IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SgtChris
Ha a Steamen a helyben tárolt tartalom törlésére bökök, akkor megint újra tölti magát a netrõl, vagy akkor már játszik a DVD is? Mert kipróbálnék egy clean installt, hogy ne legyenek vegyesen a hivatalos és a beta patchek, hanem csak a steam által letöltöttek... Hátha az jelentene valamit...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Her Laca
Én már nem mondok semmit. Tök jó ez a játék ,jó szim,élvezném is ,de pl most 1vs1 ezünk Tomékkal és bizony launcher mûködése leállt. Inkább lelkesen olvasgatom a fórumot és majd elõveszem a joyt ha mindenki meg lesz elégedve:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szerintem az fps mérõt ki kell kapcsolni és csak harcolni az ellennel:)egészen élvezhetö.
Kíváncsi vagyok.
A helyzet,hogy az a nagy tervem, hogy akkor kezdek komolyan CLOD-ozni, ha egyszer azt írod"Igen igen igen!!!"<#alien>

Nem, de ezzel megint évekre letudtam a hûtés kérdést! :) ( Egy rendes léghûtés is 20.000.-Ft felett van )

Õ lenne az XL! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ammá nem aprópénz:) Mi az az XL?
Mondjuk én most nem nagyon érek rá a gép elé ülni,de nem is akarok költeni rá. Egerben vagyok meló miatt ,a lányom használja a a vasat Batlefield Heros hoz:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Lehet, hogy nem szó szerint így, de kb hetente, kéthetente bedobod, hogy eladod a géped, meg ez az utolsó esélyük, stb... :)) Nyugi, hagyd a francba... majd kiforrja magát...

26.500.-Ft. Durván zuhantak a hõfokok, nem feszül a lap, van helyem, elfér az elsõ slotban a ramom, stb. Soha többet nem veszek batár léghûtést...

Egyébként megvettem az XL-t is... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jut eszembe. Mennyiért vetted azt a hûtõt?

Her Laca
Egyszer sem. Mondtam,hogy megvárom ezt a javítást ,és ha nem hoz élvezhetõ játékélményt akkor kuka. Most tölti van még 12 perc,kipróbálom,és meglássuk. Én ,(mint más is) szórakozni ülök a gép elé ,nem pedig idegeskedni,arra ott vannak a hétköznapok sajnos.
PP-t nem javították online elõjön ,legalábbis nekem ,ugrál az fps ( vsink be van kapcsolva ) ,de néha leesik 10 alá,aztán visszajön 50-60 ra .
amúgy a táj szép lett a torkolat tüzek is mások ahogy nézem,. De nem is folytatom ,mindjárt megsasolom.

"Ha továbbra is fennáll uninstal."

Jaj Laca... hányszor hallottuk már ezt tõled! :)))

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most ofline is megmekkent ahogy le akartam állítani a küldit.
Na egy szónak is száz a vége ez egy rakás szar.

Most mindent kitöröltem amit a beta felülírt ,az összes könyvtárat.
Remélem kijavítja ,és ez volt a probléma. Ha továbbra is fennáll uninstal.

szerintem a launcher hiba az szerver függö,nekem olyat csinál az egyik szeron,hogy a bal szárny korrmánylap leesik és ha balra nézek elszürkül a kép, jobbra meg jó. persze még a reptéren állok:)
olvass vissza tom irt pár tanácsot
a cache mappát, nem tudom mit csinál,sanyo tanácsát követtem :) tetteimért felelõsséget nem vállalok :) de a játék müködik
Her Laca
Mit is töröltél? :)

szia, én azt csináltam,hogy töröltem azt az izét és ugy hagytam, mentem repülni. müködik, szerintem próbát megér
Her Laca
FPS egyszer csak leesik 1 azaz egy ,pontosabban eeeeeeeeeeeeeeegy re.!
Majd késõbb launcher leáll és nem válaszol. Valamit még kipróbálok, de vége a türelmemnek. Ennyi volt asszem.

VO101Tom
Holnap este 6-7 felé elméleti anyag folyt köv, majd holnap írok, hogy pontosan mikortól.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Revidiálom a megállapításomat az Autó PP vel kapcsolatban. Vagyis, hol jó ,hol meg nem. Éppen ahogy a kedve tartja.Online sokszor össze vissza ugrál az fps.
Na most nekem fent volt a béta és ellenõríztettem a filekat de mielõtt javíthatta volna ez a retek steam már töltötte is a rendes patc et.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Lehet bezavar a dolog?
Pedig megfogadtam,hogy nem teszek fel bétát ,de persze ,hogy feltettem.

acidrain
Köszi, éppen tegnap beszéltünk róla, hogy mi lehet a baj. Ki fogom próbálni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Ok. De kifejezetten 1v1 lenne a repkedés, azonos típusokkal. Ahogy anno il2-ben is.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Én pedig Alberttal vadászkodtam.
Nem tudom, mikor érek haza, majd igyekszem odaérni a dogra.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Este rendezhetnénk egy kis 1v1-et CloD-al. Tegnap dogoltunk Nate-el, qrvajó volt.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nos. Online
de érthetetlen módon néha leesik 12 fps re is. Amúgy az Autó PP jó.

