IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felraktam a clifs of dovert de nincs exe amivel el tudnám indítani a játékot mit tegyek?
Hogy kell felrakni a steam-ot hogy jól mûködjön tehát minden játékot megjelenítsen a listán ne csak 1-et?
fecska
Nesu
itt 20 euro a különbseg a ket bot között .szoval nem annyi mint ha szaz lenn .
ketszer nem megyek allatkertbe ,vagy muzeumba .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nem olyan rég írt valaki a Fókákról egy pár soros összesítõt, hogy melyikkel jó ill. nem jó repülni. Visszakeresve nem találtam meg, ha valaki megtalálja, beírná újból ? Köszi
Rövidített változatban nem tudnád összefoglalni a lényeget és közölni itt ? Köszi.
Vogel
Jól összerakott elgondolás a cikk, de az összehasonlítás elnagyolt, összecsapott. Kár érte.
Viszont az utolsó linket ajánlom mindenkinek. Mûszaki szemmel nézi, komoly teszteken keresztül veti össze a gépeket. Kicsit macerás az angolszász mértékegységek megértése. (egyébként lefordítottam magyarul az élménybeszámolókon kívül. Kellett beadandóhoz.)

mijki
Csillagok, csillagok...
http://www.youtube.com/v/_824uz96q_Y&version=3

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ok értem, akkor ne keressem az "afterburnert" mint kapcsolót.

VO101Tom
Az E-4 -nél a gázkaron a légcsavar állásszög kapcsolója van. A klasszikus (il2) értelemben vett WEP nincs a 109-esekhez. A vészteljesítmény, amit itt egy billentyûvel rákapcsolhatsz a valóságban a gázkar teljesen elõretolt állapotát jelentette (a szívótérnyomást kellett egyébként figyelni). Mivel ennek nagyon szigorú használati utasítása volt, és pillanatok alatt szét lehet hajtani a hajtómûvet, nem tették a CloD-ba, hogy a "full gáz" tényleg full gázt jelentsen. De beállítható a controlsban, ha valaki mégis így akarná használni.

(majd az E-7/Z -hez lesz GM-1 teljesítménynövelõ adalék, de azt meg csak 7000m fölött lehetett bekapcsolni)

www.pumaszallas.hu

Hát én vak vagyok. Végigscanneltem az egérrel és sehol nem írja ki, de nem is látom a mozgást amikor bekapcsolom.

LeonSilver
Vótmá

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

http://www.youtube.com/watch?v=hIFpzmO9iIw&feature=player_embedded#!
Her Laca
Köszke:) Végül is ráér ,van más dolgom dögivel,de kíváncsi vagyok az elemér 4 re.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Szerintem ma már biztosan nem, a jövõ hét végét saccolom.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Van valami hír a hivatalos pöccs rõl? Már ,hogy mikor érkezik várhatóan.
A bétával nincs kedvem vacakolni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A gázkaron van az E-4 nél.Nézz le balra és létszik egy kis pöcök mozgás.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Úgy néz ki. Igaz nem a történelmi hûség a fontos, csak a játék.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hol van a wep-nek a kapcsolója? Backspace-el be tudom kapcsolni de nem látom a mûszerfalon hogy hol lehetne egérrel benyomni.

Én fogdostam mindkettõt a mediamarktban olyan idegen volt számomra az a finom könnyû mozgás mint amit megszoktam a régi joyomhoz képest. Bár az il-2 és a rof amivel játszok nem igényli a két gázkart, nem tudom mivel akarod használni. (lockon, DCS)
A Warthog itt több mint 100 euróval drágább mint az x65f.

Küldöm a teljes cikket, amiben a P51-es és a Me-109-es összehasonlításáról írtak :

P51. vs. Me-109

Küldök még pár hasznos linket is :

1.

2.

3.

4.

5.

Spitfire vs. Me-109
Nesu
Sracok egy nagyon fontos keresem van feletek .
es kerek mindenkit hogy az aron ne gondolkozzon el ,en nemetorszagban elek itt masok az eletkörülmenyek .
joyt akarok venni es nem tudom melyiket vegyem meg .
ket lehetöseg van .
A10 Wartrhog vagy a Saitek X65F botja .
jol jön egy kis segitseg .
köszönöm elöre is
!!!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

A "Jojó fiúk"!:)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nesu
Latod ez biztos hogy azert van elöszlör is ,masodszor jöhet szamitasba a pöcs hibaja <#nevetes1>

Nesu
A hires "feher kereszt" elitje Hitlernek !!!

Ez királyul néz ki, új online rep.század lesz?

http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/ujabb-reszletek-es-fotok-a-komlodi-repuloroncsrol-399211

Találtak egy fél repülõ szemüveget is, ami sztem utal a személyzet szomorú sorsára.A képgaléria végén lévõ kitüntetés alapján pedig sztem be lehet azonosítani a legénységet is, mert az összes szovjet kitüntetésen szerepel az adományozás sorszáma is, már ha a kitüntetést a roncsok között találták.Sztem azt a motort jobban is körbeáshatták volna és nem csak úgy "kiszakítani" a földbõl, továbbá érdemesebb volna a Balatonban kutatni, persze ha esetleg találnának benne vmit, azt õrizni is kellene, nem úgy mint az Il-2-nél aminek ellopták a melsõ páncélüvegét és elég csúnyán helybenhagyták, sõt a mûszerek közül is elloptak néhányat.....

