IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
<#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nohab
Gyóóó, láttam má.
Ezt hiányolják sokan a COD-ból ?

"...Tovább folyik a Rise of Flight optimalizálása is, az elõzetes információk szerint a több magos szervereken mintegy 30%-al fog gyorsulni a szimulátor. Errõl késõbb kapunk majd még tájékoztatást, de a tesztek eddig nagyon biztatóak. Az optimalizációnak köszönhetõen a 2 magos CPU-t és W7 rendszert használó játékosok is fognak gyorsulást tapasztalni...."
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mi van az új házikóddal Laca? Megvan már? 😊

www.smart-bus.hu

Hecker007
Hova lettek az avatarok mellõl, pluszba betett il-es repcsis képek? :S

Her Laca
Óvatosan azolkal a tudatmódosító szerekkel😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gundark 1 1
A hagyományos alatt a nyári festést értettem. Milyen szép lett volna Magyar felségjelzéssel kiadva 😊 A MiG-15 alapban tetszik mint vas. Orosznak meg megkaptuk a 29-est. Nem kell annyit válogatni 😊
Nálunk két helyen is lehetett kapni, de mire odaértem, az egyik helyen elfogyott a másik helyen meg egy szintén törött futómûves volt már csak.

Ma kaptam meg a csomagot, benne az X52 pro-val meg a pedállal.Épp csak kipróbáltuk, de hatalmas élmény a Logitechez képest, aminek nem volt fix középállása, mer vszeg ki volt kopva rendesen.
Willenbrock
A 109-es festése hagyományos,a JG54 téli festésével adják majd,ez az ezred a leningrádi fronton volt szinte az egész háború alatt.
A mig-15 és a La-7 festése nem tetszik nekem mert nem eredeti orosz festésûek hanem csehek.A Mig-21 is lengyel festésû ahogy látom.

acidrain

fecska
nekem volt a mûanyag közepén/tetején volt egy celluxal leragasztva

Zpogi
Nekem sem volt ilyesmi.

2Pete
Ezen a képen látszik hogy mirõl van szó, legalábbis ha ki tudod nagyítani.

Na, akkor az eltûnt. Néztem a kukában is😊, ott sincs. Vagy nem is volt (ezt igazából kétlem) benne, vagy kidobtam, nem is találom.
Azért köszi😊
Gundark 1 1
Bezony. És milyen szépek a helik 😊 Kár hogy messzerbõl nem a hagyományos festésût választották.
2Pete
A lengyelek már a 49.-ik számnál járnak, itt megnézhetõ hogy miket adtak már ki. Náluk még ráadásnak most indult egy bombázós és egy helikopteres sorozat is.

Willenbrock
Egymás mellé raktam a fókát és a hellcat-et,meglepõ mennyivel nagyobb a hellcat,szinte sportrepülõnek néz ki mellette a fóka.

2Pete
...talapzat...

2Pete
Van egy átlátszó kis mûanyag "izé" is a csomagban, azt kell a gép aljába dugni, és abba illeszkedik a talpaztat.

Willenbrock
Én sosem rakom õket a talpukra,mind futón áll.

Zpogi
Most nézem ez nem egy friss dolog 😞

Én is próbáltam beleerõszakolni abba kis nyílásba, de egybõl B&Z-ni kezdett a fóka magától😊 De végül valahogy fent maradt. Viszont az egyik légcsavar toll ferdén állt, kiegyenesítettem, és kicsit elfáradt, úgyhogy revell ragasztóval kellett egy pöttyöt raknom rá, különben leesett volna. Amúgy szép kis modell.
Zpogi
Itt egy kis info-morzsa a következõ patch-rõl.

LINK

Zpogi
Én fogtam és késsel elvékonyítottam,hogy beleférjen az egyik vékony nyílásba.

Szia !

Megvettem az ég urai sorozatból a fw-190 a8-at. A modellt, hogyan kell/lehet rátenni a talapzatra? Van egy pöcök a talapzaton, de a gépen nincs semmi, ahová be lehetne tenni. Most csak úgy áll a polcon, a gyerek meg egyfolytában szugerálja, hogy hogyan is szedje le onnan, és szedje apró miszlikre. Bár, ha talapzaton lesz, akkor is szét tudja kapni gyosan, de mégis jobban nézne ki😊
Willenbrock
Csak figyelni kell hogy milyet adnak,én kettõt adtam vissza mert mindkettõnek ki volt törve a futója,az újságos össze vissza forgatta hogy hol micsoda van kitörve?Mondom a "kereke" ott van a szárnya tetején letörve,ja hát azt nem is látta.

Her Laca
A lényeg ,hogy a hangulat az kiváló😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Fõleg a spanyol polgárháborúban alkalmazták õket.Nagyon szép gép, nekem sokkal jobban tetszik mint a késõbbi üvegorrú változatok.Jó nagyon a link.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ez egy E variáns. Csoda szép.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/bundesarchiv_bild_183-c0214-0007-013_spanien_flugzeug_der_legion_condor.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/1_bundesarchiv_bild_101i-401-0244-27_flugzeug_heinkel_he_111.jpg
VO101Tom
Ilyen 111-est sem láttam még...

www.pumaszallas.hu

Az online WAR-os játékoknak mi lett sorsuk ?
acidrain
Köszi, ez tetszik! <#eljen>

acidrain
Nálam golyóálló a festés😊(Te csináltad a skint, ha jól tudom)

VO101Tom
Ezt most találtam. 100 oldalnyi Bundesarchive fotó 1939-1945. Nagyon jók!
Histomil

www.pumaszallas.hu

Néha olyan magas itt a tesztoszteron szint , hogy csak lesek.<#alien>
Tényleg lehet úgy felrakni' steamos játékot, hogy mindent!!! a steamról tölt le. Akkor is ha berakod a dvd. Valamit el kell ekkor követni, de arra már nem emlékszem mit. Egyszer nekem is sikerült,eltelt vagy fél óra míg rájöttem valami nem ok. De...ha minden ok, akkor elkezdi telepíteni a dvd-rõ, és a végét akkor is a steamról hozza le, aztán a patcheket. ( és néha nem is csak a végét) F.G. után szabadon, "ennyit tudok elmondani Kína országáról!"<#vigyor>

mijki
Egy kis lazítás:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
ma láttam az ég urai sorozatban (újság) a fw190-es makettet
gyönyörû, meg is veszem délután 😊

GOOBY, pls

VO101Tom
Nehéz ezt mérni (ismételten elõidézni), és nem is hiszem, hogy nagyon foglalkoztak volna vele. Szerintem már eleve az egy bug, hogy az én gépemnek letört a szárnya, és a törzse, neki meg lerepült a motorburkolat (és a légcsavar? És a motor? És a többi?). Kár agyalni ezen...

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Azt nem feltételeztem hogy nem tudjátok feltenni, elnézést a rossz szóhasználatért.
A megjelenés után 1 héttel vettem meg lehet hogy változtattak valamit a steamen azóta. Vagy a mobilnetem miatt nem töltötte le a teljes játékot.

Her Laca
Viszont jó lett a hûtése😊 Nem is értem minek az a lemez oda😊
Le kéne mérni ,vajon teljesítményben hogyan befolyásolja egy ilyen hiányos sárkány a gépet. Én dog ban nem nagyon éreztem hátrányát a motorburkolat elvesztésének.

Her Laca
Nem bántottál meg senkit😊 De neked is töltött csak te patch nak gondoltad.
Ha mégsem,akkor neked más lemezed van,amit ugyan nehezen tudok elképzelni de lehetséges. Mikor vetted a játékot? Mert a legtöbbünk a megjelenés után ,konkrétan az elsõ napon,és az is lehet,hogy azóta változtattak a steam mûködésén. A lényegen azonban nem változtat a dolog .
Pusztán csak azért jegyeztem meg kissé epésen ,mert ez a "valamit rosszul csináltatok" kissé megalázó volt😊Gondolod ,hogy 10+ év szimes múlttal nem tudunk feltelepíteni egy játékot?:XD

Hecker007
Elnézést hogyha megbántottam valakit azzal a hozzászólással!
De nekem egy steames játék se töltött netrõl a patcheken kívûl semmit, ezért furcsa nekem hogy nektek tölti netrõl.

Her Laca
Ez a szép😊

Gundark 1 1
Igen megjelent valóban. Még pénteken. Szombaton már csak pár helyen láttam. Szép az A8-as. Fõleg ennyiért 😊 A következõ a 22-es lesz és utána a RoF-osoknak kedveznek az Albatros DVa-val. 😊
http://www.amercom.hu/amercom/amercom.html

Megjelent, én már láttam újságosnál.

Si vis pacem, para bellum.

Willenbrock
Tudja valaki megjelent-e már a fóka az Ég urai sorozatban?Felkajtattam ma reggel a város összes újságosát és persze sehol nem volt mert én éppen azt kerestem.Sok helyen 2X is visszakérdeztek hogy mit keresek aztán értetlenül néztek hogy sosem hallottak ilyenrõl.Egy helyen mondták csak hogy elfogyott.Bezzeg a retroautóktól roskadoztak a polcok.Nem kicsit cseszte fel az agyamat.