IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Vogel
Én is nagyon szívesen repülnék, de nagyon be van osztva az idõm és tanulni is rengeteget kell... Igazán akkor hagytam abba, amikor megismerkedtem a kedvesemmel.

A 45 pilóta kicsit már sok, az már egy Gruppe, egy staffel pedig 12-16 pilótából ált.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Sanyo
8-)

www.pcpilot.hu

Csak az lesz a ciki, ha elfelejtjük, hogy melyik oldalon szálltunk fel... :-)))
Én is az Il-2 alatt lettem "szingli"-bõl kétgyerekes apuka. Mondjuk már nagyon várom a nyugdíjas éveket. Megint ott fogunk ülni a hyperlobbi elõtt. És nem lesz olyan enemy aki lelõ bennünket, úgy remeg majd a kezünk a joyon, a lábunk meg a pedálon. :-)))
Sanyo
Így van, továbbra is nagyon szeretem a repülést, legyen igazi vagy szimulátor, de egyszerûen nincs annyi idõm mint régen. Napi 8-10 óra munka után jön a család, utána a saját kis tennivalóim és csak utána a repülés. Régen simán ültem 2-3 órát a hiperlobby elõtt bevetésre várva. Ez ma elképzelhetetlen lenne.

Mindannyian megöregedtünk egy kicsit, talán bele is fáradtunk, de a társaság továbbra is együtt van és összetart ahogy régen. 😊 Egy század létrehozása viszonylag könnyû, de egyben tartani miután elmúlt a kezdeti lelkesedés, már nem olyan egyszerû.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Egy normalis repülõ egység emlékeim szerint olyan 20 fö körül kezdõdik. Aztán mi már unjuk a századosdit, ti akartok olyat, akkor csináljatok. Akik régen aktívak voltak,mára más egyébb elfoglaltságaik miatt ilyen dolgokra nem érnek rá. Úgy hogy ez a feladat szerintem rátok vár. Jelzem igen idõigényes dolog ez,oda már elhivatottság is kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én már gondolkodtam rajta hogy csinálok egy külön századot, ahova 4-en 5-en jöttünk volna valószinû alapból, de az ugye más mint ez az ötlet, namost egy ilyen nagy századot ahol mindenki ott van szerintem nem nekem vagy Mikinek kéne vezetni, hanem közületek az egyik tapasztalt rókának. Szerintem elõbb mondja valamelyikõtök hogy "majd én elválalom" aztán utána lendüljön be a gyûjtésbe Miki.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ennél a videónál rögtön az jutott eszembe, hogy nincs bejelölve a realistic gunnery. Ilyen gyorsan nekem nem törnek az ellenségek.

Van valami hír a rendes' patch megjelenésrõl?

Her Laca
Az van Miki fiam,hogy késõn kezdted az IL2 õt😊 Vagy késõn születtél😊
De adott a feladat ,gyûjts össze sok embert😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez már tetszik😊 Nagyon is.<#pias>

Ennél sokkal többet vonz. De egy "aktív" század összerántásához ez még kevés. Nem mindenki ér rá rendszeresen, pont úgy, pont akkor. A Clod ráadásul pénzkérdés is, nem a játék, hanem a vas miatt. Szerintem jó néhányan játszunk még az 1946-al, mert nincs olyan hardverünk, amin elfutna a Clod. Sokan csak akkor érnek rá repülni egyet (jómagam is), ha már elcsöndesedett a család, esetleg túl vagyunk az otthoni munkákon. Ez sok esetben késõ éjjel, éjfél, vagy utána. Ez viszont már nem jó a másik felének, akik este érnek rá. Szóval ez nem vonzódás, lehetõség kérdése is.

Si vis pacem, para bellum.

Megvan

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Link????

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Óóóóó, már a megjelenés után nemsokkal volt virágbóti is belõle.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na akkor még várni kell nekem. :-)

LeonSilver
Changelog

Fraps 3.4.6 - 31st July 2011
- Fixed overlay color in Fear 3
- Fixed detection of IL2: Cliffs of Dover and Bloodline Champions
- Fixed counter appearing in Thunderbird and Pale Moon applications
- Other minor bug fixes

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Azért nem vesz fel, mert régi verziód van. A legfrissebb 3.4.6 verzió már ismeri. Ezt használtam a múlt heti felvételeknél is. Igen, nekem eredetim van.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ez egy bug amit a fraps 3.4.6 verziójában javítottak.

Fraps-al hogy a fenében lehet az Il-2 Cod-ben rögzíteni? Nekem nem megy. (igaz virágbolti verzió) csak addig rögzít, amig betölt. De az élõ játékot már nem veszi fel. Valami beállítást és azt is szájbarágósan ha kérhetnék.

LeonSilver
Ésszel barátom, ésszel!

mijki
megvan.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Nem tudom megcsinálni hogy a fraps hangot vegyen fel...úgy néz ki kell vennem hangkártyát.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Hupsz... 😊 Esetleg letöltési linkje van valakinek?

Sanyo
Ez a magyar légierõ indulója. 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Tudja valaki hogy ebben a videóban mi az elején a szûm címe?

Sanyo
A windows felvételi eszköznek és a fraps "Movies" beállításainak megfelelõen veszi fel a hangot.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
sorry, ahhoz nem értek, nem használtam soha fraps-ot.

www.pumaszallas.hu

V Domino
Törnek a Spitek szárnyai annak rendje és módja szerint:

R.I.P. White Europe

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
A sokkal olcsóbb/sokkal drágább attól függ, hogy honnan nézzük. Elõször a váltás/átállás nagyon-nagyon sokba kerülne. Utána sokkal-sokkal többet nyernénk vele.

Vagy éppen sokkal olcsóbb de ugye az nem biznisz...

A Béna.

LeonSilver
Az erõszak erõszakot szül. Lenne/lehetne más megoldás is csak költségesebb volna.

mijki
Igaz. Amikor elõször láttam a képeket, kicsit mosolyogtam rajtuk azért is linkeltem be. De...ez nem vicces és sajnálom azt a 2967(nem biztos, a Metro-ban olvastam) áldozatot, akik az nap meghaltak. 19 ember miatt. Amerikaiként én is a halálát kívántam volna a terroristáknak és egyet értek velük, hogy támadásba lendültek.

Papa01
Igen, de a fórumozók közül kolléga is szoktak cikket írni, amit publikálok. 😊
Köszi a linket, ismerem, használtam is, amikor a repülõgép összehasonlító oldalt csináltam. 😊

@Mijki : Maradjunk annyiban, hogy nekem nem ez jött le a post-odból..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Te szoktál írni a Rise of Flightrõl?Eszembe jutnak a régi szép idõk, én anno Hunt for the Red Baronnal és a Red Baron 2-vel kezdtem játszani, emlékszik még vki ezekre?😊

Itt egy 1.vh-s weboldal, az összes ász, fõbb kitüntetések, rep. gép típusok, ballon vadászok stb.

http://www.theaerodrome.com/aces/index.php

Ha ismered akkor nem szóltam semmit.😊

Itt pedig a kép webhelye:
http://www.messerschmitt-bf109.de/

Egy önként jelentkezõt szeretnékkérni
mijki
Szerintem se vicces...csak megakartam mutatni ezeket a képeket, hogy milyen bunkók vannak.

Ez nem vicces.....

Papa01
Szerintem ez baromira nem vicces...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Zpogi
Ez elég szomorú,hogy ennyi ember tragédiájából is van aki viccet csinál...No comment

Zpogi
Ezt csak úgy...

Tudod mijki, sokan dolgoznak, suliban vannak nem érnek rá játszani.
Én speciel mikor a gyerek már alszik és én sem tudok, és szar mûsor van a tv-ben szoktam egyet reppenni.
A játékok amúgy is elég drágák mostanában. (jöhet az 5000ft-ot mindekni kibír). Pl a CoD-hez nem csak a játék kell, hanem egy komplett igen jó gép, amit nem mindenki engedhet magának.
A fiatalok jó része csajozik ilyen idõs korban, vagy haverokkal lóg. Az idõsebbek dolgoznak, az "öregek" meg ha idejük van repülnek, ha asszony engedi😊
Nem basztatás képpen, csak jó tanács, de te is joban tennéd, ha tanulnál inkább, vagy a csajokat kergetnéd a játék helyett😊 (én a te idõdben legalábbis azt csináltam, kerültem is bajba a csajok miatt😊 )
mijki
Van egy-két jó rész benne. 😊

Zpogi
Ezen majd besz@rtam<#nevetes2><#worship>

A steamot hogy lehet frissíteni? Mert én megnéztem a játéklistát van ott sok játék amit lehet telepíteni de a cliffs of dover nincs ott mi a teendõ ilyenkor?