IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Jelzem elõször nagyon óvatosan,(mi több kímélve a lelkecskéjét) fogalmaztam lásd a #44748 hozzászólásomban😊 Azt nem tudom olvastad é.
Bár nem tudom miért baj az ha az embernek megmondják a frankót ,ahelyett,hogy hímelnek hámolnak,meg de tehetséges ,meg lelkes ,meg ügyi vagy😊 Én a saját gyerekeimnek is megmondom amit meg kell mondani😊
Én azt szoktam mondani ,hogy ami nem megy azt nem kell erõltetni,no meg azt is,hogy ha a szart sokáig paskoljuk elõbb utóbb fos lesz belõle.
No fejezzük be ezt ,neked is csak azért válaszoltam ,mert Szepy vagy😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Akkor az autópályákat kell lezárni 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Ha ezt nekem szántad akkor célt tévesztettél. 😉
Nem arról van szó, hogy most hanyagolod a repülést vagy nem. Ez érthetõ nem beszélve arról, hogy magánügy. VAgy egyéni szoc probléma.
Arról beszélek, hogy mert leesett egy gép (ráadásul egyelõre nem is tudni, hogy miért) nem kell feltétlenül röptereket bezárni illetve jelen esetben nem engedélyezni. Ez szûklátókörûség és baromság. Még mindig sokkal-sokkal többen halnak meg közúti balesetekben mint lezuhanó gépekben.
Én errõl beszéltem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát ez nem volt szép tõled. Lelkes a Mijki gyerek meg kreatív, de hogy tehetséges-e? Az majd elválik idõvel... vagy sem. Látszik, hogy kedvét leli benne és büszke is a mûvére. Inkább mondanám, hogy naív, de azt semmi képpen sem, hogy sz*r. De akkor sem kéne ilyen durván beszólva letördelni az alkotó kedvét. Véleményem szerint az lenne sz*r ha valami kókler pénzt akarna csinálni a dilletantizmusából és még találna is rá vevõt. Láttam már pár ilyet. Az tényleg undorító.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem a repülésrõl mondtam le, de egyenlõre a dolgot elnapoltam, ráadásul a pilóta utcabeli volt. A reptér nem Bicskén van, hanem Szár és Újbarok között, nem messze az óceánrepülõk emlékmûvétõl.

Az elnapolásban közrejátszik a személyes érintettség is, ha szombaton mégis beugrok hozzájuk, akkor lehet, hogy már vasárnap ott vagyunk a gyerekkel. Azért, ez nem olyan, mint mikor olvasod, hogy Afrikában lezuhan egy gép és attól nem akarsz repülõre ülni.

Tegnap este még egy másik pilótára gondoltunk, ma reggel tudtuk meg, hogy utcabeli volt, egyébként egy nagyon rendes, eredeti végzettségét tekintve tanár ember volt.

Cikk 1.

Cikk 2.
LeonSilver
😉 Én is értelek, de mondom. Ilyen alapon számoljuk fel az összes buszmegállót a buszokat meg zúzzuk be. Követelemmmm!! 😄

http://index.hu/bulvar/2011/09/05/sulyos_buszbaleset_nograd_megyeben/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
igazad van, de ezek után én is hanyagolnám ott a repülést egy darabig

GOOBY, pls

LeonSilver
Csípem az oylan "maradi" embereket (ez nem neked szól, majd meglátod) akik mondjuk egy negatív dolog miatt elásnak valamit. Ilyen alapon fel lehetne szedni az összes utat, autópályát, bekellene zúzni az autókat, hajókat. Sõt. Simán lelehetne lõni az összes lovat, szamarat (ezek is okoztak már halálos balesetet), stb.. A röptér több jót tett volna a településnek mintsem gondolnák. De ha nem hát nem.

A sógornõm fia a tegnap, Újbarok mellett lezuhant pilótával és géppel repült a múlt héten, én meg szombaton akartam bemenni hozzájuk, amikor mentem arrafelé, hogy megérdeklõdjem, mikor és mennyiért lehet repülni, mentem volna egy kört a fiammal, de inkább most kihagyjuk egy darabig. Ráadásul a pilóta idevalósi volt és a nyáron kialakított ideiglenes reptérrel akarták demonstrálni a falu és a hivatal felé, hogy rendben mennek a dolgok, aztán a távlati cél egy kisgépes repülõtér kialakítása lett volna, de szerintem ennek most lõttek.
VO101Tom
Ez mekkora <#alien>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Kicsit keményen fogalmaztál most szerintem,bár nincs közöm hozzá dehát ez legalább egy magyar kiegészítés,amúgy sem egy szimulátor csak valamilyen kisebb játék.FS skinekben is van ami jobban sikerült van ami kevésbé,ha nem tetszik nem töltöm le én úgy vagyok vele.Szerintem fontos a szándék is,ezért ha nem is sikerült olyan jól,vagy jobb is lehetne azért kicsit erõsnek tûnik így lehúzni.

Kicsit kusza lett, de csak összejött ez a feltöltés. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

[/img]

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

[/img]

[/img]

[/img]

Néhány mai kép.
[/img]

Nekem is 8 GB van de csak a virtuális gépeknél használom ki, amikor futtatok 3 win2008-at és 1 win7-et virtualboxban tesztelés céljából.

VO101Tom
A 8GB RAM jó dolog, ha ki is használod. Eleve ugye azok a programok, amiknek nincs 64 bites exe-je, az nem tud elméletileg sem 3,6 GB RAMnál többet használni a memóriacímzés miatt. Ha van 64 bites progi, akkor is elég speciális esetben tudja megtölteni a memóriát, ami nekem rendszeresen 6-7 GB memóriahasználatig elmegy, az a Photoshop és a 3DS Max.

www.pumaszallas.hu

Miért mindig ilyen messze??? <#nemtudom>

Másik meg az, hogy drága a festék (12Ft!!!, mi 3.50-ért vesszük) ráadásul vinném a saját szerkómat (nektek meg végetek lenne, mint a botnak...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

SgtChris
Köszi, hogy kisegítettél.. :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
640 kbyte elég lesz mindenkinek mindenre

SgtChris
Tudom, hogy a konfigomból a VGA, ami kilóg...de nagyon. Csak gondoltam, a mostani nyomott RAM árak mellett talán dobnék mellé még 4Gb-ot, ki tudja, mit hoz a jövõ... Bár Bill Gates megmondta, 512kb ram elég mindenre...(vagy valami ilyesmi...)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Na most majdnem mondtam valami kurva csúnyát😄
Mondjuk kellet nekem külföldre menni,most aztán kimaradok a jóból...

A Béna.

Most mi az ?! 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain
<#ejnye1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
A CloD játék alatt 1,5-nél többet nem igen használ. Mellé Winfos, satöbbik, a 4GB elég. Viszont 4 magos proci, 3GHz körül, plusz 1GB-os videokártya kell hogy szépen fusson.

www.pumaszallas.hu

4 GB memória elég a játékhoz. Nem lenne gyorsabb a játék 8-al.

Zpogi
Egy kis OFF.

Elvileg szeptember 25.-ére vasárnapra szervezünk a haverjaimmal egy kis paintballozást Soroksárra,akinek van kedve hozzá az jelezze. Azt hiszem 6.000-ot kell fizetni,amiért kapsz 500db lõszert+védõruházatot(csak a kosztól véd 😄) meg fejvédõt.

ON

SgtChris
Egy kis ON...

Szerintetek jelentene bármit is, ha a rendelkezésre álló RAM mennyisége a jelenlegi 4GB-ról a duplájára emelkedne? Vagy esetleg 12GB-ra? Tudom, a VGA a gyengus, de cserére nincs lehetõségem egy jó ideig asszem...

Her Laca
Hoppá😊 Kiszólt a luk a gödörbõl😊

Ide figyelj. Én bírlak téged ,asszem ennek tanújelét is adtam néhányszor.
De legyünk õszinték egymáshoz,és ezt ne keverd avval,hogy lehúzom a kreálmányodat. Ha egyszer valami szar ,azt minek nevezzem? Ez pediglen szar. És én nem csinálok jobbat,de még rosszabbat sem ,lévén nem tudok ,és nem is akarok skineket készíteni. De ! És ez a fontos. Ha netán nekiállnék,és hasonló szörnyûségekre vetemednék,akkor azt nem mutogatnám😊
Szóval ,én csak kritikát gyakoroltam a legjobb szándékkal,de ha ezen megsértõdsz az a te dolgod😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nono Laca bá hátrább az agarakkal ! Most miért szólód le szegény gyereket!?
Legalább letesz valamit az asztalra , van elképzelése !De meglátnám hogy TE mit tudnál alkotni a semmibõl !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
Nem beszélek veled...de tudod mit, ha lehúzod azt amit csinálok, akkor csinálj jobbat!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
És az mit akar jelenteni?😊)

fecska
csík pont csík

Her Laca
Ez most mit akar jelenteni?

mijki
-.-

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Miki fiam😊 Szerintem ne erõltesd ezt a skinezést ,az a csóró BF úgy néz ki mint akit tintával nyakon öntöttek😊 Be kell látnia az embernek ha valami nem megy :XD Tégy te is úgy.
Most nézem ,ráadásul csóró ricsi skint gyalázod . Ha már mindenáron el akarsz követni ilyetén szörnyûségeket akkor tedd valami más skinnel.

A steam-ot felrakom utána az tölt le valamit olyan kis ablakon mint ami a counter strike-be van utána mit kell csinálni?
mijki
Akit érdekel a módunk Men of War-hoz, nézze meg a képeket.

Pz38(kicsit átdolgozva)
1
2
3

Messerschmitt Bf-109 G-6
1
2

Panzer IV D(még a torony hátsó része hiányzik, mert az egy F1-es PzIV azt hiszem)
1
2

VO101Tom
Mijki. Küld már át ezt a skint, megmutatnám mire gondoltam tegnap a koszolásnál.
Elsõre annyi bajom van vele, hogy elmosódottak a pixelek, és nagyon homogének a színek. Meg ha megvan az OBJ file, amire ráhúzzátok, azt is.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Azt még megvárom,de ha nem adnak valami kézzelfoghatót végeztem velük.
Kezd a tököm tele lenni ezekkel.

acidrain
Még nincs. Elvileg majd hétfõn.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Van már folt?

mijki
Jah, értem LOL ^^

Francba mindig elfelejtem a válasz erre funkciót<#nemtudom>

A Béna.

Amikor elõször elolvastam a mod nevét ,kihagytam az elsõ A-t.

A Béna.

mijki
Ez mit jelent?

"First time I read mod title, i skipped 1st A."

mijki
Hupsz, a képet elfelejtettem: