IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:)))
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Szerezz be egy mikrofont, és akkor nem lesz agyaggalamb érzésed :) Ha nem tudjuk hol vagy, mi van veled, nem is segíthetünk...
És ha van mikrofon, akkor már az elméleti részekhez is hozzászólhatsz, én nem akarom kisajátítani ezt a részét (sem), ahogy örömmel vettem, hogy pl Hetti is hozzászólt párszor. Sokkal jobban szeretném, ha ez amolyan össznépi brainstorming jelleget öltene, nem pedig végiglapozzuk a tankönyvet, és mindenki hallgatja másfél órát, ahogy beszélek :)
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Röppeni sem volt rossz utána, bár jobb lett volna, ha nincs az az állandó agyaggalamb-érzésem...
:)
Si vis pacem, para bellum.
- Nyomd meg a CapsLock-ot!!
- HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kapcsolgattam a TV-t, hát egyszer csak Tobak Tibor ül egy Messzerben és magyarázza, hogy mi micsoda. A Duna 2-n volt a mûsor, "Vezérük a bátorság" címmel.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Név:Roka, Franz
Rang:Hptm
Születési hely és idõ:3/22/1918 Ferdinandsberg Banat in Rumänien
Légi gyõzelmei:4
Egységei:6/StG-2, 4/StG-1, Stfkpt 6/StG-1
Gép típus:Ju-87D
Kitüntetései:RK(10/9/43), (1/4/43), EK 1 & 2, Wound Badge, Dive Bomber Operational Clasp w/Pendant
Sorsa és további eredményei:MIA 21 October, 1943 returning from a mission when he was forced down to engine failure north of the road between Rudnya and Chebotowichi. He and his rear gunner, Fw Koller, were captured by guerillas in the village of Ssmichek, missing since then. Channel pilot. 515 missions destroying 50 tanks, 5 bridges and one armored train. One known victory, a Soviet LaGG-3 in the Schakroj Region on 10 May, 1943.
http://www.aircrewremembrancesociety.com/Kracker/LuftwaffeGermanPilotsR.html
http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/ases6a.htm
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A Wellingtonokat honnan támadod?Alulról vagy rácsapásból?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
Online war helyett megteszi, sok jó pilcsi van mindkét oldalon,na meg persze mint 0.17 tõl:)
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Írd meg a fórumukra,hogy csináljanak valamit ,mert mert mert zabos vagyok:)
azon felül amit alapból kikapcsol,lehet ennek köszönhetõ a gyorsulás. Este meglátjuk,ha többen lesznek a szerveren.

Ilyen beállításokkal:
Tegnap elõtt ugyan ezekkel a beállításokkal,szinte játszhatatlan volt,hozzáteszem dupla ennyien voltak a szerveren.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Egy server felülírhatja a billentyûbeállításokat?
Tegnap fent voltam a Spi. vs. 190-es serveren és a joyon azt vettem észre, hogy irányváltoztatás közben a nézet úgy változott, mintha TRIR-em lett volna, a fülkenézet jobban kitért, mint azt az irányváltozás indokolta volna, majd az irányváltozás "beérte" a nézetet is.
Most van egy kis idõm játszani, mert tegnap gletteltem a plafont és melléléptem a széknek, akkorát estem pofára, mint az ólajtó. Még jó, hogy szabin vagyok a jövõ héten, mert az isten sem mosná le rólam, hogy nem az asszony vert el, úgy néz ki az arcom.