IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolgot ne felejts el. Az egyik, hogy Németországnak több, mint 80 milliós a lakossága, így könnyebb onnan 45 pilótát toborozni, mint hazánk kevesebb, mint 9 milliója esetén.
A másik, hogy egy század alapításánál nem elég valami hangzatos, esetleg a történelemhez hû nevet kitalálni, s nagy terveket szövögetni. Valamivel csábítóvá kell tenni azt a többiek számára a századot, s ami ennél is sokkal fontosabb, folyamatosan foglalkozni kell vele. De azt hiszem, ezt már a többiek is leírták. 😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
De ha ez nem jön össze, akkor is olyan századot fogok választani ahol azért van szigor és kiképzés, mert egy csiszolatlan gyémánt lakozik bennem(<#banplz>#banplz>) amit az oktatómnak kell megcsiszolnia.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Csomó értelmesebb dolgot tudok csinálni amig szép az idõ. Ott a bringám, a haverok, meg az asszony aki mindezt elviseli nekem 😄
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Egy vitorlázó oktató mondogatta nekem, hogy "ha a valóságban úgy látnál mint az Il2-ben, akkor nem hogy a alkalmasságit, de még a zebrára sem léphetnél fehér bot nélkül"
És akkor ne is beszéljünk a hatswitch-es nézelõdésrõl.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg kell tanulni fegyelmezettnek lenni és nem folyamatosan nyomni a rádiót, nehogy véletlenül valaki el tudja mondani, hogy ellenség hat órában. 😊 Meg kell tanulni rádiózás nélkül fordulót váltani és csak akkor szólni, ha lát valamit az ember, találatot kapott, menteni kell, stb. Csak a lényeget, a lehetõ legrövidebb módon, de érthetõen. Természetesen mi is ki szoktunk engedni egy kicsit, mert nem vagyunk gépek, de ha harc volt akkor fegyelem és figyelem.
Megmondom õszintén, hogy nem szerettem vezérgében ülni, sokkal jobban ment a kísérõ szerepe. Vezérként át kell látni a teljes légi helyzetet és én ehhez kissé lassú voltam. Kísérõként azt tettem amit mondtak és ebben nagyon ritkán volt hiba.
www.pcpilot.hu
-ajaj azt hiszem forog a lövészem...
-Ok, merre vagy?
-Hoppá tényleg mozog a lövészem.
-Mindjárt megyünk, csak mond meg merre vagy!
-Ööö azt nem tudom.
-Basszus...
-megyek haza... ja, már le is lõttek.
<#idiota>#idiota>
Persze Blaster meg a másik fele volt,megmondtuk,hogy 3000 alá ne menjen ,erre amikor kellett volna és hívtuk ,õ teljes leki nyugalommal közölte,hogy marad a kijelölt magasságon😊 Ha jól emlékszem Jupival meg is haltunk akkor:XD Elfogyott minden lõszerünk ,meg a benya is😊A kollega meg vígan repkedett 3 ezren😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A név kötelez . Ha csak szórakozni akar valaki ,ne legyen online század tagja. Fõleg ne 101 es vagy V4 hogy mást ne mondjak. Te is tudod,hogy elég szigorú volt a régi Il2 es közösség , egy egységet hamar behatároltak egyes tagjai teljesítménye után. Ezt el kell fogadni,vagy továbbállni.
Baráti társaságból,ahol a szórakozás az elsõ nehéz ütõképes egységet csinálni. Egy jó vezetõnek szigorúnak kell lenni , az alárendeltekkel és önmagával is. Pl a ricsinél,nem is engedtek online warra akárkit, de ha mehetett is és a kia aránya rossz volt ,le is lett tiltva. Persze ez a szórakozás rovására is ment ,hiszen állandó teljesítmény kényszer volt.
Nehéz az összhangot megtalálni ám.De pl a Pumákoknál is ha wart repültek olyan kuss volt a rádióban ,hogy csak na. Messerharcos és Miki meg folyamatosan jártatja a száját:XD sokáig nem húznák egy normális vezetõ mellett😊
Na ezt most becsülöm benned! Nem sok tenáger tud bocsánatot kérni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Chuck Norris fõszereplõ volt a Csillagok háborúja összes részében!
Õ volt az erõ! <#idiota>#idiota>
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Szerintem a COD akkor indul be igazán, amikor beindul az elsõ online war, mint anno az IOW, VEF, Bellum, csöcsvár és effélék.
www.pcpilot.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Mindannyian megöregedtünk egy kicsit, talán bele is fáradtunk, de a társaság továbbra is együtt van és összetart ahogy régen. 😊 Egy század létrehozása viszonylag könnyû, de egyben tartani miután elmúlt a kezdeti lelkesedés, már nem olyan egyszerû.
www.pcpilot.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
De adott a feladat ,gyûjts össze sok embert😊