IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Peccs után:
Peccs elõtt:
Nekem ne mondja senki, hogy ezt csak én látom randábbnak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Bf-109-es története
Repülõs könyvek
meg pár kép is :
Me-109
Me-109
meg pár cikk is :
A Me-109-es
Me-109 vs. Fw-190
Fw-190-es a levegõben
Fw-190
Fw-190
Fw-Triebflügel
mar csak a bot hianyzik meg a net.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hajókat biztos, mert csak Rudel 70 partraszálló hajót lõtt ki vele a Krím-félszigeten.Sanszos sztem hogy csak tankokat, mert a volfrámmagvas lõszerek igen drágák voltak és a volfrám is eléggé fogyó eszköz volt a birodalomban.
http://www.hajja.hu/
olyan alap dolgok hiányoznak, hogy a quick mission-ben a fuelt állíthassam...
majd talán jövõre visszarakom, de még meggondolom
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
A programozás más kérdés, tegnap rengeteg gond volt vele, ma majd átnézek minden beállítást, törlöm az UBI logo-t, satöbbi. A horizont átlátszik a kabinon, a hegy mögötti contact-ok pontjai, stb. Ezeket biztos javítják. Ja, és 6.9GB-on állt meg a memóriahasználat, miközben Pogiékat rendszeresen kidobálta (nekik 4GB van a gépükben)...
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Leon, a topik dizájnolásához hol találtál leírást?
Be tudnád linkelni itt vagy akár privátban ha nem gond?
On:
Nekem tetszik így ez a patch utáni grafika, valahogy közelebb állnak a színek a valósághoz, szerintem. De lehet csak a monitorom beállításai miatt 😄
Peccs után:
Ugyan azon beállítások, gép és hely. Lehet, hogy csak nekem tûnik úgy, de szerintem randább a peccs utáni... Basszák meg. Mint mondtam olyan fakó lett az egész.
A hangok faszák de az összkép alapján nekem nemteccccik..
Az új patch pedig az ígérettel ellentétben FPS csökkenést hozott,de a végleges patchban remélhetõleg optimalizálnak is.
szekelyland: akkor már értem, mégiscsak csúcskártya volt egykoron, remélhetõleg elboldogul vele.
1280*720 ban ha elmegy ez akkor jó lesz. Kisebb felbontáson sokat segít hogy 384bites, emiatt pl nem marad le az erõsebb kártyáktól kisebb felbontáson.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A gépemen levõ gémeket kivétel nélkül mimim 40-50 Fps -el viszi 1680*1050, full grafikával (Cod4, 5, Medal of honour airborne, Far Cry2, stb ). Sztem megbírja a CloD-ot is. (E8400 as CPU, 4 Giga Ram)
A kérdés, honnan a rákból vegyem meg, it Rohadmániában sehol se lehet megkapni a játékot. Odaát anyaországban határközelben (Debrecen, stb) tudtok üzletet ahol meg lehetne venni?
Na itt látszik. Az elõbb rossz képet szúrtam be.
Ez miért van az új patch alapján? A mûszereknél kék és fehér szegélyek vannak. Olyan mintha kisebb lenne az E-4 beépített mûszere, mint a mûszerfal.
Másnál is van ilyen, vagy csak análam?
Csak nekem tûnik úgy mintha egy kicsit fakó lenne az egész?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
D9
www.pcpilot.hu
Nem unod még,hogy mindig csak téged lõnek le?<#worship>#worship>
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze ha van még hasonló jó tanácsod ,szívesen veszem.<#eplus2>#eplus2>
Az új hangok tetszenek, remélem még ma fel tudom tenni az "elõtte" és "utána" készült videókat.
www.pcpilot.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu