IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A házim elfogyott és sajna,csak ilyet árulnak a bótba.
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
X-31
Körülbelül 00:35-nél és utána a videón, az hajaz arra a rajzfilmre. :-)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Si vis pacem, para bellum.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt nem tudod véletlenül hogy mikor fog megjelenni?Két hét múlva vagy 2012 november 2.-n két hét múlva.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintetek lehetséges ez a manõver?
A mustángnak úgy át kellene esni mint egy darab téglának...
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A kereszt vetés a II.vh.-ban lehet hogy nem volt divat, bár ki tudja?
Itt van a video elsõ része.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Az UP3mal mûködni fog !? vagy nem :(
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De most komolyra: ha meglepett az AI, akkor így is le tudott szedni. Ha viszont észrevetted magad mögött, akkor mondjuk egy palásttal le tudtad rázni. Most viszont ha jól értem, erre nem sok esély lesz.
www.pcpilot.hu
Tudom, az ace AI-val is el lehetett játszani eddig, hogy ha húzza az ember a botot, mint a bolond, akkor mögé fog lõni. De arra végképp semmi szükség, hogy csináljunk egy olyan AI-t, ami sosem hibázik 300-400 méterrõl. Nehogy már az AI legyen a fõszereplõ. Idáig annyira volt fontos, hogy meglegyen a létszám mindkét oldalon. :-)
www.pcpilot.hu
Ez is valami?? Én több többmilliárdost mentettem meg azzal, hogy nem lettem pilóta ;) :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hmm.. már ilyen 18+ os videók is vannak? <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Jelzem meg is érdemli:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De lehet, hogy azért csinálta, mert a lövésze már kiabált neki, hogy: isztribityeli, isztribityeli! :-)
Mondjuk nem értem a dolgot ,hiszen War repüléséhez elég ha kreál egy xy századot ,oda belépteti magát oszt annyit warozik amennyit akar.
Amúgy mit tudsz? Ki ez mi ez?:)
Az alreged lebukásához meg külön gratulálok.
hogy veti a keresztet a felszállás elõtt :)
állat nagyon <#eljen>#eljen>
GOOBY, pls
<#alien>#alien>
www.pcpilot.hu
Aláírás: egy kibic, aki már akkor ezzel "repült", amikor te még a sárga dömpert tologattad a homokozóban...
Ja, a hejessírássoddal csinálj valamit, nem érek rá rejtvényt fejteni...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
13 giga
most töltöm, bár már nincs joyom és tarckirem :D
próbálta már vki?
GOOBY, pls
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."