IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A steam visszaállítja a legutolsó hivatalos állapotot.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
1. hsz, alja. Kell az angol beta és alatta a hotfix is (nemtom a letölthetõ alapba betették-e, biztonság kedvéért tedd fel, csak 2M😎
www.pumaszallas.hu
A belassuláshoz ennek nincs köze, az teljesen random módon jön, ha valaki felfedez benne valami rendszert, ne tartsa magában 😊
www.pumaszallas.hu
http://www.zenoswarbirdvideos.com/
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
Különben most minden kibaszott drága lett. Gondolkoztam eladom,és néztem az árakat,majd hanyatt estem. Most eladnám,jó nagyot kereshetnék rajta😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Van erre megoldás. Nem tudtad?😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten áldja a pogányokat!
Jut eszembe😊 Indi kollega ! Én nem az ellenség voltam😊 Habzott a szám rendesen midõn ledaráltál😊
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/lotus_18_01_resize.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/lotus47.jpg
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nem állítottam benne semmit, felraktam a játékot és kész
a fórumokban viszont 99%-ban atisok anyáznak
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
MOD
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Egy sorozat elég volt neki. Egy másik meg tûzgömbbé változott.
Mintha erõsebbek lenének a fegyverek,de nem tom😊
Viszont a tenger sokkal világosabb nem?
Itten van😊
Az Elemér 4 az egy mészáros.Érdekes nekem nincs gond az automata PP vel, szépen csinálja amit kell. De ennek asszem a másik oldal pilótái nem nagyon fognak örülni.
Ja! És a robbanás effektek érdekesek,nagyot villanva robbannak a gépeken ,ha közel vagyok még el is vakít.
]
Igazad van Tom😊

Az tény,hogy London fölött abszolút folyamatos akármit csinálok,földközelben lövöldözök ilyesmik. Persze nem tudom sok gépnél ,hogy milyen lenne.
Ja és még valami. A spit szárnya még mindig elég egy stabil valami,ronggyá lõttem ,nem volt rajta egy ép négyzetcenti sem oszt nem szakadt le. Akarok már egy rohadt szárnyat lelõni.
www.pumaszallas.hu
Ésssssss! Jut eszembe. A pilótára miért nem lehet bõrdzsekit adni????
Ez a nagy problémám😊))
Ezek a beállítások.
London felett mondjuk kicsit kevesebb az fps de teljesen folyamatos akadás mentes még úgy is,hogy rommá lõttem minden épületet. Viszont lezuhantam,felrobbant a gép és megfagyott a játék.Na még nézegetem.