Magyarisztán=kis ország, "kis tenger", kis ész, kis pénz.

Azt benézte a gyerkõc :-) majd javítva lesz.
Köszi.

Szia Lala42!
A vízszintes vezérsíkon a trikolor szándékosan van forditva?
Amúgy nagyon szép munka!

repvez
ezért vagyok dilemmába, mert ide is kéne meg oda is használni
LeonSilver
Faszák.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Hello. Játékokhoz a 4, de gyorsabb mag jobb mint a lassabb 6. Az csak Maxhoz jó, rendereléshez pl.

www.pumaszallas.hu

Milyenek a képek?

Sajna nem olvastam. Igaz a Távoli tûz végén valami régészcsoport keresi az idegen (ûrbõl jött lényt, de ugye csak az agyagtáblát találják meg.) Ellenben szerintem nem volt rossz az a befejezés. A hegyi emberek, akiktõl a vasércet bizniszelték, lerohanják a várost. Itt talán njó is volt a befejezése a könyvnek.

A viking trilogia utolsó része az Utolsó Kísértés címû könyv.
Szintén nagyon jó,sõt talán a legjobb,tisztázódik minden amire a távoli tûz végén csak utaltak.

A Béna.

És íme az embléma.
Az-az századjelvény.
ChanelRat

LeonSilver
Viszonylag kevés film van amit ma már megnézek. Viszont nekem vannak filmjeim amiket szinte bármikor és akárhányszor meg tudok nézni.
Például én nagy rajongója vagyok Pirx pilóta kalandjainak, imádom Clint Eastwood filmjeit. Abigél, Isten hozta õrnagy úr, Szindbád (Krúdy) is jöhet bármikor. Meg még néhány van de tényleg nem sok.

repvez
Hát patch ide vagy oda , de a mikrolagok ugyan ugy megmaradtak, de lehet hogy csak azért vannak a szaggatások, mert kevés neki a 2 gb ram és az 512 VGA és ilyenkor tölti be a következö adagot.Persze nem gondoltam, hogy fullon fog menni töle, de low beállitás mellett 5-10mp-ként megtorpan a játék 1680x1050es felbontáson.
HA a közeljövöbe fejlesztek akkor lehet számitani arra, hogy a több magbol jobban profitál a játék mit a magasabb frekitöl?Gondolok itt a 4 mag , de gyorsabban vagy 6 mag lassabb orajelen.
Én pont így vagyok a filmekkel. Tökéletes idõpocséklásnak tartom az összeset (nagyon kevés kivétellel). Csak dokumentum és ismeretterjesztõ filmeket tudok érdeklõdéssel megnézni.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Vogel
A Me-109 meg a rendkívüli orsózási sebesség :D Nekem ezt tetszik nagyon.

Nem tudom, hogy ki írta eme szösszenetet, de jó lett volna, ha azt is jelzi, hogy melyik 109G változat a sok közül. (Pár meglátásával lehetne még kötözködni)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Hát én mindig is utáltam olvasni, és most se szeretek. Akármilyen regényt tök fölöslegesnek tartok, csak szakkönyveket és lexikonokat tudok érdeklõdéssel olvasni. Jöhetnek a valós történelmi memorandumok is. Hát én ilyen vagyok :)

..."A P 51B Mustang és a Messerschmitt Bf 109 összehasonlítása

Sebesség:

A Mustang minden magasságon gyorsabb. A legnagyobb sebességkülönbség 4800 m alatt (kb. 50 km/h) és 7500 m felett (80 km/h) mutatkozik.

Emelkedõképesség:

Közel azonos. S Mustang kissé jobb 7500 méter felett, de rosszabb 6000 méter alatt.

Függõleges emelkedés:

A Me Bf 109G nagyon jól emelkedik, így közel azonos a teljesítménye a Mustanggal.

Zuhanórepülés:

Zuhanórepülésben a Mustang továbbra is gyorsabb, el tud távolodni támadójától.

Fordulókör:

A Mustang sokkal jobb.

Orsózási sebesség:

Egyforma. A Me 109G hirtelen irányváltással egy pillanat alatt eltûnhet a látómezõbõl. Ez a német vadász rendkívüli orsózási sebességének köszönhetõ.

Következtetés

A Mustang bármikor támadóhelyzetbe tud kerülni a Me Bf 109G mögött, kivéve emelkedésben (hacsak nincs nagy sebességkülönbség közöttük). Ha a német vadász támad, védekezésként egy szûk fordulót kell csinálni, és ha szükséges, zuhanórepülésben eltávolodni (6000 méter alatt).

Emelkedéssel nem lehet a támadó Bf 109-et lerázni. 7500 méter felett igyekezzünk emelkedéssel vagy vízszintes repülésben az ellenfél mögött maradni.

Az utánpótlás

A repülõgépek elvesztésével csökkent a személyzet is. A harci tapasztalatokkal rendelkezõ emberek elvesztése miatt az adott alakulat harcértéke is csökkent. Nem volt utánpótlás. A kiképzõiskolák egyre kevesebb repüléssel töltött órával küldték a frontra az ifjú katonákat (az átlagos óraszám ebben az idõszakban mindössze 160 óra volt)."...
LeonSilver
Mondom, biztos igazad van. Kb. 30-32 éve olvastam.

Papa01
A Wikipédián is van egy kis cikk róla. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb