91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bucsher #55573 atagon 40 player van, mindenki rácuppant :) -
Én MA már nem venném meg! Az a kibaszás, hogy a demót csíptem, élveztem vele a játékot. -
feca1229 #55571 köszönöm! -
Itt az 1. hsz-ben van link. Leszeded, kicsomagolod, majd a Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts mappában felülírod a mappákat.
-
majonur #55569 Tudom mit erzel, en se vagyok elragadtatva amikor 17 km-t futok egy champion csapat elol, azt megis meghalok 4x mire kivegzem oket. Kicsit kinlodasnak erzem sokszor, szorakozas helyett. A D2 sokkal jobb volt, bar ez a D3 garfika nagyon tetszik, de a hangulat az hianyzik. -
Akkor ez nem is annyira poén? DIII expectations - reality
Én msot vakarom a fejem, megér-e nekem 15e-et úgy, hogy a melótól vinnél el csak az időm...
-
feca1229 #55567 Üdv az uraknak! Az lenne a kérdésem, hogy ezt az új pecset nekem kell külön telepitenem vagy mikor inditom a játékot akkor felteszi magának, gyári lemezem van. Örülök neki, hogy van valami fejlődés. -
Hát bajtársam érdekes dolog ez. Blizzard összerakta a játékot, elég faszán. De!
Valami hiányzik belőle! A D2+LoD-ot még manapság is elő szoktam szedni (nagy becsben van a cd, vigyázok rá mint az állat), de ezt már most "meguntam", bár nem ez a megfelelő szó.
-
majonur #55565 Nana, azert az ne hanyagold a D3 at, vigyetek legalabb 1 karaktert 60-as szintig, utana kezdodik a nephalem valor system, remelem jonnek a legendary targyak, es auckcios haz nelkul se lesz kinlodas az inferno. :) -
A mesza rendszereire leszek kíváncsi, olvasom, hogy a Ju88 Gyrocompass-t javították, remélem a 109-es listán is végigmentek rendesen (pitot fűtés lámpát elmítette csak B6 régebben) -
Jól hangzik :)
Mi baj a D3-al...? -
Nem. Ha 0 akkor csak azt rajzolja ki, amit látsz, ha 1 akkor betölti azt is, aminek a közelébe repülsz, de nincs a látómeződben. Nincs több opció. -
MÉg egy "kicsit" kalapálnak rajta és a D3 megy a sutba :) -
Hát szerintem sokkal (SOKKAL) jobb lett, mint volt! A bombázók (AI) életveszélyesek!! Nem tudom ilyen volt e, de a füst kiba jó :)
Ja. ÉS érdekes, a meszában nem láttam azt a graf bugot, ami a képen van.
HALADÁS! És asszem tényleg nincs 3 csík.. -
sakkay #55559 Ja ezt akartam írni..a nyomjelzők állat jók lettek, és megszűnt az a hiba ha valaki előtted lő,(valaki mást) a füst iszonyatosan visszavette az fps-t.Már ez nincsen..nagyon + -
sakkay #55558 A microlag nekem sajna ugyanolyan,még akkor sincsen nagy változást ha átírom.Lehet az 1 helyett kettő is?
Ja ha netán teljesen újrarakom, mit kell elmenteni , hogy a joy beállításom megmaradjon? Vagy a steam megjegyzi? -
Fórumon van aki húzza a száját, van aki összepisili magát, olyan jó. A nyomjelzőket dicsérik, hogy milyen faszák lettek. Meg hoyg az AI is sokat fejlődött. De én is csak este tudom megnézni... -
conf.ini-ben a log= sor legyen 1.
Ezután ha lefagy, akkor jó esetben a Dokumentumok alatt az 1CSoftclub/cppcrash mappában elment egy .dmp file-t. Ezt meg az egy mappával feljebb lévő log.txt-t kell elküldeni az ishevchenko(kukac)1cpublishing.eu mail címre.
Leírás elvileg nem kell nekik, de ha mégis leírod mikor és hogyan történt a crash, abból baj nem lehet. -
Na jó de ez a beta betaja;) én normális patch ra gondolok.
Most grillezel de este megtekintem. -
majonur #55554 En megneznem azert a processzor homersekletet is , mert tulmelegedeskor altalaban letilt es ujraindul, ram hibanal szerintem kek halal lenne es kilistazna a memoria utolso tartalmat. -
artivizsla #55553 Ha egy PC, mondjuk netezés közben egyszer csak újraindul, akkor az ram, vagy táp hiba lehet elsősorban ? -
Sajnos ez is megmaradt még ... :(
-
Hova kell írni ezt a logolós izét?? Mert eddig nekem nem volt, de most kettőből háromszor összeborult a launcher (még jó, hogy kilépéskor). -
sakkay #55550 Köszi. -
majonur #55549 Kicsit tenyleg jobb lett, sokkal kevesebb mikrolag, ugyanolyan memoria es videokartya, mint neked csak a proci mas (i7-950 3.06GHz 8MB) -
mindenképp érdemes nullárón indítani igen. Ha online játszol, akkor a 1csoftclub-ból a cache mappá tis érdemes kitörölni.
Valszeg én legyalulok mindent, az a biztos :) -
Egyébként összességében mintha jobb lenne, bár a felhők megint mintha kicsit villognának és zabálják az erőforrást. -
sakkay #55546 Le kell szedni a bétát(előzőt) ugye? Steamban az a valiadating?? -
Phenom II x4 975 (4Ghz)
8Gb 1333 DDRIII
HD6970 2GB
Tenger felett tökéletes. De kipróbálom amit írtál, bár szerintem nem emiatt lesz, de ki tudja.
A mikrolag akkor van, amikor a föld közelében repülök. Tudod, mint régen, mintha "ugrana" egyet a kép. -
Csak egy ötlet. Milyen erős géped van? Van a conf.ini-ben egy ilyen sor, hogy drawifnotfocused=0. ha átírod 1-re, az elvileg annyit csinál, hogy minden, a közeledben lévő objektumot betölt, nem csak azt, amire épp nézel. Fordulózáskor ezért van mikrolag, ha sok cucc kerül hirtelen a látómezőbe, akkor az megfogja a gépet. Ezzel az opcióval kicsit leesik az fps, viszont stabilabb marad.
Partvonal fölött, tenger fölött egyébként jó? -
a) Mintha nem lenne "háromcsík" szindróma!
b) mikrolag még mindig van (London) -
sakkay #55542 Miaf*sz!!!! El sem hiszem!!!!
Leírás jövő héten??? Na lássuk.
-
Lehet a múltkorit csomagolták újra :D
Kíváncsi vagyok milyen. -
Na, kinek lett igaza, bakker? :) -
Mégis kiadták :) bár leírás majd csak jövőhéten..
2. Beta -
Egy kis uff totyik :)
-
Legyél nyugodt:) Nem lesz itt semmi.Bátran utazgathatsz:)))) -
Á, este megyek el itthonról, ha valamikor, akkor ma lesz patch. Érzem :) -
Gondolom az utóbbi.
Ha lenne akkor azt nagybetűkkel írnák a honlapon,gondolom:) -
Nem montírozott,ezt a képet gyakran látni könyvekben,cikkekben.Belgium felett lőtték le a nyugati hadjárat elején ha jól emlékszem.Nincs baj az arányokkal csak hasraszállt a gép azért olyan alacsony.