Köszönöm szépen
VO101Tom
vedd ki a pontosvesszõt, és a 4 magoshoz 15-öt kell írni.

www.pumaszallas.hu

Az Il-2 1946-nál 4magos procihoz mit (PhenomII 955) javasoltok?

";ProcessAffinityMask=3"
Most így használom de már olvastam mindenféle számokról,vegyem ki a pontosvesszõt meg ilyen ötletelések.

köszi

Her Laca
Na szóval hirtelen. Szigorúan ofline.
Tenger felett 60 fps akármit csinálok full beállításokon.
Viszont London érdekes.

Ilyen is van,no meg van ,hogy 18 fps re leesik. Soha nem volt olyan kevés fps em itt.

Rázoomolva több az fps mint ha csak nézelõdnék. Nem fordítva szokott ez lenni?
Ja! E 4 autó pp mûködik,viszont eddig a hûtõk is mûködtek autó módon most meg nem. Bár lehet be kell állítani õket.
na majd online megnézem még,de szerintem jobb nem lett az biztos.
Ennyit az optimalizációról.
És nem, nem veszek vissza semmit:) Nem azért költöttem egy rakat pénzt a gépbe. Csak mielõtt valaki ellátna jó tanácsokkal:)

PLackó
Szuper, végre! <#worship>

sziasztok. laca kiváncsi vagyok mit mondasz
LeonSilver
Azért, hogy szép, új fájlokat csináljon ez a szutyok.
c:\Users\xyz\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache\shaders\

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na talán így sikerül:

http://www.mediafire.com/?73f7qxkkwmkvw0x

Her Laca
Köszke:) Közben megtaláltam. Na most miért kell törölni a chace mappa tartalmát? Erre ki tud választ adni. Ja és az hol van?:)

LeonSilver
:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ill"legfrissebb"
Her Laca
Hol a retekbe kell kikapcsolni ,vagyis átírni azt a Logo szart. Elfelejtettem.<#falbav>

ATI-sok figyelem!

Van megoldás Il-2 alatt futattni a legfrisebb ATI Drivert.

Eddig 11.5 felett villogott a textura,eltüntek a fólyók stb.

Ezt bemosolod Il2 gyökérkönyvtárba:atioglxx.dll_11.5_W7.zip

Confi init átirod így:

Open GL=atioglxx.dll / / Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll

Nálam mûködik rendese Win7 64Bit alatt.

Légy boldog:O)
PhantomAss
várjuk az "émény"beszámolót :D
bár ki tudja, lehet te meg leszel elégedve

GOOBY, pls

Her Laca
Kíváncsi vagyok a pöccsre. Végre itthon ,feltelepedett ,aztán várom a csodát:)

Köszönöm szépen !:)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Értem (áhh ünneprontó ! :D )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
Hallod, azt azért vedd figyelembe, hogy nincs egy "'jó" géped, és minél nagyobb a felbontás, annál jobban akadni fog!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni hogy az il2(up3)-nál mint kell állítani a configban hogy 1600x900as felbontáson tudjam futtatni !? mert csak 1280x960at enged maga a játék ! :(

Mijki ez is egy vicc játék lesz ! mikora te lecseréled a H51et és ülnél az Emilbe addigra a kis pöcs gazdagok már Saberrel meg Mig17-tel fognak repülni ! :/ (pl : Wotban ilyen a Typ 95 vagy mi a fene ,vagy az Is7 stb xD )

Nohab
Háttérképeket lehet majd vele csinálni, de többet nagyon nem. Nem lesz alatta normális fizika.
LeonSilver
Persze, megér egy próbát. De én nem fûzök hozzá túlzott reményeket.

Sanyo
Ha gyakran olvasol, akkor már láthattad. :)

www.pcpilot.hu

mijki
Ezek nem a WArgaming-os készítõk, akik a WoT-ot csinálták. AZt hiszem õk csinálták a Wings of Prey-t. Egy próbát szerintem mindenképp megér.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Ugyan olyan lesz, mint a WoT csak röpcsikkel. Prémium lõszerestõl, kutyafaszástól... szvsz