IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
A steamen a játék nevére jobb klikk majd tulajdonságok,helyi fájlok,játék fájlok épségének ellenõrzése.
A steam visszaállítja a legutolsó hivatalos állapotot.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

SgtChris
Vagyis a kérdés az, hogy vissza tudom-e állítani az utolsó hivatalos patchre a telepítést?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Bocsi, hülyén fogalmaztam... márminthogy az utolsó hivatalos patchen már fent volt az elõzõ beta, tegnap feltettem ezt az újat, meg a kiegészító 2MB-ost is. Utánna olvastam, hogy az elõzõ betat lehet, jobb lett volna szedni a 15866 elõtt.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=26761
1. hsz, alja. Kell az angol beta és alatta a hotfix is (nemtom a letölthetõ alapba betették-e, biztonság kedvéért tedd fel, csak 2M😎

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Hogy lehet leszedni a beta patchet? Mert feltettem ezt, de fent volt az elõzõ is, nem nyerte el a tetszésem, és itt írtátok, hogy az elõzõ beta, nem feltétlen kell... Kipróbálnám most anélkül is, hátha...

VO101Tom
A PP-t próbálgattam délután, feltûnt, hogy ha nyomod a gombot miközben manuálról visszaváltasz automatára, akkor ezt megjegyzi. Legközelebb, mikor megint manuálra váltasz, úgy érzékeli, mintha a kapcsoló abban az állásban lenne, mint amikor elkapcsoltad. Ezért tekerheti le teljesen anélkül, hogy hozzányúlnál.

A belassuláshoz ennek nincs köze, az teljesen random módon jön, ha valaki felfedez benne valami rendszert, ne tartsa magában 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Jó kis video. Ha érdekelnek az ilyesmi filmek, nézz szét ezen az oldalon (nemtom ismered-e):
http://www.zenoswarbirdvideos.com/

www.pumaszallas.hu

Mentõrendszerek + egyéb érdekességek:
http://www.combatreform.org/escape.htm

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Pogi, Laca, meg aki repked új beta-val. Ha szarakodik a PP, akkor légyszives pontosan írjátok le, hogy mikor milyen hülyeséget csinál. 1C-n van most errõl egy fórum.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem mondtam,hogy vegyél:XD Csak annyit ,hogy van rá megoldás.😊
Különben most minden kibaszott drága lett. Gondolkoztam eladom,és néztem az árakat,majd hanyatt estem. Most eladnám,jó nagyot kereshetnék rajta😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem veszek GTX-et. :-) Drága.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
"De akkor sem adok le a látványból :-)."

Van erre megoldás. Nem tudtad?😊

Úgy néz ki, hogy marad minden kézi vezérlésen. ( Tréneren is az volt.:-(

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nos jelentem az auto propp még az patc patchával is csak lefele müxik. Marad a kézi vezérlés. Lezuhanva robban a vas, tehát ez jó. Alacsonyan néhányszor full grafón beröccen a táj fõleg sûrün lakta vidék fölött. De akkor sem adok le a látványból :-).

Simbin-es játékot vakon megveheted. Elég ügyes gárda 😊
Megelõztél 😊
LeonSilver
Kössz! Ezt megvizuálom 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
GT Legends

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Nos uraim,tegnap repkedtem evvel az új pöccsel,és azt mondom ,jó irányba haladnak. Tomékkal voltunk online is és ,például nekem semmi akadás nem volt max beállítások mellett ,voltak vagy 30 an a szerveren. Nagyon tetszik,hogy kontrasztosabb a táj,a gép belseje is ,a revi célkeresztje hajszálvékony ,sokkal jobban megy a célzás,az autó propp ofline nekem tökéletesen mûködött viszont online megzavarodott olykor. Bár Pogi panaszkodott ,hogy be beszaggat neki ezt azért tegyem hozzá.

Jut eszembe😊 Indi kollega ! Én nem az ellenség voltam😊 Habzott a szám rendesen midõn ledaráltál😊

Valamelyik régebbi Colin Mcree Rally játékban voltak régebbi ( 60-as évek ) rally autók berakva.
LeonSilver
Te srácok. Mivel én nem vagyok ilyen ótóbuzi <#idiota> ezért kérdezem, hogy nem tudtok valami olyan gémet amiben ilyesmi "régi" autók vannak?? Tehát nem ilyen új, csillivilli gépcsodák hanem az oldszkúl kategória. Nem feltétlenul Lotus-nak kell lennie.. dankesün!

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/lotus_18_01_resize.jpg

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/lotus47.jpg

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
én az alap driverrel használom, és semmi bajom a játékkal
nem állítottam benne semmit, felraktam a játékot és kész
a fórumokban viszont 99%-ban atisok anyáznak

GOOBY, pls

PhantomAss
már hárman érdeklõdtek, lehet holnap elviszik

GOOBY, pls

Atin is meg nVidián is szar <b>lehet</b>. Kártyától és drivertõl függ. Az OpenGL akad össze. Folyamatosan rakják ki a vidkarigyártók a javításokat és az új drivereket.

