IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze ha van még hasonló jó tanácsod ,szívesen veszem.<#eplus2>#eplus2>
Az új hangok tetszenek, remélem még ma fel tudom tenni az "elõtte" és "utána" készült videókat.
www.pcpilot.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
http://www.megaupload.com/?d=MA26GNU1
Nekem "The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later." , de hátha késõbb ez lesz a jó...
(readme szerint van E-4 minenshell-el, meg három új online map. A hang és kép átdolgozáson kívül más érdemi változás nincs, multis felületet dolgozták át valamennyire, meg a bombázókon igazítottak sokat).
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Mondjuk nekem már kezdi szedni a torrent is...
www.pumaszallas.hu
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=25901
www.pumaszallas.hu
Elég sûrûn váltogatom a nézetet a lövész, és a pilóta között. A Stuka AI lövésze abból a szempontból nagyon jó, hogy már messzirõl észreveszi az ellenséges gépet.
Ha látom, hogy mozog a géppuska be szoktam ülni lövésznek, és én lövök.
Az enemy pedig potyog lefelé, mintha muszáj volna.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Si vis pacem, para bellum.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Egbert Jaeckel a Stuka ászról azt olvastam hogy 12 orosz vadászt szedett le, végül amikor lelõtte a 12. ellenfelét a lelõtt La-5 társai végeztek vele és a lövészével is.Nem semmi fickó volt, ha megjelentek az orosz vadászok, akkor õ rögtön nekik rontott a Stukájával.😊
Ha érdekel itt a német csatarepülõ és Stuka ászok:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_World_War_II_Ground_Attack_aces
Hogy t*szná meg õket egy csapat gorilla, amiért ilyen szájzáras ez az egész banda!
4 éve 25-ezerrõl indult a részlet, mostanában volt olyan hogy majd 50-et kellett fizetni
persze amikor felvettem senki sem mondta hogy gáz is lehet, szartak a bankok rá, csak vedd fel a hitelt
mondjuk én még jól jártam viszonylag, meg ki is tudom fizetni, de akik a lakásért küzdenek...nem irigylem õket
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
CLOD.
Karácsonyra ebbõl nem lesz semmi,talán majd jövõre. Addig meg veszek másik gépet.
Ja és lassan már ott tartok,hogy nem is hiányzik a repkedés,annyira elszoktam tõle,egy éve ez elképzelhetetlen lett volna😊
Jelzem ,baromira felment mindennek az ára ,nejemnek laptopot kerestünk , ami pár hónapja 120 ezer volt az most 160 . Gyereknek kellett egy pendrive 4 ezer alatt nem lehetett kapni,holott ezresért a tesco ban utánad dobálták nem is olyan régen.
CloD miatt meg igenis hisztizel... 😄 Ha eladsz most mindent, télen a fejedet fogod a falba verni! 😊
www.smart-bus.hu
Hisztizni más miatt hisztizek😊 pl minap elmentem autót venni ,használt autón beütöm,hogy 100 000 ezer alatt 2005 fölött ,találok egy nekem tetszõ darabot ,elballagok ,autóban 120 000 ,holott 65 ezerrel hirdették ,törés mentesen ( öklöm befért a sárvédõ és a lökös közé) ,a bõr a kormányról cafatokban lógott,volt a gépben kb 250 ezer ,na szóval ott hisztiztem.
Még mutogatni akart a ficak más autókat ,mondom ,kösz de nem érdekelnek,erre elém áll ,hogy de mégis , õ alku képes , nem akart kiengedni . Kérlek egy pöttyet morcos lettem ,és na ott volt hiszti. Gondolom ha még egyszer meglát valaha az életben nagyon gyorsan más irányba veszi az utat.
Amúgy tényleg tele a hócipõm evvel a CLOD os bagázzsal.
www.smart-bus.hu
És a faroklövész AI-ja mennyire jó? Érdemesebb a kormány mellett maradni, és reábízni a lövöldözést, vagy hatékonyabb az autopilot, és én üljek hátra?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
Most nézem. Nincs 😞
Asszem lesz egy eladó komplett repülésre kihegyezett gép, minden szírrel szarral egyetemben.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1049842910&no=17617
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kosznl, sárnál, amit mondtam tegnap, soha ne csak egy színt használj. Mehet bele halványan drapp, vörös, barna, zöld, kék. Amit tegnap mutattam textúrás oldalt, onnan szedj le olyan képet, amin saras talaj, vagy koszos fém van, arról photoshopban le tudsz szedni színeket.
www.pumaszallas.hu