IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt pedig állandóan tolja a kurusinf-ós híreket meg linkeket, amivel semmi bajom, de ha valakinek lenne, akkor támogatnám, hogy moderáljuk... Ennyi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Makkmindegy kire voksolsz,az lesz kormányon akit kormányra akarnak ültetni😄
A politika nem úgy mûködik ahogy azt a jónépnek elmesélték.
Had idézzek egy rövid sztorit:
Közvetlenül megválasztása után Obama bácsit beinvitálták egy sötét irodába ahol levetitették neki a Kennedy gyilkosságot egy korában soha nem látott kameraállásból,majd megkérdezték:
Elnök úr van kérdése?
Csak egy: mit kell tennem?
Már ha értitek<#wave>#wave>
A Béna.
De ahogy régen sem (visszanézheted) beszéltünk ilyen témáról, úgy most minek elkezdeni. Mindenkinek van véleménye ezekrõl, de a barátdág kedvéért jobb azt megtartani szvsz. Ha arról írna élménybeszámolót,hogy milyen volt az elsõ élménye egy csajjal egy szavam se lenne😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Másrészt a videók az egy más tészta. Viszont olyan hozzászólás is törölve lett itt már, amelyek egy bizonyos I. vh-ús õrvezetõ mûvébõl idéztek. Most meg egy olyan rendezvényt reklámoz valaki, amelyen egy olyan ember is részt vett és támogatott, aki remélem, hogy a börtönben rohad meg. (GY F-rõl van szó.) Az már a dolog külön szépsége, hogy mindkét hozzászólást ugyanaz az ember tette. A Mein Kampf-ost is, és a mostanit is. Azt hittem eddig, hogy Gy. F. és a bajuszos õrvezetõ rajongói köre között nincs átfedés. De tévedtem, nagy a világ állatkertje, és úgy látszik alacsony a kerítés.
Én azt javaslom, hogy a topik békéje érdekében töröljük a vitatott hozzászólást, és minden ehhez kapcsolódót is - beleértve ezt is -, és tartsuk magunkat az általunk lefektetett szabályokhoz. Köszönöm!
http://www.jovonk.info/2011/09/30/tuntetes-tonkreteve-d-day-kilove
Én megértettem,mit akart a srác kifejezni.Gondolj bele te is,aztán rájössz.
Nehogy már itt valaki rendre utasítsa a másikat,hogy milyen képeket tehet be,ha nem sért mást,meg hogy törölje.
Én meg követelem a gitáros videók törlését,meg a sok off hsz törlését,mert engem meg az sért ebben a topicban.
Off vége
R.I.P. White Europe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nagyszüleim születésüktõl kezdve végigszívták az összes rendszert, 1916-tól halálukig. Éppen ezért én minden (de minden) politikai vitától igyekszem a lehetõ legmesszebb kerülni, mert nem érdekel.
www.pcpilot.hu
Én is leköpném Orbánt,Gyurcsányt.Megérdemlik,akik rájuk szavaztak,de miattuk más is szív,akik lelõnék ezeket legszívesebben.
Hajrá JOBBIK,hajrá egy más út!
Lehet törölni,ÉLJEN A CENZÚRA.:-(
R.I.P. White Europe
OFF:
Voltam a Kossuth téren, nagyon jó volt. Tényleg, hatalmas élmény volt. Sütött a nap, csiripeltek a madarak és emberáradat uralta a Kossuth teret. Ilyet élõben még nem láttam. A színpadon buzdító szavak hangzottak és a tömeg felelt. A sok ember együtt skandált, szinte remegett a föld, és eggyé vált a tömeg. És én is része lettem és legszívesebben bemostam volna a sünöknek és Orbánnak. De aztán haza kellett mennünk és most itt ülök a szobámban és drukkolok a D-day sikerének.
Pár kép:
Persze a sünök megint akcióztak. Mindenkit megállítottak és a virágos ládán keresztül kiküldték a lezárt területrõl. Annyira idegesítõek voltak.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tom: Volt egy nap mikor nekem se élt ez a rendszer. Lehet a beállításoknál kell kicsit kutatnod.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
Akármilyen a neted, dvd-rõl azért jóval gyorsabb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Én sem értettem, hogy miért kell(ene) nekem külön, polgári perben kérni a károm megtérítését amikor meglett az elkövetõ, beismerte és el is ítélték.
Felhívnám a figyelmet a kerítés tövében üldögélõ a munkában megfáradt családfõre . Látszik,hogy nélkülözés van. Én tudom,hogy nincs munka,meg nekik pláne nem jut,no de ott a földjük,valamit kapirgálhatnának ,ültethetnének,meg ilyesmik.
Na ez is jó
""Bolt, az már évek óta nincs itt. Bármikor árut hoztak, éjszaka feltörték, kipakolták, úgyhogy egy idõ után megelégelték a tulajdonosok, és becsukták"
Ellopták anyám kemping bringáját.
A marha tolvaj a házunkkal szembeni kocsmába ment megünnepelni a sikert.
A sógorommal hívtuk a rendõröket, és megvártuk az emberkét.
Odaadtuk a rendõröknek a faszit, meg az elvágott zárat.
A zsaruk a fejüket csóválták: ejnye-bejnye Józsi, hát megint bringát loptál?
Két hónappal késõbb anyám kapott a yardról egy levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették...
Ammá akárhonnan is nézzük 800 dodovics az tesók között is 173 ezer hufnágel környékén leledzik😊 Na most ennyiért veszek egy jármûvet mûszakival ,és élesben széttöröm a ringen😊) Azé az más élmény.