IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Szerintem a talaj egyértelmûen szebb az újban, és nekem az új cockpit színvilág is bejön,csak világositani kéne rajta valamennyit
A prop pitch néha mûködik néha nem én azt vettem, észre,hogy ált. kiemeléseknél nem tekeri vissza. Viszont,ha kikapcsolod és elkezded visszatekerni,majd újra bekapcsolod olyankor meg egy kicsit túl pörgeti,de megint mûködik egy darabig.
Ja,még egy észrevétel,ha leveszed low-ra a visual effekteket akkor nem látszódnak a robbanások ugye,ezáltal nincsenek légvédelmi pamacsok sem és így nem is sérülsz akármennyit repkedsz az enemy reptér felett.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pcpilot.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Más nem nagyon változott szerintem,csak buggyomlálás volt pluszban. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Link
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Tom! te is a bétát használod?
D9
D9
Após testvérének a faterja (félrelépett a nagyi)XD valami német tiszt volt,tudni kell ,hogy nejemék svábok.
A bicajra visszatérve,pl a nejem azon tanult meg biciklizni a váz alatt😊
Nagyon szép állapotban van,ha legközelebb kimegyünk lefotózom.
D9
Aki annak a felnijébe nyolcast tesz az varázsló. Mondjuk nem egy könnyû darab😊))
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Õõõõ... évi 8000 km, az nagy bringás?<#nevetes1>#nevetes1>
Hol használnád, város, vagy terep?
D9
persze jöhet privibe is hogy ne szemeteljük tele a fórumot 😊
GOOBY, pls
D9