IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
Szidják mint a bokrot, van vele gond bõven, úgy tûnik türelmesen kell várnunk inkább a véglegesre.

Próbálok. :-) már nem csak béna, hanem vak is vagyok. XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Szerintem butitottabb a grafika. Még kipróválok egy videokari driver frissítést, azután megy vissza az 1.03-as

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nekem a graffal semmi bajom, ha az SSAO-t kikapcsolom teljesen folyamatos, viszont a rendkívül gyakori launcher fagyás idegesítõ.

Ne kipróbáltam az új pöcsöt. ( mert tényleg az ) Ha ez az optimalizálás, akko ennek ennyi. Xarabb grafika, folyamatosan kifagyok a szerókról. A Launcher.exe nem válaszol. Vagy én vagyok a béna, vagy ez nem sikerült. Megy vissza a korábbi. Esetleg valami tanács?

Sanyo
Fent van, lehet szedni.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megjelent a 15866 béta 2 patch, letöltési link a cikk végén. (még 2 perc)

www.pcpilot.hu

Her Laca
No akkor spiteknek sanyi😊 Holnap ráfekszem az ügyre,és asszem vérengzeni fogok.Úgyis voltam szemészeten ,csöpögtettek a szemembe valamit és most piros mint a húsvéti nyúlnak,mondhatnám vérben forog😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PLackó
Sajnos csak holnap tudom kipróbálni, elõzõ változathoz képest a hangok milyenek?
Más nem nagyon változott szerintem,csak buggyomlálás volt pluszban. 😊

Sanyo
Rajta vagyok! 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
Igen már jön. köszi

VO101Tom
frissítsd, most már jó.
Van direkt link is, de tetû lassú.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Nekem nem mûködik a torrentlink 😞

mijki
Fuck Yeah! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
hohóó, van auto prop pitch az E-4-hez 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Olyanom nincs😞 Sanyó kitehetnéd valahova KÉRLEK😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PLackó
Új beta patch, egyenlõre csak torrentrõl szedhetõ.
Link

Willenbrock
A hajtókaroknál a csapágynak szelepszerû olajozója van fémbõl aminek a teteje félrehajtható,ilyet sem látni mostanában.

Willenbrock
Nekem egy "The Best" nevû bringám van,angyal figura van az elsõ sárvédõjén,a névplakett fémbõl van nem matrica.Elõször azt hittem angol de utánaolvastam és kiderült hogy a két háború közt kis magyar manufaktúra gyártotta.Fel kéne újítanom most egészen szétszerelt állapotban van.

Her Laca
Egy linket dobnál? Már letöltésit😊

PhantomAss
köszi 😄
azzal tuti jól lehet csajozni...

GOOBY, pls

VO101Tom
Mindenki a beta-t használja, a szerverek is azt használják, amin szoktunk repülni. Azt írták ma lesz újabb, reméljük publikus lesz (ez nem egyértelmû a tegnapi bejelentésben).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Kössz, megnézem majd. iPadom nincs, de androidos telón ha elfut, akkor érdekes lehet. 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na ,hogy témába is vágjak. Asszem mégis felteszem ezt a bétát,vagy ma jön ki újabb? Ezen a héten még itthon vagyok és ráérek,gondoltam repkednék egyet.
Tom! te is a bétát használod?

Azokat a bicajokat még nem 5 évre építették.Szerintem annak még Gránát hátsó agya van,szedd szét, ha felújítod (úgy is meg kell zsírozni).Az egy iparmûvészeti remekmû.

D9

Her Laca
Én nagy csodálója vagyok ezen régi termékeknek. Látszik rajtuk a minõség az elnyûhetetlenség. Egy bicikli agy az pl mûvészi alkotás. No nem is kopik ki a golyós csapágy alatt a nikkelezés!!!

Édesanyám a mai napig használ egy hasonló korú Singer varrógépet, gyerekkoromban párszor meghajtottam, a mondáshoz híven.<#nyes>

D9

Her Laca
Tudom😊Tervezem,hogy elhozom,sok más egyéb érdekességgel is. Van egy lábbal hajtható Zinger varrógép is,több mint 100 éves de úgy varr mint az újak. Minap hoztunk el egy rézmozsarat😊 ,de körül kell néznem még😊
Após testvérének a faterja (félrelépett a nagyi)XD valami német tiszt volt,tudni kell ,hogy nejemék svábok.
A bicajra visszatérve,pl a nejem azon tanult meg biciklizni a váz alatt😊
Nagyon szép állapotban van,ha legközelebb kimegyünk lefotózom.

<#guluszem1>Egy kincs van a birtokodban!!! (komolyan!)

D9

Her Laca
Apósomnál a fészerben van egy csepel bicaj ,nejem nagyfaterja avval volt kint a Donnál. Olyan kell neked . Az tönkretehetetlen,és el sem lopják.A nyereg az fenomenális ,olyan mint egy fotel.
Aki annak a felnijébe nyolcast tesz az varázsló. Mondjuk nem egy könnyû darab😊))

Ebben a kategóriában (100k körül) szinte mindegy, hogy melyik gyártót választod, hasonló felszereltségû bringát kapsz.Egy a lényeg, hogy ismert márkát válassz, amelyiknek van már "múltja".

D9

PhantomAss
leginkább város, de gyakran megyek terepre is (inkább csak földutak)

GOOBY, pls

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem nem off, az ánglius pilóták is gyakorolták a kötelék repülést bicóval a reptéren.😄DD
Õõõõ... évi 8000 km, az nagy bringás?<#nevetes1>
Hol használnád, város, vagy terep?

D9

PhantomAss
te is nagy bringás vagy? tudsz esetleg vmi konkrétat ajánlani?
persze jöhet privibe is hogy ne szemeteljük tele a fórumot 😊

GOOBY, pls

Az már elfogadhatóbb, de ha ennyi pénzt szánsz rá, szétnézhetnél az új bringák között is. 😊

D9

fecska
szori én voltam csak rossz acc-al

az a duna autonómia?
PhantomAss
már beszéltem vele sõt ki is próbáltam, 90-ért vihetõ..
csak nemtom ez jó ár-e ezért

GOOBY, pls

acidrain
A Duna II-n vetítik a Vezérük a bátorság címû dokumentumfilm-sorozatot, ami a magyar katonai repülést foglalja össze.
A második rész ma 19:30-kor lesz.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A bikemagon kicsit több hozzáértõ keresgél a hirdetések között, valószínû ezért olcsóbb ott😊

D9

Szia! A vaterán ugyanezt a bringát 109.000-ért árulja, ennek ellenére próbálj alkudni belõle!

D9

PhantomAss
itt egy kép is róla, lemaradt:

GOOBY, pls

PhantomAss
bocs az offért:
Szepy, ha jól emlékszem te is nagy bringás vagy. Errõl mi a véleményed?
scott chenoa
itt van a szomszédban csak azért érdekel, lehet megveszem az ellopott bringám helyett
más is hozzászólhat!
köszi

GOOBY, pls

VO101Tom
Olvastam én is, nemtom, ha piszkálja a launcher.exe-t, a VAC bannolhat!
A Clod viszont simán használ 2GB-nál is több memóriát, szerintem ez nem segít semmin...

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Errõl mi a véleményetek? 4GB Memory tool
Itt egy másik link

PLackó
Holnap várhatóan kiadnak egy újabb beta patchot, a véglegesre még várni kell.
infó

Azon a mappon az Mk108 tiltott, pedig a kedvenc fegyverem.
Csak egy elõzi meg, Kurfürstön a két ágyú hónaljban.

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
<#eljen><#taps>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Dehogyis. Küzdj meg vele 😊 Ott van neked az Mk108... erre kár is szót vesztegetni <#zavart1> Szerintem a nagy szárnyfelület miatt lomhább a furdulózásbsan, ollózásban, palástorsóban. Orrsegédszárnya sincs, meredeken emelkedõ fordulóból biztos elõbb esik vissza. Hogy hogyan dugózik, kis sebességen mennyire vezethetõ az sincs benne a compare-ban.
De kipróbálnám 1v1-ben, mert ez addig csak teoretikus okoskodás a részemrõl <#alien> Az biztos, hogy nincs olyan elõnye, mint egy IX-es Spitnek, vagy egy La5FN-nek.

www.pumaszallas.hu