IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Nem,szinte teljesen belefagyott...csodálkoztam is rendesen.

A házim elfogyott és sajna,csak ilyet árulnak a bótba.

acidrain
Hagyd már, ez csak "körömlakk".

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Megfagyott? Csak besûrûsödött nem?

www.smart-bus.hu

Zpogi
Beraktam a páleszt a mélyhûtõbe,hát nem megfagyott,mondjuk nem is házi...

acidrain
Szoktak lenni missziók, de a fórumukon kiderült, hogy még csak tesztelik a rendszert. Ha tudok valami pontosabbat, szólni fogok.

mijki
Mert mi Fw-190-nel mennénk bombázni és kellene légi fedezet. De ha nincs, akkor magunk is megoldjuk.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Valaki jön erre a warra?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

TG Gida
Sõt még a hamburgert is õk találták fel<#nevetes1>

Isten áldja a pogányokat!

Az, hogy ilyen manõvert csak az X-31-es tudott megcsinálni, de annak 3D-s tolóerõvektoros kormánymûve volt! :-)))

X-31

Körülbelül 00:35-nél és utána a videón, az hajaz arra a rajzfilmre. :-)
Vagy az ejtõernyõvel kiugrottakat ill. a kényszerleszállókat.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Egy hõs amerikai még a fizika törvényeit is meg tudja hazudtolni, ha egy csúnyagonosz nácikokat kell lelõni.

Si vis pacem, para bellum.

Mi olyan hihetetlen ebben? Szerintem kézifékkel csinálta. ;)

Sanyo
LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vogel
Ez a videó gyakran kiveri a biztosítékot nálam :) Ahányszor felkerül vagy meglátom.

Az az 57 milis ágyús szúnyog állati lesz, nagyon várom.:)De nehogy már minden AI-ból mesterlövészt csináljanak, ez a valóságban sem így volt.....Ha bombázóval repülsz és beül mögéd egy ilyen szuper AI akkor mi lesz?:(
Azt nem tudod véletlenül hogy mikor fog megjelenni?Két hét múlva vagy 2012 november 2.-n két hét múlva.:)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Ebben a mûsorban?A Mustángnak? Persze ,hogy lehetséges. Az repülõgép mint tudjuk helyben fordul, legalábbis a filmkészítõk szerint. Gondolom a pilcsi nem is ájulna el még ha a gép képes is lenne erre:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

http://www.youtube.com/watch?v=TuipnDc7dms&feature=related
Szerintetek lehetséges ez a manõver?
A mustángnak úgy át kellene esni mint egy darab téglának...
H mintha a Boldi Fatherjának a verdája lenne , de nem vagyok benne biztos ! :D

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
passz. nem ismerõs.

www.pumaszallas.hu

Ma egy puma matricás renault megane mögött mentem a 64-es úton. Nem valamelyikõtöké?

Nagyon pipec.
A kereszt vetés a II.vh.-ban lehet hogy nem volt divat, bár ki tudja?
Itt van a video elsõ része.
http://www.youtube.com/v/hwUYVNRXFNg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Sanyo
Biztosan meg fogják oldani, hogy menjen.

www.pcpilot.hu

Hello
Az UP3mal mûködni fog !? vagy nem :(

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

És a végén már AI harcol AI-val a szellemszervereken. :-)))

De most komolyra: ha meglepett az AI, akkor így is le tudott szedni. Ha viszont észrevetted magad mögött, akkor mondjuk egy palásttal le tudtad rázni. Most viszont ha jól értem, erre nem sok esély lesz.
Sanyo
Nyilván mivel egyre kevesebben repülnek, egyre jobban szükség lesz az AI-ra. :)

www.pcpilot.hu

Oké, csak puffogok. :-)

Tudom, az ace AI-val is el lehetett játszani eddig, hogy ha húzza az ember a botot, mint a bolond, akkor mögé fog lõni. De arra végképp semmi szükség, hogy csináljunk egy olyan AI-t, ami sosem hibázik 300-400 méterrõl. Nehogy már az AI legyen a fõszereplõ. Idáig annyira volt fontos, hogy meglegyen a létszám mindkét oldalon. :-)
Sanyo
Ez csak egy dolog a sok újításból.

www.pcpilot.hu

Nem tudom, hogy ennek mi értelme van. Ez a játék alapból nem az AI-ról szól. Meg minek nagy túlterhelésû fordulóban 300-400 méterrõl hajszálpontosan célzó és lövõ AI? Ez nem így mûködik. Hartmann pl. általában 50 méterrõl nyitott tüzet. Inkább azt javították volna, hogy az AI gép nem esik szét...
Sanyo
Sokkal jobb AI és három új típus (CANT Z.506 'Airone', Mosquito FB Mk. XVIII és Ki-45) a 4.11-es javításban.

www.pcpilot.hu

Mint amikor a skót pofon vágja a fiát, hogy miért nem a taxi után futott spórolásképp?? :)
LeonSilver
"Molnár Tibor õrnagy megmentett egy többmilliárdos vadászrepülõgépet."

Ez is valami?? Én több többmilliárdost mentettem meg azzal, hogy nem lettem pilóta ;) :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ìgy készült: Molnár Tibor vadászpilóta

Hmm.. már ilyen 18+ os videók is vannak? <#nyes>

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Her Laca
Hú de felkapták TB-t.
Jelzem meg is érdemli:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Háromszor vet keresztet! :-) Csak a párttitkár meg ne tudja! :-)

De lehet, hogy azért csinálta, mert a lövésze már kiabált neki, hogy: isztribityeli, isztribityeli! :-)
Her Laca
Hagyjátok már:) Ha megfogadja a tanácsom ,és jelentkezik az említett századokhoz <#ravasz1> az általam javasolt módon, öregember lesz mire War közelébe kerül:) Vagy az Il2 addigra megszûnik létezni.De legalább hasznosan tölti az idejét ,és gyakorolhatja a helyesírást az önéletrajz megfogalmazásával.
Mondjuk nem értem a dolgot ,hiszen War repüléséhez elég ha kreál egy xy századot ,oda belépteti magát oszt annyit warozik amennyit akar.
Amúgy mit tudsz? Ki ez mi ez?:)

VO101Tom
mé? ki ez?

www.pumaszallas.hu

Nohab
Gyere csak, szívesen aládurrantanék párszor.

Az alreged lebukásához meg külön gratulálok.
PhantomAss
vazze mekkorát mozog a bot
hogy veti a keresztet a felszállás elõtt :)
állat nagyon <#eljen>

GOOBY, pls

Az újjászületett IL-2 elsõ felszállása sisakra szerelt kamerán keresztül(indítás,kigurulás,felszállás):
http://www.youtube.com/v/OVz-Yxrd2G8&version=3

Hihetetlen emberek vannak.
<#alien>

acidrain
#46652, a válasz gomb elmaradt, bocsi

Her Laca
Na ilyet még nem láttam. Szállok le ,elõttem a pálya,szépen ereszkedem,kilebegtetek erre amikor kb földet érne a kerék megjelenik alattam,mármint a textúra alatt egy másik szint másik textúra és én csak repülök tovább. kb 100 méterrel volt a kívánt alatt. Úgy meglepõdtem,hogy le is zuhantam:))

Sanyo
Próbálta, a teljest már megkaptam szerdán, de még mindig nem volt idõm feltenni. Kellemes, de a bétától nem estem hasra. A teljesre holnap fogok sort keríteni.

www.pcpilot.hu

Azon gondolkoztam, hogy... de mégsem, Leon úgyis törölné.

Aláírás: egy kibic, aki már akkor ezzel "repült", amikor te még a sárga dömpert tologattad a homokozóban...

Ja, a hejessírássoddal csinálj valamit, nem érek rá rejtvényt fejteni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Még nem. Kíváncsi vagyok a röppmodellre. remélem fasza, mert akkor vásárlás lesz :)

PhantomAss
megjelent a take on helicopters
13 giga
most töltöm, bár már nincs joyom és tarckirem :D
próbálta már vki?

GOOBY, pls

acidrain
Észrevettem és mikor rákérdeztem, hogy jól mûködik e az orrsegédszárny, mert szerintem nem, szinte le lettem hülyézve.

Ja