IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A helyzet,hogy az a nagy tervem, hogy akkor kezdek komolyan CLOD-ozni, ha egyszer azt írod"Igen igen igen!!!"<#alien>#alien>
Õ lenne az XL! :)
www.smart-bus.hu
Mondjuk én most nem nagyon érek rá a gép elé ülni,de nem is akarok költeni rá. Egerben vagyok meló miatt ,a lányom használja a a vasat Batlefield Heros hoz:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
26.500.-Ft. Durván zuhantak a hõfokok, nem feszül a lap, van helyem, elfér az elsõ slotban a ramom, stb. Soha többet nem veszek batár léghûtést...
Egyébként megvettem az XL-t is... :)
www.smart-bus.hu
PP-t nem javították online elõjön ,legalábbis nekem ,ugrál az fps ( vsink be van kapcsolva ) ,de néha leesik 10 alá,aztán visszajön 50-60 ra .
amúgy a táj szép lett a torkolat tüzek is mások ahogy nézem,. De nem is folytatom ,mindjárt megsasolom.
Jaj Laca... hányszor hallottuk már ezt tõled! :)))
www.smart-bus.hu
Na egy szónak is száz a vége ez egy rakás szar.
Most mindent kitöröltem amit a beta felülírt ,az összes könyvtárat.
Remélem kijavítja ,és ez volt a probléma. Ha továbbra is fennáll uninstal.
Majd késõbb launcher leáll és nem válaszol. Valamit még kipróbálok, de vége a türelmemnek. Ennyi volt asszem.
www.pumaszallas.hu
Na most nekem fent volt a béta és ellenõríztettem a filekat de mielõtt javíthatta volna ez a retek steam már töltötte is a rendes patc et.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Lehet bezavar a dolog?
Pedig megfogadtam,hogy nem teszek fel bétát ,de persze ,hogy feltettem.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Nem tudom, mikor érek haza, majd igyekszem odaérni a dogra.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
de érthetetlen módon néha leesik 12 fps re is. Amúgy az Autó PP jó.
";ProcessAffinityMask=3"
Most így használom de már olvastam mindenféle számokról,vegyem ki a pontosvesszõt meg ilyen ötletelések.
köszi
Tenger felett 60 fps akármit csinálok full beállításokon.
Viszont London érdekes.
Ilyen is van,no meg van ,hogy 18 fps re leesik. Soha nem volt olyan kevés fps em itt.
Rázoomolva több az fps mint ha csak nézelõdnék. Nem fordítva szokott ez lenni?
Ja! E 4 autó pp mûködik,viszont eddig a hûtõk is mûködtek autó módon most meg nem. Bár lehet be kell állítani õket.
na majd online megnézem még,de szerintem jobb nem lett az biztos.
Ennyit az optimalizációról.
És nem, nem veszek vissza semmit:) Nem azért költöttem egy rakat pénzt a gépbe. Csak mielõtt valaki ellátna jó tanácsokkal:)
c:\Users\xyz\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache\shaders\
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.mediafire.com/?73f7qxkkwmkvw0x
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van megoldás Il-2 alatt futattni a legfrisebb ATI Drivert.
Eddig 11.5 felett villogott a textura,eltüntek a fólyók stb.
Ezt bemosolod Il2 gyökérkönyvtárba:atioglxx.dll_11.5_W7.zip
Confi init átirod így:
Open GL=atioglxx.dll / / Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll
Nálam mûködik rendese Win7 64Bit alatt.
Légy boldog:O)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azt szeretném megkérdezni hogy az il2(up3)-nál mint kell állítani a configban hogy 1600x900as felbontáson tudjam futtatni !? mert csak 1280x960at enged maga a játék ! :(
Mijki ez is egy vicc játék lesz ! mikora te lecseréled a H51et és ülnél az Emilbe addigra a kis pöcs gazdagok már Saberrel meg Mig17-tel fognak repülni ! :/ (pl : Wotban ilyen a Typ 95 vagy mi a fene ,vagy az Is7 stb xD )
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro