IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
mé? ki ez?

www.pumaszallas.hu

Nohab
Gyere csak, szívesen aládurrantanék párszor.

Az alreged lebukásához meg külön gratulálok.
PhantomAss
vazze mekkorát mozog a bot
hogy veti a keresztet a felszállás elõtt 😊
állat nagyon <#eljen>

GOOBY, pls

Az újjászületett IL-2 elsõ felszállása sisakra szerelt kamerán keresztül(indítás,kigurulás,felszállás):

Hihetetlen emberek vannak.
<#alien>

acidrain
#46652, a válasz gomb elmaradt, bocsi

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Na ilyet még nem láttam. Szállok le ,elõttem a pálya,szépen ereszkedem,kilebegtetek erre amikor kb földet érne a kerék megjelenik alattam,mármint a textúra alatt egy másik szint másik textúra és én csak repülök tovább. kb 100 méterrel volt a kívánt alatt. Úgy meglepõdtem,hogy le is zuhantam😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Próbálta, a teljest már megkaptam szerdán, de még mindig nem volt idõm feltenni. Kellemes, de a bétától nem estem hasra. A teljesre holnap fogok sort keríteni.

www.pcpilot.hu

Azon gondolkoztam, hogy... de mégsem, Leon úgyis törölné.

Aláírás: egy kibic, aki már akkor ezzel "repült", amikor te még a sárga dömpert tologattad a homokozóban...

Ja, a hejessírássoddal csinálj valamit, nem érek rá rejtvényt fejteni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Még nem. Kíváncsi vagyok a röppmodellre. remélem fasza, mert akkor vásárlás lesz 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
megjelent a take on helicopters
13 giga
most töltöm, bár már nincs joyom és tarckirem 😄
próbálta már vki?

GOOBY, pls

acidrain
Észrevettem és mikor rákérdeztem, hogy jól mûködik e az orrsegédszárny, mert szerintem nem, szinte le lettem hülyézve.

Ja
LeonSilver
Kicsit fogd vissza magad barátom. Itt senkit sem a valagad végébõl rángattál elõ. Tudod, otthon anyuval, apuval lehet így beszélni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Szerintem ebben a stílusban nem leszel itt hosszú életû regelt...

flexes

te meg ne mond meg milegyek,egy kérdést tettem fel,a választ megkaptam

kibicnek ...

flexes

te észmegállós én arra mondtam hogy "óvodásnak " nézzett,pedig a kérdést õ nem tudta értelmezni

de mondja vaze! és köszönd meg szépen. az eszem megáll
Szerintem velük kezdje. Kellenek a célpontok...<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Jut eszembe. A 77 eseket kihagytam. Keresd Drebilt.<#ravasz1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Bármelyikhez. Írj jelentkezési lapot ,kezd a 102 VO val,majd a V4 el és utána a VO101 esekhez is beadhatod.De vannak még más századok is. De legyen benne minden ami fontos,pontos konfiguráció,(nagyon pontos legyen ,proci ,vga,joy , mem,milyen a házad amiben van stb) életkor, nemed, cipõméret stb. Értékelik az önéletrajzos stílust. Nagyon várják a friss jelentkezõket.

VO101Tom
De. 1C-n már fórumtéma rég (több más FM hibával együtt).

www.pumaszallas.hu

flexes
hát nem mondod

ÉN AZT akarom kérdezni,hogy melyik századhoz csatlakozzak,hogy az ilyen AW meg hasonló szerókon tudjak repülni

vagy csak beregisztrálok a honlapon,és akkor a híperlobby szerver listájában megjelenik a szerver,vagy mi???????????

Nohab
Itt szépen le van írva a menete a játék felkészítése a multimókára.
Her Laca
Nem tûnt fel senkinek,hogy az orrsegéd szárny nem nagyon mozog az emileken?<#fejvakaras>

flexes
hellosztok,regisztráltam erre az oldalra,hogy tudnék én is repülni?
valami sqadronhoz kell csatlakoznom,azt kéri,az tudja valaki hogy micsoda
üdv

Her Laca
Egészen izgalomba jöttem😊<#ravasz1>

Pedig valójában nem voltak olyan strapabírók.😊A 109 és 110-sek lemészárolták õket általában.Ritkán a lövészeik viszont nagyot alkottak, így fejbõl két eset jut az eszembe a JG 26 ászát Otto-Heinrich Hilleke-t(6 gyõzelem)még a franciaországi csata alatt lõtte le egy Blenheim lövész és azt hiszem egy 41-es légi csatában szintén Schlageter ezred 2 gépét lõtték le a lövészeik.Érdekes ez a szárnytõ téma, mint az angol 4 motorosoknál, csak ott a bal szárnyra a 2 motor közé kellett lõni és a gép rögtön kigyulladt és zuhanni kezdett.
Aknahatású lövedékektõl sem esett le?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

acidrain
Új online War a láthatáron.

