IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nagyszüleim születésüktõl kezdve végigszívták az összes rendszert, 1916-tól halálukig. Éppen ezért én minden (de minden) politikai vitától igyekszem a lehetõ legmesszebb kerülni, mert nem érdekel.
www.pcpilot.hu
Én is leköpném Orbánt,Gyurcsányt.Megérdemlik,akik rájuk szavaztak,de miattuk más is szív,akik lelõnék ezeket legszívesebben.
Hajrá JOBBIK,hajrá egy más út!
Lehet törölni,ÉLJEN A CENZÚRA.:-(
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
OFF:
Voltam a Kossuth téren, nagyon jó volt. Tényleg, hatalmas élmény volt. Sütött a nap, csiripeltek a madarak és emberáradat uralta a Kossuth teret. Ilyet élõben még nem láttam. A színpadon buzdító szavak hangzottak és a tömeg felelt. A sok ember együtt skandált, szinte remegett a föld, és eggyé vált a tömeg. És én is része lettem és legszívesebben bemostam volna a sünöknek és Orbánnak. De aztán haza kellett mennünk és most itt ülök a szobámban és drukkolok a D-day sikerének.
Pár kép:
Persze a sünök megint akcióztak. Mindenkit megállítottak és a virágos ládán keresztül kiküldték a lezárt területrõl. Annyira idegesítõek voltak.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tom: Volt egy nap mikor nekem se élt ez a rendszer. Lehet a beállításoknál kell kicsit kutatnod.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Akármilyen a neted, dvd-rõl azért jóval gyorsabb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Én sem értettem, hogy miért kell(ene) nekem külön, polgári perben kérni a károm megtérítését amikor meglett az elkövetõ, beismerte és el is ítélték.
Felhívnám a figyelmet a kerítés tövében üldögélõ a munkában megfáradt családfõre . Látszik,hogy nélkülözés van. Én tudom,hogy nincs munka,meg nekik pláne nem jut,no de ott a földjük,valamit kapirgálhatnának ,ültethetnének,meg ilyesmik.
Na ez is jó
""Bolt, az már évek óta nincs itt. Bármikor árut hoztak, éjszaka feltörték, kipakolták, úgyhogy egy idõ után megelégelték a tulajdonosok, és becsukták"
Ellopták anyám kemping bringáját.
A marha tolvaj a házunkkal szembeni kocsmába ment megünnepelni a sikert.
A sógorommal hívtuk a rendõröket, és megvártuk az emberkét.
Odaadtuk a rendõröknek a faszit, meg az elvágott zárat.
A zsaruk a fejüket csóválták: ejnye-bejnye Józsi, hát megint bringát loptál?
Két hónappal késõbb anyám kapott a yardról egy levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették...
Ammá akárhonnan is nézzük 800 dodovics az tesók között is 173 ezer hufnágel környékén leledzik😊 Na most ennyiért veszek egy jármûvet mûszakival ,és élesben széttöröm a ringen😊) Azé az más élmény.
Na kipróbálom Szepy tesónál😊))
Már igencsak repkedhetnékem van ,de a bétát valahogy még mindig nem akaródzik feltennem.
Most nézem. Van két gombocska mindenki fejlécén. Hasznos és nem hasznos hozzászólás címen. Ez mi ez?
Hát részvétem, de remélem meglesz valahogy.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A tûzoltó: Nem éreztem a tüzet…
A vegyész: Hiányzott a kémia…
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz….
A hegesztõ: Nem volt meg a szikra…
A kórboncnok: Élõben egészen más…
A matematikus: Nem jött be a számításom…
Az ügyvéd: Nem az esetem…
A táncos: Valahogy nem fogott meg…
A liftkezelõ: Nem voltunk egy szinten…
A nõgyógyász: Olyan ürességet éreztem…
A vak: Nem egyezett a látásmódunk
A festõ: Nem festettünk jól együtt
A WC-s néni: Szar volt!
A cukrász: Nem volt elég édes
A hadvezér: Nem tudtam meghódítani
Az autó versenyzõ: Váltanom kellett
A horgász: Nem kapta be a kukacot
Az orvos: Nem hozott lázba
Az informatikus: Nem volt kompatibilis
A jós: Nem volt közös jövõnk
A tanár: Nem tudtam meghúzni
A terrorista: Nem ejtett rabul
A rádiós: Nem voltunk egy hullámhosszon
A bûvész: Nem varázsolt el
A hulla: Nem dobogtatta meg a szívem
Stohl: Ütközött a véleményünk
A boxoló: Nem voltunk egy súlycsoport
A vízvezeték szerelõ: Nem volt elég nedves
Pókember: Nem sikerült behálóznia
A terminátor: Nem olvadtam el tõle
A zenész: Nem tudtam ráhangolódni
Az idõjós: Nem volt felhõtlen a kapcsolat
A kukás: Szemét volt
A pék: Ebbõl nem sült ki semmi jó
A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe
Jézus: Más vizeken jártunk
A hajós: Rossz helyen kötöttem ki
A mezõgazdász: Nem aratott nálam sikert
A bíró: Elítéltem a külseje miatt
A postás: Próbálkoztam de feladtam
A vadász: Bakot lõttem vele
A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra
A színész: Csak megjátszotta magát
A pilóta: Nem repített a magasba
A rekorder: Nem tudtam megdönteni
A focista: Nem passzoltunk egymáshoz
A villanyszerelõ: Nem volt meg a szikra
A rendõr: Nem volt lebilincselõ
A csúszdamester: Ki csúszott a kezeim közül.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
kb 150ezer ft volt
a jó k*** anyját aki elvitte
ha van vkinek jó áron lehetõleg összteleszkópos bicaja szóljon
köszi
GOOBY, pls
Full csendes, jéghideg,nagy. 580 ilde 28-31 játék alatt max 65 fokos,proci 50 fokot nem haladja meg, nem hiszem hogy kell ennél több. Kicsit fúrtam,faragtam ,direkt irányított levegõztetést csináltam,hangszigeteltem stb.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"