Si vis pacem, para bellum.

mijki
Nem tudom, hogy volt-e már.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vogel
Csinált már X52-õn valaki hall sensor moddingot? Pillanatnyilag ugrál a magassági, mint potisnál. Valamit tennem kell és meg fogom tenni 😄 Ha bedöglik, akkor lehet vevõ vagyok az X52re Phantomass

MOD

PhantomAss
a rage általában atin szar (bocs nem akarok flémelni de ez van), nálam semmi probléma, gyönyörûen fut és semmi bugot nem láttam

GOOBY, pls

VO101Tom
Ha a szûz alatt a legutolsó hivatalos peccset érted, akkor igen, arra kell. Ha fent van a régi beta, azt le is kellene törölni elõtte.

www.pumaszallas.hu

a repka egyik servere új térképes, 27-en vannak rajta, már majdnem 1946 érzés volt. játszik valaki gtx 285 vga-val? érdekelne a beállitás üdv
Figyu! A mostani beta elõtt fel kéne rakni az elõzõ beta-t, vagy mehet a szûz COD-ra?
ha jól tudom, akkor az konzolra készült.. 😊 természetesen ez sem menti fel teljesen, de azért érthetõbb...
Her Laca

Egy sorozat elég volt neki. Egy másik meg tûzgömbbé változott.
Mintha erõsebbek lenének a fegyverek,de nem tom😊

Viszont a tenger sokkal világosabb nem?

LeonSilver
És 3 DVD!

Her Laca
Ja annak láttam videóját😊 Nem akarok megsérteni senkit ,de az tényleg egy ritka szar valami lett. Carmack ,hogy egy ilyenhez adja a nevét😞

Itten van😊

Her Laca
Nem azt nem csináltam. De grafikai hibával még nem találkoztam eddig.
Az Elemér 4 az egy mészáros.Érdekes nekem nincs gond az automata PP vel, szépen csinálja amit kell. De ennek asszem a másik oldal pilótái nem nagyon fognak örülni.
Ja! És a robbanás effektek érdekesek,nagyot villanva robbannak a gépeken ,ha közel vagyok még el is vakít.

SgtChris
Én még csak most szedem a betat, de mintha a 1c fórumon olyant irkálnának, hogy "Documents]\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache " mappában található cuccokat a patch másolása elõtt ki kell törölni, mert grafikai hibákat okoz, ha bent maradnak az elõzõ fájlok... Ha megvót, akkor sorry...

LeonSilver
Annak azért örülök (legszebb öröm a köröm 😄 ), hogy nem a CloD az egyetlen elbaszkurált cucc. Kijött most valami ID szoftveres mutatvány, RAGE névvel. Ahogy olvasom ritka gány lett a pc-s verzió.

Her Laca

]

Igazad van Tom😊

Zpogi
Próbáld ki,hogy csak M.geschoss skulót raksz bele. Nekem màr esett le Spit szárnya nem egyszer.

Her Laca

Her Laca
Ez ,hogy is mondjam szar. Hogy néz már ki,sehol egy panel vonal,se semmi.

VO101Tom
Hurrival próbálkozz, az szakad ahogy kell 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na most már nem fagy le. Mindenesetre érdekes jelenségek vannak.
Az tény,hogy London fölött abszolút folyamatos akármit csinálok,földközelben lövöldözök ilyesmik. Persze nem tudom sok gépnél ,hogy milyen lenne.
Ja és még valami. A spit szárnya még mindig elég egy stabil valami,ronggyá lõttem ,nem volt rajta egy ép négyzetcenti sem oszt nem szakadt le. Akarok már egy rohadt szárnyat lelõni.

VO101Tom
De, csak 2-3 cm-el a gomb alá kell klikkelni. Nekem is van egy egész hosszú listám a 109-es bugokról, majd ha befejezik a rendszer kalapálását, nyitok neki egy fórumot 😊 Ez a beta-beta elõtt az E4 ablaka nemcsak, hogy rossz helyen volt nyitható (ezt nem javították), de belsõ nézetben elõre tolta (el sem férne), külsõ nzetbõl meg felfelé 😊 Mintha kapkodnának a srácok 😊)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
És! Nem lehet nyitni a kis ablakot az E4 en oldalt!!!

Her Laca
Ja. Feltettem.
Ésssssss! Jut eszembe. A pilótára miért nem lehet bõrdzsekit adni????
Ez a nagy problémám😊))

VO101Tom
Hotfixet feltetted? A kis 2MB-os javítást?

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Ezek a beállítások.

Her Laca
15866 ot.
London felett mondjuk kicsit kevesebb az fps de teljesen folyamatos akadás mentes még úgy is,hogy rommá lõttem minden épületet. Viszont lezuhantam,felrobbant a gép és megfagyott a játék.Na még nézegetem.