IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na kipróbálom Szepy tesónál😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Már igencsak repkedhetnékem van ,de a bétát valahogy még mindig nem akaródzik feltennem.
Most nézem. Van két gombocska mindenki fejlécén. Hasznos és nem hasznos hozzászólás címen. Ez mi ez?
Hát részvétem, de remélem meglesz valahogy.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A tûzoltó: Nem éreztem a tüzet…
A vegyész: Hiányzott a kémia…
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz….
A hegesztõ: Nem volt meg a szikra…
A kórboncnok: Élõben egészen más…
A matematikus: Nem jött be a számításom…
Az ügyvéd: Nem az esetem…
A táncos: Valahogy nem fogott meg…
A liftkezelõ: Nem voltunk egy szinten…
A nõgyógyász: Olyan ürességet éreztem…
A vak: Nem egyezett a látásmódunk
A festõ: Nem festettünk jól együtt
A WC-s néni: Szar volt!
A cukrász: Nem volt elég édes
A hadvezér: Nem tudtam meghódítani
Az autó versenyzõ: Váltanom kellett
A horgász: Nem kapta be a kukacot
Az orvos: Nem hozott lázba
Az informatikus: Nem volt kompatibilis
A jós: Nem volt közös jövõnk
A tanár: Nem tudtam meghúzni
A terrorista: Nem ejtett rabul
A rádiós: Nem voltunk egy hullámhosszon
A bûvész: Nem varázsolt el
A hulla: Nem dobogtatta meg a szívem
Stohl: Ütközött a véleményünk
A boxoló: Nem voltunk egy súlycsoport
A vízvezeték szerelõ: Nem volt elég nedves
Pókember: Nem sikerült behálóznia
A terminátor: Nem olvadtam el tõle
A zenész: Nem tudtam ráhangolódni
Az idõjós: Nem volt felhõtlen a kapcsolat
A kukás: Szemét volt
A pék: Ebbõl nem sült ki semmi jó
A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe
Jézus: Más vizeken jártunk
A hajós: Rossz helyen kötöttem ki
A mezõgazdász: Nem aratott nálam sikert
A bíró: Elítéltem a külseje miatt
A postás: Próbálkoztam de feladtam
A vadász: Bakot lõttem vele
A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra
A színész: Csak megjátszotta magát
A pilóta: Nem repített a magasba
A rekorder: Nem tudtam megdönteni
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz
A villanyszerelõ: Nem volt meg a szikra
A rendõr: Nem volt lebilincselõ
A csúszdamester: Ki csúszott a kezeim közül.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
kb 150ezer ft volt
a jó k*** anyját aki elvitte
ha van vkinek jó áron lehetõleg összteleszkópos bicaja szóljon
köszi
GOOBY, pls
Full csendes, jéghideg,nagy. 580 ilde 28-31 játék alatt max 65 fokos,proci 50 fokot nem haladja meg, nem hiszem hogy kell ennél több. Kicsit fúrtam,faragtam ,direkt irányított levegõztetést csináltam,hangszigeteltem stb.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"...Tovább folyik a Rise of Flight optimalizálása is, az elõzetes információk szerint a több magos szervereken mintegy 30%-al fog gyorsulni a szimulátor. Errõl késõbb kapunk majd még tájékoztatást, de a tesztek eddig nagyon biztatóak. Az optimalizációnak köszönhetõen a 2 magos CPU-t és W7 rendszert használó játékosok is fognak gyorsulást tapasztalni...."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Ma kaptam meg a csomagot, benne az X52 pro-val meg a pedállal.Épp csak kipróbáltuk, de hatalmas élmény a Logitechez képest, aminek nem volt fix középállása, mer vszeg ki volt kopva rendesen.
A mig-15 és a La-7 festése nem tetszik nekem mert nem eredeti orosz festésûek hanem csehek.A Mig-21 is lengyel festésû ahogy látom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Azért köszi😊
Megvettem az ég urai sorozatból a fw-190 a8-at. A modellt, hogyan kell/lehet rátenni a talapzatra? Van egy pöcök a talapzaton, de a gépen nincs semmi, ahová be lehetne tenni. Most csak úgy áll a polcon, a gyerek meg egyfolytában szugerálja, hogy hogyan is szedje le onnan, és szedje apró miszlikre. Bár, ha talapzaton lesz, akkor is szét tudja kapni gyosan, de mégis jobban nézne ki😊
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_183-C0214-0007-013,_Spanien,_Flugzeug_der_Legion_Condor.jpg
Egy kínai és egy Kondor Légiós a Wikipédiáról.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/bundesarchiv_bild_183-c0214-0007-013_spanien_flugzeug_der_legion_condor.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/28/1_bundesarchiv_bild_101i-401-0244-27_flugzeug_heinkel_he_111.jpg
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Histomil
www.pumaszallas.hu
Tényleg lehet úgy felrakni' steamos játékot, hogy mindent!!! a steamról tölt le. Akkor is ha berakod a dvd. Valamit el kell ekkor követni, de arra már nem emlékszem mit. Egyszer nekem is sikerült,eltelt vagy fél óra míg rájöttem valami nem ok. De...ha minden ok, akkor elkezdi telepíteni a dvd-rõ, és a végét akkor is a steamról hozza le, aztán a patcheket. ( és néha nem is csak a végét) F.G. után szabadon, "ennyit tudok elmondani Kína országáról!"<#vigyor>#vigyor>
<#vigyor1>#vigyor1>