A gépkiosztás:

AlliedGround attack:
beaufighter
A20
Mosquito
B-25H-1NA, 1943
Fairey Battle MkII, 1937*

Resupply
Stinson L5 Sentinel 1942 SUM (Third supply)
blenheim Mk1 SUM (full supply)

Heavy Bombers
B24J
B17 F 1942
Halifax
blenheim mk4F

Allied Fighters:
tomahawk 2b 1941
P40 E 1941
P39 N1 1941
hurri mk2C tropical 1941
Hurri Mk2b 1941
Spit F5C Trop 1942
Spit LF CW1942 Trop
P38-G-10 Lo
Gladiator
Hurri Mk2D
P-51C-NT, 1943

*Axis*
Fighters:
Bf109 F2
BF109 F4
Bf109 E3
Bf109 G2
RE2002 1940
MC200 7
mc202 V11
Fiat G50
Cr42
FW190 A2
Bf11o F2

Resupply
SUM Ju52 (G) full supply
SUM Storch (G) third supply

German ground attack
Ju87D mk3 (Full load)
Ju87D Mk5 (Full load)
HS-129b-2 (Full load)
190-A3 full ( Bombs - MG and cannons)
CR. 42 Bombe Alari, 1941*

Heavy bombers
SM79
Ju88 A4 Tropical
A4cantz.1007 bis 1939
FW 200 c-1

Zpogi
I Robot: Vedd lejjebb az effekteket médiumra,és jobb lesz,a land shading-et low-ra,a textúra minõséget meg high-ra,ha original-on van.

Laca:Na majd ma adunk a szájuknak este<#violent>...remélhetõleg.

A Blenheim-eket meg akkor majd felülrõl csapkodom,mert lõttem én a szárnytövet,motort meg a hátsó vezérsíkokat is,de csak nehezen esnek le.

Her Laca
Pogi. Én meg pont azt látom,hogy nem bírják az inzultust😊 Nem ritka,hogy 4-5öt lövök egyszuszra.Kiskalával is leesnek,csak a szárnyat kell lõni derekasan,gondolom a vezéllésük elmegy és szép spirál pályán megindulnak az anyaföld felé.

Her Laca
Óvatosnak kell lenni velük. Megfigyeltem,hogy amint mondod a bombázókra mennek,de nem eszetlenül,hanem mindig van két gépük ami magasabban cirkálva vigyáz a többire.Fel kellett mennem hatezerre onnan csaptam meg egy hurri géppárt, de elötte jól megfigyeltem õket,ott ólálkodott a magas fedezet is.Rájuk zuhantam a hátsót kilyuggadtam és ahogy húztam vissza már loholt is utánam a kiséret.Géppárban szépen lehetett volna szedegetni õket,ha a kisérõm fent marad akkor csemege lett volna neki a hatezren küszködõ hurri😊Egy biztos ezekkel nem lesz olyan egyszerû elbánni,no deazért megbírkózunk a feladattal.Jó kis war ok jutottak eszembe velük kapcsolatban😊

i robot
Én is felnéztem ma arra a szerverre hátha lövök KAG-ost, de mikor akció van elkezd diavetíteni ez a fos, ha épp nem fagy ki.

VO101Tom
Ezeket fentrõl lõdd, szárnytõbe. Attól szakad rendesen.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Volt szerencsém lelõni belõlük kettõt nekem is,bár én nekem úgy tûnt,hogy a bomberekre mentek rá inkább és abból volt annyi pontjuk.

Más,ezek a Blenheimek valami hihetetlen strapabíróak,az egész tárat beléjük engedhetem és mégis csak ritkán esnek le.

Pedig elég rendesen kiluggatódott...

Her Laca
Igen. A Kagosok azok. De már személyesen intézkedtem 1 tuti ,egy másik az sanszos😊,hogy leesett. Tudnillik ezek ahelyett ,hogy szépen meghalnának ahogy illik,inkább ott hagyják a sérült gépet és voala. Így nem tudhatni kitt lõttem le.😞
különben jól repkednek az tény.

i robot
Õsi ellenségek?

Her Laca
Uraim. A csatorna felett nagy számban megjelentek a KAG os õsi ellenségek. Asszem Fegyverbe!

Elõhalásztam a régi freetrackemet és beállítottam. Egyetlen bajom van, hogy amikor megnyomom a freetrack pause gombot ami alapértelmezés szerint shift+f9 és újra megnyomom ,hogy elinduljon akkor mindig kiugrik az asztalra. Nincs valami módja, hogy ezt ne csinálja?
Próbáltam másik gombra is kalibrálni de ugyanez a gond.

Zpogi
Kár,hogy Kecskeméten ilyen manõvereket nem látni.

Zpogi
12.000 méterre 58,1 másodperc alatt...

LINK

Nohab
Tab -> Földi irányítás -> Leszállási engedély kérése

Sokat nem ér, mert simán utánad küldi a következõ gépet.
sziasztok!
nem tudja valaki hogy hogyan kell az il 2 sturmovik 1946-ban leszállási engedélyt kérni?
VO101Tom

www.pumaszallas.hu

A CloD-ban nincs ZFR4-es célzókészülék?Sztem ez egy elég ritka dolog lehetett, Galland is használta egy rövid ideig, de miután gyakran elállítódott, ezért nem sokkal késõbb leszereltette a gépérõl.
Heinz Bretnütz (RK. 35 gyõzelem) is használta, de azt nem tudom hogy mennyi ideig.Itt egy grafika a gépérõl és a célzókészülékérõl:Bretnütz & ZFR4
Nem tud vki egy képet a ZFR4-es szálkeresztjérõl?Én csak 1 ilyet találtam, de nem biztos hogy ez pont azé: ZFR4 szálkereszt?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
mielõtt meghalt, vagy miután meghalt?

www.pumaszallas.hu

mijki
Ezt nem tudtam. Reméltem kitudott jutni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ha nem zavar titeket, én is offolok kicsit, linkelek pár videót, nekem nagyon tetszettek😊Maxim géppuska 37-es gyorstüzelõ hajókon használták leginkább, colossus ágyútöltése és felépitése Lenyügöztek ezek a videók😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

arról nem beszélve hogy olyan mi-8-as hogy az már mi-14...

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Sajnos annyira búvár, hogy egy ember életét vesztette.

www.pcpilot.hu