IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy veti a keresztet a felszállás elõtt 😊
állat nagyon <#eljen>#eljen>
GOOBY, pls
<#alien>#alien>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Aláírás: egy kibic, aki már akkor ezzel "repült", amikor te még a sárga dömpert tologattad a homokozóban...
Ja, a hejessírássoddal csinálj valamit, nem érek rá rejtvényt fejteni...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
13 giga
most töltöm, bár már nincs joyom és tarckirem 😄
próbálta már vki?
GOOBY, pls
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
te észmegállós én arra mondtam hogy "óvodásnak " nézzett,pedig a kérdést õ nem tudta értelmezni
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ÉN AZT akarom kérdezni,hogy melyik századhoz csatlakozzak,hogy az ilyen AW meg hasonló szerókon tudjak repülni
vagy csak beregisztrálok a honlapon,és akkor a híperlobby szerver listájában megjelenik a szerver,vagy mi???????????
valami sqadronhoz kell csatlakoznom,azt kéri,az tudja valaki hogy micsoda
üdv
Aknahatású lövedékektõl sem esett le?
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A gépkiosztás:
AlliedGround attack:
beaufighter
A20
Mosquito
B-25H-1NA, 1943
Fairey Battle MkII, 1937*
Resupply
Stinson L5 Sentinel 1942 SUM (Third supply)
blenheim Mk1 SUM (full supply)
Heavy Bombers
B24J
B17 F 1942
Halifax
blenheim mk4F
Allied Fighters:
tomahawk 2b 1941
P40 E 1941
P39 N1 1941
hurri mk2C tropical 1941
Hurri Mk2b 1941
Spit F5C Trop 1942
Spit LF CW1942 Trop
P38-G-10 Lo
Gladiator
Hurri Mk2D
P-51C-NT, 1943
*Axis*
Fighters:
Bf109 F2
BF109 F4
Bf109 E3
Bf109 G2
RE2002 1940
MC200 7
mc202 V11
Fiat G50
Cr42
FW190 A2
Bf11o F2
Resupply
SUM Ju52 (G) full supply
SUM Storch (G) third supply
German ground attack
Ju87D mk3 (Full load)
Ju87D Mk5 (Full load)
HS-129b-2 (Full load)
190-A3 full ( Bombs - MG and cannons)
CR. 42 Bombe Alari, 1941*
Heavy bombers
SM79
Ju88 A4 Tropical
A4cantz.1007 bis 1939
FW 200 c-1
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Laca:Na majd ma adunk a szájuknak este<#violent>#violent>...remélhetõleg.
A Blenheim-eket meg akkor majd felülrõl csapkodom,mert lõttem én a szárnytövet,motort meg a hátsó vezérsíkokat is,de csak nehezen esnek le.
Más,ezek a Blenheimek valami hihetetlen strapabíróak,az egész tárat beléjük engedhetem és mégis csak ritkán esnek le.
Pedig elég rendesen kiluggatódott...

különben jól repkednek az tény.
Próbáltam másik gombra is kalibrálni de ugyanez a gond.
Sokat nem ér, mert simán utánad küldi a következõ gépet.
nem tudja valaki hogy hogyan kell az il 2 sturmovik 1946-ban leszállási engedélyt kérni?
Heinz Bretnütz (RK. 35 gyõzelem) is használta, de azt nem tudom hogy mennyi ideig.Itt egy grafika a gépérõl és a célzókészülékérõl:Bretnütz & ZFR4
Nem tud vki egy képet a ZFR4-es szálkeresztjérõl?Én csak 1 ilyet találtam, de nem biztos hogy ez pont azé: ZFR4 szálkereszt?
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.