IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...Tovább folyik a Rise of Flight optimalizálása is, az elõzetes információk szerint a több magos szervereken mintegy 30%-al fog gyorsulni a szimulátor. Errõl késõbb kapunk majd még tájékoztatást, de a tesztek eddig nagyon biztatóak. Az optimalizációnak köszönhetõen a 2 magos CPU-t és W7 rendszert használó játékosok is fognak gyorsulást tapasztalni...."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ma kaptam meg a csomagot, benne az X52 pro-val meg a pedállal.Épp csak kipróbáltuk, de hatalmas élmény a Logitechez képest, aminek nem volt fix középállása, mer vszeg ki volt kopva rendesen.
A mig-15 és a La-7 festése nem tetszik nekem mert nem eredeti orosz festésûek hanem csehek.A Mig-21 is lengyel festésû ahogy látom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Azért köszi😊
Megvettem az ég urai sorozatból a fw-190 a8-at. A modellt, hogyan kell/lehet rátenni a talapzatra? Van egy pöcök a talapzaton, de a gépen nincs semmi, ahová be lehetne tenni. Most csak úgy áll a polcon, a gyerek meg egyfolytában szugerálja, hogy hogyan is szedje le onnan, és szedje apró miszlikre. Bár, ha talapzaton lesz, akkor is szét tudja kapni gyosan, de mégis jobban nézne ki😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_183-C0214-0007-013,_Spanien,_Flugzeug_der_Legion_Condor.jpg
Egy kínai és egy Kondor Légiós a Wikipédiáról.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/bundesarchiv_bild_183-c0214-0007-013_spanien_flugzeug_der_legion_condor.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/1_bundesarchiv_bild_101i-401-0244-27_flugzeug_heinkel_he_111.jpg
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Histomil
www.pumaszallas.hu
Tényleg lehet úgy felrakni' steamos játékot, hogy mindent!!! a steamról tölt le. Akkor is ha berakod a dvd. Valamit el kell ekkor követni, de arra már nem emlékszem mit. Egyszer nekem is sikerült,eltelt vagy fél óra míg rájöttem valami nem ok. De...ha minden ok, akkor elkezdi telepíteni a dvd-rõ, és a végét akkor is a steamról hozza le, aztán a patcheket. ( és néha nem is csak a végét) F.G. után szabadon, "ennyit tudok elmondani Kína országáról!"<#vigyor>#vigyor>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
gyönyörû, meg is veszem délután 😊
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
A megjelenés után 1 héttel vettem meg lehet hogy változtattak valamit a steamen azóta. Vagy a mobilnetem miatt nem töltötte le a teljes játékot.
Le kéne mérni ,vajon teljesítményben hogyan befolyásolja egy ilyen hiányos sárkány a gépet. Én dog ban nem nagyon éreztem hátrányát a motorburkolat elvesztésének.
Ha mégsem,akkor neked más lemezed van,amit ugyan nehezen tudok elképzelni de lehetséges. Mikor vetted a játékot? Mert a legtöbbünk a megjelenés után ,konkrétan az elsõ napon,és az is lehet,hogy azóta változtattak a steam mûködésén. A lényegen azonban nem változtat a dolog .
Pusztán csak azért jegyeztem meg kissé epésen ,mert ez a "valamit rosszul csináltatok" kissé megalázó volt😊Gondolod ,hogy 10+ év szimes múlttal nem tudunk feltelepíteni egy játékot?:XD
De nekem egy steames játék se töltött netrõl a patcheken kívûl semmit, ezért furcsa nekem hogy nektek tölti netrõl.

Si vis pacem, para bellum.
<#vigyor1>#vigyor1>