert az elõször kapott tigrisekre lehet hogy felkerültek a magyar felségjelek, sajnos kevés fotó van róluk, de én ilyen felségjelvénnyel még nem láttam fotót.

PhantomAss
na ja, én is még egy fél évig fizetem a svájci frankos hitelem az autóra, már alig várom hogy leteljen
4 éve 25-ezerrõl indult a részlet, mostanában volt olyan hogy majd 50-et kellett fizetni
persze amikor felvettem senki sem mondta hogy gáz is lehet, szartak a bankok rá, csak vedd fel a hitelt
mondjuk én még jól jártam viszonylag, meg ki is tudom fizetni, de akik a lakásért küzdenek...nem irigylem õket

GOOBY, pls

Her Laca
Bezony. De a mai autókat könnyedén le lehet ellenõrizni, aki meg úgy vesz autót,hogy nem nézeti meg elõtte az meg is érdemli. Ha meg az eladó óckodik a mustrától ,ott kell hagyni szvsz.

VO101Tom
Volt vagy indexen, vagy origón egy cikk a használt autókról, ott mondta az egyik kereskedõ, hogy persze, hogy visszatekerik az órákat, de ezt a vevõ érdekében teszik, mert különben nem vennék meg az autót (!!) merthogy "állapot alapján kellene venni, nem óra alapján". Mocskos rohadt egy piac ez is 😞

www.pumaszallas.hu

Ja-ja... lassan már nincs hova hátrálni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Lesz itt olyan basszameg,hogy attól kódulunk. Ismeretségi körömben legalább 10 családról tudok,akik már nem tudják fizetni a lakás hitelüket,mind dolgos szorgos emberek,de pl az egyiküknek kijött 220 ezres törlesztõ részlet. és az élelmiszer árak is kúsznak felfele,minden mással egyetemben.

VO101Tom
(CloD) Az Ai segghülye. A vizet lövi a gép helyett. De a Stuka fordulóharcra termett 😊 Lefordul minden angol vadászt (IIa ellen nem próbáltam, az necces szerintem), a sok veres meg csak tépi neki, mert azt tanulta az mindenre jó <#eplus2> Szal bonbavetés után a legjobb vadászkodni vele, amíg van lõszer 😊

www.pumaszallas.hu

Na igen... és a java csak most jön, azt mondják az okosok...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Szerencse kell hozzá. A végén már feladtam a dolgot aztán közel hozzánk találtam egy gépet 51 ezerrel (valós!!!) ,valóban hölgy tulajtól, szerviz könyvel ,elsõ tulajos,tipp topp . Mentem egy kört ,oszt nem is variáltam tovább.

CLOD.
Karácsonyra ebbõl nem lesz semmi,talán majd jövõre. Addig meg veszek másik gépet.
Ja és lassan már ott tartok,hogy nem is hiányzik a repkedés,annyira elszoktam tõle,egy éve ez elképzelhetetlen lett volna😊
Jelzem ,baromira felment mindennek az ára ,nejemnek laptopot kerestünk , ami pár hónapja 120 ezer volt az most 160 . Gyereknek kellett egy pendrive 4 ezer alatt nem lehetett kapni,holott ezresért a tesco ban utánad dobálták nem is olyan régen.

Na igen... a régi autópiacos érzés valahogy nekem is jobban bejött mint ez a netes keresgélés. Lehet találni 1-1 jó darabot, de összességében egy nagy sumák szar az egész...

CloD miatt meg igenis hisztizel... 😄 Ha eladsz most mindent, télen a fejedet fogod a falba verni! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Énnnnnnnnn?😊 Én kérlek nem hisztizek ,csak közlöm a szikár tényeket.
Hisztizni más miatt hisztizek😊 pl minap elmentem autót venni ,használt autón beütöm,hogy 100 000 ezer alatt 2005 fölött ,találok egy nekem tetszõ darabot ,elballagok ,autóban 120 000 ,holott 65 ezerrel hirdették ,törés mentesen ( öklöm befért a sárvédõ és a lökös közé) ,a bõr a kormányról cafatokban lógott,volt a gépben kb 250 ezer ,na szóval ott hisztiztem.
Még mutogatni akart a ficak más autókat ,mondom ,kösz de nem érdekelnek,erre elém áll ,hogy de mégis , õ alku képes , nem akart kiengedni . Kérlek egy pöttyet morcos lettem ,és na ott volt hiszti. Gondolom ha még egyszer meglát valaha az életben nagyon gyorsan más irányba veszi az utat.

Amúgy tényleg tele a hócipõm evvel a CLOD os bagázzsal.

Ne hisztizz már... <#wink>

www.smart-bus.hu

Stukánál mennyire válik be a bombavetés után fanívóban hazaiszkolni taktika? (így az alsó holttérbõl már nem tudnak támadni).
És a faroklövész AI-ja mennyire jó? Érdemesebb a kormány mellett maradni, és reábízni a lövöldözést, vagy hatékonyabb az autopilot, és én üljek hátra?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Odab*ssz 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az egész egy idétlen hoax. Ettõl függetlenül Mijki, te ne akard utána csinálni. Ha csak nem akarsz olyan alkarokat mint Popeye-é 😄DD

Sanyo
Meglátott egy igazi nõt és szívrohamot kapott a szerencsétlen.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Nehéz elhinni,azt meg honnan tudhatják hogy pont 40X verte ki?Ehez 10 percenként kellett volna megtennie.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Úgy tûnik, hogy ma már nem. Csinálok egy összehasonlító videót a hangokról, az "elõtte" már készen van. 😄

www.pcpilot.hu

Her Laca
Van már pöcccccs?
Most nézem. Nincs 😞
Asszem lesz egy eladó komplett repülésre kihegyezett gép, minden szírrel szarral egyetemben.

LeonSilver
Ezt nézzétek meg!! AZ agyatokat eldobjátok és a hajatokat is leteszitek garantáltan!

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1049842910&no=17617

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ez a felülnézeti kép világossága már jónak tûnik, lehet csak a fekete háttér miatt a szerkesztõben olyan sötét.
A kosznl, sárnál, amit mondtam tegnap, soha ne csak egy színt használj. Mehet bele halványan drapp, vörös, barna, zöld, kék. Amit tegnap mutattam textúrás oldalt, onnan szedj le olyan képet, amin saras talaj, vagy koszos fém van, arról photoshopban le tudsz szedni színeket.

www.pumaszallas.hu