IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt korábban is tömegrendezvény más jellegû politikai színezettel is, ha azon lettél volna, akkor meg annak mosnál be, akit ott szidtak. 16 évesen egyáltalán megérted, hogy mi folyik körülötted és, hogy hogyan jutottunk idáig, ill. ha maradt volna minden változatlan, akkor miért tüntetnénk hamarosan ? Figyeld a híradóban a görög válsággal kapcsolatos híreket. Most éppen az ellen tüntetnek, hogy akinek még maradt munkája, annak fele lesz a fizetése, mint eddig és ez csak a kezdet, nem sokára örülhetnek annak is, ha egy kis kenyeret kapnak a munkájuk után.
mijki
Én semmi politikai célt nem akartam reklámozni, csak elakartam mesélni az elsõ tömegrendezvényes élményemet.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Az nem cenzúra, hogy egy politikamentes fórumon törlik a politikai hozzászólásokat.

Nagyszüleim születésüktõl kezdve végigszívták az összes rendszert, 1916-tól halálukig. Éppen ezért én minden (de minden) politikai vitától igyekszem a lehetõ legmesszebb kerülni, mert nem érdekel.

www.pcpilot.hu

V Domino
Mi a problem?Nem írt semmi rosszat vagy negatívat.Megérintette a dolog,hogy ebben a lepusztult országban van még néhány ezer ember,aki hajlandó kiállni egy közös célért.

Én is leköpném Orbánt,Gyurcsányt.Megérdemlik,akik rájuk szavaztak,de miattuk más is szív,akik lelõnék ezeket legszívesebben.

Hajrá JOBBIK,hajrá egy más út!

Lehet törölni,ÉLJEN A CENZÚRA.:-(

R.I.P. White Europe

Her Laca
Miki. Szerintem töröld ezt a hozzászólást. Barátilag tanácsolom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Elvileg ez egy politikamentes fórum, nem?
mijki

OFF:

Voltam a Kossuth téren, nagyon jó volt. Tényleg, hatalmas élmény volt. Sütött a nap, csiripeltek a madarak és emberáradat uralta a Kossuth teret. Ilyet élõben még nem láttam. A színpadon buzdító szavak hangzottak és a tömeg felelt. A sok ember együtt skandált, szinte remegett a föld, és eggyé vált a tömeg. És én is része lettem és legszívesebben bemostam volna a sünöknek és Orbánnak. De aztán haza kellett mennünk és most itt ülök a szobámban és drukkolok a D-day sikerének.

Pár kép:

Persze a sünök megint akcióztak. Mindenkit megállítottak és a virágos ládán keresztül kiküldték a lezárt területrõl. Annyira idegesítõek voltak.

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
LeonSilver
Elméletileg ebben a tápigban (meg a másik kettõben ahol hg vagyok) nem kellene, hogy lássátok lévén a szkriptben és ezt kikapcsoltam :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nohab
Naponta csak egyszer lehet pontozni egy embernél. Muszáj volt ezt bevezetni, mert egy két helyen elszaladt a ló...

Tom: Volt egy nap mikor nekem se élt ez a rendszer. Lehet a beállításoknál kell kicsit kutatnod.
szekelyland
Lehet h a sütiket ha törlöd, akkor még tudsz adni párat....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hogy a francba lehetne Szepynek még egy mínuszt adni?<#conf><#fejvakaras>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Passz. Nekem ilyen: klikk

www.pumaszallas.hu

Nohab
Nem tudom mit keres ott az a = jel...
Nohab
A hozzászólás dátuma=idejétõl balra. Ha nem látod, akkor szerintem neked nincs engedélyezve, ami furcsa, mert alapjáraton mindenkinek az.
VO101Tom
És hol lehet ezt a + - t adni?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Szepyt én vegzáltam😊)A tiedhez nincs közöm😊 Szepyt majd kárpótlom pozitív pontokkal. Ez tök jó lehet majd sandán nézni egymásra😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Sejtettem, hogy nem lesz :/

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nohab
Rájöttem! Megnyitod a felhasználói adatlapját és ott írja a + és - arányát. Amúgy melyik tajparaszt rakott mínuszt nekem? <#idiota> Szepynek is szép az aránya 😄
Sanyo
X52 tudta, a pro sem különbözhet annyira.

www.pcpilot.hu

Az X52 pro-hoz profilt kell szerkeszteni? Játékból nem lehet a gázkart és a pedált beállítíni, vagy csak nekem nem sikerül.
Vajon miért nem lepõdök meg?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mondtam, hogy el lehet ba*ni..csak te direkt csináltad!<#nevetes1>
Akármilyen a neted, dvd-rõl azért jóval gyorsabb.

mijki
Tudtam 😄

Her Laca
Miki fiam😊 Tõled? Mindenképp😊

mijki
Gyere repülni. Rakd fel a bétát és gyere repülni. Vagy félsz? 😄

LeonSilver
Az is valami.. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
No akkor ez a hétvége is repkedés nélkül fog eltelni. Nem baj az asszony legalább boldog lesz😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

PLackó
Egy orosz fórumra irt egy fejlesztõ, minimum hétfõig továbbra is tesztelniük kell a véglegest 😞

Én megvettem a dobozos Clodot de a lemezt be sem tettem. Csak a kódot adtam meg a Steam-nek új játék hozzáadásánál. Mindent onnan húzott le.

Nohab
Elméletileg mindenki fogja látni.
LeonSilver
Kurvaország (sic!), mit vártál?
Én sem értettem, hogy miért kell(ene) nekem külön, polgári perben kérni a károm megtérítését amikor meglett az elkövetõ, beismerte és el is ítélték.

LeonSilver
Jaaaa. Úgy már köllene a ráknak.

Her Laca
Nagy Magyar valóság.
Felhívnám a figyelmet a kerítés tövében üldögélõ a munkában megfáradt családfõre . Látszik,hogy nélkülözés van. Én tudom,hogy nincs munka,meg nekik pláne nem jut,no de ott a földjük,valamit kapirgálhatnának ,ültethetnének,meg ilyesmik.
Na ez is jó

""Bolt, az már évek óta nincs itt. Bármikor árut hoztak, éjszaka feltörték, kipakolták, úgyhogy egy idõ után megelégelték a tulajdonosok, és becsukták"

Régen történt:

Ellopták anyám kemping bringáját.
A marha tolvaj a házunkkal szembeni kocsmába ment megünnepelni a sikert.
A sógorommal hívtuk a rendõröket, és megvártuk az emberkét.
Odaadtuk a rendõröknek a faszit, meg az elvágott zárat.
A zsaruk a fejüket csóválták: ejnye-bejnye Józsi, hát megint bringát loptál?

Két hónappal késõbb anyám kapott a yardról egy levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették...

Her Laca
Tegyük hozzá,hogy ez csak egy kiegészítõ amihez potom 600 dodóért meg kell venni a T500 RS kormány+pedál szettet.
Ammá akárhonnan is nézzük 800 dodovics az tesók között is 173 ezer hufnágel környékén leledzik😊 Na most ennyiért veszek egy jármûvet mûszakival ,és élesben széttöröm a ringen😊) Azé az más élmény.

LeonSilver
Most amellett, hogy én alapvetõen nem vagyok autóbuzi a 200$ nem is sok érte.

LeonSilver
Én a napokban vettem meg az f1 2011-et. Nekem nincs kormányom, így a võm adott kõccsön egy lógitek WingMan Formula Force GP-t. Na akkor jutott eszembe, hogy vajon miért nem gyártott még senki ilyen f1-es kormányt?! Erre tessék ..

Her Laca

Her Laca
Ezt õ látni fogja,hogy mik a vélemények a hozzászólásairól?
Na kipróbálom Szepy tesónál😊))

Nohab
Olyasmi. Elküldheted a fenébe anonim módon.
Her Laca
Lesz ma pöccs?Vagy nem lesz ma pöccs. Ez itt a kérdés.
Már igencsak repkedhetnékem van ,de a bétát valahogy még mindig nem akaródzik feltennem.

Most nézem. Van két gombocska mindenki fejlécén. Hasznos és nem hasznos hozzászólás címen. Ez mi ez?

Ne b*sssz!! A hideg veríték öntött el ahogy olvastam. Én is bringával járok, de nálunk csak az jut be a tárolóba, akinek van belépõ kártyája. De kamera csekkolja ha valaki piszkálná. Az enyém ráadásúl eléggé feltünõ is, különösen annak aki kicsit is ért hozzá.

Hát részvétem, de remélem meglesz valahogy.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sikertelen randik egysoros válaszai :

A tûzoltó: Nem éreztem a tüzet…
A vegyész: Hiányzott a kémia…
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz….
A hegesztõ: Nem volt meg a szikra…
A kórboncnok: Élõben egészen más…
A matematikus: Nem jött be a számításom…
Az ügyvéd: Nem az esetem…
A táncos: Valahogy nem fogott meg…
A liftkezelõ: Nem voltunk egy szinten…
A nõgyógyász: Olyan ürességet éreztem…
A vak: Nem egyezett a látásmódunk
A festõ: Nem festettünk jól együtt
A WC-s néni: Szar volt!
A cukrász: Nem volt elég édes
A hadvezér: Nem tudtam meghódítani
Az autó versenyzõ: Váltanom kellett
A horgász: Nem kapta be a kukacot
Az orvos: Nem hozott lázba
Az informatikus: Nem volt kompatibilis
A jós: Nem volt közös jövõnk
A tanár: Nem tudtam meghúzni
A terrorista: Nem ejtett rabul
A rádiós: Nem voltunk egy hullámhosszon
A bûvész: Nem varázsolt el
A hulla: Nem dobogtatta meg a szívem
Stohl: Ütközött a véleményünk
A boxoló: Nem voltunk egy súlycsoport
A vízvezeték szerelõ: Nem volt elég nedves
Pókember: Nem sikerült behálóznia
A terminátor: Nem olvadtam el tõle
A zenész: Nem tudtam ráhangolódni
Az idõjós: Nem volt felhõtlen a kapcsolat
A kukás: Szemét volt
A pék: Ebbõl nem sült ki semmi jó
A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe
Jézus: Más vizeken jártunk
A hajós: Rossz helyen kötöttem ki
A mezõgazdász: Nem aratott nálam sikert
A bíró: Elítéltem a külseje miatt
A postás: Próbálkoztam de feladtam
A vadász: Bakot lõttem vele
A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra
A színész: Csak megjátszotta magát
A pilóta: Nem repített a magasba
A rekorder: Nem tudtam megdönteni
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz
A villanyszerelõ: Nem volt meg a szikra
A rendõr: Nem volt lebilincselõ
A csúszdamester: Ki csúszott a kezeim közül.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Fasza... Nekem kettõt loptak el. Lezárt pince, lezárt bicaj (persze a kettõ nem volt ennyi érték 😄). A másodiknál meglett az elkövetõ, sok bicajt loptak, beismerték, elítélték... majd mehettem volna polgári perre a pénzemért. Hát rohaggyyanak meg.

PhantomAss
ellopták a melóhelyrõl a tárolóból lezárt bicajomat.
kb 150ezer ft volt
a jó k*** anyját aki elvitte
ha van vkinek jó áron lehetõleg összteleszkópos bicaja szóljon
köszi

GOOBY, pls

Gundark 1 1
Mert az elõ VH-s gépek nem túl nagyok alapban sem, 1:100ban pedig miniatúrák lennének. A modern vadászok 1:72-ben pedig már nagyok ahhoz hogy beletegyék az újság mellé. Az eddigi legnagyobb szerintem a Swordfish volt. De a Hellcat sem kicsi.
Her Laca
Nincs😊 És nem is lesz. Borzasztó intelligenciámmal átalakítottam a chifi házam,és mondhatom olyan jól sikerült,hogy az elkövetkezõ 5 évben asszem marad is
Full csendes, jéghideg,nagy. 580 ilde 28-31 játék alatt max 65 fokos,proci 50 fokot nem haladja meg, nem hiszem hogy kell ennél több. Kicsit fúrtam,faragtam ,direkt irányított levegõztetést csináltam,hangszigeteltem stb.

De mi értelme két különbözõ méretben(1:72& 1:100) kiadni? Ez ugyan az a cég amely kiadta Vörös Bárót is?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"