IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Holnap kérdezik a kötelezõt(Piszkos Fred a kapitány, 260 oldal), ma kaptam meg a könyvet az osztálytársamtól, 2-re értem haza, és most végeztem vele. Mindjárt kiesnek a szemeim...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Értem én, hogyne érteném. Akkor azt is mond meg nekem, hogy ezt hogyan hívják? Butícccsssuk a grafikát-nak?

Peccs után:

Peccs elõtt:

Nekem ne mondja senki, hogy ezt csak én látom randábbnak.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Várd meg a rendes' patchet. Szerintem.

Ez az effekt tökéletesen élethû,úgy hívják párás idõ <#vigyor>, a baj csak az...na most azért nem mindig párás az idõ, még Angliában sem.

Nesu
Na talan meg egy honap es en is rerpülhetek veletek .
mar csak a bot hianyzik meg a net.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nincs mit.Szívesen adok tanácsot máskor is.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Van olyan itt aki jól vágja a törit?A G stukákkal csak harckocsikat támadtak vagy mást is?Például tgk. konvojokat, tüzérséget, vonatokat?
Hajókat biztos, mert csak Rudel 70 partraszálló hajót lõtt ki vele a Krím-félszigeten.Sanszos sztem hogy csak tankokat, mert a volfrámmagvas lõszerek igen drágák voltak és a volfrám is eléggé fogyó eszköz volt a birodalomban.

Mindkét könyv nagyon jó, fõleg az alsó, egy csomó pilóta segített megírni a könyvet ill. nyilatkozott a könyvben.Kár hogy a hajja és fiai könyvkiadó már nem ad több 20.századi hadtörténet-es könyvet.😞

http://www.hajja.hu/

PhantomAss
nálam sokkal szarabb a peccsel, szaggat, a célkereszt ugyanúgy elmászik, szal uninstalláltam az egészet, én ezzel nem szórakozom
olyan alap dolgok hiányoznak, hogy a quick mission-ben a fuelt állíthassam...
majd talán jövõre visszarakom, de még meggondolom

GOOBY, pls

VO101Tom
U, ezek jók!

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hát, most "friss" Windows indítás után is 4.79... nemtom mi lesz belõle, ez csak beta, még ne rohanjon senki RAM-ot venni 😊

www.pumaszallas.hu

Sikerült megszerezni mindkét könyvet :

A Focke-Wulf 190-es

Az Fw 190-es szolgálatban
szerintem is jobb lett, igy kellett volna kiadni. kevés a 4gb memo?
VO101Tom
Nekem tetszik ez az új színvilág, sokkal élethûbb. Fõleg a messzi horizont sikerült egész jól. Grafikailag, hang ügyileg mindenképp elõrelépés. Az E-4 meg egy vadállat 😄
A programozás más kérdés, tegnap rengeteg gond volt vele, ma majd átnézek minden beállítást, törlöm az UBI logo-t, satöbbi. A horizont átlátszik a kabinon, a hegy mögötti contact-ok pontjai, stb. Ezeket biztos javítják. Ja, és 6.9GB-on állt meg a memóriahasználat, miközben Pogiékat rendszeresen kidobálta (nekik 4GB van a gépükben)...

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Köszönöm 😊

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hecker007
Off:
Leon, a topik dizájnolásához hol találtál leírást?
Be tudnád linkelni itt vagy akár privátban ha nem gond?

On:
Nekem tetszik így ez a patch utáni grafika, valahogy közelebb állnak a színek a valósághoz, szerintem. De lehet csak a monitorom beállításai miatt 😄

LeonSilver
Peccs elõtt:

Peccs után:

Ugyan azon beállítások, gép és hely. Lehet, hogy csak nekem tûnik úgy, de szerintem randább a peccs utáni... Basszák meg. Mint mondtam olyan fakó lett az egész.

A hangok faszák de az összkép alapján nekem nemteccccik..

PLackó
Az itteni tesztek szerint nem így van 😊
Az új patch pedig az ígérettel ellentétben FPS csökkenést hozott,de a végleges patchban remélhetõleg optimalizálnak is.

szekelyland: akkor már értem, mégiscsak csúcskártya volt egykoron, remélhetõleg elboldogul vele.

szekelyland
4850-et akartam vennni vagy GTX260-at, de lelicitálták elõttem, és ez ebben az árban megfelelt nekem.
1280*720 ban ha elmegy ez akkor jó lesz. Kisebb felbontáson sokat segít hogy 384bites, emiatt pl nem marad le az erõsebb kártyáktól kisebb felbontáson.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hecker007
hát a 8800GTX azért nem egy szint a 4850-el, erõsebb az a kártya, ha nem is maxon de vinni biztos fogja, fõleg az új patch-csel 😊

PLackó
Háát, sokat azért ne várj szerintem, ez a kártya HD4850 szinten van kb, és azzal nem volt nagy élmény a CLOD nekem. De erõs kompromisszumokkal játszható. (CPU és RAM-unk azonos)

PLackó
Ha jól rémlik, 1C fórumon az anti epilepszia szûrõ be majd ki kapcsolásával oldódott meg ez a hiba.

Hecker007
Debrecenben a Fórumban van 567 ott biztos lesz, én ott vettem meg mikor megjelent, de van MM is ott is láttam.

szekelyland
Nem akartam a Steamen vásárolni, dobozos kéne....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

576 Kb. shop-ban van.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nem tudod megrendelni? STEAM-on keresztül, vagy innen Mo.-ról. Pl. Cd galaxis, stb.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

szekelyland
Volt egy gyereknek egy 8800GTX je, 10.000Ft-ban, nem tudtam megállni, megvettem . (768mb, 384 bites). Persze kellett táp is melléje, mert a régi abban a pillanatban letiltott ahogy bekapcsoltam a gépet.. (hmmm, pár hónapja még dicsértem, hogy jó ügyes régimódi szervertáp, de hát ez a kártya leveskanállal zabálja az ampert).
A gépemen levõ gémeket kivétel nélkül mimim 40-50 Fps -el viszi 1680*1050, full grafikával (Cod4, 5, Medal of honour airborne, Far Cry2, stb ). Sztem megbírja a CloD-ot is. (E8400 as CPU, 4 Giga Ram)
A kérdés, honnan a rákból vegyem meg, it Rohadmániában sehol se lehet megkapni a játékot. Odaát anyaországban határközelben (Debrecen, stb) tudtok üzletet ahol meg lehetne venni?

[/img]

Na itt látszik. Az elõbb rossz képet szúrtam be.

[/img]

Ez miért van az új patch alapján? A mûszereknél kék és fehér szegélyek vannak. Olyan mintha kisebb lenne az E-4 beépített mûszere, mint a mûszerfal.
Másnál is van ilyen, vagy csak análam?

LeonSilver
Nnnna. Egész jó lett ez a foltocska.
Csak nekem tûnik úgy mintha egy kicsit fakó lenne az egész?

Ja, de az indítás hangja egy az egyben a Hyperlobby-é <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ezt is megértük, milyen gyönyörûen duruzsol a DB!<#eljen>

D9

Tényleg gyakorolhatnál egy kicsit,így soha semmit nem fogsz lelõni!
Nem unod még,hogy mindig csak téged lõnek le?<#worship>

A Béna.

igen köszi naggggyon tecccik
Her Laca
Nem😊 Végül is mindegy , a lényeg ,hogy vidáman teljenek a dolgos hétköznapok náluk mint tudjuk😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#hehe>

VO101Tom
hö hö... ja. Elvileg. De számít mit mondanak? <#whatever>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Egyébként ez most Béta ugyi,akkor pár nap múlva jön a végleges gondolom.Vagy nem?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Köszönöm a tanácsot:XD Kellett mint egy falat kenyér😊 Szóval azt mondod ,gyakoroljak,gyakoroljak ,gyakoroljak. Majd igyekszem megígérem😊
Persze ha van még hasonló jó tanácsod ,szívesen veszem.<#eplus2>

Sanyo
Vagyis sikerült? 😊

www.pcpilot.hu

köszönöööööööööööööööööm hát ez most qrva jó
Sanyo
Rámásolod a \steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\ könyvtárra és kész. 😊 A meglévõ fájlokat felül kell írni.

Az új hangok tetszenek, remélem még ma fel tudom tenni az "elõtte" és "utána" készült videókat.

www.pcpilot.hu

sziasztok könyörgöm valaki írja le,hogy mi a bánatos.................-t kell csinálni javítással,hogy mûködjön, mert meg zavarodok, de úgy, mintha hülye lennék
SgtChris
Nah, nem tökéletes, de 10 perc gyorsteszt után elmondhatom, hogy végre kapcsolhatok néhány dolgot LOW-nál feljebb...így már kinéz úgy, ahogy 2010-ben egy szimnek ki kell néznie. (2011-es szintet akkor érné el, ha lenne megfelelõ VGA-m..)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
Tiszta sor. Én qrvára nem vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek, de aki szerint véletlen ez a svEjci frank mizéria az hülye..

Sanyo
Megjelent a v1.03.15527 patch, torrent a hír végén.

www.pcpilot.hu

Szándékos volt az egész, tudták ezt elõre... nem véletlenül zengett minden bróker és hitelügyintézõ szájából folyamatosan a "svájci frank" mantra...

www.smart-bus.hu