IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem tudom most miképpen van de annak idején Körmenden volt külön felnõtt és gyerekkönyvtár. A gyerekkönyvtárba jártam nagyon sokat, szinte minden szabadidõmet ott töltöttem. Mégpedig azért mert a könyvtáros néni (Piri néni) egy tünemény volt. Nagyon szerette a gyerekeket. Délutánonként mesélt nekünk, filmet vetített (No, megállj csak! és hasonlók). Tudta, hogy melyik gyerek mit szeret olvasni és ez alapján segített könyvet választani. Neki köszönhetem például azt, hogy sikerült elolvasnom (többek között) Rifat Ilgaz - Kopasz Mahmut diákjait, Kiss József László - Parancsolsz egy kézigránátot? vagy éppen Jékely Endre - Nagyvadak közelrõl (ezt már megtudtam venni, az elõzõ kettõ sehol nem található).
Azóta is hálás szívvel gondolok Piri nénire, talán nem is múlik el úgy egy hét, hogy ne jutna eszembe.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Meg van filmen. Kult lett belõle!
Mármint a Viking trilógiának?
1.! A Viking visszatér
2./ Távoli tûz
3./ ? nem tudom, nem olvastam.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Bár nem felejtem el soha apám gúnyos megjegyzését: "Nehogy elhidd már fiam, hogy a németek ilyen balfaxok voltak a háborúban!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A másik nagy kedvencem a "Nem kell mindig kaviár", egy német fickó történetét meséli el a 2. hv alatt, akit egy félreértés folytán majd az összes titkosszolgálat beszervez, aztán üldözik, stb. A hidegháború alatt pedig az amcsiknak dolgozik, sõt köze volt F.G. Powers lelõtt u2-es pilótához is.
A meglepõ a könyvben az, hogy azt hinnéd ilyen nincs, mese az egész, pedig megtörtént eseményeken alapszik, és izgalmasabb akármelyik kitalált James Bond filmnél.
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
Itthagylak
Egy magyar katona története és naplója a Don kanyarig és vissza.
Ezt sem tudták kiadni pedig többször próbálták.
A Béna.
Duncan Shelley-Az elme gyilkosai
Politikai thriller\sci-fi.
Csak netrõl vagy antikváriumból.
Valamiért betiltották,bár próbálják újra kiadni.
Mondjuk elolvasás után már értem miért nem örülnek neki,egy biztos a srác tud valamit mert az nem létezik,hogy ezt magától kukázta össze.
Mellesleg magyar az író<#nezze>#nezze>
A Béna.
Távoli tûz
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rejtõ a figurái nagy részét a zártosztályról vette, ahol az egyik orvos barátja segítségével a hitelezõi elõl bujkált...
OFF 😉: nekem sz@rabb lett a játék a pöccs után, mint elõtte volt. Sokkal jobban leesik az FPS(indokolatlanul), és bizonyos joy-gázkar bill. kombókra kilép az asztalra. Eddig ilyen nem volt...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Olvasta valaki tõle az Utolsó szó jogán-t?
Amúgy csak annyit mondok Vanek ÚR😊 Nem tudom honnan vette a figurát ,de Vanek úrnál nincs nagyobb😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolom te is tudod mi a véleményem a franciákról, de most hirtelen Standhal Pármai kolostora jut eszembe mint legutóbbi könyvélmény és a már említett Maupassant Szépfiúja. Mindkettõ francia 😊
De ott van még a Zabhegyezõ is J.D Salingertõl. Nem merem a kezembe venni, mert ha csak beleolvasok, már nem bírom letenni 😊))
Most kövezzetek meg, de nekem Rejtõ túl vontatott. Már akkor tudom mi a poén, mielõtt kifejtené. Viszont Vaszary Gábortól a Ketten párizs ellentõl majd minden harmadik oldal után röhögésben törtem ki 😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A kötelezõ olvasmányokból viszont csak a Kincskeresõ kisködmönt az Egri csillagokat, a Kõszívû ember fiait és a Légy jó mindhaláligot olvastam el, többet nem, mert az az én nagy bajom, hogy ami nem érdekel, azt egyszerûen nem tudom elolvasni, ilyen pl.Szigeti veszedelem is.Rengeteg töri könyvet olvastam már, pl. a hajja és fiainak a 20.századi hadtörténet sorozatának kettõ kivételével az összes részét + az összes Tobak Tibor által írt könyvet is, most éppen a Török Benjámin által írt Háborús emlékek címû könyvet olvastam ki.😊
Bocsi hogy kicsit nosztalgiáztam.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A Béna.
Ja és Karl May.
Ja, a triffidek nekem is megvolt.
Aki igazán jó sci-fit akar olvasni:
Zsoldos Péter Viking trilogiáját ajánlom!
Távoli tûz
Mondjuk annyira nem is sci-fi de nagyon jó könyvek.
A Béna.
A Béna.
A Mars hercegnõje
Mekkora story volt.Meg a rozsdamentes acélpatkány könyvek😄
Mondjuk akkoriban még a zsebpénzbõl is lehetett könyvet venni...
A Béna.
Nemrég olvastam õket újra,egy kicsit visszarepített a gyerekkoromba 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mijki tetszett a könyv?
Mondjuk az én személyes favoritom Fable(nemröhög!)
A Béna.
De azért ha egy Rejtõ könyvet kötelezõen is kezd el olvasni,megvan az esély rá ,hogy megszeresse mert azért Rejtõ -nek megvan az a szerethetõ és érdekes stílusa.
A Béna.
Könyvet! A pdf-et ki nem állhatom, nem is olvasok könyvet monitoron, könyvolvasót. Lehet maradi vagyok de nekem az olvasáshoz hozzá tartozik maga a könyv. Az illata, a tapintása.
Annó frászt kaptam az Egri csillagoktól meg a Kõszívû ember fiaitól. Ha magamtól olvastam volna el, akkor lehet, hogy egy életre szóló élmény lett volna. A mai napig nem vágyom rá hogy újra olvassam. Pedig szeretek és viszonylag sokat olvasok. Például Maupassant novellái kiváló altatók a tv helyett, csak némelyik annyira keserûen maga az élet, hogy inkább felzaklat mintsem elaltat.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én speciel a tüskevárral kezdtem azóta heti 1-2 könyv az adagom😄
Ráér késõbb is komoly irodalmat olvasni,a lényeg,hogy megszeresse a könyveket.
A Béna.
www.smart-bus.hu
A nagy fileok másolásában sokkal lasabb mint egy Winyó, de 4GB adat véletlenszerû elérésében jobb... plusz nem a winyód tekeri, ha swappol (max 4GB lehet).
www.pumaszallas.hu
Amúgy Rejtõ mióta kötelezõ? Nem rossz író, de azért nem is egy világirodalom kincse szerzõ.
Egyébként nekem az eddigi verzióknál, ha kikapcsoltam a lapozófájlt, pár perc után fagyott a CloD. ( 4GB ) Ez az egyetlen játék ami miatt használnom kell a lapozófájlt...
www.smart-bus.hu
Egyébként 1C-re linkelt egy gyerek sukhoi.ru fórumot, ahol Luhier mondta, hogy ez csak beta, csomó cucc nem végleges, félkész, vagy épp a tesztelés miatt ki van kapcsolva (korábbi peccseknél is így volt). A véglegesben tényleg lesz teljesítmény növekedés, élsimítás, ilyenek.
De semmi infó, hogy mikorra várható a végleges, a bugokat szépen gyûjtik a fórumon.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu