IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Más nem nagyon változott szerintem,csak buggyomlálás volt pluszban. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Link
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Tom! te is a bétát használod?
D9
D9
Após testvérének a faterja (félrelépett a nagyi)XD valami német tiszt volt,tudni kell ,hogy nejemék svábok.
A bicajra visszatérve,pl a nejem azon tanult meg biciklizni a váz alatt😊
Nagyon szép állapotban van,ha legközelebb kimegyünk lefotózom.
D9
Aki annak a felnijébe nyolcast tesz az varázsló. Mondjuk nem egy könnyû darab😊))
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Õõõõ... évi 8000 km, az nagy bringás?<#nevetes1>#nevetes1>
Hol használnád, város, vagy terep?
D9
persze jöhet privibe is hogy ne szemeteljük tele a fórumot 😊
GOOBY, pls
D9
csak nemtom ez jó ár-e ezért
GOOBY, pls
A második rész ma 19:30-kor lesz.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
D9
D9
Szepy, ha jól emlékszem te is nagy bringás vagy. Errõl mi a véleményed?
scott chenoa
itt van a szomszédban csak azért érdekel, lehet megveszem az ellopott bringám helyett
más is hozzászólhat!
köszi
GOOBY, pls
A Clod viszont simán használ 2GB-nál is több memóriát, szerintem ez nem segít semmin...
www.pumaszallas.hu
infó
Csak egy elõzi meg, Kurfürstön a két ágyú hónaljban.
Si vis pacem, para bellum.
De kipróbálnám 1v1-ben, mert ez addig csak teoretikus okoskodás a részemrõl <#alien>#alien> Az biztos, hogy nincs olyan elõnye, mint egy IX-es Spitnek, vagy egy La5FN-nek.
www.pumaszallas.hu